Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1999-es ha jól emlékszem
szóval boltban már nem lehet kapni 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
Jane's F-18? Az mikori? Honnan lehet beújítani?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

f2d
Igen... ezt nevezik repülégép szimulátor fanatizmusnak (egyesek szerint függõségnek).<#nyes>
Ezek a szimek eléggé idõtálló játékok, egyik sem most jelent meg, dehát ami jó az jó.<#wink>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Gundark
Emlitettem már hogy milyen kurta jó lett a Janes FA 18 TSHv3? 😊 Állat lett az új inditómozija is. Szóval már négy repülõs sz*r van amivel játszódom 😊) (Il2FB+PF, Lokkon, Falkon, FA18😊)

Gundark
Rájöttem egy igen szomorú dologra 😊 Nem tudom az FFbe berakni az AFes log-omat. Megjelenik a név a kiválaszthatóak között de nem áll át. Ez nem szép dolog az AFtõl. Mert az FF es megy vele. Imigyen vagyok már alezredes, száz egynéhány repült órával.😊 No meg van egy tsomó kitüntim 😊 Ezeket most nem vihetem vissza az FFbe. A kobrát honnan lehet levenni? Azt sem találom 😊 Bár azzal meg ha jól emlékszem nem megy a hffm 😊 Jöhetne már az FF4 😊) Neuro barátom, engem hétszer öltek meg online ahhoz képest hogy otthon nincs is netem 😊) Ez pici hibája neki. De az a legmegdöbbentõbb hogy még mindig ennyi év után is tud kalandos lenni egy misszió 😊 A legutolsóban is (FF) ketten harcoltunk két 21es ellen a lelkes SA2es meg az összes rakétáját közénk lõtte 😊 El is vitte az egyik 21est 😊 Bár ahogy kergetõztünk egy pillanatra elvesztettem szem elõl a gyors kis patkányt, átnézek a másikoldalra, báááz. 😊 Egy nagy rohadt füstcsik jön felém mint az állat ippeg hogy Le tudtam húzni magam (háthelyzetben voltam 😊 és a hasam felett pár méterrel elment, szinte megdobta a vasat a légnyomás 😊 Király volt 😊

nem, a logbook readerrel ilyet lehet csinálni:

Pilot Name: Peter Ivady
Commissioned Date: 03/13/06
Number of Flight Hours: 5.8
Rank: 2nd Lt
Callsign: Neuro
Medals:

Air Force Cross: 0
Silver Star: 0
Distinguished Flying Cross: 0
Air Medal: 0
Longevity Medal: 0
Campaign Medals: 0

CAMPAIGN STATS:

Total Missions Flown: 11
Air to Ground: 28
Consecutive Missions: 2
Friendlies Killed: 0
Games Lost: 0
Games Tied: 0
Games Won: 0
Human Kills: 0
Number of Times Killed: 0
Number of Times Killed by Human: 2
Killed by Self: 1
Number of Kills: 8
Total Adjusted Score: 55
Total Score: 52
Total Static Kills: 16
Total Naval Kills: 0
Miss Since Last Friendly Kill: 0

DOGFIGHT STATS:

Matches Won: 1
Matches Lost: 0
Matches Won vs Humans: 0
Matches Lost vS Humans: 0
Total Kills: 5
Total Times Killed: 0
Total Human Kills: 0
Times Killed by Humans: 0

A használata nem nehéz, bemásolod logbook.exe-t a config könyvtárba, majd cmd-bõl (vagy Total Commander-bõl) beírod: "logbook.exe piótanév.lbk" ezután generál egy txt-t, amiben benne vannak a fenti adatok.
Találtam itt is egy hibát: valahogy belekerült a logbook-ba két Killed by Human, ami a netes játékok alatti haláleseteket jelenti, pedig egyetlen egyszer sem játszottam vele multiban.

Molnibalage
Ez azzal új progival készült? Én nem jöttem rá hogyan kell használni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Megtaláltam a simhq fórumon az elõléptetés pontszámait:

Lt-150 points
Capt-300 points
Major-800 points and a campaign completed
Lt Col-1600 points and a campaign not lost
Col-3200 points and a campaign won

10 küldetés után még csak 50 pontom van, szóval elég messze vagyok még a hadnagyi rangtól is 😊

Molnibalage
Nos ez egy érdekes kérdés. Ha a validAC.bin-t átnevezed bármi mássá,akkor repülhetsz más gépekkel. Az F-16 kabinképeinek elvi elrendezése változatlan maradt. De azt, hogy hogyan lehetne alávarázsolni a kabinokat....
Lehet -e?)

Egyébként visszatértem az FF3-hoz. Sajnos TÉNYLEG SOKKAL szebb!
Azzal repülsz amivel akarsz, kabinok is vannak. Egyedül a rakéták elõli kitéréssel van bajom. Az AF-ben a 29-es gyakorlóküldetésben kb a rakéták fele(bár most repültem egyet és ott 2/2 arány volt) a elõl mostanában sikerült kitérnem. Az FF3-ben ma 11/0 az eredmény!

repvez
Az aeyes cocpitek kompatibilisek az AF-el?Vagy egyenlöre nincs értelme ,mert nem lehet gépet választani?
majd felrakom én, nem gond 😊

Molnibalage
Szégyen gyalázat, de nem tudom, megcsináli, de még próbálkozom. Béna vagyok, ez van..

a végén még tényleg fel kell rakni újra a FreeFalcon-t

repvez
Azért ez a eurofighter mod se gyenge.
Eurofighter
adok neked mindjárt admin jogot és úgy már biztosan menni fog

repvez
Letöltöttem azt a masterfalcont,de nem indul el.Lerakja a tálcára a nevét és ennyi.Nem ir semmilyen hibát.
valakinél müködik már?
Molnibalage
Neuro gond van! Nem tudom feltölteni a doksit. Az írja, hogy nem engedélyezett.
Mit rontok el?

Molnibalage
Nekem megvan a HFFM! Kell? Egyébként nem ismeri fel a progi a joyom gázkarját. (Saitek Cyboryg Evo-m van) Az ALAP Faclon 1.08-as patch-el igen, de az FF3 már nem! Valami ötlet?

Az SA már most sem lát át!(Kipróbáltam!)

Gundark
Az SA cuccok sem látnak majd át a hegyen 😊 Meg gondolom még kerekebbek lesznek a hegyek 😊 A kobrát hanyagolom. De a HFFMet leszedném de nem találom sehol. Mert emlékeim szerint az jól belerúgott a repmodellbe 😊 Ott nem volt 450 csomó 4 JDAM-mel 😊 No meg ez is az FF mellet szól. Igaz Navy festésû némely JDAM, de legalább van 😊 És JSOW is 😊 Azt szeressem 😊) No meg Lau-66 tripla inditó a mevrikekhez 😊

Molnibalage
Valóban,szerintem is jobb az FF3. Én felraktam az FF3.1-et, de Cobra patch igen érdekes dolgokat mûvel a repterekkel és épületekkel. Kicsit sávosak és villognak, viszont az AI-nek engedélyezi, hogy 100 lábig lemenjen.

De amit a LOMAC-ban most javítottak az már ebben benne van. A domborzat takarja a radar elõl a célokat.
Akkor mi lesz az a BAZt?

feltudod te is tenni 😊
regisztrálod magad, majd "submit file" a feltöltéseknél

Molnibalage
Halihó emberek. Holnap délelõttre készen lesz a légiharc rész. Az hogy mkior lesz kint a BoP-n az csak neuro-tól függ majd.

Master Falcon 1.1
Olyasmi lehet, mint a Loman, éppen most jött le de még nem próbáltam
Link: frugals

Gundark
Megkaptam, köszönöm. Tényleg szép munka. <#taps> Várom a folytatást. <#buck> Egyébként feltettem az FF3 at. Hmm. Ha össze kéne vetni szerintem az FF jobb. Egyrészt szebb azzal a fémes csillogással, (forognak a kerekek<#vigyor3>) talán a drag factor marad el az AF tõl. De pl az orsozó szögsebessége hihetõbb mint az AFben. Szebb a táj, kerekebbek a hegyek, no és a füst az füst nem pedig olyan furcsa mint az AF-nál. Ja és szebb a pára és a felhõ is. No meg feliratozva van a rádiózás és nem kell kétszer megkérdeznem akció közben hogy mit akar az AWACS. Nem csúszkál meg rángatódzik a kép taxizáskor. Egy szó mint száz, várom az FF4et, remélem benne lesz már az uj BAZt olyan érdekességekkel hogy a hegy kitakarja a radarképet 😊 Csak ne két három hét múlva készüljön el 😊)

Molnibalage
Hova küldjem?

Gundark
Báz 😊 Zipben van azt meg a cég tûzfala nem engedi 😞 Molnibalage nem küldenéd el nekem imélen? Vagy neveznéd el rar nek 😊)

Gundark
Hamá itten olyan nagy népi hurrá van én is leszedem Molnibalage <#vigyor3>Nem vagyok annyira öntelt hogy ne tudjam , még tanulhatok valamit még igy 8 év után is <#buck> Asszem felteszem én is a fakon simát 😊 Ez az 1.06 bosszant. Nekem vannak a 05tel furcsák. Minap ádáz légiharcba keveredtem egy ellenséges és nagyon veszélyes galebbel. 😊 Miután gépágyúval leszedtem, nem tudtam visszaállitani magam nav üzemmódba. (ja mert dogfightra álltam) Nem tom miért. Egyébként megnéztem a logfájlomat is 😊 Elhagytam a 100 repült órát 😊 Ezért jó ha kompatibilis a két log egymással 😊 Még a sima falkonnal kezdtem 😊 Ti hánynál jártok? No meg nemsokára jön az FF4. De bevallom a tisztelt biróságnak, hogy még mindig beteg vagyok, és játszom a Janes FA18al. 😊 Sõt most nemrég jelent meg a TSH v3 hozzá. Holnap felteszem azt is 😊

Molnibalage
Egy rövid helyzetjelentlés.

Úgy látom tényleg töltögetik lefele,etért kicsit belehúztok. Vasárnapra szerintem meg lesz a légiharc fejezet is. Kétféle formátumban tervezem közzétenni. Külön az újat és egyben a régivel, amiben javítva van egy-két gépelési nyelvtani hiba.(Már kb. 6 oldal van meg az új részbõl.)

Molnibalage! Ez a manual szép munka, ha kiterjeszted a teljes használatra, az bizony szép meló lesz, de nagyon megéri!
Ahogy az usai mondja: "keep up the good work!"
Lockheed
Bolondokat beszélsz! Kell az, hidd el! Csak így tovább... <#eljen><#wink><#integet2>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Molnibalage
Ez a sok dícséret rám igen inspirálóan hat. Megpróbálok kicsit beleerõsíteni, hogy minél hamarabb kész legyen. Kicsit tartottam tõle, hogy nem kell majd senkinek, de úgy látszik tévedtem. Addig is:<#email><#circling>

f2d
Rá pillantottam a kézikönyvedre. Minden elismerésem a tied.<#worship> (Pedig ilyeneket nem szívesen írok le.) Azt tudod, hogy jónagy fába vágtad a fejszédet. Én régebben amikor megjelent a progi (1998), a bill kiosztás lefordításának álltam neki, de ennek lustaságom elég hamar gátat vetett. (Egy-két elkezdett projektet azóta se fejeztem be.)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Lockheed
Jahhhh... Igaz! <#smile>

Molnibalage
Már rajta vagyok, javítva lesz minden amit észreveszek. Épp most írogatom a légiharcot és radarhasználatot. Hét végére lehet is belõle valami.
Az elismerés jól esik, fõleg tõled.

Seaweed
Nah jah...bar ha fognak aztan az osszes gombot eletre keltenek pl a Su-27-ben erdekes lenne...ott minden meg "kapcsolos"...es szerintem ketszer anyi dolgot kene megjegyezni mint ebben (talan)... <#vigyor>
Lockheed
Jaja, tényleg nagyon jó! Mondtam is Molnibalage -nak, hogy jónagy munkát vett ezzel a nyakába, de mindenképpen nagy segítség annak, aki nem ismeri a programot, vagy a 16 -ost... Mert azért valljuk be, hogy ehhez képest a LockOn avionikája sehol nincs! Dehát nem is ezért szeretjük... 😊

Seaweed
(Van egy par eliras (pl hianyzo karakter), meg par apro helyesirasi hiba de amugy igy atolvasva is jo! <#eljen>)
Seaweed
Siraly nagyon!<#eljen>
Kint van a kézikönyv elsõ fejezete. Letölthetõ innen: bop

Köszi a cuccot, és várjuk a folytatást! 😊

Molnibalage
Nem emlékszik valaki, hogy a FF3-ban más gépek 2D-s kabinjait hogyan lehet aktíválni? Az f4p kiterjesztésû fájlokat hova kell másolni?

Lockheed
Molnibalage Iszonyat jó kis Manualt fog összehozni a gémhez! A navigációs részt elolvastam, és NAGGYOOON jooóóó! <#worship><#wave><#eljen><#taps> Csak így tovább!

Ha bármiben segíthetek, megtalálsz... 😊

jah csak asszem még nincs forgalomban és ha lessz is akkoris kurva drága lessz :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

repvez
Azért ez a bill. se lenne rossz.Legalább látná az ember melyik gomb mire valo és nem kéne megjegyezni.
optimus keybord
Lockheed
Intru volt azthiszem, és talán Quake mehetett akkor a gépen... 😄

De LOL!! Valaki linkelte fórumunkra ezt a billentyûzetet, na mondom pont megfelelõnek látszik az F-16 DED-jének a kivetítésére a flakonban. Aztán gondoltam "áhh, ez túl árkádos ahhoz" - a rocket, grenade és egyéb feliatok miatt, de úgy látszik tévedtem 😄
Molnibalage
Nem'tom mi vitt rá, de feltettem újra a Freefalcon 3-at. És mit vettem észre?
Forognak az F-18-as kerekei, de még perdületvesztés is le van programozva.
Szép lassan megáll.

Olyan fasza dogfigtot repülrem F-18-cal. Apám...! Már tudom mi hiányzik a AF-bõl! Az hagyján de egyes dolgok SZEBBEN nétnek ki benne, mint az AF -ben. Hát az F-15 skinje nem semmi.(Nekem jobban tesztik mint a Lock On-os.)

A manual elsõ fele már kész, bár úgy látom még nincs kitéve.

én sem 😊

Seaweed
Hmmm.....bar ezert nem fogok uj billentyuzetet venni <#rolleyes>
Ugyan azokat a funkciókat tudja, mint a játékban a HUD alatti kis kijelzõ. Ahogy azt kapcsolgatod, a billentyûzeten is változik az info. Még az is lehet, hogy más kijelzõket/adatokat is ki lehet majd tenni az LCD-re