Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért beleásom magam, mert csak jó lenne más típust is eredeti kabinnal repülni.
Ezt eddig nem ismertem: FreeFalcon&SuperPAK-BMS High Fidelity fm's v1.00.exe .
Majd keresem. Ez tulajdonképpen mit csinál, miket rak be a játékba? Csak nem valami idõjárás modell vagy ilyesmi is?
Kösz a segítséget, mire én ezekre magamtól rájöttem volna.
Ja, a Freefalon elõtt a Superpakot használtam, legutóbb a 4-est. Ahhoz volt egy F4BMS2.0 peccsem, de kissé szétbarmolt néhány grafikai dolgot, de a felhõk, égbolt jobb lett tõle.
Hogyan töltötök fel ide ilyen nagy képet?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
1. Alap Falcon 4.0 setup.
2. FF3 (214M😎 setup.
3. FF3-Cockpit-Addon.exe
4. FreeFalcon-3-Hotfix1n2.exe (4,9M😎
5. FreeFalcon&SuperPAK-BMS High Fidelity fm's v1.00.exe (19,8M😎 Na ezt már
nem nagyon találod meg fennt a neten, de elküldöm ha kell.
6. Kabinok telepítése. Csak azokkal fogalkozom amiben élvezhetõ a 2D-s vagy van
2D és 3D is. Ahol exe van ott add meg a Falcon könytárat telepítési helynek.
- A10pitinstaller.exe (4,3M😎
- F18pitinstaller.exe (5,3 M😎
- MiG29pitinstaller.exe (3,4M😎
- SU27pitinstaller.exe (3,2M😎
- F-15C_3D_Superpit_v1.0.exe (7,4M😎
Van még exe Mirage-2000-het, F-4 -hez és F-111-hez, de azokkal nem használhatók, mert nagyrészt csas képek, de nem tudod kezeli a mûszereket csak billntyûzet kombinációkkal. (F-4 -nél pl. még az üzemanyagot se toudod leolvasni és nem mûködik a kabinvilágítás sem.)
Na, ha a fentiek megvannak akkor be a config editorba és flie expand package.
Ekkor replace-re no és csináljon parancsikont. Ekkor lépj ki és lesz asztalon F4Patch parancsikon. Most indítsd el és már aktíválni tudod a kabinokat.
Ekkor A-10, és F-18 már 2D és 3D-ben is van. Mig és SZU csak 2D-s van.
Ahhoz, hogy F-15-ös is 2D legyen abból be kell másolni a F15c-beta1.zip-bõl a képfile-ket a art/ckptart/898 -ba.
Az,hogy a 2D-s dolgokat melyik könytárba tedd azt megtalálod a Falcon gyökér CockpitList.txt file-ban.
2D-ben van még:
- Mig23.zip (14,6M😎
- Mg21.zip két fajata is (9,4MB és 6,3M😎
- F-117 (1,8M😎
- AV-8b-beta1.zip (1,5M😎 Ez csak Shift+2-es nézetben látszik.
- F22-v2-cb.zip (3,8M😎
- Rafale2Dbeta103.zip (5,2M😎
- B-52
- B-1B
- F14Dpit.zip (6,0M😎 Eznem túl szép.
Van még MIG-21 és F-14 3D -os, de azok tényleg csak pixelhalamzok. Ocsmányak, használhatatlanok.
Összeségében tehát élvezhetõ a MIG-29, SZU-27, A-10, F-18, F-22, Rafale, Harrier. A többi már nagyon nem illeszthetõ bele a megjelénsbe. (pl. MIG-21)
És a kapcsolók nem találhatók meg rendesen.
Remélem ez elég segítség. Ha valamelyiket nem találod meg akkor szívesen elküldöm.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tényleg lesz Freefalcon4 ? Dolgoznak rajta ? Király lenne.
Az FF3-at melyik peccsel játszátok, ha a Cobrával nem? Elég az alap is, vagy a 3.1? Van még egy ilyenem is: FreeFalcon-3-Hotfix1n2 az alapra.
A Flanker 2.5-öt is sokat nyomtam, de pont ezeket hiányoltam belõle. A Lock on is jó, de csinálhattak volna benne valami komolyab campaign-t, nem csak ilyen sablon küldetéseket. Meg a gépigénye sem semmi 😊
Molnibalage-nak üzenem: Az US Navy fighters(marine fighters verziója) az még anno DOS alatt nagy kedvencem volt, még küldetéseket is fabrikáltam hozzá. De abban sajnos nincsennek videók ( kissé lebutított verzió ) sajna xp alatt már nem lehet futtatni ezeket a DOS-os remekmûveket, a Dosbox progi kevés nekik 😊
A kabinokat többféleképpen lehet felrakni. Valahol csak az art/ckpart-be kell létrehozni egy könyvtárat és bemásolni oda a file-kat. (CockpitList.txt-ben megtalálod, hogy milyen neveken kell elnevezni egyes típusokét)
De amihez van exe-s install file annak jelöld ki a falcon könytárat és az F4Patch könytárba telepít cuccokat. Ilyen van F-18, MIG-29, SU-27, F-111 gépeknél. Lehet, hogy több is, de fejbõl erre emlékszem. Ha ezek megvannak akkor az F4Patch progival (BMS cofing edior asszem alapból az ikonja) csinálsz egy olyat, hogy expand akkor kérdez ezt-azt. Válaszolj értelemszerûen. Ha sijkerült akkor meglátod a kiválasztható sorokban az aktíválható kabinokat.
Hétévgén lesz végre már egy kis idõm, majd ponotsan leírom, hogy melyik milyen és hogyan.
Leszedtem az oldalukról egy csomó cuccot, sokat jojózgattam rajtuk, de mindegyikben volt valami prücök. A Cobrás-ban jó hogy lehet variálni az idõjárást, de nálam az éjszakai 2D-s cockpit vacakol. Segítene valaki, hogyan kell pl F18-hoz, F15-höz, stb. 2D-s és 3D-s cockpitokat felrakni ? Az f18-nál a 3d-s az alapból benne van, az tetszett.
Jó az Allied force is, de szerintem a Freefalcon szebb. Lehet hogy az AF-ben több az épület, de az új texturáknál néhány elég kockás, pixeles. És kivették belõle a más repülhetõ típusok lehetõségeit. De azért rengeteg benne a pozitívum is, kénytelen vagyok mind a kettõ verziót a gépen hagyni 😊
Sziasztok, várom a segítséget a többi cockpit beállításhoz, jó repkedést!
Vannak benne fasza kis video-k igen sok géprõl. Onnan jutott eszembe, hogy a www.patricksaviation -ról egyik leszedett video abból lett kiszedve van és csak most vettem észre. (a kommentátor jellegzetes hangjáról...)
F-14 Tomcat Mini-Documentary.wmv néven fut.
(Tudom, hogy nem ide tartozik, de itt vannak ehhez közeli emberek.)
Ha vészleoldással szabadulsz meg tõlük, akkor te is láthatod, hogy a belsõ kb. 7200 lbs megmarad.
CSak 1 kérdés
Falcon 4
A szárnyon lévõ póttankból nemtudom elhasználni az üzemanyagot,ha lenne kedves valaki segíteni hogy hogy kell használni az üzemanyagkapcsolót(hogyan merre??)mert 1 x rûen nembírom megfejteni.
Elõre is köszi 😊😊
Ma délután?
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Meg van egy aapróbb. Hiába állíto át a BINGO fuel értéket ,akkor is 1500lbs-nél jelez.
Van valaki aki CH Fighterstick-el repül? Milyen beállításokat használtok hozzá? Van valami jó map fájlotok?
Köszi elõre is!
M
de vasárnap délután 100%
bios frissitéshez nem értek.De már feladtam a probálkozást és inkább maradt minden a régine, mert valoszinü hogy a táp kevész a + vinyohoz.Codegen 300w.Egy progi szerint a gépenhez 290w kéne ,de a táp nem ad le annyit.Igy a bratyo járt jol megmaradt a winyoja az uj mellé igy most 330GB-tal gazdálkodhat.
ON
A hétvégén igy már ráérek szoljatok ha bevetés lesz.