Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A videóban bms 4.33 verzió látható.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.pumaszallas.hu
Nekem egyenlőre az a furca, hogy az ujjak helyzetét azt lehet, hogy pontosan és gyorsan leköveti,de amivel interakcióba kezül ott viszont van eltérés.Tehát amikor a lécet akarja leszedni akor van elég nagy eltérés a kéz és a léc között mikor megmozditja, nem tunik ugy mintha fizikai kontextusba kerülnének egymással.
mindenesetre igéretes és biztató, hogy a '98-as kiadású falcon még ezt az akadályt is tudja venni szemben a frissen megjelentek közül 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.pumaszallas.hu
Oculus + Leap - VR Dev Log - 01. Most anyázhatnak abban a szimulátorban, amiben nincs klikkelős kabin 😄
Ezzel a Leap Motionnal már szemeztem egy ideje, de az első változat rakat kaki volt ami a pontosságot és a sebességet illette, a v2 állítólag villámgyors és nagyon precíz.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.11.22. 02:02:39
www.pumaszallas.hu
A mai rendszereken kész csoda, hogy elindul 😊 Még Win 98-ra írták. XP-n is állítgatni kellett valamit, hogy ne CTD-zzen, de ment rajta.
Nemhiába, ez már a múlt.
A Falcon sokkal jobb volt szerintem is, de én nagyon szerettem, mert orosz vasak voltak benne. Amit mindig nagyon hiányoltam a Flankerben, az a normális rádió forgalmazás volt.
Akkoriban nekem minden szim jöhetett, mindenevő voltam. Most, meg örülök, ha a leveleimet meg tudom nézni, meg a fórumot át tudom nézni.
A Szu-27/33 és 29-es kabinja szinte tökugyanaz. 😊
Szóval összességében elismerem a bele ölt munkát, de a Falconhoz képest egyszerűen játszhatatlan ma már sajnos és akkor is az volt nekem. A küldetés szerkesztő felülete botrányosan agyon van komplikálva, az ablakok méretei kisebbek, mint a szöveg stb. Pedig számtalan ígérete dolog volt benne. Az is elég mókás, hogy milyen AG radar üzemmódja van a gépeknek. A SAR radar ehhez képest semmi, szóval "kicsit" nem reális. 😞
Anno benne voltam eléggé. A megboldogult Frugals fórumon toltam a modjaimat is hozzá. Ejj de rég volt. Volt komplett kifutó és guruló mod, meg új tenger textúrák partvonalakkal beleértve, sötétebb táj, meg a fenetudja még miket gyúrtam össze.
Pár képem még fent van a Median:
Képek
Igy amit lkinkeltem videot ha ilyen formán nézed meg 3d-s lesz , és vannak már hozzá appok amikkel akár a google earth ,streetwiev meg pár játék futhat .DE már találtam egy appot ami elvileg a sima videokat is felosztja ilyen side by side formátumra igy ha nem is 3d-be de nagy méretbe láthatod a dobozzal, mivel a lencse felnagyitja és távolitja a kijelzőt ami ugy fog tünni mintha pár méterre elötted egy nagyméretü kivetitő lenne.
Kiváncsi vagyok arra azért hogy müxik a valóságban sajnos dec 23-áig irták, hogy addigra jön meg a ferdeszemüektől
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ha másra nem is de 3d-s filmek nézésére mindenképp jónak tünik :
Esetleg valaki képben van android témában, hogy lehetséges e a PC képét megjeleniteni a telefonon mint másodlagos kijelző klone modban?
Nem tudok róla, hogy változtatnák az FM-en. Ha nem írod ád a dat fájlt akkor simán ügyelj arra, hogy ne húzd túl 22-23 foknál jobban a gépet. Persze ez a buta MI-n nem segít, az F-15C még egy 21-es ellen is szenved dogfightnban így...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.20. 19:12:14
Igy át lehetne hidalni ezt a problémát
Amúgy a C-Horneten kívűl a többi Hornet is kap-e új külső modelt, vagy nem?
Emellett azthiszem shift + q -val 2-3mp-kent szor egymas utan 4-et, amig el nem fogy. Persze itt is egyszerre a kettöt.
A kitérés lehetetlensége nem az RWR-ból adódid annyira, a bibi FOV hiánya, nem látod a füstcsíkot így gőzöd nincs arról, hogy mikor kellene fordulni. A Hawk és Kub már 5-6 G-vel az utolsó pillanatban lezárható, de az Sz-300 pont olyan csodafegyver itt is, mint az alap Falconban, semmit sem lehet ellene tenni.
Az 2.0-ban a dispenser is kicsit furcsán működik, mert a "q" lenyomására egyszerre szór flare-t és chaff-et, de szépen lassan, komótosan. Mintha ezt is változtatta volt a 2.5, de nem emlékszem erre. Valahonnan találnom kell egy 2.5-öt összevetésre.
Anno pontosan azért hagytam abba az Flanerrel való kísérletezgetést mert valahogy semmi sem működött abból a rakétakitérésből, amit a Falconban megszoktam, nem tudtam idomulni hozzá, plusz a küldetésszerkesztő feülete szerintem kész katasztrófa volt. Hiába összetett, ha kezelhetetlen. 😞
úgy emlékszem hogy egy külső file-t kellett módosítani.
szerk: ez lehet hogy a Flanker 2.5-ben volt már benne.
"RWR"
1. látod a besugárzás irányát durván az elölső légtérből illetve hátrafelé csak azt hogy bal vagy jobb féllégtérből jön e.
2. Számozva 1,2,3,4.... látod a radar kategóriáját. nagy, rövid hatótávú sam, vadászgép radar, awacs... mi volt még?...
3. a sziluettnél látod hogy tőled alacsonyabban vagy magasabban van e a besugárzás. Illetve a tűzvezető radarmódot érzékeli amikor világít a sziluett körüli placc.
4. a sziluett körül szaggatott kör jelzi a radarbesugárzás erősségét. Ha ügyesen kombináltál akkor így ki lehet számítani a kb távolságát.
5. mindig a legveszélyesebb besugárzást jeleníti meg. Ha pl aktív radaros rakéta bekapcsolta a radarját akkor csak azt mutatji illetve a besugárzás erősségét.
Egyáltalán nem lehetetlen ez alapján ellentevékenységet folytatni. De elismerem az amcsi RWR sokkal átláthatóbb és jobb.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.11.20. 12:39:14
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Hornet lehet, hogy van hadjáratban fejből nem emlékszem. Ha van is decken nem biztos, hogy üzemképes alapban. a Korea '80s-ben van Hornet decken és működik is.
A béne orosz RWR és a FOV hiánya miatt a rakétát előli kitérés gyakorlatilag a mission impossible kategória.
Remélhetőleg a repmodellje is jó lesz.
Nekem is nagyon tetszik. Brutál jók a vágások. Pontosak. Nagyon oda rakta a zene ritmusához, ahol kell. Nem túl hosszú maga a videó sem. Épp elég ennyi. Nagyon tetszenek a "földről" felvett álló kamerás jelenetek is, ahogy a gépek áthúznak, elhúznak, gurulnak. Vérbeli promo videó <#eljen>#eljen>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Lehet ugyan az a radiozas, meg lehet mind ugyanaz (szamodra), de egyszerüen mind kiraly! :-)
Karaktertipus? Atfedes? Mind ugyanaz a sablonos szar. Valtozhat a betütipus ha ugyanugy van megcsinalva... Erted?! (Bar mar ezt a kerdest nemtudom feltegyem-e)
Reszemröl a tema lezarva.