Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Magyarországról nem lehet paypal-al fizetni ezért csak ez a megoldás mûködik.
Egyébként nem kell hozzá erõsebb gép, mint az alap Falconhoz, a sebesség semmit sem változik, csak a látvány.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ports 2934 and 2935 for UDP need to be forwarded to your host it you are behind a NAT/firewall setup. Please consult the manufacturer's documentation for your router or visit this site: http://www.portforward.com
ennyit írnak róla a FAQ-ban
várjuk meg a Hyperlobby supportot, elvileg az 1.06-ban benne lesz
JOINING SERVER:
5. After setting up your Routers, Pilot, and in other game settings, click on Multiplayer (left), Internet (top), add the server to the Internet Servers list by entering the servers IP or known address (bottom right) and Hit 'ADD'. Be sure to set in game bandwidth settings to one step down from the actual speeds you tested earlier. If the step down option available is too close to the actual test speed (100KBs), go two steps down to leave bandwidth available for TeamSpeak. Ignoring this advice will cause you more problems then good, so trust me and you will see no problems.. Do not exceed settings over 512 up and 4000 down.
IMPORTANT! Be sure to close the game down completely if you make any changes to bandwidth settings - Then rejoin.
ADDING A SERVER:
Get on TeamSpeak with the server you intend to connect to, get the IP or known address and their desired bandwidth settings (some differ)...
Select the desired theatre under Battlefield Operation - Bottom left.
Select Multiplayer (Bottom Left) and type in the game server's IP and click ADD. You will be prompted to give it a name i.e. HARDCORESIMS.COM, then hit ok.
It will appear top left in the list. Click on it and select KEEP.
Select it again in the list and select JOIN. Put in the current password if prompted.
Remember, The Online Campaign is for those who wish to work together; so, please join comms first.
After connecting, select the Campaign icon on the left which will open a list of online games, select (green) the game and ignore the choice of airstrips - just hit 'Commit'. This will take you to the RULES OF ENGAGEMENT page, so Hit COMPLY to correct any missmatched items (red) in the Rules of Engagement and and/or hit OK.
If you do not begin to or fail to receive data download from the server, check Firewalls are off and router is properly configured.
A csillagozott rész köz tettem a lényeget: azaz mielõtt csatlakozni akar valaki nem elég beírni az IP-t, hanem ADD - KEEP - majd JOIN
Lehet így mûködne??
Az IP cím: 80.99.172.187
Korea 2005
Upload/download sebesség: 512kb/sec
Indítsak én egy szervert próbaképpen?
regisztrácio után addja be öket.
Egyébként nem sikerült se egymáshoz se más serverhez sem csatlakozni, bár lehet hogy nem jol tudtuk a saját ip-nket.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mozgó célokra ott a Maverick. Kösz neuro. Most már jó éjszaka is repdesni.

Davidi18-nak meg csak annyit tudok írni, hogy kb. 10 oldalon keresztül lehetne írni, hogy mit hogy kell használni, hogy tudjál harcolni legalább egy kicsit. Gyakorolni kell minél többet. Nekem kb. 2 évbe telt mire megtanultam tisztességesen játszani. A manual nagyon jó, csak a fennt említett LGB részt végigcsinálva nem mûködik a dolog. (Legalábbis nekem.)
Most szereztem meg a Falcon4-et, és sztem naon jo game..szeretnéém neten is jáccani...ha vki akarna.. csak sajnos még gondjaim vannak az irányitással, pl nem tudok célt befogni és lõni 😞( Ha vki segitene ebben azt megköszönném...mert ami le van irva abbol nem sokat értek...aki akar msn re vagyen fel: [email protected]
Tehét ha a radar modot földi célpontok keresésére állítom és megjelenik a bal mfd-n a radarkép akkor ok, hogy tudok range-t állítani de még igy is nehéz megtalálni és becélozni teszem azt hidat. Nem lehet valahogy a mûszerfalra zoomolni?? 😊 Vagy az mfd képét külön megjeleniteni?
Más: olvastam lentebb, hogy valaki már kérdezte de nincs azóta sem megoldás arra, hogy fantasztikusan beszaggat ha pár baráti gép dekkol a reptéren?
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide