Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, az elsõ patch után kiderül hogy igazunk volt-e vagy csak vaklárma az egész 😊)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nekem eddig nem sikerült kihozni belõle...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egy fórum topic, a falcon flightmodelljérõl:
http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=49839&page=1&
33-as hsz-ból:
"Falcon only models out of control behavior for the F-16."
"A spin in a single engine Cesna is not nearly the same as a fighter plane."
50-es hsz-ból:
"the F-16 doesn't go into spins like that. You can spin the F-16 though... but you never get out of that and fall like a bat out of hell to a quick death."
"According to this article by Lockheed Martin Aeronautics, the F-16 can be spun, and recovered as well as avoided with some cues alotted to the pilot."
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ezt is írtam.
Mi a baj a fogalmazásommal?
Ezt is írtam.
Erted is amit leirtal?
Itt van ra kapasbol egy (ellen)pelda:
http://www.dfrc.nasa.gov/Gallery/Photo/F-16AFTI/HTML/ECN-22193.html
aztan ha tovabb ertelmezted es rajottel hogy a fogalmazasoddal is gond van, akkor szerintem mard el a google-t es olvass kicsit.
Jezus ember! Erted is mit beszelsz? Kicsit tajekozod elobb a tipusbol aztan oszd az eszt!"
Csak laposdugót lehet F-16-ossal csinálni, de ezt írtam is.
Jezus ember! Erted is mit beszelsz? Kicsit tajekozod elobb a tipusbol aztan oszd az eszt!
Hat ez kesz....tenyleg jobb lett volna csondben maradnod!
Nah ez a marhasag amit te irsz! Jah igen persze!Neked a verereidben vannak csapszelepek amik pont -3g-re vannak kalibralva es akkor engedik todulni a vered!
Jobb lett volna ha meg se szolalsz bolcsebb maradsz!
Na jó nem kellett volna azt se, csak épp olyan kedvemben voltam 😊
Bocs. Ok?
Lapos dugót sem tudtam benne csinálni - a terhelésnél meg azt hiszed hogy csak 5 másodpercig húztam?
Az nem gáz ha elmondod a véleményed, még az sem ha igazad van, de legalább normáliasan tennéd, nem úgy hogy lebaromozol embereket, ráadásul úgy hogy még a szóban forgó játékot sem próbáltad!
Nos akkor ki is volt az aki baromságokat írkált?
-2.1G nincs redout
+8.9G nincs blackout
Textúrahiba
Textúrahiba
Egyébként a red/blackout hiánya már fent van a hivatalos hibalistán is.. szóval gondolkozz már ki az aki baromságokat ír.
Redout és blackout is van. Még egy hülyeség amit írtál.
Én nem láttam sehol textúrahibát.
A lapos dugó sem megy? Szégyenlem de annyira a kereten belül repültem hogy a redoutot észre sem vettem 😊 Mikor jön az elsõ pecs?
1. lehetetlen dugóhúzóba vinni a gépet
2. nincs redout/blackout (szuper pilóta?)
3. textúrahibák midnenfelé
4. hihetetlen repmodell
5. még mindig NAGYON sok a Mig Bosznia és Korea felett
Ezek egyébként azért is bosszantóak, mert a manual midnen oldalon leírja, hogy az AF a jelenlegi legrealisztikusabb szimulátor ami valaha PC-re készült. Elhiszem hogy a fly-by-wire meg a számítógépes vezérlés csodákra képes de azért ez egy kicsit hihetetlen. Ettõl függetlenül a GBU-k, a dinamikus hadjárat és az "élõ" környezet elég plusz ad hozzá, hogy az elsõ patch-et megvárjam.
Kigurulok palyara, faklyat akasztok..250Kts-nel elemelem es ugy ahogy volt 250-300Kts-el fuggolegesen emelkedett 8000 labra mikor elkezdett szep lassan, de nagyon lassan csokkeni a sebesseg!
Hat mondtam is hogy ez azert vicc.....