Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed, te mindig ilyen támadó vagy? Nem kritizálásnak szántam csak egy észrevétel volt. A vid nagyon jó mint ahogy irtam és nem, sajna nem ultem F16-osban és nem volt alkalmam ilyen vagy más videt készíteni.
Amugy aki már játszik vele elmondhatná eddig milyenek az élményei, de ne ugy mint pár oldallal ezelõtt volt, mert az nem segítõ hanem idegesítõ 😄. Annyit tudok hogy az FM nem olyan mint a LoMac-é (dehát nem is kell olyannak lennie, bár jó lenne), de pl. ez a realisztikus inditás, meg a kapcsolható cocpit megfogott. Meg a néhány posttal elõrébb belinkelt PDF-ekbõl is az derült ki hogy nagyon jól szimulálták a radar üzemmódjait (ilyen jót árkádokba nem raknak 😄). Meg mondták itt egyesek hogy ezek a dolgok nagyon feelingessé teszik. Kár hogy lassan megy abeszerzése, mert a LoMac most telepitésnél mindenféle hibákat ír, pedig az elõzõ windows telepítésnél fel tudtam telepiteni.

...szar az egész mondá Krisztus és a hívők közé baszá a keresztet...

jaja énis ezt utálom hogy van oylan amire hiába lenne hajlandó áldozni az ember de nincs..., én meg az iylen külföldi rendelõsdit nem igazán csipem :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Seaweed
Hat jah...en is igy vagyok vele..most van "in progress" folymatban (tobbek kozott) a beszerzese kulfoldrol a hianyzo lancszem az AEP , az IL2 szeriabol! Peldaul. De jon mellette meg par cucc amit sajna nem lehet magyarorszagon megvenni...
hcgamer-en ez azért ott van nagyon: stalker: Még nem jelent meg, a várható megjelenés 2005 május-június
nc... 😊
amugy meg olcsoságokat amik meg is érik tényleg érdemes bótban emgvenni, mégiscsak szebb, jobb etc, az úgy 😊
én utoljára silent hunter 2-t vettem meg 3k körüli áron 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Igen, kicsuszott a számon a dolog, na zipzár a szájra és menni aludni 😄

42nd Intruder
Ha nem kevernek össze, akkor nem nagyon kell 😉

Seaweed
Khmm ezt meg se hallottuk <#vigyor3>
Köszi, lehet hogy próbálkozom, de letölteni ingyenes 😄. Korlátlan kábelnet, csak kissé lassu.

Gondoltam, a Pumák fórumán se volt belõle gond, csak ha már a neved egyik módosulatával szólok egy fórumon ahol ott vagy te is, azért sztem illik bocsánatot kérni.

Seaweed
Miert nem vasarolsz interneten?! Olcso cucc ott is van, hazhozviszi a futar/posta, kezbevetelnel fizetsz.
#1 #2 #3 #4 #5 #6 hogy csak egy par peldat mondjak...
42nd Intruder
Nem gond 😊 Manapság ugyis 59th_Intruder-ként futok a legtöbb helyen... Bár amolyan baráti társaságba csak Intruder ként 😄

Hát, sajnos a közelünkben az egyetlen nagyváros Miskolc és itt rendes repszimet venni nem kis munka, de pl. lehet megveszem a Flanker 2.0-t, most van a Media Marktban (ritka dolog ott a repszim, meg máshol is Miskolcon, az én 128/64-es netemmel is inkább nekiállok leszedni a netrõl a dolgokat mont hogy várjam mig lesz Miskolcon). Télleg, lehet nekiállok szedni a Jane's sorozatot<#vigyor>

Ez volt olcsón a boltban<#nyes>.

Na igen, igy utólag én se nevezném szimulátornak.

Seaweed
Ismerem..detto.."arcade repulos jatek"!
A célpontbefogás az F-16MRF-re vonatkozik, bocsi, elfelejtettem odairni.

Seaweed
Jah hat kerem a novalogic nem is csinalt szimulatort soha 😛....arcade repulos jatekot annal tobbet 😉
Bocs, én eddig csak ilyen überhülye szimekkel repültem<#vigyor>. Pl. a Novalogic-tól az F-16 Multirole Fighter, vagy iMagic-tól az IF/A-18 (kissé keverték a névben az IF-17-et, amugy F/A-18E van benne), eddig az egyedüli normális az IL2 volt, most meg bejött a Lock On és az IL2:FB. Még a célpontok befogása is automatikus, kiválasztom pl. az AMRAAM-et ez meg 180 fokkal mögöttem mutatja hogy befogta a cált, és szép nagy piros nyilak mutatják merre van, és ez nem kapcsolható ki<#idiota>.

Seaweed
SFP1-ben van. Meg igy term. WoV-ban is, sot van Sparrow szinte mindenben ami eddig megjelent! Janes sorozat pl.
Hát, a játék sajnos még nincs meg, de beszerzése folyamatban van. A fórumok meggyõztek és a grafika meg nem érdekel. Már alig várom hogy lejöjjön, mert én pl. kevés olyan F-16 vagy bármi más repszimmel találkoztam amibe betették az AIM-7 Sparrow-t (gondolom a legtöbb fejlesztõ ugy gondolta azzal nem lesz sikerélménye a játékosnak<#vigyor>), kivételekrõl ezen kívül csak a Lock On-ról és a Strike Fighter Project 1-rõl (na ebben nem vok biztos, csak a dobozát láttam de mire lett pénzem elvitték, de az F-4-re nem rakhatnak AMRAAM-et) tudok.

ui.: bocs a hosszu hozzászólásért és elnézést kérek Intruder-tõl, de én szinte mindenhol az intruder2 nevet használom (még vipmail-rõl maradt meg, [email protected] cím már foglalt volt<#nemtudom>)

Seaweed
Bocs azota rajottem hogy honnan van a nicked <#nevetes1>
Seaweed
Nekem nagyon ugy tunt hogy akkor kapcsolta fel, mikor mar fel lehetett.
(De lehet akkor mikor neki epp kellett (jobb also-hatso panel)....)
Nem ertem amugy miert kritizalod?! Van jobb videod? Csinaltal mar jobbakat ilyen helyzetben?!
Nem orulni kellene ennek is hogy vegyaltalan van?!

Hu de beállt ez a téma.
Nagyon klafa lenne ez a valodi inditasi procedura ha lett volna anyni esze a pilotanak, hogy felkapcsolja korábban a világítást. Én speciel nem sokat lattam belõle.
Seaweed
Hát elég gyoesan leülepedett nálam ez a game. Félrene értsetek, nincsen vele semmi bajom, csak löttem vele párat és ennyi. Megyek és felrakom az il2: Forgotten Battles-t. Nemmtom miért, de vannak olyan gamék, amelyek folyton visszamásznak az ember gépire. Az Allied Force kiváló repszim, csak sajnos nem a visszamászós fajtából. Kár érte. Úgy látom tik is alig írtok róla.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Gundark
Rendszerhiba esetén van manuális fékszárny is. Fejbõl nem tudom, nézd meg a controlsnál.

Az orrfutó kormányzásához elõbb be kell kapcsolni a nosewheel steering-et, ami nekem joystickon van, úgyhogy nemtudom biztosra, de asszem a Shift - billentyûparanccsal lehet. Aztán pedig oldalkormány.
A k a kerékfék.
A fékszárnyat a fly-by-wire autómatikusan leereszti, amikor kiengeded a futómûvet, úgyhogy azt nem kell. De ha esetleg a féklapra gondoltál, akkor azt a b-vel lehet.

Sziasztok!

Pár kérdés:
-Orrfutót melyik gombokkal kormányzom?
-Melyik gombokkal fékezem a futómûvet?
-Melyik gombokkal engedem ki a fékszárnyat?

Ezek csak olyen picit fontos kérdések:-)
Eddig mindig kidöntöttem a reptér kerítését, mert nem vagyok tisztában a fentiekkel:-)) Please segítsetek!!!

DJviolin

Hna kinek, hogys szaggat?
OFF
Megneztem a Wings Over Vietnamot, és fullon beszaggat egy komolyabb harci helyzetben.
Nálatok is?
42nd Intruder
Miko'? 😄

Spam Off mert:<#banplz>

Magyarán Fáákááp©!<#idiota>
42nd Intruder
Nem azt fogom mondani amire számítasz: no comment.... <#idiota><#worship>

<#idiota> Õõõõõõõõõõõ <#idiota>
42nd Intruder
OKÉ.... Akkor mondj valami értelmeset Cutter!<#idiota>

copyright©

<#lama>
42nd Intruder
Ma hallottam valakitõl: nyád!<#eplus2><#mf2><#mf1>

Téged is de az nem etikátlan! <#mf1><#banplz>
42nd Intruder
Nem engem lõttél le véletlenül? 😄

Én is tudom, hogy etikátlan, és igérem, hogy többet ilyet nem teszek!!!

Tudom én is olvastam!<#nezze>

Egyébként én is lõttem már le ernyõn lógó pilcsit de az Il-2 volt és még ideges is voltam...<#violent><#fogmosas><#wilting>
Szia caterpiller!

Tudom hogy nem etikus, de ez csak egy játék. A balatoni csatában bizony az amerikai pilóták lõtték az ejtõernyõn lógó magyar pilótákat. Az Aranysas-ban olvastam. Kérdezz meg egy old puma pilótát.

DJviolin

Na azért az ernyõn lógó pilcsit (aki ugye nem tud visszalõni sem) szétlõni?? Ilyet még a II. vh. -ban sem csináltak nagyon! (csináltak de azt mindenki elitélte) <#ejnye1>
Tök fasza ez a játék. Indítottam instant action-t, és jöttek a mig-ek mint állat. Heves kifordulás, váltok mig kamerájára, így látom a miget is meg magamat is, ahogy kerülgetem az õ gépágyúlyát. Olyan Top Gun osan sikerül mögé kerülnõm indítom a sidewinder-t. A gép robban, de még repül tovább. Na de szívósak vagyunk!!! Paf, mégegy neki. Ezt már nem bírta tovább, se a gépse, se a pilóta se. de azé elõtte még kattintott. Ott lóg az ernyõjén, annyira kínálta magát, hogy megkínáljam géppigyuval. És aszzittem leesek a székrõl: Ahogy szétlõttem az ernyõjét, leesett az égrõl mint a vízcsepp. Tehát ha végérvényesen elakarjátok intézni ellenfeleiteket, akkor adjatok neki ejtõernyõs leckéket. Lehet hogy grafikailag nagyon elmarad, DE ILYEN FEELINGES REPSZIM MÉG SOHASE VOLT. Na jó ez erõs volt, mert az il2 forgottem battles talán még ennél is feelingesebb.

SzM RLZ! <#worship>

#298..
Jogos sry!
Reaper
Da-da the real!😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Hja FC 😊 Bocsi. Most hirtelen az AF jutott eszembe. Igen Reaper, Te hardcore szimes vagy 😊 Vald be.
Seaweed
checkthix <#ravasz1><#nyes>