Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na közben rampstart közbe véletlenül megtaláltam<#idiota>. De azért szar hogy miközben a kódok közt keresgél az ember még csak egy mûhorizontot se lát<#nyes>.

...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...

Hi!

Végre megvan a Falcon 4.0 AF, de máris gondom van (mielõtt megkérdeznétek, nem, nem a rampstarttal<#ravasz1>). Volt egy link itt a fórumon ahonnan a Falcon 4.0-hoz voltak "tutorial PDF"-ek. Azokon láttam hogy a Falcon 4-ben a pilcsi bal lábán lévõ papirokon voltak TACAN kódok, de ezt az AF-ben nem találtam. Én vok hülye vagy télleg nincs benne? A manual-ban találtam repterek TACAN kódjait, de játék közben nem tudom megnézni, ugyebár, meg ne mondja már nekem senki hogy igazából a pilótáknak nincs ilyen papirjuk. Tuti hogy lennie kell. De így kicsit szar a dolog.

matyi08
én nem tudom beállítani a joy-t! úgy csinál, hogy ott van középen ugye az a kereszt, és elõre meg jobbra mozog, mint állat, de hátre meg balra nem. mit csináljak? Genius F22-es joystickom van.

rémkölyök
Jó lenne de ez se jó valamiért de megprobáom mégegyszer

Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea

rémkölyök
ok kösz de nincs joy-om elromlott

repvez
Probáld joystickel ugy ugyis könnyebb az irányitás és a setupnál álitsd át joyra!Egyábként a #394 es Hsz-ben lévo linkröl le lehet tölteni a bill. kiosztást.
rémkölyök
Valaki egy képet akinek megvan tud küldeni a billentyüzet beállitásrol mert nem mozdul a repülõ csak egyenesen meg és folyton lezuhan!<#conf>

és nem tudom mit mondanak, milyen? gondolom nagyon király.
Nekem nem (x45 powa), de Bird kollégának, meg konor kollégának és még egy pár embernek Mo -on igen! 😄
vazze, azért az elég húzos szerintem. Neked ilyen van? Milyen?
repvez
Akár innen is le lehet tölteni a javitást, ha valaki nem online akarja frissiteni.
Plus ugyan ennyi az upgrade -je a mechanikának (ez egy szükséges lépés sajna)...
köszi, már néztem, elég király cucc lehet, de majd 80000 forint 😞
Vagy pedig veszel egy Cougart és arra rá tudod "akasztani" a pedélt is....
Részletesen itt...
http://www.cougar.hu/
Hypo
csak egy eszkozt ismer a jatek, vagy x52 es tarsai

Hali!

Nem tudja valaki, hogyan lehet beállítani két eszközt kormányként. Nekem külön eszköz a rudder és a botkormány és csak egy eszközt lehet megadni amikor megadom, hogy mivel szeretném irányítani a játékot. Nem tudom külön a két eszközt hozzárendelni a játékhoz.

Köszi
Seaweed
setup
repvez
Feltettem a javitást.Hol irja ki a verzio számot hogy sikerült-e a feltelepités.Ebben a 204k-ban miféle kipofozott grafika és részletes modell fér meg?
Seaweed
Egyertelmu <#idiota>
Biztos õk is rajongók... <#banplz>
Seaweed
heh..lol #374 latod a datumot? 2005. júl. 27. 10:09

nem kicsit vannak lemaradva....
http://www.gamestar.hu/
" Falcon 4.0: Allied Force
(kommentek: 1)
A Lead Pursuit LLC kiadta elsõ patchét A Falcon 4.0: Allied Force címû repülõgép szimulátorához, mely az 1.0.2-es verziószámot viseli. A patch telepítése után a játék kipofozott grafikával fog bírni, fejletteb mesterséges intelligenciával, új magas részletességû modellekkel illetve pilótafülkével. A 204 KB-os fájlért erre gyertek."
Molnibalage
Csak aug. 8-uán tudom elküldeni, és légyszi küldd el újra a címedet, mret az a levél már nincs meg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Nekem nem megy. Hová köll tenni? A windowsban is próbáltam, meg a gaméban is. Egyébként azt irja hogy nem jó a javitócsomag 😊 Ha ráklikkolok akkor felinstallál valamit (bár 0kb jelenik meg) és rendben véget is ér. De belül a setupban nem lesz 1.0.2 a széria. Leszedem még egyszer hátha elcseszte a 138 kilobájtot 😊

fel jaja

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Gundark
Neuro, te már feltetted?

grebber
Crack kell a patchez ?

Next PC upgrade: 2022

Gundark
Kösz. Egyébként ezt miért csinálták? Nem lett volna egyszerûbb hagyományosan?

Elvileg így lehet offline:

Download from:
http://updates.lead-pursuit.com/bfops-patch-1.0.2.MSP

Then at a command line:
msiexec /p bfops-patch-1.0.2.MSP REINSTALL=ALL REINSTALLMODE=omus

Gundark
Nekem otthon nincs netem. Akkor gyakorlatilag a peccsel együtt mehetek a pi*sába. Gratulálok. Megyek FFezni azok legalább nem <#kocsog>ök.

A mai elsõ hírt ajánlom mindenki figyelmébe: mambo.agria.hu 😊

repvez
Hali!
Ha megvan még a cimem akkor nagyon szépen megköszönném!Ha nincs akkor irj privit.
Te egy uriember vagy.Ha valamiben esetleg én is tudnék segiteni csak szolj!
Köszi
Molnibalage
Üdv repvez! Ez is kell? Mehet a bevált módszer? A dzsinn még egy kívánságot teljesít. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Tudnátok mondani egy cimet ahonnan meg lehet szerezni a gamet?Nem találom sehol sem.
Gundark
Mekkora egy F16os azimutja TWS módban? Mert a Janes 18ban 80 fok. Itt meg ha átkapcsolom twsbe marad ugyan úgy. Az gondolom 140 lehet. Ami meg a pecset illeti, nem szép hogy ennyi minden hiányzik... Fõleg hogy az AF már önmagában is egy pecs 😊) Ja meg feliratokat is akarok ! 😊

repvez
Készül az elsö patch!
"News for July 23rd, 2005
C3PO made a list of bug fixes in Falcon4 Allied Force public. He also stated that Patch One fixes are "not necessarily limited to the list" which he made available at Frugal's World of Simulation.
The patch is to be released by the end of July 2005."
Itt pedig a bugok listáhja ami javitásra kerül

bug list forum
Na, akkor most várunk október 8-ig, addgira remélhetõleg a gépen lesz sok szim, nameg akkor jövök haza Finnországból és remélhetõleg Finn-ben nem költöm el az X-52-re szánt 30000 HUF-ot<#nyes><#conf>

Ááááááááá, akkor minden benne van ami nekem kell! Kfir, Mirage, F-4, Mig-23, már hiányoltam az ilyen szimulátort.

Naééés?? <#mf1>
Reaper
IAF nagy kedvencem volt...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

42nd Intruder
Pontosítok:
7 repülhetõ típus: Kfir C-2, F-15 2000, F-16D, Mirage III, F-4E, F-4 2000, Lavi ATF. És Quick missionban lehet még MiG-23/29-el is menni....
(infó)

42nd Intruder
Csak a dobozát láttam azon egy 2üléses F-16 volt (F-16D??), szóval lehet, hogy csak F-16....

Az nem gáz, nekem olyan játékom is van (F-16 "szimulátor") amihez a minimum követelmény 486DX2, oprendszer meg DOS 5.0, winfo$-on is csak a 95-ön fut vagy pedig XP kompat mód 😄. Ez az F-15 és F117 meggyõzött. Az IAF-ban meg gondolom a régi izraeli gépek vannak (nem vok benne biztos mieik voltak, de tán volt nekik MIG is).

42nd Intruder
IAF passz, de USAf megvan 😊 Ott repülhetõ sok típus pl: F-15C/E, F-16, A-10, F-117, F-22. Sok fegyver, kicsit bele lehet élni magunkat a müszerekbe csak sajna ez is amolyan usájos arcade lett.... Viszont én szerettem ano....😄 XP alatt csak kompatibilitással megy tudtommal.

Bocsánatot kérek, de most kicsit OFF leszek.

Csak az lenne a kérdés, hogy a Janes Israeli Air Forc-ban és a United States Air Force-ban milyen gépek repülhetõk??? És egy vagy több gép is repülhetõ benne?

Köszönöm, a legmélyebb tisztelettel 😊
Hidd el értékelem. Ööö csak letoltottem egy francia oldalról egy movie-t, amiben van egy ramps start, de ezt is megnezem. Köszönöm.
Seaweed
Ime, letoltod, elinditod es okulsz 😉
Csak azt hittem azert rakod fel mert elotte a Ramp-rõl volt szó.
Vagyis az inditasi proceduráról. Nos ezen a viden meg nem tom követni hisz nem látom 😊
Seaweed
Nem vagyok tamado, nem is szantam annak. Csak neha idegesit hogy az embereknek semmi se jo, hiaba rakunk az orruk ele barmit..vegen ugyis az egesz karunk kell nekik....bar lehet ez azert van mert lehuztam par evet a szolg. iparban....es munkahelyi artalomkent ramragadt.
Nekem speciel tetszik a game, akadnak kis zavaró tényezõk amik nélkül jobb lenne de összeségében meg vagyok elégedve. Bár lehet elfogult is vagyok hisz egyik nagy kedvencem az F16-os.