Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellékesen megjegyzem én egyszer hibás memória miatt jártam úgy, hogy a mobilrack-ben lévõ szintén 80 GB-os IDE (Maxtor) és egy 250 GB SATA winyót semmi féle formában nem akart felismerni a gép. Egy RAM csere megoldott mindent, és azóta is jó.<#idiota>#idiota>
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de azért készítsük elõ az il2-t is a biztonság kedvéért 😊
De olvass vissza és ott már egyszer leírtam az összeset(max egy-két dolgot hagytam ki), hogy mibõl milyen van. Ha nincs meg majd elküldöm valahogy. Vagy letöltheted rólam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Version 1.07 (Patch 6)
======================
AVIONICS & WEAPONS
* Fix for not beeing able to cycle through radarmodes with a target locked.
* Fix a bug where the radar would not be radiating in certain instances when going from
MRM ACM modes back to default modes.
* Fix a bug where the radar can get confused about the modes and display a blank MFD.
* F1 key now works properly again -> when in ACM modes, it takes us out to CRM modes.
If ACM modes are to be cycled, F11 can be used.
COCKPIT
* Fix for accidentially removed range information from MRM HUD with a locked target.
MULTIPLAYER
* Fix for dedicated server crashing after about 20 minutes of play.
* Fix for empty debrief text files after MP missions.
* Fix for Rules of Engagement "Comply" button not enforcing "Unlimited Ammo" setting.
* "Unlimited Ammo" is not selectable anymore in Setup when not allowed by the host.
* Improved multiplayer positioning and smoothing.
* Fix for clients sometimes unable to join a dogfight game.
HARDWARE
* Added cursor to Logitech G15 DED display.
* Enabled simplified avionics DED to be displayed on G15 display.
STABILITY
* A few more CTD fixes added.
posted 2006-06-03 03:59
--------------------------------------------------------------------------------
Hi -- we're just tweaking the installer to further improve installation ... as soon as that is done we are good to release. We want to get 1.0.7 to you as quickly as we can now because we believe it'll deliver the best MP experience so far for Allied Force.
--------------------
"C3PO"
Publicity & Marketing
Lead Pursuit Inc
www.lead-pursuit.com
Vagy csak álmodik a nyomor szindroma<#nevetes1>#nevetes1>
Ennek ellnerée is csak egy pillanatnyi kimaradás volt és már magukhoz is tértek a déliek. A-10-ek elkezdék irtani népet, meg jött a sok-sok F-16. Az volt aqz érdekes, hogy nem repülhettek bevetést a déliek és így 18-ról 24-re nõtt a gépállomány századonkét az erõsítések miatt. (nagy baromság.., hogyan kap erõsítést mikor nem is üzemel a reptér?)
Ezek után lezavart egy nagy támadást a gép. Utána volt egy kis szünet. Ez kihaszálva újra lebénítttam Osan-t az A-10-ek repterét. Hiába állnak csapatim Szöul kapujában, szeritem elveszett a dolog. Alig maradt páncélosom.
Pedik keleten már Choongwont is elfoglaltam. (két F-4-es század volt itt.A MIG-29-kel tudtam szép sikereket elérni. Asszem 11-12 gép elvesztése árán 45 légigyõzlemet elérni, bár ebbõl vagy 8-9 helikopter volt. Helikre inkább MIG-21-et küldtem.
Megpróbálom majd egy kicsit fejletteb észak koreával is. Kicsit elszomorító. Igazából ha déiekkel vagy ebbõl látható, hogy nem lehet veszíteni. A kezdeti 350-es déli gépállomény már vagy 650-re nõtt. Ezzel nem lehet mit kezdeni.
Falklandot már lestoppolták. Talán az Arab-Izraeli háborúval lehetne mit kezdeni. Tudom, hogy volt IAF, de hát az mikor is volt.. '98-ban jött Falconnal együtt. Esetleg egy Red Storm Rising "forgatókönyvvel" lehetne mit kezdeni Európában.
Végre vannak screenshotok a fighterops nevü játékbol.Ha minden igéretüket beváltják és még meg is jelenik az idén akkor talán jo évet zárunk.
fighterops
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem tudom felfogni, hogy amit '98 januárjában már KIADTAK (mikor kezdték fejleszteni...) hogy nem tudják megcsinálni? IL-2-vel (F😎 igaz nem sokat toltam, de ott sincs 16-20 gépnél több egyszerre. Falconban akár 200 is fennt van.
Sajnos már a Falcon motorját is annyira ismerem, hogy itt-ott már fájóak a hibái.
Lomacfalcon
Kipróbáltam a lerohanós öngyilkos taktikát. Szöul és Osan lett megtámadva. Szölulra ment 16 db MIG-21 bomákkal (ebbõl 8 on csak bomba) és 2 gép "vadászfedezetnek". Osan-t 16 J-6-os és kísérte õket 4 MIG-29. És még a környéken sepregetett 4 MIG-29. Bár a légvédelem lelõtt vagy 6-7 MIG-et Szöul 0%-ra esett vissza. Osan-nál már be se ültem a gépbe, de úgy is elintézték.
(itt tûnt fel egy bug. A 16 gép annyira sûrûn volt, hogy megpróbáltam beülni és ütközés volt a vége. A debrief kiírta..) Most új köteléket zavarok rá a az utolsó olyan reptérre ahol még sok F-16 van. A mentések megvannak akit érdekel elküldhetem.
Member
Member # 13044
posted 2006-05-29 09:40
--------------------------------------------------------------------------------
Little update: we're at Release Candidate stage now for 1.0.7. We're testing it through the various permutations. So far, so good. Predict release very soon, within a couple of days probably.
Letöltöttem 1 olyat hogy superpak3
Ehez kell meg valami mert egy falconsp exe-t keres,vagy rosszulcsinálok valamit.
1.06 patch má fennvan
Köszi elõre is
😊
Esetleg eljutnak már egyszer oda, hogy más típus is repülhetõ legyen. Csak csináljank meg egy cockpitswitchert... Az eddigi FF3-as kabinok is jók hozzá elvileg, de ha lenne ilyen, pár ember valszeg megcsinálná, hogy legyen ehhez is jó kabin..
http://bop.agria.hu/ Letöltések/kézikönyvek