Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nc... 😊
amugy meg olcsoságokat amik meg is érik tényleg érdemes bótban emgvenni, mégiscsak szebb, jobb etc, az úgy 😊
én utoljára silent hunter 2-t vettem meg 3k körüli áron 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ui.: bocs a hosszu hozzászólásért és elnézést kérek Intruder-tõl, de én szinte mindenhol az intruder2 nevet használom (még vipmail-rõl maradt meg, [email protected] cím már foglalt volt<#nemtudom>#nemtudom>)
(De lehet akkor mikor neki epp kellett (jobb also-hatso panel)....)
Nem ertem amugy miert kritizalod?! Van jobb videod? Csinaltal mar jobbakat ilyen helyzetben?!
Nem orulni kellene ennek is hogy vegyaltalan van?!
Nagyon klafa lenne ez a valodi inditasi procedura ha lett volna anyni esze a pilotanak, hogy felkapcsolja korábban a világítást. Én speciel nem sokat lattam belõle.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A k a kerékfék.
A fékszárnyat a fly-by-wire autómatikusan leereszti, amikor kiengeded a futómûvet, úgyhogy azt nem kell. De ha esetleg a féklapra gondoltál, akkor azt a b-vel lehet.
Pár kérdés:
-Orrfutót melyik gombokkal kormányzom?
-Melyik gombokkal fékezem a futómûvet?
-Melyik gombokkal engedem ki a fékszárnyat?
Ezek csak olyen picit fontos kérdések:-)
Eddig mindig kidöntöttem a reptér kerítését, mert nem vagyok tisztában a fentiekkel:-)) Please segítsetek!!!
DJviolin
OFF
Megneztem a Wings Over Vietnamot, és fullon beszaggat egy komolyabb harci helyzetben.
Nálatok is?
Magyarán Fáákááp©!<#idiota>#idiota>
<#lama>#lama>
Egyébként én is lõttem már le ernyõn lógó pilcsit de az Il-2 volt és még ideges is voltam...<#violent>#violent><#fogmosas>#fogmosas><#wilting>#wilting>
Tudom hogy nem etikus, de ez csak egy játék. A balatoni csatában bizony az amerikai pilóták lõtték az ejtõernyõn lógó magyar pilótákat. Az Aranysas-ban olvastam. Kérdezz meg egy old puma pilótát.
DJviolin
#298..
Jogos sry!