Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
További jómunkát.<#eljen>#eljen>
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Most majd a Tactical Engagemant és Campaign jön majd. Ez most sokáig fog tartani, mert most már tanulnom is kell...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
AMRAAM bug-ról szó sem esik. Nem is válaszoltak a levelemre..
hétvégén én benne vagyok egy multis játékban
a doksit pedig mindjárt kirakom
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Tényleg kész az új verzió a manualban. Egy-két korábbi dolog jobban ki lett fejtve és gépelési hibákat is javítottam, ahol észrevettem. Neuro majd felrakja, most küldtem el.
Member
Member # 13044
posted April 05, 2006 08:13
--------------------------------------------------------------------------------
Hi guys -- sorry I've not been around much. 1.0.6 is proceeding fine. There is a little bit of bad news. You remember the ultra smooth positioning update improvements close up in multiplayer I talked about? Well, we've encountered a problem in that it affects -- in certain limited circumstances -- missile hit rates. Now this is not ideal clearly. So what we're intending to do is remove that part of the MP improvements from 1.0.6 and release 1.0.6 with the multitude of ither improvements, and focus on the close up smoothing for 1.0.7.
I'm sorry that I built hopes up with that particular fix, but unfortunately that's the price to pay for keeping everyone in the loop, development wise as it happens. I'm sure we all understand that.
I want to stress that this is a small component of the multiplayer improvements, which include all the refuelling stuff etc...and this issue has no impact on the general anti jitter stuff. In other words, positional updates will be no worse than 1.0.5, and probably a little better. But we feel unless it's working totally correctly in all circumstances, it's not to be released this time round.
And yes, that does mean there'll be 1.0.7
--------------------
"C3PO"
Publicity & Marketing
Lead Pursuit LLC
www.lead-pursuit.com
A Freshnel után, az Aurora ALX elé ... 😊 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
érintö képernyö video
Jó munkát hozzá!!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
De ez két eltérö koru progi és mindegyiknek megvan a maga erössége,ha mindkét fejlesztö beválltja az igéreteit akkor talán lesz egy olyan szim aminél a szép grafika párosul a részletes avionikával.
Amúgy nekem semmi más nem kellene csak egy lockonhoz hasonló virtual cockpit, :-)
Valahogy nincs meg a fíling a 2d-s kabinban. A virtuális "repülés szabadsága" érzet nálam lockonban van, folyamatosan nézelõdök, még felszállás közben is néha oldalra nézek egy pillanatra, hogy érezzem a sebességet. Egy élesebb fordulóban akaratlanul is lenézek a földre, nemtom miért talán a magasságérzet miatt.. Napsütéses idõben a fények/árnyékok változása a kabinban nem csak a feelinget növeli de a tájékozódást is segíti anélkül, hogy a headinget bámulnám...
Szóval egyetlen oka, hogy a falcon jelenleg nem igazán fog meg, az a virtual cockpit... :-(((
- Tisztességes IFF
- A package tagjaival is lehessen valamilyen szinten ráiózni.
- A datalink ne csak a kötelékedre hanem legalább a package-re terjedjen ki.
- A légiharcrakéták hatékonyságának reálisabb beállítása és legyen lehetséges, hogy a kötelék más tagja világítsa meg a célt. (AMRAAM-ot még nem igazán láttam mellémeni AF-ben.+ a bug javítása)
- A radarok ne "lássanak" át a domborzaton (bár ez már a FF3-ban is benne volt)
- Ne csak a mostani szupertechnika legyen benne, hanem még az alap F-16A és 80-as évekbeli kortársai.
- Ha lesznek benne nagy hatótávolságú fegyverek,Harpoon,H-41(asszem ezt lehet a SU-33-as hasa alá tenni) akkor azokkal korrektül lehessen célozni.
- Hordozós típust, legalább egyet!(Bár az F/A-18 többfeledatú, úgyhogy azzal is beérném)
- A hajtómûveknek érzõdjön végre a tolóereje. Sehol nem érzem a messze 1:1 feletti aránynát!
- JDAM és JSOW sem árthat.
- Harrier lehetne.(EZ tényleg csak ultimate kérés, ez csak hab a tortán lenne. Bár készülget már ilyen játék...)
- Hadjáratszerkesztõ!!! Ha mindenki csinálhat hadjáratot, végtelen élettartamú lehetne a játék! (+ kombinálni egy késõbb megjelenõ harcjármûszimulátorral,tudom álmodozom...)
És még sok más, de ez is elég...
azért 2d, mert erre sajna nem képes 😊
TrackIR-el is csak 3d kabinnal lehet nézelödni vagy az 2dben is müxik ?Mert azt támogatja a progi,de nem hiszem hogy olyan sokan használnák a nem éppen szép 3d-s kabint.
De ahogy olvastam a forumán az uj változat teljes directx9 támogatásu lesz igy talán a grafikára nem lesz több panasz.
benne lesz az 1.06ban
-ha leállitom a hajtömüvet akkor kilépésnél ne hallatszodjon ahogy leáll.
-2d-s kabinba lehessen folyamatosan egérrel vagy Hatswitchel nézelödni.
azért 2d, mert erre sajna nem képes 😊
-Látszodjon ha kinyitom a kabint belsö nézetben is.
-Tegyék bele az europai mapot (Pápárol szeretnék bevetésre indulni )
Taszár most is benne van
Nekem egy jó Közel-Keleti térkép kellene (Izrael, Szíria, Irak)
-ne akadjon a repterek felett
benne lesz az 1.06ban
-szebb füst-,láng és fény effekt
ezek eddig a konkrét dolgok
hát ez már szerintem csak az új játékban lesz benne
A buglistához:
- A már említett AMRAAM hiba.
- Az RWR SU-27-re MIG-29-et jelez.
- A radarod elõl a terep takarja a légicélokat, de a földicélokat nem.
- Légitankolás kérésekor a tanker sokáig vagy szinte állandóan enyhe
fordulóban van.
szerintem meghagyják a campaign motort de új grafikát kap és biztos lesz benne 2-3 repülhetõ típus
-Fékezéskor csak a rugostagok nyomodjanak össze ne a gép bukjon orra.
-ha leállitom a hajtömüvet akkor kilépésnél ne hallatszodjon ahogy leáll.
-2d-s kabinba lehessen folyamatosan egérrel vagy Hatswitchel nézelödni.
-Látszodjon ha kinyitom a kabint belsö nézetben is.
-Tegyék bele az europai mapot (Pápárol szeretnék bevetésre indulni <#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota>)
-ne akadjon a repterek felett
-szebb füst-,láng és fény effekt
ezek eddig a konkrét dolgok
ezek meg az átfogo javitások
-nagyobb sebességérzet
-dinamikusabb repmodell
-fizika és sérülés modell
még nem ástam bele magam nagyon a dolgokba,ezért csak a láthato részeknél tudok véleményezni
You'll find that 1.0.6 will be among the last -- or one of the last -- comprehensive updates for Allied Force. This does not mean that we won't release further updates for Allied Force, but in terms of features Lead Pursuit's firepower is being directed much more towards the next commercial release. That next release will build upon the very best of Allied Force, and the entire Intellectual Property which goes with it.
Szóval lehet, már elkéstünk a buglistával...
Csodálkoztam is hogy elöször olyan gyorsan végzett a telepitéssel és nem kellett neki a 2gb hely ahogy irták.
Csak sajna a villodzás megmaradt, lehet ujrarakom az egészet.
Miután felraktad a Hitilest futtasd ezt a programot, és ezzel tudod aktiválni az évszakokat.
Bocs a késésért!
Ami igaz az igaz, Molnibalage kézikönyve nekem is tartalmazott újdonságokat. Még egyszer köszi.
A kézikönyvet mindjárt felrakom 😊
Ui.:Mikor lesz fenn a molnibalage kézikönyve?Nagyon bejött az elsö része sok ujdonság volt benne számomra.