Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f2d
Bios frissítés megvolt?

Mellékesen megjegyzem én egyszer hibás memória miatt jártam úgy, hogy a mobilrack-ben lévõ szintén 80 GB-os IDE (Maxtor) és egy 250 GB SATA winyót semmi féle formában nem akart felismerni a gép. Egy RAM csere megoldott mindent, és azóta is jó.<#idiota>

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Szombat délután megfelelne nektek?

repvez
sajna ma este nem jo nekem.Hardweres gondjaim vannak.Megkaptam a plusz 80GB-os vinyot, de valamiért nem ismeri fel a gépem és nem müxik a két vinyo egyszerre, külön-külön meg megy mindegyik.Ki érti ezt?Most azon agyalok mit kéne csinálnom még vele (jumperelés, IDe kábel ide-oda dugás már megvolt)
nagyon dícsérik az 1.07-et mindenhol. lehet ma este is nyomhatnánk egy próbát, hogy milyen lett a kötelékezés...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
Ok. Lehetne azt a hadjáratot játszani aminek elküldtem a mentését? Az elsõ nagy hullám bevetései meg vannak csinálva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

én benne vagyok
de azért készítsük elõ az il2-t is a biztonság kedvéért 😊

Molnibalage
Erre van megoldás. A-10, F-18, F-15-höz van 2D-és 3D cockpit.
De olvass vissza és ott már egyszer leírtam az összeset(max egy-két dolgot hagytam ki), hogy mibõl milyen van. Ha nincs meg majd elküldöm valahogy. Vagy letöltheted rólam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hétvégén jó lenne kipróbáni a multit, most már 1.07-tel! Lehet, hogy több szerencsénk lenne és mûködne végre!

Kipróbáltam a Free Falcon 3-at. Felpakolásztam mindent, de nem vagyok elragadtatva tõle. Minden gép ugyanazzal a pilótafülkével? Mig 21 F16 cockpit-al? Nem lenne ez de hiába repülhetek A10-el, ha a cockpit marad F16...
Nem túl sok 😞

Version 1.07 (Patch 6)
======================

AVIONICS & WEAPONS
* Fix for not beeing able to cycle through radarmodes with a target locked.
* Fix a bug where the radar would not be radiating in certain instances when going from
MRM ACM modes back to default modes.
* Fix a bug where the radar can get confused about the modes and display a blank MFD.
* F1 key now works properly again -> when in ACM modes, it takes us out to CRM modes.
If ACM modes are to be cycled, F11 can be used.

COCKPIT
* Fix for accidentially removed range information from MRM HUD with a locked target.

MULTIPLAYER
* Fix for dedicated server crashing after about 20 minutes of play.
* Fix for empty debrief text files after MP missions.
* Fix for Rules of Engagement "Comply" button not enforcing "Unlimited Ammo" setting.
* "Unlimited Ammo" is not selectable anymore in Setup when not allowed by the host.
* Improved multiplayer positioning and smoothing.
* Fix for clients sometimes unable to join a dogfight game.

HARDWARE
* Added cursor to Logitech G15 DED display.
* Enabled simplified avionics DED to be displayed on G15 display.

STABILITY
* A few more CTD fixes added.

Molnibalage
Ja skacok egy apróság. Eddig elfelejtettem mondani, hogy ha AIM-9X -et használsz a sisakcélzó mûködik.(MIG-29 és SU-27-nél is ha R-73-at használsz) Dogfight módban használd 4-es padlock nézezet. Ekkor fel fog tûnni, hogy van egy kör kereszttel a közepén. Nyomd le az u-t és már hallod is azt a gyönyörû hangot és mehet a küldemény. Van ACMI a használatról, ha valakinek kell.

Kint az 1.07 lehet próbálkozni megint!

Bízzunk az 1.07-ben remélem seg1t majd!

azt kell, hogy mondjam, a Falcon ebben a formában játszhatatlan multiban...

lehet kicsit késni fogok (kb 30 percet) de a TS-t elindítom aztán majd jövök én is

Molnibalage
Ok. Hadjárat? Majd én csinálom a dolgokat.

én benne vagyok

14.00-kor repülünk?

A patch kész, már csak az installert foltozgatják:

posted 2006-06-03 03:59
--------------------------------------------------------------------------------
Hi -- we're just tweaking the installer to further improve installation ... as soon as that is done we are good to release. We want to get 1.0.7 to you as quickly as we can now because we believe it'll deliver the best MP experience so far for Allied Force.

--------------------
"C3PO"
Publicity & Marketing
Lead Pursuit Inc
www.lead-pursuit.com

#1213 C3PO azt írta a hét elején hogy csak napok kérdése

repvez
miért van valami info hogy akár már a hétvégén kint lehet?
Vagy csak álmodik a nyomor szindroma<#nevetes1>
hátha addig az 1.07 is kint lesz 😊

Nekem jó a vasárnap.

nekem is jobb lenne a vasárnap

repvez
Sajna nekem csak a vasárnapom szabad, de akkor tudok jönni én is.
Molnibalage
Lehet róla szó holnap délután, de csakis hadjártatban.

Üdv harcostársak! Repülünk a hétvégén?

Molnibalage
Akinek kell megvan az elsõ nap 11 órai mentés és a 2-dik nap délutáni asszem.

Molnibalage
Nos a teszt eredménye. Úgy tûnik, hogy a Koreai hadjáratot (sima) ászaki oldalról nem lehet megnyerni. Pedig elsõ nap két vagy hárpm reptér kivételével az összeset 0%-ra dolgoztam le. Csak néhány F-4-es és F-5-ös kóricált meg AH-1 és A-64 helikopterek. Ezekre kifejezetten vadásztam, mert igazi mészárosok.
Ennek ellnerée is csak egy pillanatnyi kimaradás volt és már magukhoz is tértek a déliek. A-10-ek elkezdék irtani népet, meg jött a sok-sok F-16. Az volt aqz érdekes, hogy nem repülhettek bevetést a déliek és így 18-ról 24-re nõtt a gépállomány századonkét az erõsítések miatt. (nagy baromság.., hogyan kap erõsítést mikor nem is üzemel a reptér?)

Ezek után lezavart egy nagy támadást a gép. Utána volt egy kis szünet. Ez kihaszálva újra lebénítttam Osan-t az A-10-ek repterét. Hiába állnak csapatim Szöul kapujában, szeritem elveszett a dolog. Alig maradt páncélosom.
Pedik keleten már Choongwont is elfoglaltam. (két F-4-es század volt itt.A MIG-29-kel tudtam szép sikereket elérni. Asszem 11-12 gép elvesztése árán 45 légigyõzlemet elérni, bár ebbõl vagy 8-9 helikopter volt. Helikre inkább MIG-21-et küldtem.

Megpróbálom majd egy kicsit fejletteb észak koreával is. Kicsit elszomorító. Igazából ha déiekkel vagy ebbõl látható, hogy nem lehet veszíteni. A kezdeti 350-es déli gépállomény már vagy 650-re nõtt. Ezzel nem lehet mit kezdeni.

Lesz több I vh-s játék is: egyet TK-ék készítenek a Strike Fighters motorjával, egyet pedig egy orosz csapat az FB alapjain.

Gundark
Az elsõ vh ban pont ez a lényeg 😊 Az még igazi röpülõ volt 😊

Molnibalage
Elsõ Vh-s minek? Annyira nincs teljesíménye a gépeknek...
Falklandot már lestoppolták. Talán az Arab-Izraeli háborúval lehetne mit kezdeni. Tudom, hogy volt IAF, de hát az mikor is volt.. '98-ban jött Falconnal együtt. Esetleg egy Red Storm Rising "forgatókönyvvel" lehetne mit kezdeni Európában.

Gundark
Megnéztem. Hmm. Még egy kicsit steril, de alakul. Jó lenne ha jönne , de én kicsit szkeptikus vagyok 😊 Lehet hogy ez is egy STALKER vagy egy Duke Nukem forever 😊 De mivel olyan nagy túlkinálat nincs igy várjuk szeretettel. Hátha. Olegéket kéne megzsarolni valamivel hogy csináljanak egy jó elsõ vh-s szimet, utána meg vessék rá magukat a modernebb dolgokra. No nem kell túl modernnel kezdeni, elég lenne mondjuk a MiG 21-tõl, és pecsekben ill kiegekben jöhet a többi 😊)

repvez
Ugy értem a 2006 os áprilisi képek.Mert a többi az csak maga az objktum vagy csak egy részlete volt.De az áprilisiba már vannak összefüggö játékbol kivett képe is.
Molnibalage
Végre. Már tavaly január óta vannak. Hátha valaki nem látta. 😊

repvez
Egy kicsit off.
Végre vannak screenshotok a fighterops nevü játékbol.Ha minden igéretüket beváltják és még meg is jelenik az idén akkor talán jo évet zárunk.
fighterops
Azért azt ne felejtsd el, hogy az FB-ben ugyan kisebbek a térképek, de mondjuk a kurlandit vagy a Finn-öblöt átrepülni kb. 2 óra enne - ha Helsinki fölött van egy Finn vadászkötelék az a leningrádi harcokba már nem szólhat bele a távolság miatt, így nem is lenne értelme, hogy azokat kezelje a gép. Ráadásul a modellek poligonszáma és textúramérete legalább négyszerese a Falconénak.

Bucser
hihhi😄 csak hiszed.. finn hadjáratban volt nekem olyan hogy 20 vs 70 finn es orosz (vadasz bombazo felderítõ vegyesen + tankok) Szóval meg lehet ott is csinálni (dcg-vel meg pláne) de legyen gép a talpán ami kibírja😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Sebaj. Azt nem értem miért nem tudják licenszelni a hadjárat motorját és azt fejleszteni vagy mintának venni? Ilyen rohadt nehéz vagy csak erre nem marad idõ soha?

Nem tudom felfogni, hogy amit '98 januárjában már KIADTAK (mikor kezdték fejleszteni...) hogy nem tudják megcsinálni? IL-2-vel (F😎 igaz nem sokat toltam, de ott sincs 16-20 gépnél több egyszerre. Falconban akár 200 is fennt van.

Sajnos már a Falcon motorját is annyira ismerem, hogy itt-ott már fájóak a hibái.

repvez
Egy kis izelitö milyen lenne ha a lomacot és a falcont összetennék egy játékká.Vagy talán ilyen lesz majd az LP uj DX9-et támogato szimje.
Lomacfalcon
Molnibalage
Nos újabb teszeredmények AF-bõl ezúttal. Most itt próbálkoztam északi oldalról a Rolling Fire Hadjáratban. kicsit eltoltam az air force csúszkát és az air defense-t, d még így is majd kétszeres a repeszközök terén a déli oldalon. A földi erõknél mi állunk kétszres túlerõben.

Kipróbáltam a lerohanós öngyilkos taktikát. Szöul és Osan lett megtámadva. Szölulra ment 16 db MIG-21 bomákkal (ebbõl 8 on csak bomba) és 2 gép "vadászfedezetnek". Osan-t 16 J-6-os és kísérte õket 4 MIG-29. És még a környéken sepregetett 4 MIG-29. Bár a légvédelem lelõtt vagy 6-7 MIG-et Szöul 0%-ra esett vissza. Osan-nál már be se ültem a gépbe, de úgy is elintézték.
(itt tûnt fel egy bug. A 16 gép annyira sûrûn volt, hogy megpróbáltam beülni és ütközés volt a vége. A debrief kiírta..) Most új köteléket zavarok rá a az utolsó olyan reptérre ahol még sok F-16 van. A mentések megvannak akit érdekel elküldhetem.

C3PO
Member
Member # 13044

posted 2006-05-29 09:40
--------------------------------------------------------------------------------
Little update: we're at Release Candidate stage now for 1.0.7. We're testing it through the various permutations. So far, so good. Predict release very soon, within a couple of days probably.

Az a régi Falcon 4.0-hoz készült, nem az Allied Force-hoz.

Abban pont ez van: csak olyan 3rd party addon-t lehet "kiadni" a Falconhoz, amit elõtte az LP engedélyez (Hitiles, Stopworks). Kivétel ezalól a TE küldetések.

NE haragugj még 1 kérdés.

Letöltöttem 1 olyat hogy superpak3

Ehez kell meg valami mert egy falconsp exe-t keres,vagy rosszulcsinálok valamit.
1.06 patch má fennvan

Köszi elõre is
😊

Molnibalage
Akkor mi az a Third Party Add-on Agreement?

na, ez az, ami soha nem fog megtörténni, mert az LP már a játék megjelenése elõtt elmondta, hogy nem engedélyez semmilyen külsõ modot és fejlesztést.

OKKO KÖSZI
Molnibalage
Ja! Mikor?

Esetleg eljutnak már egyszer oda, hogy más típus is repülhetõ legyen. Csak csináljank meg egy cockpitswitchert... Az eddigi FF3-as kabinok is jók hozzá elvileg, de ha lenne ilyen, pár ember valszeg megcsinálná, hogy legyen ehhez is jó kabin..

Molnibalage
Ez egy igen bonyolult dolog. Többnyire csak AWACS és megérzés segít. Ha befogás uátn nem hallasz pár másodperc után Buddy Spike-ot és hívójel bemondást akkor az ellen. Sajna nem teljesen megbízható. Itt találsz némi segítséget. 😊

http://bop.agria.hu/ Letöltések/kézikönyvek