52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#48839 Molny látom megint formában vagy :) -
#48838 Én meg szeretnék egy bögyös szőkét a combombra... A BMS4 csapat politkája adott. Pont. Ezzal vagy együtt tudszt élni vagy nemi. A te korodban szerintem már illene...
Az ARMA3 egy meg izé ami fizetős, a BMS4 megy egy free mod. Alma és dinnye összehasnolítása. Gratulálok...
A közösség meg kint egyáltalán nem csappant meg... -
#48837 Inkább egy kickstarter projekt keretében csinálnának egy F16 szimet a mai grafikával és technikával. Ami meg a witcheres példádat illeti, lehet hogy szép, de uncsi :) Már az egy is az volt. Mindig a szokásos verj le egy még nagyobb ellenfelet. Aztán szintet lépek és ami eddig legyőzhetetlen volt azt agyonütöm :) Csökken a szimes közösség mert miért ne csökkenne? Hol vannak a játékaink? Majd lesz ez meg az. Aha. Ha kijönne egy rendes mmo szim (nem Wop ) az mindenkit elvinne mindenhonnan, mert a falcon soha nem lesz kész, a dcs meg összetákolt modulok halmaza. Ha megjönnek a vr cuccok remélem fejleszt rájuk valaki valami használhatót. -
#48836 szeretem megismerni az okokat és az nekem nem elég , hogy csak.
Egyébként, meg ennek az álláspontnak pont ez a következménye, hogy kevesebbet repked az ember, mert azért csak rászánja magát az ember, hogy ugyan nézzem már meg mi változott miben lett jobb,de 4 év változatlanság mellett már nehéz okot találni rá .
Nézd, meg az ARMA3-t napi szinten adják ki a dev verziókat , és nemhogy bosszantanák magukat, hogy folyton panaszkodnak az emberek hanem probálnak finomitani rajta, igy nem a végleges verzióban derül, ki, hogy valami nem ugy van ahogy azt elképzelték.
FF, OF ,AF idejében azért nem tellt el ugy egy év ,hogy ne lett volna fejlesztés.DE 2-3 éve már semmilyen simben nem történt változás vagy javitás.
A BOS-t leszámitva,de az meg nem hozta az elvárt szintet .Nem hiába csappant meg a repszimes közösség is. a topicjaiban is inkáb csak aktuál hirek megvitatása folyik a játékok helyett. -
#48835 Mondom én is a topikok töredékét olvasom és ezekbe futottam bele.
N+1-szer beszéltünk már erről. A csapat álláspontja ez. Pont. Vergődni felesleges. Te mégis ezt teszed, mint valami hisztis óvodás. Nekem már nem tölti ki az életemet a repkedés... -
#48834 Én kérek elnézést, hogy a több ezer hsz-t nem olvastam át .DE ha igy is van anynit nem ér a közösség , hogy egy kiemelt topicban leirják a részletesség igénye nélkül, hogy figyu gyerekek az uj kiadásnál ne számitsatok semmi változásra, mert ennél a résznél megprobáljuk az egészet az alapoktol átirni, hogy utánna könynebb legyen rá a modositást megcsinálni a megváltozott számitógépes környezet miatt?
ÉS max a texturákon és pár modellen javitunk?
Ez semmit nem ad vagy von el a fejlesztésükből,de legalább tisztázza a közösséggel, hogy mire számithatnak és nem 4-5 év várakozás után kell szembesülniük azzal, hogy az egészből csak annyi változást fog észrevenni, hogy néhány gép amit amugy is alig lát repülés közbe, javitott modellel és texturával fog rendelkezni és 60 helyett 140 fps-essel fog majd futni a mostani gépeken. -
#48833 Én sem értem, mert még ha a pénzük függne tőle, vagy valami különleges, újszerű ötletet nem akarnak a konkurenciának idő előtt felfedni, az teljesen érthető. De mindkét esetben hobbi projectről van szó, olyan játékoknál amiknél pénzt senki nem kap a moddolásért... ráadásul konkurencia sincs, aki hasonlót csinálna az adott programra... -
#48832 DE a táj a fizika, a látvány , amiben nagyot tudnak lépni , ezekről semmi infó.
De. Volt. Az, hogy te nem olvastad, az nem az én hibám. Dee-Jay vagy Mav-jp írtam, hogy aki gyökeresen új látványra számít az csalódni fog. -
#48831 Ezt a bicskanyitogató stilust azért abbahagyhatnád, nem vagyok fogékony az ilyenre!
A 3d modellek cseréje nekem nem számit fontos fejlesztésnek, mert azokat most is bármikor és a későbbiekben is minden gond nélkül cserélhetőek LOD bemásolással ha azok a megfelelő szabályok szerint készültek és egy meglévő egységet vált le.
Fontosnak fontos,de nem számit nekem fejlesztésnek a 3d modellek cseréje.
DE a táj a fizika, a látvány , amiben nagyot tudnak lépni , ezekről semmi infó.
Ha a CLOD os TF csapatot nézzük, ök péntekenként kiadnak egy kis fejlesztési listát és ennyi , nem foglalkoznak ,hogy ki mit mond ,de fenntartják az érdeklődést a progival szemben, sztem hány ember repkedne még a CLODDal ha ök nem igy fejlesztenék , hanem csak 5 évente adnák ki a javitást?
Ezt kéne megérteniuk, hogy itt nincs olyan hogy befejezett fejlesztés.
Ha évente kiadnak egy verziót azzal elvan a nép addig ök folytathatják tovább a többit.
At hiszik, ha 2 év mulva lesznek kész utánna majd nem lesz olyan amibe tudnak javitani vagy változtatni, ez hülyeség ha igy gondolják. -
#48830 Azokat amit lentebb írtam a kommentek között találtam az elmúlt 4 évben. Olvasod egyáltalán a fórumot? Én is csak a topikok töredékét, de azoban voltak ezek benne. FLARE, RWR, az új 3D modellek, hadjárat bug irtás, stb. -
#48829 Ad1, nem kértem feature listát
ad 2: Nem kértem megjelenési dátumot.
Amit szerettem volna, hogy legalább bizonyos időközönként azért addhatnának egy kis életjelet, hogy gyerekek itt tartunk eddig, ezt és ezt már megcsináltuk . ÉS sztem 4 évente egy ajándékcsokorként pár képet igazán elejthetnének bármilyen kötelezettség és magyarázkodás nélkül.
Ehhez azért tudni kéne, hogy mi az amire szügség van és már nem csinálja/ta meg más. hiába kezdek neki bármilyen épületnek ha esetleg egy procedurális város generátort tesznek bele a 4.33ba.
Vagy kitudja, hogy melyik gépeket csinálja Hayab azokon kivül amit megoszt.
Az erre szolgáló topic egyáltalán nem frissül pont emiatt mert nem osztanak meg semmi infót.
Addig amig nem látom át az egész folyamatot amit egy tutorialban levezetnek addig nem nagyon tudok kivel kooperálni, mert nincs arra óráim, hogy chateljek vagy beszéljek róla , majd amikor márcsak egy kis dologgal nem birok akkor egy konkrét kérdést már fel lehet tenni,de az egész folyamatot ugy ahogy Te sem ugy ők sem tárgyalnak ki egyszerre.Ami nincs meg dokumentum formájában az másnapra már elfelejtödik , mivel nem csak ez jár mindenki fejében.
Mint nekem is vannak időszakok amikor belelkesülök akkor 3-4 nap alatt eljutok egy darabig,de utánna hónapokig nem nyulok hozzá, ezt nem tudnám megtenni ha valaki csak élőszóban akar beszélni róla. -
#48828 Majd mikor megjelenik, meg mindenki csalódik ha nagy változás nem lesz a mostani verzióhoz képest, hogy mit tettek ennyi idő alatt és ha olyan hibák lesznek benne amit a fejlesztési idő alatt a közöség kideritett volna vagy megtalálta volna a forrást hozzá a pontosabb megvalósitáshoz.
Látod, pontosan ezért nem tesznek ki semmit. Talán elegük van már az olyan kommentekbő, mint ami még a teljes siker Witcher 3-nál is volt.
"De hát ez butítva van...!"
"Szar csőjáték lesz...!"
És ilyen kommentekkel volt tele. Aztán megalkották kb. az évtized fantasy RPG-jét és olyan grafikája van még így is, hogy segget csókolhat neki szinte bármi. Aztán meg az emberek 95%-a leborult elé. Egyszerűen nem mutatnak meg semmit. Amit látni fogsz a BMS4 új kiadásánál az működni fog és nem fogod azt látni, hogy "de hát nem ezt mutattátok".
BTW Hayab n+1 3D modellje az szerinted micsoda? Hát az új hajók és Eghi most indult 3D modelljei?
Komolyan mondom repvez, hogy te szeretsz házhoz menni a pofonért. A kérdésért meg senkit nem bannolnak, csak a topikot zárják be, mert ott van kiemelt topikban a házi szabály. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.09.06. 13:30:46 -
#48827 Igen, teljesen felesleges volt. Megírták, hogy minden ilyen topikt bezárnak, mert n+1-szer megmondták, hogy:
ad.1 nincs feature list
ad.2 nincs release date, when it is done.
Szóval igen, teljesen feleslegesen nyitottad meg. 3D modellezés kapcsán Eghivel felvehetnéd a kapcsolatot. Ő most tanulta meg, talán tud segíteni. Ne, ne a repcsiddel vacakolja, az nehéz. Inkább földi egységekben és épületekben is érdemes lenne gondolkozni. -
#48826 Ezt a hozzá állást nem értem, főleg a programozók részéről, attól, hogy mutatnak egy képet, mondjuk a fényekről attól, még senki nem fogja tudni, hogy hogyan csinálta vagy egyáltalán már nem is nagyon érdekli, mert már mindenki dx11/12-es verziót fejleszt nem dx9est és minket nem a hogyan érdekel hanem a végeredmény.
Meg nem azt kérdtem tőlük, hogy a még meg nem valósult featurról nyilatkozzanak, hanem ami már fixen kész vagy megvalósitható. 4 év alatt már biztos van ilyen pár.
Egy alkotónak meg annál nagyobb öröme nem lehet mint mikor megmutathatja amit készitett nem pedig titkolja évekig amikor már senkit nem érdekel majd.
A BMS csapatot meg nem kötelez semmilyen cég sem a titoktartásra csak amiben egymásközt megállapodtak. Mivel ellentételezés nélkül csinálják. -
#48825 Hát azok vannak, nagyon felhasználóbarát .
Nem értem mi bajuk származna abból, ha félévente évente kiatesznek pár képet videot egy zárt topikba , hogy ne szemetelje mindenki tele mással . aztán, hogy ki mit mond róla azt már akár le is szarhatnák, nem kell mindenre reagálniuk,de legalább a mezei user látná , hogy merre és hogyan halad a dolog.
Attól, hogy kitesznek valamit még nem kötelezi öket semmire sem arra, hogy mikor kell kiadniuk, sem arra, hogy az lesz a végleges formája,de egy rész állapotot mutatna, hogy mi a fő irány.
Ahogy nézegetem a forumot, semmi párbeszéd nincs magáról a játékról ami miatt van az a modolási topicok meg a különbözö aktuális repülös hirek.
Majd mikor megjelenik, meg mindenki csalódik ha nagy változás nem lesz a mostani verzióhoz képest, hogy mit tettek ennyi idő alatt és ha olyan hibák lesznek benne amit a fejlesztési idő alatt a közöség kideritett volna vagy megtalálta volna a forrást hozzá a pontosabb megvalósitáshoz.
Ugyan ugy mint az mi topicunk, honapok óta alig jár be valaki, mert nincs hir , az alapokat már mindenki tudja új tagok nem igen jönnek,mert nincs hir amire felfigyelhetnének.
Ilyen komunikációval meg még a meglévőket is elriaszthatják, hogy egy ártatlan kérdést sem tehet fel valaki anélkül, hogy ne bannolnák vagy zárnák a topicot, mert az valakinek nem tetszik.
Ezt nem tudom megérteni egy olyan csapattól akit a közösség szült , alkotja és neki dolgozik, hogy a végén kizárja a folyamatból azt aki élteti immár 17 éve. -
#48824 Á, ugyanez van cliffs of dover fejlesztésben is. Van pár srác, akik az egésznek az alapját programozzák, és ők nem akarnak megosztani szinte semmit fejlesztés közben. Kb még a fejlesztő csapaton belül sem, ami már kissé nevetséges néha (ott az a magyarázat, hogy azért mert nem akarnak olyat bejelenteni, amit talán nem tudnak megcsinálni végül). Szerintem is inkább káros az ilyen hozzáállás, mint hasznos (játékosok elvándorlása miatt), DE azzal viszont egyetértek, hogy az ő munkájukról 100%-ig ők dönthetnek, hogy ki mikor hol és mit oszthat meg. Akkor is, ha mi többiek úgy érezzük, hogy ez így gáz... -
#48823 Azért szép próbálkozás volt. :) -
#48822 Hallo, itt szabalyok vannak :D -
#48821 Nyitottam egy topicont kinntre, most vagy bannolnak vagy válaszolnak normálisan.
DE gondolom, jó magyar szokás szerint innen is lesz aki lehurrog ezért .
4 év forduló -
#48820 Repvez megadta a választ.
Az hogy most ki milyen modellt meg hadszínteret fejlesztget az nem jelent semmit. DCS-ben is vannak olyanok akik ezer órákat töltenek a szimet bütykölve, skineznek, de repülni abszolult nem repülnek.
Nézz fel online PvP-re. Repülés és egyéb humán faktorok terén köszönő viszonyban sincs már az első évben látottakkal. Sajnos. :(
Nem szeretném ha lassan kihalna a Falcon vonal. Én is nagyon várom már a 4.33-at, és legjobban még több F-16 szintűre megcsinált repülhető gépet szeretnék (mivel a típusorientált szim-ek kora lejárt, nem valószínű hogy megjeleneki majd egy Tornado, F-111, F-15E, F-4... szim), és még szebb (vagy mondjuk úgy hogy még részletesebb) grafikát, fákat, klasszikus hadszíntereket, helyesen beállított fegyverzettel és technikával (vietnám, irak, közép európa) és persze amit még lehet csiszolni az avionikán azt is tegyék meg.
Kellene valami ami felrázza a népet, de a fejlesztők nem osztanak meg semmit. Elhintettek pár dolgot, oké, de nyugodtan mutogathatnának képeket, videókat. Az ember vizuális lény.
UI:
Ja és oculus rift támogatást is szeretnék XD
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.09.06. 08:05:54 -
#48819 Javítom :) -
#48818 Amiről lehet tudni elejtett kommentek és más alapján. Egyszer már összeírtam, de sajnos nem mindenre emlékszem.
Egy rakás új 3D modell Hayabtól és mástól is. Hajók, járművek, repcsik, fegyverk, rackek és kabinok is. AV-8B Harrier II és F/A-18C biztosan full 3D pitat kap, F-16C-vel egyenrangút és olyan pontosat, amit a motor megenged most.
Dee-Jay mutatott olyan videót, ahol az Sz-300 és Tor a valósnak megfelelően indított rakétát, tehát a custom indítási irány valahogy modellezve lesz és nem tetszőleges, a kód által és a célparaméter szöge által meghatározott szögben teleportálódik a rakéta a jármű fölé és indul le. Mivel egy rakás új hajó is készül a sejtésem az, hogy a hajóknál, ha több SAM van, akkor lehet, hogy végre pontosan lesz modelezzve az indítás.
Új RWR kód, végetér a 100%-ig megbízható és atompontos RWR kora.
Az alapvető orosz SAM-eknél ahogy láttam az iránymutatásom alapján lesz új rakéta FM, remélem, hogy ennél több is. Kérdeztek ezt-azt, de azóta csend van. A dat fájlokat láttam az SA-2/3 esetén.
Elvileg aktiválják a shader alapú fa generálást és a F.L.A.R.E. textúrák is jönnek.
Hadjárat fixek, airbase repair bug, stb.
A rephordozós üzem is fejlődni fog és láttam már az új Enterprise 3D modellt is.
A 6DOF elérhető lesz már TIR nélkül is a DCS-hez hasonlóan. -
#48817 Megpróbálom visszakeresni és updatelni. -
#48816 Kéne egy nagyobb kommentbox, ez használhatatlan és nem lehet nagyobbra húzni... -
#48815 Hát ezaz kinek és miért tiltakoznak? Nincs konkurencia nincs aki lenyúl a dolgokat vagy a bevételt. -
#48814 A gond inkább az infó hiánya. Jó nem mondom hogy minden nap tegyenek ki egy képet, de hogy ez halad ez kész hasonló. Nézzük szélsőséges példában a Star Citizent. Még az is kint van mennyi kávét ittak aznap :) De ha már itt beszélünk róla, Balázs, adhatnál egy rövid összefoglalót hogy mi lesz benne ami más. Lesz pl olyan repmodell mint most a dcsben? -
#48813 Azért attól,hogy nem mondják meg hogy mit fejlesztenek,attól még biztos vannak olyan kiadásai ami már játszható. És van vagy már 2 éve,hogy skeleton talált egy bétát ami már az u10es verzió volt,csak azért nem tudtuk kipróbálni mert hardverkulcsos volt a telepítő.és ha már a virtuális századok tesztelik akkor már annyira nem lehet használhatatlan. A 4.év úgy hogy semmit nem add nak a közösségnek egy kicsit bosszantó.szerintem eddig egyik verzió sem volt ennyi ideig fejlesztés nélkül. Ha kiadtak volna egy köztes verziót azzal egy kicsit fennt lehetne tartani az érdeklődést és elhallgattatni a kérdezősködőket.sztem ez nem szolgálja a közösséget csak azoknak jó aki a tesztelésbe és a fejlesztésbe részt vesz. Persze értem,hogy önként és ingyen csinálják,de épp ezért kéne a közösséget jobban kiszolgálni,hogy legyen kinek fejleszteni. -
#48812 Te honnan tudod egyáltalán, hogy hanyadik update van egy nem kiadott változatból?
Az FF5-nek kiadás előtt 5 olyan betája volt, amit a teszterek megkaptak, én ennyi láttam, de volt még belsőbb körös is. Aztán Hustler kiadás előtt összerakta az kiadottat ami egy rakás szar volt, nem tesztelte senki, de a beta teszterek tutira nem. Az eredmény ismert... Az FF az 5.3-ig játszhatatlan fos volt ahhoz képest, hogy a BMS4 újításainak töredéke volt benne.
Na, akkor szerinted miért ilyen lassan megy a kiadás? A BMS4 kiadáskor az FF képest bugmentes volt és atomstabil, de mai napig vannak benne alapvető bugok, pl. as airbase repair és más hadjáratot érnitő dolgok.
A BMS4 félpublic és általam ismert changelogja is olyan, hogy az FF segget csókolhat neki. Felsorljam megint, hogy mi az ami ismert? Az BMS4 első kiadása ehhez képest mekkora előrelépés volt az OF-hez képest? Ha hasonló lesz a következő kiadás, akkor a BMS4-re sok helyen nem lehet majd ráismerni.
Unják az emberek? Ja, biztos azért van n+1 új helyszín hozzá és a 3D modellerek is egyre inkább rászállnak.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.09.05. 20:37:42 -
#48811 Én elhiszem hogy létezik és folyamatosan fejlesztik. Az már viszont nevetséges hogy a 4.33-nál már a 4-dik? update-nél tartanak állítólag és még mindig semmi hír hogy kb mikorra várható. De nem baj titkolózzanak csak. Ha 10 év múlva jön ki akkor 10 év múlva jön ki. Max senki nem fog már vele repülni.
Már most is sokan unják a BMS-t. Még mindig az a fránya dinamikus kampánya az ami életben tartja. (meg hogy a DCS-ben nincs még repülhető F-16-os :D ) -
#48810 Tiniként mindenkinek volt ilyen csaja:
"Majd csak akkor ha Én úgy érzem eljött az idő" :DDD
-
#48809 Nem értem ezeket a kommenteket. A 4.33 készül. Ez tuti. Nem azért nem adták ki eddig, mert csak legenda lenne. Ha úgy érzik, hogy eljött az idő, akkor kiön. -
Talon11 #48808 Én is hiszem abban...remélem majd kijön... -
#48807 én még hiszek a csodákban XD -
#48806 Ezekszerint akkor ma kapunk új BMS-t #justkidding
-
#48805 Évforduló, 4 éve jött ki a BMS4. Repül az idő. -
#48804 én jelenleg azt sem tudom, hogy holnap vagy utána hol leszek, vagy hogy egyáltalán gép közelébe, nem azt ,hogy október végén. -
#48803 Kis hosszútávú kérdés. Okt 23 hosszú hétvégén ki ér rá egy kis videókészítési segítségre? Egy külön adatbázist csinálok hozzá. Arról lenne szó, hogy ASM-ként kellene repkedni míg én videózok. AGM-84-gyel szovjet ASM-kkel. Töprengek rajta, hogy a Red Storm Rising fő eseményeit megcsináljam a BMS4-gyel. -
#48802 Kinyílik. Csak a legtöbb géphez csak a BSU-49/50 van, ami ernyős fékezésű. A Snakeye-t asszem már lassan 20 éve nem használják.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.31. 21:35:16 -
Megláttam ezt a képet és elgondolkodtam, hogy eddig nem emlékszek rá, hogy láttam e a falconban ilyet, hogy kinyilnak a szárnyai a snake-eye-nek vagy az LGB-ken SDB-ken. lehet csak azért mert nem szoktam figyelni kivülről a gépet bombaoldáskor
mindenesetre jol mutat -
#48800 Vagy ez. ;)