Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi,én szeretek veszödni szeretem tudni mi mire valo 😊

http://home.comcast.net/~butler_j/sp3_ramp_start_trainer.exe

Itt vagy egy RampStart animáció.

http://users.skynet.be/bs999158/Download/F16_rampstart.zip

Ez pedig egy pdf

Mondjuk és ezzel soha nem veszõdök, inkább kezdek a kifutó végérõl

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

de nekem az is jo ha megmondod hogy indul. gyujtás megvan üzemanyag bekapcs,star:elkezd forogni a hajtómü,de itt megakadtam itt kéne még valami hogy beinduljon...

Lockheed
Hmmmm... Magyar nincs, de itt (C:\Program Files\Lead Pursuit\Battlefield Operations\docs) van egy 716 oldalas manual. Sztem elég részletes...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

felraktam egy patchet ugyhogy ez megoldodott,de nem semmi ez a game,bese tudom inditani a gépet.Nincs valami magyar leirás hozzá?

Hali,az lenne a gondom hogy a müszerfalon a gombok ugrálnak,vibrálnak. Tud valaki megoldást? pls help

1.04 igazad van 😊

Molnibalage
Majd vizsgaidõszak után.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Nincs kedve valakinek multizni fent van az 1.04.
Vagy már kint az 1.05 vagy elirtad neuro.
Molnibalage
Amikor engem befognak akkor én hogyan nyomom a "Buddy Spike" dumát? Merthogy csak a kötelékmnek szól a radio command-ban nem? A LGB-ket mindenki tudja használni csak én nem, ekkora béna lennék, mert eznekívûl faszán megy minden ami fontos.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Minden fórumon írták, és nekem is elõjön folyamatosan, hogy az RWR-nek hol elmegy, hol visszajön a hangja. Az eddigi folyamatos csipogás helyett csak néha-néha szólal meg, holott a kijelzõn folyamatosan jönnek a besugárzások.

Gundark próbáld ki: indíts egy 4 gépes köteléket legyél te a vezér, add ki, hogy kapcsolják ki a radart, majd mikor eltûntek a jelek a kijelzõrõl kapcsolják vissza - na ekkor nekem soha nem jön a szokásos csip-csip-csip-csip 😊 csak simán megjelenik az F16-os jele. Ha neked mûködik, akkor szerencsés vagy 😊

A másik, hogy a rakétaveszély figyelmeztetõ is csak akkor mûködik, mikor kedve tartja.

A hibát elvileg az okozza, hogy a besugárzásjelzõ hangereje lenullázódik, de én hiába állítottam vissza úgy sem volt jó.

Gundark
Nem akarok izélni, de nekem megy az RWR. Legalább hat féle zenét hallgattam rajta meg, miközben egy pár kicsibombát próbáltam a talajba plántálni. Kezdve attól hogy a barom reptérvédõ cap megtalált a felszállástól kezdve. Persze hiába ugattam hogy buddy spike egy perc után visszalelkesedett 😊 Mentségére legyen mondva hogy fél óránként szu 25ösök jelennek meg a reptér körül 😊

A hozzászólásomban pont ezt akartam jelezni, hogy minden láma dolog kizárva (látószögön kívül van, póttankon nem látok át, felhõ nincs, stb.) szóval a válasz: akár egyenesen a cél felé repülve is elõjön.
Neuro! Az RWR 1.05-ben hogy-hogy nem mûxik ??? Nekem alap van (még) de azért ekkora bugot nem merek elképzelni 😄
verziónak és "aktuális" hadszíntérnek is egyeznie kell (Balkan, Balkan 2005 stb.)
nekem az 1.05-el is stabil, csak az RWR nem mûködik 😊

repvez
Köszi a válaszokat!
Na beköttöték az ADSL-t ugyhogy nemsokára kiprobálhatjuk a multit is.
Egy gyorstalpalot leirhatna valaki hogyan kell ezzel a gaméval multira felkapcsolodni.És itt kell egyezzni a verzioknak?Mert mig nem jon ki az 1.05 addig nem akarom ráteni az 1.04-et hátha behall a game töle, mert eddig beton stabil volt egyszerse állt meg.
Úgy van ahogy Molnibalage írta, át kell kacsolni CatI-be. Ott a kapcsoló bal oldalt középtájon.

Molnibalage
Én is észrevettem. Valszeg azért, mert átállhatsz Cat I stores configra.
LGB bombázás még mindig nem megy. Nem értem. A kísérõ eltalálja még a mozgó célt is Célzómon be van fogva a cél, L is villog, de még sem áll rá a célra és csak esik lefele.(Laser Arm természetesen be van lõve.)

repvez
És még egy amire nem tudtam rájönni mitöl van.Ha ledobom az összes bombát akkor a master caution kigyullad és a store config is a hiba panelen.
repvez
Melyik oldalon helyezkedik el ilyenkor a cél és milyen helyzetbe van a gép?
Mert a manuálba van egy ábra hogy milyen tartományokba képes a befogásra és a célkövetésre.De majd jönnek a nálam szakértöbbek.
Amugy nekem is van pár észrevételem .Ma letöltöttem egy uj ramp start pdf-et és azzal szorakoztam.De az miért van ha mindent leáramtalanitok a leszállofény mégis világit ha bekapcsolva marad.A másik ugyan ilyen áramtalanitott helyzetben befejezem a missiont akkor miért hallanni a hajtömü hangját ahogy megáll mikor már vagy 10 perce kikapcsoltam?
Üdv emberek!
Újabban rákattantam a Falconos témára és tetszik a dolog. Noha a favorit még mindig a LockOn, azért szeretek mókolni a flakon avionikájával. Egyelõre még elsajátítás szintjén van a dolog, de már beleakadtam egy elég idegesítõ "bug"-ba. Tünet: Lézer célzóval gyakorlok, megyek egy kört (elsõ rácsapásnál sosem jön elõ a bug) és a következõnél mint ha valami mókás kedvû farokövész kendõt lebegtetne a FLIR-em elõtt, nem látok rajta semmit. Bizonyos szögtartományoban azonban lehull a lepel, és ismét látom a képet, de ez elég elenyészõ szóval idegesít a dolog. Ja, és mielõtt valaki azt hiszi hogy pl. a 370-es póttankon nem látok át, nem errõl van szó 😊
PLZ help!, Elõre is thx
repvez
Ha minden igaz ezek lesznek javitva az 1.05-ben.

This is the changelog so far for 1.0.5 -- this is just to give an idea on the stuff that has been fixed. It should not be taken as the definitive changelog for the final 1.0.5 release because things do change.
As I've said before, this is more of an "optimized" version of 1.0.4 with a few little extras and will be roughly the same size as 1.0.4. Again, no release date confirmed.
* CTD on maverick zoom with no mavericks loaded
* Ghost missile on wing when firing final missile (likely fix for buildings loaded on Hardpoints, and also some crashes)
* Force Feedback reenabled
* Further CTD on eject fixed.
* Fix Missile and Threat Volume knobs resetting themselves
* Fix Maverick CAT Config bug
* Fix Centerline Tank to be CATI config
* Fix to stop ACMI recording whenever any AI pilot ejects from the plane.
* Fix for Mig-23 icon showing as mig21 icon
* Fix for Mig-29SM, Mig-21-93 and SU-33 turning into mig21
* Adjustments on CAP roles so Mig-21 gets fewer CAP missions compared to Mig-29
* 2D cockpit corrections
* Fix issue where logbook for Viper callsign was being overwritten after patching
* Fix issue where the AS-30L flame model showed as a SU27 (whoops)
* Fix inconsistent HUD symbology for weapons in certain scenarios (AIM-120 showing AIM-9 info)
Just to stress: this is a GUIDE only for 1.0.5, not definitive. Don't assume that the patch is very close to release either from this note
Alakul a dolog:

posted January 01, 2006 14:25
--------------------------------------------------------------------------------
Hi All,

Happy New Year first of all!

Now, back to business

The latest with Patch 1.0.5 is that the actual patch is working great. What we're doing at the moment is working hard with the producers of the patching software to ensure that 1.0.5 installs correctly on as many set ups as possible. There are one or two issues and these are being corrected, and is the reason why 1.0.5 has not been released so far. I've personally tested the patch from various states on various machines, including my heavily used systems through to much older machines (here's where family helps!) -- and it's been fine. However, one or two machines in the wider testing process are proving a little less co-operative. It's all a matter of getting the easiest update procedure flowing. Once that happens 1.0.5 will be released. It's not "doom and gloom" on the installation process at all -- we just want to get it spot on

--------------------
"C3PO"
Publicity & Marketing
Lead Pursuit LLC
www.lead-pursuit.com

repvez
Neked is és mindenkinek aki erre jár B.U.É.K !!

És még egy kis adalék.3 féle 1.05-ös patch fog megjelenni ha minden igaz!
1, F4AF->1.05
2, 1.03->1.05
3, 1.04->1.05
Ez a 3 lehetöség a telepités sorrendjét jelöli.
Lockheed
<#integet2><#integet2>Kellemes, Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek! <#integet2><#integet2>

Seaweed
<#nyes>
Seaweed elégedett?? Sohaaaa... <#vigyor3><#buck><#finom><#beka3>

Molnibalage
Jöhet minden szépítgetés, ártani nem fog és Seaweed is elégedett lesz.<#smile>

A HiTiles nagyon sokat dobott rajta. Lehet ha nem veszem meg nem is játszanék már vele. A fejlesztõk azt ígérték, hogy folyamatosan javítanak majd a grafikán, legelõször a repülõk textúráját akarják lecserélni.

Lockheed
Való igaz, hogy azért javíthatnának a minõségén, mert ez így ma tényleg elég gáááz! 😊 Viszont a Falkon ezt leszámítva egy nagyonjó szim... 😊

Seaweed
El vagyok kapatva biztos de nekem szamit ma mar 😉)
A grafika nem minden 😊

Seaweed
Nalam meg az volt hogy egyzseruen patcheltem progibol es utana egy kuldetes se indult el...kilepett toltes kozben. Le is szedtem a geprol a progit, majd visszarakom ha meglesz a Track IR-em mert ahogy elneztem nekem ez a program max avionikai szemponbol erdekes...a grafikatol rosszul vagyok.
Molnibalage
Nálam is ez van!

1.05-rõl nincs semmi infó, csak annyi, hogy javítják a besugárzásjelzõt, ami az 1.04-óta nem nagyon mûködik 😊

Épp most repültem egyet én is és csak látom hogy jönnek a rakéták, húzzák a csíkot elõttem de az RWR meg sem mukkant: szépen le is szedett az egyik.

Gundark
Nekem tegnap olyan volt Neuro, amitõl majdnem belefejeltem a monitorba 😊 Kicsi sérüléseket szereztem, bejelentkezem, meg is kapom a besorolásomat, csavartam(tattak 😊 két kört a távolabbi várakozóhelyen (az életben nem indulok el mégegyszer egypályás reptérrõl 😊 aztán behoztak, üzema 2000 körül. Látom hogy valaki van a pályán, nem meglepõ sorban mennek a gépek fel-le. Nézegetek valamit az oldalpanelen, mert villog a hibajelzés, egyszerre csak valaki belesivít a rádióba : Shark 1-1 megszakitás, átstartolni, és megadja a koordinátákat a kitérõ repteremre. Begyújtom a fáklyát, felnézek BAZ. Egy C5ös áll a pályán tõlem vagy 300 méterre, 😊 Aztán kiderült hogy kényszerbõl jött ide mert az eredeti repterén (Szöul) nem fogadnak mert éppen légibemutatót tartnak a PRC VB-k 😊 Ez a barom meg beesett ide de valami baja van és nem tud leállni a pályáról. Azon már csak röhögtem hogy mindenkit (vagy 15 gép) passzoltak szét különbözõ repterekre. A vigyor akkor hervedt le a fejemrõl amikor a másik reptérnek nevezett gagyi felett kilebegtetve 200 alá ment az üza számlálóm 😊) Tényleg az 1.05 höz van listád hogy mi lesz változtatva benne?

Patch 1.0.5 Update

--------------------------------------------------------------------------------

A little update for you guys on the status of 1.0.5. We've been using our autosim suite which runs the simulation in various modes: 21 hours ago a session was started and it's still going strong with 1.0.5. No memory leakages or stability issues. This suite tests the code in acceleration mode also, so it's the equivalent of a week's continuous play in some circumstances. That's not to say that any patch can be without its issues in terms of stability, but clearly you get the idea of improvements here. We believe too we have fixed the volume issue and several of the most troublesome issues. Force Feedback has also made a welcome return after going AWOL.

Human testing continues hard too and we're making good progress. 1.0.5 will be a "full-sized" package (24M😎. This allows anyone with any LP patched (or even vanilla) version of Allied Force to get all the updates we have released in one package. "When it's done" is the release timeframe. The team continues to work extremely hard and we hope you'll be enjoying the fruits of our labor in the not too distant future.

repvez
Hát csak ugy van softveres, hogy a Cam2pan nevü softver meg egy webkamera segitségével el lehet érni ugyanolyan hatást mint a Track ir-el.Csak 30Fps-t tudjon a webkamera és nem árt egy kis led-et szerkeszteni egy sapkára hogy a sötét szobába is müködjön.
hát jah, izlések és pofonok 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

trackir-bõl van only software-es is? hm le vok maradva 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lockheed
Kinek hogy... 😊))

nemtom nekem még akkor is nagyságrendekkel egyszerübb hogy nem dobom ,s ehova , nem nyomogatok fölsölegesen össze vissza hanem csak elkezdek bezsélni és annyi 😊

Lockheed
TrackIR külföldön... Itt már van TrackIR 4Pro, ami azért valljuk be már nemsemmi! 😊 Nemtudom, hogy a Falcon hogyan is áll ezzel, de azt tudom, hogy a LockOn Black Shark (1.2) az támogatja majd! Én is azelõtt a dilemma elõtt állok, hogy most vegyem meg a hármat, vagy várjak míg a négynek csökken az ára! 😊

Lockheed
TrackIR itthon...

Headsetekre egy példa.

repvez
Ezresért bárhor kapsz egyszerübb kivitelt,de 5-böl megáll egy normális is.
TrackIR 20-30 között mozog.Szoftveres fejmozgás érzékelést támogatja a falcon?
cam2pan, freelook és a többi ami webkamerával müködik.Azt láttam hogy az 1.04-es támogatja a Trackir-t csak azt nem tudom hogy csak a hardverest vagy a softveres változatokat is.(mivel még nincs fenn az 1.04-es patch,ezért nem tudtam kiprobálni)
Molnibalage
Mennyibe van a mikrofon kb.? És itthon hol árulják? Na és a track IR?

Lockheed
Földobod a Joy -ra valami ekzed ügyébe esõ gombra és annyi! 😊

nincs mikrofonod?
az a baj hogy anélkül elég nehéz lesz megbeszélni a taktikát... 😊

Molnibalage
Nincs semmi olyan cuccom amivel tudnék dumálni. Így is multiztok?

nemtom, szimeknél én emg ugy vagyok vele hogy elég nekem az a kismillio gomb amire alapból szükség van 😊
a családot meg be kell idomitani hogy ne ordibáljanak bele a társalgásodba 😄 vagy bevezetni egy kis lámpát az ajtó felé ami világit ha "adás van" hogy ne zavarjanak, mint a tvnél 😄

Jaja tudom hogy be lehet, de nekem meg a hangérzékelõs dolog nem jön be, azért nem is írtam 😊 Mondjuk Americas Army-nál jobb lenne a hangérzékelés, de szimulátoroknál nekem elég a gombnyomás, annyira azért nem akciósak ezek a játékok.