Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.30. 19:56:33
Viszont miért van az, hogy a letöltésnél meghajtót kell választani? megtalálja a installer, vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Talon11, 2014.11.30. 19:55:01
(Ha egyáltalán kész lesz)
www.pumaszallas.hu
De ha már oroszok is szóba kerültek, lehetséges-e, hogy a MiG-29 cockpit saját Betty-t (Nadja) kapjon?
A Falconnál ez a legreálisabb ami elérhető és a Mirage gépeknél látható trükközés.
Ugyebár a falconnak vannak korlátai -mint minden más szimulátornak is-, el tudom fogadni hogy nem 100% realistics a szimulátor, de mit szólnál egy olyanhoz hogy falconban megcsinálják a mig-21-et, csillivilli abin meg minden, és f-16 radar képessége van meg lefordulja az f-16-ost.... áh de ezt a témát már régebben is leírtam....
Csak ez nem fordul elő, mert a MiG-21 most is eltérő modellező értékekkel bír, ha MI irányít és részben akkor is, ha játékos. Pont. Ha játékos megy, akkor igen, rendelkezésre áll olyan radarüzemmód is, ami a valóságban nem. Na akkor kettőt találhatsz, hogy miért 4. és 4+ géepekhez akar kabint mindenki és miért nincs F-16A Block 1/15 kabin, mikor ahhoz AFM is van. Tehát a példád ökörség.
Harcérték stb....
Ennyi erővel nem kell kabin se, az F-16 kabinjával is lehet akár mig-21-et is repülni, az a lényeg hogy a repmodell és az avionikai paraméterei reálisak legyenek.... ??
A MiG-21-nél nem, mert brutális eltérés van, de egy F-22 esetén, ha minden más modellezve lenne, bizony a különbség kicsi lenne még az EF-nél is, a legnagyobb difi az lenne, hogy pl. nincs kabinkerek. Az F-22 képességeinek minimális eltérését okozná az szim szinten, hogy akkor most saját kabinja van vagy sem...
Az meg egy undorító dolog amikor egy ingyenes programhoz fizetős addonokat gyártanak, kihasználva a Falcon közösség rajongását és szeretetét. Erkölcsi téren mindenképpen megkérdőjelezhető, a másik meg hogy lehet csak én -mint hülye minimálbéres magyar- fogom fel rossul, mert nálam 20 dollár is számít, nyugaton meg kb annyit jelent nekik egy ilyen kiadás mintha a boltban venne egy klotyópapírt.
Nos, a kabin ingyenes lesz elvileg, csak a készítő sem fürdik a pénzben és új gépre kalapozik ezzel. Egyébként Aeyes-t munkáját senki nem nevezte undorítónak... Rengeteg ember fizetett érte köztük én is, pedig akkor még csak egyetemista fizetésen tengődtem...
Csak nem fosnak az oroszoktól? <#hehe>#hehe>
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
F-14 mfd szimbolika...
Na az a gond hogy itt nem csak a szimbolika más de úgy az egész megjelenítés. Még csak nem is hasonlít.
Harcérték stb....
Ennyi erővel nem kell kabin se, az F-16 kabinjával is lehet akár mig-21-et is repülni, az a lényeg hogy a repmodell és az avionikai paraméterei reálisak legyenek.... ?<#wow3>#wow3>?
Az meg egy undorító dolog amikor egy ingyenes programhoz fizetős addonokat gyártanak, kihasználva a Falcon közösség rajongását és szeretetét. Erkölcsi téren mindenképpen megkérdőjelezhető, a másik meg hogy lehet csak én -mint hülye minimálbéres magyar- fogom fel rossul, mert nálam 20 dollár is számít, nyugaton meg kb annyit jelent nekik egy ilyen kiadás mintha a boltban venne egy klotyópapírt.
Még egyszer hangsúlyozom, semmi bajom az ilyen f-16-on alapuló gépekkel, mert az illúzió tényleg megvan amikor repülök vele, de fizetni egy ilyenért....
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.11.30. 09:02:35
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Jó lenne egy Gripen is már bele
Először is a legtöbb gép repmodelleje finoman szólva a kétségben vonható kategória a legalapabb dolgokat is nézve, tehát bármiféle valóságon alapuló javítás csak jobbá tudja tenni. (Not bene az F-14 gépek FM-je olyan nevetségesen overkill, hogy az fájdalmas.)
Másodszor a gép harcértékét nem az MFD szimbolika adja. Tudom, hogy valakinek fáj, de én kibebaszottul telibeszarom, hogy nem 99%-ig valósághű a gép avionaikai modellezése. A gép harcászati értékét a szenzorok és fegyverek eltérő modellező értéke adja, az FM és a harcászati hatósugár. Ha van hozzá Falcon szinten kimagasló színvonalú pit, akkor adott esetben fizetek is érte, ahogy tettem az Aeyes pitek esetén is. Az általam készített AIM-54 FM sokkal közelebb áll a valósághoz, de gyakorlatilag minden rakéta FM alapvető dolgokban rossz és nem igazán korrigálható, ezen felül Mav-jp mondta, hogy a rakéta FM kód nem 100%-os finoman szólva a gépek AFM-jéhez képest.
Megsúgom, hogy egyetlen SAM és légiharcrakéta modellje sem lehet jó, mert statikus benne minden guidance értékm mikor a valóságban kurvára nem az és n+1 egyedi sajátosság nem modellező a dokumentáció hiánya és a Falcon kódjának képességei miatt. Minden szimulátor mindig is absztrakciót fog jelenteni. Pont. Ha ezt nem tudd elfogadani, akkor most rakd le a Falcont és minden szimet...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.28. 23:18:22
Falcon online
Speciel én nem adnék ki olyanért pénzt amiről tudom, hogy semmi köze az F-14-eshez mert F-16 avionika van benne, illetve a típushoz tartozó repmodell realitása is erősen kétségbe vonható, és még a Phoenix raketta sem használható normálisan a falcon korlátai miatt.
Viszont a Korea '80-ban benne van?
szerk. Vagy mégsem, több ezer polyos modellek, ez még LOD 0-ban is bajos lehet.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.28. 10:34:22
www.pumaszallas.hu
Ennyi idő alatt vagy nagyon sok mindent beletudtak még tenni vagy az alapokat annyira megváltoztatni, hogy a későbiekben mégtöbbet jobban lehessen rá fejleszteni. Hiszen OF után átirták a legtöbb részt DX9-re és bekerült a dinamikus fény/árnyék ,HDR stb..
ÉS az 1st VFW és a 87th VFW az elejétől fogva sztem teszteli használja
Itt kiválasztod a kedvelt videókat és a 8. lesz a bms 4.33 carapace preview. Nem értem miért hagyta hogy mások is láthassák ezt a nem listázott videót. Én mindenesetre örülök neki hogy ismét megtudtunk valamit a készülő bms 4.33-ról
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.23. 14:26:51
most látom, hogy nem is publikus a videó. még jó hogy rátaláltál <#worship>#worship>
le is mentjük gyorsan
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.11.23. 14:08:50
😄
😄