Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet külsõ nézetbõl is játszani, de ez nem arcade shootemup.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Lockheed
Van a játék könyvtárában 1 key layout-us.pdf... SPACE=PICKLE/RELASE WEAPON.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

vki
Nekem a tûzgombbal csak a gépágyút használja. A rakéta gombjának a neve érdekelne.

Meg lenne még egy kérdés: Lehet külsõ nézetbõl nyomni?

ACER Aspire 5738ZG

1. a tûzgombbal a joy-on nem túl meglepõ módon
2. van (chaff, flare, ecm)
3. nem

vki
Csá!

Lenne pár kérdésem:
1, Melyik gombbal lehet rakétát kilõni?
2, Van-e olyan eszköz, amivel a rakétát be lehet csapni (nemtom pontosan a nevét)
3, Lehet-e más repülõvel repülni?

Most így hirtelen ennyi. Köszi.

ACER Aspire 5738ZG

repvez
Ezzel a patch-el a kabint lehet felturbozni ha jol értelmeztem a dolgokat.
repvez
Hát ráfért a javitás rendesen ezekre a részekre is.
Ha meglesz a Hitiles majd számolj be rola képekkel is foleg a magyar területre lennél kiváncsi.
Én inkább ennek örülök - a következõ patch-ben végre javítanak a rakéták lágcsóváján és füstjén.

http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=140;t=002047

Ezt a Hitilest lehet megrendelem... az a párezer forint nem sok érte.

repvez
Egy BOP-rol kimentett link nagy felbontásu textura pach/addon
Kár hogy ez már fizetos kategoria.Remélem azért ennél durvább fizikai és grafikai változtatásokra is számithatunk majd.
A viz elég szarul néz ki

Miert nem tudom felrakni az 1.03-as tapaszt?
nah ma akkor ráér valaki ? <#lookaround>
Megyek, de ma nem tudok. Majd hétköznap este fele lenne nekem jó, ha nektek is megfelelõ.
Mozes ha tudsz jönni te is vagy te is segiteni nekem akor szivesen látlak téged is. msnem vegyél fel ha ugy gondolod : [email protected]
ja ty megjegyzem ...szóval felvettelek msn re majd fogadd el és dumálunk ott<#nevetes1>
200 csomó felett ne nagyon engedd ki a futókat mert beragadnak/letörnek.
ICQ: 49052468 vagy msnen is megkereshetsz: neuro(kukac)agria(pont)hu email címmel.

Hát a hétvége kiesik, elmegyünk túrázni a hegyekbe, mert jó idõ van. Hétfõn azonban 2-tõl egész délután jó lesz...

Engem érdekel a multi!!!! De valamikor a délutáni órakban 5-6körül vagy késõ este 11körül. Neked mikor lenne jó?
jah joyom az meg genius van de tipusát nem mondom meg mert fakom se tudja <#nevetes1>
hát felszálni tok meg kereket behuzni...anyit tok hogy ó meg ü betük oszt enyi meg g a kerék ...próbáltam már leszálni de egyszer volt mikor kijött a kerék de akorr nem jól fékezett le másszor meg ki se jön a kerék csak nagy durr oszt valami hiba a repcsiben ...konfig az elég kicsi ...p3 as ...meg 128as vidi kari de elmegy rajta a játék szépen ...szóval sztem itt hoszu lene megbeszélni mit shogy ha ugy gondolod add meg valami cimed msn vagy icq és beszélünk ...azé elöre is köszi még...
de mi az ami nem megy? a felszállás, leszállás azért még sikerül nem?
milyen konfigod van? milyen joy?

te mondjuk nem tudnál nekem ijen téren segiteni ? vagy nem vagy jártaste sem ..habár ha itt vagy akor valami kis tüz lehet a repülök iránt belöled 😊
de nekem ojan segitség kéne hogy elmagyarázni szóval mint kiképzés ...meg az angol nyelvem se valami nagy 😞 szóval azé kértem hogy segitsen valaki ...
Szerintem jobban jársz, ha elõször elolvasod a kézikönyvet, utánna amit esetleg nem értesz azt megkérdezed.

amugy én ugy gondoltam eztaz egészet hogy ha lehetne igy kivitelezhetö hogy feljönnénk ts-re vagy ventrire vagy skipera és nem tudom hogy van e ojan multi mód hogy a felszálástól kezdve indulnánk és megbeszélnénk hogy s mint szóval ennyit ha lehetne nagyon hálás lennék <#wink>
szóval akor valaki tud segiteni nekem ? léciiiiiiiiiiiiii<#help>
Ha valami kérdésed van ide írd be (a Caps Lock nélkül) és biztos lesz aki segít.

Másik: A hétvégén kipróbálhatnánk a játékot multiban. Ha valakit érdekel a dolog tegye már fel a kezét.

JAH ÉS BOCSI A SOK NAGYBETÜÉRT DE ELFELEJTETTEM kikapcsolni a caps lockot <#awink>
NAH SZÓVAL SZIASZTOK MINDENKI...MINDIG IS NAGY REPÜLÖ FANOS VOLTAM CSAK NEM TUDTAM SOHA ELKEZDENI...SZÓVAL AZA LÉNYEG HOGY ELÉG KICSI GÉPEM VAN ÉS EZZEL A FALCON 4 ALLIED FORCE VEL PRÓBÁLKOZOM, DE NEM SOK SIKERREL...<#rinya>ANNYIT TUDOK HOGY HOGY KELL FELSZÁLNI ÉS A KEREKET BERAKNI ...MEG NÉZETEK ... NÉHA SIKERÜL LÖNÖM IS DE HOGY HOGY AZT NEM TOM...SZÓVAL AZA LÉNYEG HOGY ÉRTEM ÉN CSAK HÁT NEM ANYIRA....SZÓVAL AZ LENNE A KÉRDÉSEM VAGY KÉRÉSEM HOGY VALAKI LENNE E A TANITÓM ? AKI JÁTSZIK EZZEL MERT SZTEM MINDEGYIK REPÜLÖS JÁTÉKNÁL NAGYJÁBÓL UGYANAZOK A VEZÉRLÖGOMBOK....SZERETNÉK ÉS IS MULTIBA NYOMNI ÉS MÁR VÉGRE PROFIN KEZELNI A REPCSIKET SZIMULÁTORBAN...SZÓVAL HA VALAKI LENNE A TANÁROM AKI MINDENT MEGMUTAT ELMAGYARÁZ HOGY HOGYS MINT AZ KÉREM JELEZZE ITT VAGY MSNEN: [email protected] ....ÉS NEM LENNE ROSZ HA TEAMSPEAK, VAGY BÁRMI MÁS HANGBESZÉLÖS KOMUNIKÁCIÓS ESZKÖZ LENNE MERT UGY KÖNYNYEBB LENNE ELMAGYARÁZNI...ELÖRE IS KÖSZÖNÖM AKI SEGIT VAGY BEVEZET EBBE A REPÜLÕS SZIMULÁTORI ÉLETBE...SZIASZTOK <#wink>
Gundark
Lássuk 😊

A Jet Thundernek meg még kevesebb esélye van a megjelenésre szerintem.

Majd felrakom a kész TE-t aztán próbáld ki, abban lesznek kínai Mig-ek 😊)

Gundark
Beletehetnék rendesen mondjuk a MiG 21est (19et😊 kinai oldalon és kina lehetne a nagy ellenség 😊 Kinaiak vennék mint a cukrot 😊és Jet thunder? 😊

Az azért pozitív a Falcon-ban hogy a szerkesztõjével nagyon egyszerû klassz küldeetéseket összedobni. Most egy olyat tesztelek, hogy Kadenáról felszállva egy fegyvergyárat kell lebombázni a kínai határon. Az egészet 15 perc alatt össze lehetett dobni.

A Fighter Opst-ot már vagy két éve készítgetik és nem nagyon haladtak vele sehová. Remélem elõbb utóbb lesz belõle valami, de szerintem úgy végzi majd mint a Lockon: hosszú fejlesztési idõ, magas költségek, kevés eladott példány. Ha egyáltalán megjelenik valaha is.

Gundark
Hát ja. Kicsit el van túlozva 😊 lehetne valami tisztességes ellenfél. Lázadó oroszok atommal fenyegetve vagy valami. 😊 A janes fa18ben az tetszett 😊 Ja felinstalláltam újra, most megy a pecselés. Mondjuk a fizikán javithattak volna bátrabban. Neuro, Fighter ops?

Korea 2010-es Tactical Engagement: Power Plant Attack... hát nem semmi 😊) a célpont felett másodpercenként lövik a SAM-eket az éhhalál szélén álló koreaiak, sõt mág pár MiG21-est és 23-ast is ránk küldtek. Nem tudom ki találta ki, de ezt a küldetést lézerbombával teljesíteni szerintem lehetetlenség 😊

Gundark
Nekem otthon nincs netem 😊 Csak az exet meg a zipet szedtem le. 😊 Az 1.02 megy. Ez nem.

repvez
Azt már észrevettétek hogyha taxizás közbe mozgatod az oldalkormányt a pilcsi feje is mozog (külsö nézet).Mire nem figyeltek a programozok.A pittrénert nézte már valaki?
Nekem megy. Beraktam a játékcd-t, elindítottam az autopatch programot, az megkereste az 1.03-at, nyomtam egy APPLY-t és onnantól kezdve minden ment magától.

Gundark
Elõtte felrakom újból. Hátha valami betalált neki. ha akkor sem megy majd felirom a hibaüzit 😊 Egyébként neked Neuro, megy?

Gundark
Majd este megnézem otthon 😊

ne szívass már. írd le pontosan milyen hibaüzenetet kapsz 😊

Gundark
nem jó windóz telepitõ😊)

nem jó windóz izé? ennél kicsit pontosabban ha lehet.. 😊)

Gundark
Nem tudom felinstallálni ezt a sz*r javitást.(1.03) Azt mondja hogy nem jó windóz izé. Pedig már leszedtem a zipet is. Mit nézek el?

repvez
Valaki megnézte már a pit traner 1.2-t. Mennyivel tud többet mint az 1.0?Gondolom sokkal mert 1MB helyett 11MB a mérete.Olyan tréner létezhet hozzá ami a manuál alapján repülés közben kiirja hogy mikor mit kell kapcsolni hogy jol használjam az adott fegyvert?Mert ami a játékban van az olyan mintha azt mondanák nesze itt van menj vele ha tudsz.
Molnibalage
Végig rajta marad. A magasság 2K-tól 18K-ig volt kipróbálva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Akkor mégiscsak a célmegjelölõvel lesz a gond. Az MFD-n a lézer végig rajta marad a célponton? Milyen magasságból dobod ki a bombát?

Molnibalage
Kioldódik, csak valamiért a bomba szabadon esik, nem követi le a kijelölt célt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A bomba ki sem oldódik? Vagy csak mellé megy?

Molnibalage
Fel van nyomva a master arm, hisz írtam, hogy ezen kívül minden klappol.
A laser arm is.