Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
BSZN Molnibalage <#integet2> <#pias> <#taps> <#integet2>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Seaweed
Megjott tegnap az F4AF-em is 😉
repvez
Ez olyasmi mint a loman a lockon-nál.Ebben is tudod cserélgetni az évszakokat,Teamspeak adatokat irhatsz bele.És azt hiszem ez a változat már a joyokat is támogatja meg a TrackIR-t a beállitáshoz.Amolyan mindent egy helyen progi.Ezek szerint akkor valami nálam lehet gond ha neked nem variált a virus miatt.
Amugy sikerült egy nagyon rövid multit játszanom a lobbyval,de a lelövésem után nem tudtam másik feladatot választani.
Mondjuk azért jobban örülnék ha lenne egy központi hely mint a hyperlobby ahol összegyulhet több ember is és egyböl látná az , hogy hányan vannak az adott serveren.Mert most csak 3an voltunk, de az se biztos hogy ök akkor játszottak amikor én mivel 6 küldiböl lehetett választani és a 3. küldire 55 percet kellett volna várni és itt nincs idögyorsitás mint singlébe.
Ugyhogy nem lehetett érezni, hogy na most multiba nyomom.
Molnibalage
A többi része meg mire jó egyáltalán?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
De a többi része müködik?Mert nekem valamiért virust jelez a telepitésnél.Ennyire érzékeny lehet az avast.
Molnibalage
Az 1.5 is lefagy amikor tesztelni akarom a portot..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Neked müködik a masterfalcon 1.5?Az 1.1 meg lefagy ha ellenorizni akarom a portot.De a routeren már megcsináltam a port forvardot és már addig eljutottam hogy a falconlobbyval a felkapcsolodott servernél elkezdte letölteni a pálya adatait,de ez egy test server volt és nem történt semmi.De még majd probálkozok ha lesz másik server.
Molnibalage
Péntek délután egy kis multi? Masterfalconban van port menedzselés. Falconlobbyval meg lehetne próbálni..

C3PO

posted April 23, 2006 16:21
--------------------------------------------------------------------------------
We're close with 1.0.6. No date for delivery though.

--------------------
"C3PO"
Publicity & Marketing
Lead Pursuit LLC
www.lead-pursuit.com

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
Na és az 1.06-tal mi van? Kijön még áprilisban? Poén lenne, ha 29-én jönne ki. Akkor van a születésnapom. Szép ajándék lenne...

1280-as felbontásban az 1600-ast kicsinyíti vissza, szóval mûködnie kellene. Ráadásul a Stopworks FAQ-ban is írják, hogy mennie kell.

Molnibalage
Eljutottam odáig, hogy megnyissam cockpiteditorral. Egy rakás hibaüzenet jön, de ennek ellenére megnyitja. Ott ügyködtem ezt-azt, csak hát nem értek hozzá, de van egy olyan funkció, hogy check cockpit és ott is kb. 200 sornyi hibát talál a file-ban. Érdekes... A bcockpit.dat-ot nyitom meg ami az F16c50 könytárban van. Próbálkozni lehet, de szerintem egyenlõre reménytelen.

Molnibalage
Szerintem, csak azért nem mûködik, mert senkinek nem tudja a monitora az 1600x1200 felbontást... érdekes módon dds fájlok is vannak mellékelve, de arról nem ír, hogy azzal mit kell csinálni. Azok elvileg FF3-hoz kellnek.

Az intrót meg nem nézegetem sokat, csak azzel a jellegzetes beszólással indul amit észrevettem a video-n. <#wow1> A patricksaviation-ról van a video.

Gundark
Ez tudod mitõl van? Hogy sok a ráérõ idõd nézegetni az intrót<#crazya> Egyébként mostan megyen a stopworks vagy nem? A képeken jól néz ki, de használható is? Jöhetne mán az 1.06 <#vigyor3>

Molnibalage
Ma valami hihetelent vettem észre. Az eredeti Falcon 4.0 kezdõ videojának a pilótadumája a líbiai MIG-23 -asokkal vívott F-14-sesek légiharcból van kivágva!

Molnibalage
F-117, F-15C és E B-52 korrektek, de a Tornado sem rossz, csak még nincs készen.

A Harrieré egyenlõre nem megy nálam, mjad holnap este megnézem megint. Viszont kipróbáltam a tolóerõ vektorálást. NAGYON jól meg van csinálva a progi lehetõségeihez képest. Van leszállásról ACMI akit érdekel. FF3-as, de AF-ben is majd megnézem.

Molnibalage
A mûszerek közül aminekl zöld a szövege az kapcsolható. Elvileg trehát lehet ezekkel is ramp startot nyomni, de elõfordulhat, hogy egyes kapcsolókat csak billkobinációval tudsz elérni.

Molnibalage
Küldheted, de a Red Falgos videora talán vasárnap lesz idõm...
Én az www.f4community.com most találtam egy pár újat. F-15C és F-15E 2D, Harrier és B-52 !!!

Erre is gondoltam. www.cockpits.nl

repvez
megnéztem a képeket.A mig21-esbe kapcsolhatok a müszerek?Lehet ugy inditani a hajtömüvet mint az f16-ban?
Ha igy körbenézek az online shoppomba <#nevetes1>,akkor látok még aeyes és superpit F15C/E 2d/3d,f18,f22,a-10 kabinok.
Tudtad használni azt a linket amit skype-n küldtem a Red-flagos videora?Mert akkor ezeknek az elérhetöségét is el tudom kuldeni igy.
Molnibalage
A virtual cockpit az egyetlen 3d dat dile elvileg. De most jövök rá, hogy nekem van ilyen editorom, csak még sosem használtam, lehet, hogy el tudom mneteni kisebb felbontásban.

Repvez: A képeket megnézted már? Ez minden ami van nekem. Ezen kívûl létezik EF-2000 és F-15E 2D és 3D is, csak az már fizetõs. Ha van kártyád amit elfogadnak beszállnék esetleg egy vételbe...

1280x1024-ben és 1280x960-ban is a betöltésnél megadja magát... 😞
nekem az a fura, hogy az alap cockpit 60 fájlból áll, a stopworks pedig csak 50-bõl. és hogy kell betenni a virtuális fülkét?

repvez
sajna 1024x1280-as a max amit be tudok állitani a winbe ,de gondolom játék alatt ez sem lehetséges egyenlöre majd 1.06-nál lesz több lehetöség a tft monitorok végett, hogy lehessen nativ felbontással használni.
Egyébként a stopworks honlapját hol lehel elérni ,hogy megnézzük készült-e más felbontásba kabin vagy csak ez az 1 van?
De akkor miért irják bele,hogy Official addon.Lehet hogy ezt majd a köv. patchbe lehet használni csak valahogy kiszivárgott?
Molnibalage
Nos fiúk, nekem sem megy a stopworks-os kabin. Pedig még FF3-ban is próbálkoztam, még egy két dolgot kiorüszálok, de nem fûzök hozzá nagy reményeket. Sem az 1024 sem 1600-as könyvtárba másolva sem ment. 1024-be téve XP hibaüzenettel kilép. Bár a monitoromat csak 1024-ig tudom belállítani. Nálatok tudja az 1600-az? Mert ha nem, akkor nyilvánvalóan az a gond.

Molnibalage
Mi is a mail címed? Küldök pár képet. A Rafale, B-1B és F-22 az korrekt a 2D igen, 3D az nem nagyon. A MIG-eké egyszerûen azért nem olyan jók, mert az MFD-n olyan is van ami akkor még nem volt. A MIG-23 HUD-ján valamiért fennt van az HSD. Hogy miért azt nem'tom...

Régiek közül jó azt F-18 2D/3D, A-10 2D/3D, és tûrhetõen néz ki a MIG-29, SU-27, csak a radart nem vetíti fel a HUD-ra. Ezekbõl csak 2D-van.

Siluro
Én megköszönném 😊 [email protected] THX!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Molnibalage
Még nem mindet, de komolynak csak az F-22, B-1B és Rafale-é tûnik. Majd csinálok screeshotokat.

repvez
kiprobáltad azokat a kabinokat amik a linknél voltak? kiváncsi lennék hogyan néznek ki a játékban.Mondjuk a Mig21/23-as.
Molnibalage
Van egy igen jó kis videom. F-18-as ról JDAM próbaoldás során a kísérõ/filmezõ A-4-est telibe kapja a hibásan leoldódott bomba. Eszméletlen. Akniek kell elküldöm amilben.

Molnibalage
Bakker, ezek közül még egy csomó nekem sincsen meg! Le is szedem.

repvez
Valaki találkozott már olyan hibával ,hogy inditáskor kéri a lemezt és benne az lpf4.msi fájt,majd miután ezt az elérési utat megadtad végigfutat egy telepito szerü dolgot amire ez van irva😛lease wait while Windows configures Falcon4Allied Force.Mikor végig ér a csik akkor pedig ez a hibakod jön elö:File verification failed (code:36)
Ez az után jött elö hogy megtaláltam a stopwork's cockpitet az AF-hez és gondoltam kiprobálom a telepitésénél csak anyit irtak hogy cseréljük ki a régi mappát az ujra,semmi telepitgetés.Ezután el is indult,de mivel a kabin 1600x1200-as igy nem használta a játék a felbontást meg nem tudtam nagyobbra rakni.Ezért átmásoltam az 1024-es mappába is és onnantol jött elö az emlitett hiba,utánna visszatettem mindent az eredeti helyzetbe de semmi nem javult meg.Most azt hiszem telepithetem ujra.<#falbav><#rinya>
repvez
Ha valaki nem ismerné innen beszerezhetö pár kiedészités a régi falconhoz
kabinok,területek
Seaweed
Koszonjuk (a tobbiek neveben is) az elismerest 😉
Molnibalage
Nos, nincs blokkolva az UDP port semmilyen szinten, a szolgáltatóm ezt kapásból rávágta. De akkor miért nem megy a lobby...? A tûzfal beállításoknál létrehoztam a portokat, de így sem történik semmi..

f2d
Itt valami megindult.
Napokban több nagyobb hangvételû mû is megjelent a repülõgépszimulátor rajongóknak magyar kezekbõl. Molinbalage kézikönyve és Seaweed BoP pack-ja remek munka, nem mellékesen a bop weblap üzemeltetése, és folyamatos frissítése is elismerésre méltó "mutatvány". Azthiszem aki kedveli ezen mûfajt annak most egy kicsit megdobban a szive, és reménykedik, hogy mégtöbb ilyen és ezekhez hasonló remekmû fog napvilágot látni a jövõben. Én úgy gondolom nem halt ki ez a szegmense a számítógépes játékoknak, csak a kedvelõinek létszáma csökkent, viszont aki megmaradt azok igazi jó közösséget alkotnak még most is, és megtesznek mindet a szimulátorok kishazánkbanvaló tovább éléséért.<#integet2>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Bucser
Azt kérd, hogy forwardolják ezt a portot a te gépedhez (valószínûleg õk tudják, hogy neked milyen IP-d van az õ saját belsõ hálózatukon) ÉS meg tudják oldani... Annyit mondj nekik, hogy egy program amit muszáj használnod ezt a portot használja de nem jut át a jel mert valszeg a belsõ hálózaton a router blockolja.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ezt nem igazán értem. Csak annyit tudok, hogy valahogy közös IP címünk van sok más emberrel. De akkor, hogy különböztetnek meg minket? Az egész net számomra egy homály....Tehát akkor kérnem kell, hogy engedélyezzék ezt a portot?

Bucser
Na én most elkezdtem kazánokkal repkedni SFP 1 meghozta kedvem meg a WOV (lock on még nem játszik mert öreg a masinka hozzá de az AF elfut rajta😊 úgyhogy átnyálazom a manualt amit balage csinált😊 <#worship> aztán irány írtani a gonoszokat😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nagyon egyszerû szolgáltatót meg kell kérni, hogy a te ip-d felé nyissa meg a fakken portot vagy szétrúgod a hátsóját mert nem szolgáltat. Ugyanis nem zsíroskenyeret akarsz rajta keresztül árulni sem fel le tölteni hanem játszani.

Molnibalage
És ha nincs is router? WLAN-on jön a net. Akkor mit csináljak? DC++on is csak passzívban lehetünk.

repvez
Na lehet hogy megtaláltam a hibát a multikapcsolathoz.
A Pumaszálláson kaptam az infot,ezuton is köszönet érte.A routeren portforvardot kell csinálni a 2934 és 2935-õs UDP portoknak.
Falconlobbyval probálkoztam és azon a két helyet amit adott simán felkapcsolodott,de nem volt bent senki igy semmilyen pályát vagy küldit nem tudtam kiválasztani,igy egyenlöre csak azt tudtam leellenörizni hogy felkapcsolodott.
Kérdezném hogy másnak is sikerült igy?
Engem is érdekel <#wave>

DummyBoy
Kepfeltoltes, imageshack? És természetesen jöhetnek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Seaweed
iaro.srv.hu
Molnibalage
Volna egy kérdésem az itt jelenlevõkhöz. Érdekel valakit az AF és FF3 közti különbség grafikailag? Mert akkor csinálok pár képet arról amiben sokkal szebb az FF3. Csak hova rakjam fel õket?

Molnibalage
Aki tud jöjjön. Max. lesz egy kis élõszóban oktatás is.

Molnibalage
Amen. MSN-en megtalálsz.

most hétvégén már tényleg kipróbálhatnánk multiban hamacsival...

Molnibalage
Pár sor lemaradt a manualból. Igazából a legfonotsabb:

A játékot neten keresztül tolni számomra lehetetlen. Képtelen vagyok máshoz csatlakozni még a FalconLobbyval is. A Hamcahi nevezetû LAN emulátort ajánlom erre a célra.

A gápágyú használatot azért nem részleteztem, mert én egyik alüzemmódot sem használom. A két szép szememmel célzok.

Örömmel hallom és várom szeretettel... <#eljen><#vigyor2>

Ezt írta C3P0 az egyik Falconos fejlesztõ, csak hogy lezárjuk a vitát 😊

As for the 3D pit - yes, in the next commercial product this will radically change. The 3D pit for that next product is mightily impressive. In this respect, we have all have to tip our hats to the producers of Lock On which in major ways really pushed the envelop in flight sims -- graphics and 3D pits. The 3D pit set the bar. Our product will exceed that bar in looks and functionality.