Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Engedelmetekkel csatlakoznék én is eme remek játék, remek fórumozóihoz. Eddig is rajongtam a szimulátorokért, de mióta ezzel a "játékkal" játszom, más értelmet kapott a szimulátor szó.
Üdv tehát Nektek!!!
Akár innen is: www.simw.com
Igaz 35 euro de legalább Európában van.
Az új tájtextúrákat pedig innen lehet megrendelni: www.hitiles.com
Nem tudod, hogy lehet -e olyat hogy mint a mission builderben, kiválasztom a résztvevõ országokat, csak kampányként játszom le. Mert ilyet csak single missionként tudtam csinálni....
THX!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Full terhelessel (2 pottank, 2 AMRAAM, 2 Csorgokigyo, 4 GBU domba + egy zavaro kontener), ugy emelkedett fuggolegesen felszalasbol 2000 meterig mintha egy Proton raketya tolta volna az egbe... ;Ð
Ehhehe...<#smile>#smile>én sem! De szerintem vagyunk még 1 páran. 😊
A hadjárat, mint "olyan" szerintem a LockOn -ban nincs is!
Tényleg a Falconban van vége a kampánynak valaha? 😊)
Melyik a jobb játék ez vagy a Lock On?
És van-e multiplayer?
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Itt olvashato a feature list rola
Tavol..messze...az oskorban...meg a dinok is eltek akkor meg... <#vigyor3>#vigyor3>
De egyébként az igaz, hogy egy új szimulátor kifejlesztéséhez rengeteg pénz és fejlesztõ kell, ami jelenleg csak Maddoxéknak van meg. Hol vannak már azok az idõk, amikor egy évben 4-5 repszim is megjelent...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
..es en egyaltalan nem szeretnem ha osszeolvadnanak! Az nem lenne megoldas! igy se tudnak egy 100%-os programot kiadni..ugy meg csak nagyobb lenne a kaosz...
szvsz + penz + ido es +fejlesztok kellenenek..de mint tudjuk a szimulator nem biznisz...se a kiadoknak se a fejlesztoknek...igy ez hiu abrand...