Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...
Végre megvan a Falcon 4.0 AF, de máris gondom van (mielõtt megkérdeznétek, nem, nem a rampstarttal<#ravasz1>#ravasz1>). Volt egy link itt a fórumon ahonnan a Falcon 4.0-hoz voltak "tutorial PDF"-ek. Azokon láttam hogy a Falcon 4-ben a pilcsi bal lábán lévõ papirokon voltak TACAN kódok, de ezt az AF-ben nem találtam. Én vok hülye vagy télleg nincs benne? A manual-ban találtam repterek TACAN kódjait, de játék közben nem tudom megnézni, ugyebár, meg ne mondja már nekem senki hogy igazából a pilótáknak nincs ilyen papirjuk. Tuti hogy lennie kell. De így kicsit szar a dolog.
Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea
Részletesen itt...
http://www.cougar.hu/
Nem tudja valaki, hogyan lehet beállítani két eszközt kormányként. Nekem külön eszköz a rudder és a botkormány és csak egy eszközt lehet megadni amikor megadom, hogy mivel szeretném irányítani a játékot. Nem tudom külön a két eszközt hozzárendelni a játékhoz.
Köszi
" Falcon 4.0: Allied Force
(kommentek: 1)
A Lead Pursuit LLC kiadta elsõ patchét A Falcon 4.0: Allied Force címû repülõgép szimulátorához, mely az 1.0.2-es verziószámot viseli. A patch telepítése után a játék kipofozott grafikával fog bírni, fejletteb mesterséges intelligenciával, új magas részletességû modellekkel illetve pilótafülkével. A 204 KB-os fájlért erre gyertek."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Download from:
http://updates.lead-pursuit.com/bfops-patch-1.0.2.MSP
Then at a command line:
msiexec /p bfops-patch-1.0.2.MSP REINSTALL=ALL REINSTALLMODE=omus
Ha megvan még a cimem akkor nagyon szépen megköszönném!Ha nincs akkor irj privit.
Te egy uriember vagy.Ha valamiben esetleg én is tudnék segiteni csak szolj!
Köszi
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"News for July 23rd, 2005
C3PO made a list of bug fixes in Falcon4 Allied Force public. He also stated that Patch One fixes are "not necessarily limited to the list" which he made available at Frugal's World of Simulation.
The patch is to be released by the end of July 2005."
Itt pedig a bugok listáhja ami javitásra kerül
bug list forum
7 repülhetõ típus: Kfir C-2, F-15 2000, F-16D, Mirage III, F-4E, F-4 2000, Lavi ATF. És Quick missionban lehet még MiG-23/29-el is menni....
(infó)
Csak az lenne a kérdés, hogy a Janes Israeli Air Forc-ban és a United States Air Force-ban milyen gépek repülhetõk??? És egy vagy több gép is repülhetõ benne?
Hidd el értékelem. Ööö csak letoltottem egy francia oldalról egy movie-t, amiben van egy ramps start, de ezt is megnezem. Köszönöm.
Vagyis az inditasi proceduráról. Nos ezen a viden meg nem tom követni hisz nem látom 😊