Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Bizony bizony a mikropróz megteremté a falkon 4et. Az utolsó update az 1.08, majd nem sokkal késõbb egy pár gagyi után be is zárnak. (kár mert a kezdet kezdetétõl õk voltak a szimek zászlóshajója)Egy ideig csend, majd a fanatikusok felismerik a lehetõséget. Létrejön a Betafalcon, és az Efalcon. Az elõbbi inkább az avionikát kalapálja az utóbbi inkább a kinézetet. Ja és egyik a legritkább estetben megy a másikkal 😊 Majd hosszas veszekedések és átigazolások után megjelenik az közös csapat, és õk kezdik el a a szuperpakokat. Majd õk sem leszenek annyira közösek, sok duzzogás után megszületik a freefalcon ( némely hirek szerint azért mert az SP-ket az egyik frakció pénzért adná) És aztán megjelenik az Allied Force. 😊

És egy másik kérdés: Az FF3-hoz képest nálam a Maverick képernyõje hihetetlenül ótvar képet ad. Csak akkor lehet kivenni, hogy Bmp, vagy S60, vagy valami más van a célkeresztben, amikor már majdnem fölötte vagyok. Nálatok is ilyen?
FF3 alá hogyan kell berakni az Aeyes-féle 2d cockpit-eket? Póbáltam úgy, ahogyan a mellékelt leírásban volt, de nem mûködik. A 3d oké, a 2d nem oké.

Molnibalage
Köszi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
ez egy másik,mert az elöbbi az nálam nem müködött.
Vagy itt nézz körül nekem ezek kinaiul voltak,pedig jo lenne átkonvertálni ezeket.forum
repvez
Probáld ki ezt:flv player
De már a tököm tele van hogy miért kell minden oldalnak az ilyen egyedi kiterjesztésü videokra átállni, nem hogy egységesitenék inkább egyre több lesz és mindegyikhez mást kell használni.Ugyan ez a helyzet a google videoval youtubal stb...De ott még normálisan letölteni se lehet.
Molnibalage
Járt valaki mostanában a patricksaviation-on? Hogyan lehet normálsian letölteni? Valami gyökér új kiterjesztésben jön le és nem tudo mivel lehetne lejátszani...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Szerintem már az eredeti Falcon4.0-ban is kész brutalitás volt a kitérés eme becses rakétafajták elõl.
L Viper
Szerintem már az eredeti Falcon4.0-ban is kész brutalitás volt a kitérés eme becses rakétafajták elõl. <#wink>
hát ez jó kérdés... nem tudom.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
És milyen volt? Ott is olyan lehetetlen kitérni az R-27, AMRAAM és R-77 elõl?

Seaweed
Jah ezt vagom..de miert nincs z autoupdateben benne az uj patch?!
L Viper
Én anno kipróbáltam az eFalcont, végülis a Superpak elõtt volt még.

Az AF-es kézikönyved nagyon jó, nekem is megvan. 😊
Molnibalage
Öcsém már 100-an töltötték le a manualt. Ekkora érdeklõdésre nem is számítottam. Megérte!!!

Molnibalage
Régen még én is láttam eFalcon-t, de nem tudtam mi az. Most se nagyon...

le lehet tölteni az 1.07-es patch-et külön is a lead pursuit oldaláról
ha nem megy az autoupdate, akkor próbáld meg manuálisan rátenni

L Viper
Én úgy tudom, az 1.08 -as Microprose patch volt az utolsó hivatalos "gyári" javítás.
Utána jöttek a realism patchek, majd az efalcon.
Aztán a Superpak szériák és az FF.
Nagy valószínûséggel benne vannak.
Nekem az õsrégi letöltéseim közt van realism patch, bár nem tom hanyas verzió.

Seaweed
Hmm nekem meg updaterben mindig csak 1.06 az elerheto! Ez miert van szerintetek?!
Molnibalage
Letöltöttem egy ilyen cuccot: F4_RP5_User_Manual.pdf
Sok-sok érdeskes dolog van benne, de a kérdés. Ezeke a realism patch-ek (találtam 4.0 letöltehtõt is..) már benne vannak vajon az FF3-ban? Nem tudja valaki?

L Viper
Nálam nem jó MSN-el a hang, nem tudom miért. Az összes többivel megy.
Friss az MSN-em, szerintem a szolgáltató miatt lehet, mert multis játékoknál nem lehetek szerver, de joinolni mindenkire tudok. Érdekes.

Az az érzésem, hogy lesz még pár patch AF-hez...
Molnibalage
Ha van neuro akkor TeamSpeak, egyébként én a többikkel MSN-en szoktam.
Az 1.07 sajnos kicsit bugos lett. A TACAN rendszerben igen zavaró hibák lépnek fel és néha nem oda jelentkezek be rádión ahova az én beállítottam...

L Viper
Mivel kommunikáltok rep. közben?
Team Speek, Skype...?
Molnibalage
Nekem ilyen nem volt, de a besugárzásjelzõ tök bizonytalan és az incoming missile nézet sem mûködik sokszor amikor indítanak rám valamit.

Pénteken van rá esély és hétvégén is itthon leszek este. MSN-en megtalál aki akar.

Hát ez bukta! Késõn értem haza és beültem meccset nézni. Legközelebb mikor? Csak ne szombaton, babalátogatóba megyünk Mosonmagyagyaróvárra! Esetleg többen is összejöhetnénk! Mentél mostanában AF-el? Van egy érdekes problémám! 1.07-óta repülés közben véletlenszerûen féklapot nyit, vagy fegyverzet konfigurációt vált! Elég kellemetlen tud lenni! Találkoztál ilyennel? Üdv!

L Viper
Gondolom, aki a szerver annak jobb a helyzete, a többieknek meg a kapcsolattól függ a pingje. Gondolok itt arra, kinek milyen a Netje: Kábel, ADSL stb.
Régebben FPS-eket játszottunk hálózatban, ott számított nagyon a ping.
Meg régen játszottunk a Microsoft Combat Flight 2-vel, gépágyúval kergetõztünk.
Egész játszható volt.
Molnibalage
Ma kiprószáltuk FF3-at Hamachi-val zsoozso-val és mûködött! Azért még kéne tesztelni egy kicsit. Nem olyan szép a mozgás, mint AF 1.07-ben, de így is le tudtam szedni gépágyúval.

Molnibalage
Weaver! Holnap mégse jó, de ma igen! Változott a randim idõpontja. 😊

L Viper
Sajna egész héten este 10-ig dolgozok, de várom tapasztalataitokat FF3-al kapcsolatban.
Molnibalage
Well. Feltettem az izreali helyszínt FF3-ban. A '73-as háború lemodellezésekor nem értem, hogy miért csak A-4 és F-4 -es gépek vannak. A programban benne van a Mirage III-as.... Nem ért valaki hadjárat piszkálásához? Vagy milyen utils-szal lehet ezt megtenni?

Molnibalage
FF3. Valszeg majd egész nap itthon leszek, de este 7 fele már tuti.

OK! Benne vagyok! FF vagy AF? kb. hány órakor?

Molnibalage
Én is próbálkoztam ezekkel, de ez sem segített...

Weaver: Ma este egy új sakcot oktatok, de csütörtökön nekem jó.

L Viper
Nekem megy hibátlanul a Flanker XP alatt, csak kell neki egy apró trükk.
Természetesen 2.5-re peccselem én is. És a 2.51-bõl a sound file-t rakom csak rá. Az csak simán tömörítve van, ki lehet belõle csenni. Node nem ez a lényeg.

Én annyitt trükközök a Flankerrel, bár lehet Te is így csinálod:
A Flanker parancsikonját az asztalon megnyitom egy jobb klikkel, aztán tulajdonságok, majd jobb felül belépek a kompatibilitásba, ott kipipálom a kompatibilitást és win 98-ra állítom.
Néhány régi játék sajna csak így megy XP alatt, de sajnos nem jó mindennél.
A Flankernél eltûnnek az elmosódott karakterek is stb...
Flankerhez is vannak szebb kabinjaim javított tájtextúrák, az éjszakai táj is hibátlan, nem olyan mint amit a netrõl lehet leszedni.
Na! Új alaplap, proci, win feltelepítve, AF FF3, részemrõl mehet a multi! Balázs ha gondolod, akár ma este is próbálhatunk valamit! Jó lenne már összehozni valami multis missiont!

simhq és a frugals fórumon írkált róla C3P0, de egyelõre semmi konkrét, csak az, hogy klikkelhetõ 3d-s cockpit lesz benne és dx9-es grafika

Molnibalage
Neked megy XP alatt a Flanker? Nekem mindig valami erroral kilépett egy random idõ után. Még a 2.5 is, pedig eredeti volt a cucc. Mikor végre volt már hozzá gépem és tudásom akor már nem is tudtam vele játszani. Örök szívfájdalamam marad.

Neuro: Arról a Falcon 5 -nek titulált dologról van bármi konkrét?

L Viper
Hát igen, nem tudom mikor lesz olyan bika a gépem, ami bírja a Lock Ont full
beállításokkal.
Ugyanez volt anno a Flankerrel is. Mostár nem akad, ha nagyváros felett mélyrepülök 😊
ugyan akkorával, mint a Lockon, amihez még most sincs elég erõs vas 😛

el, azért is tartott olyan sokáig a legutóbbi patch elkészítése, mert már azt fejlesztik

persze nem biztos hogy Falcon 5 lesz a címe, csak egyelõre így emlegetik

Bucser
és ugyanakkora relatív gépigénnyel mint ami a Falcon 4.0-nak kellett a megjelenése idején??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Falcon 5?? Mikor, hol? 2015-ben? Olya soká lesz az még... Elkezdték már fejleszteni?

kitudja, ha sikerült új fegyver modelleket készíteni, elõbb-utóbb új repülõgép modellek is jöhetnek hozzá...

de ha nem, akkor majd a falcon 5-ben, ahol full nyomkodható 3d-s cockpitot ígérnek szupermega grafikával

Molnibalage
Lehet, hogy csúnya, de legalább nyomkodhatóak a gomok. Anélkül elég nehéz lenne bármit is csinálni. Kicsit sok billkombinációt kéne megjeegyezni az MFD-khez...

Gundark
Nekem tetszik a rolleronokkal a végén a csörgõ 😊 A grafmotorral nem nagyon van mit csinálni. Kéne egy új de nem fog belefogni senki 😊

Bucser
ja csak mai idõkben a 2d cockpit suxx... Mikor símán lehet már 3d-ben hasonló minõséget csinálni. Én is játszom vele nem arról van szó de ez nem menti hogy ótvar régi a progi és az engine és valami kis fejlesztés nem ártana neki... ÉS igenis örömmel fogadom, hogy van valami grafikai update is hozzá.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Lehet, hogy van csili-vilibb grafikájú játék, de szerencsére "minket" ez nem érdekel, mert ez egy nagyon jó SZIMULÁTOR.
Talán ezért szeretik az igazi F16-os pilóták is.
Bucser
Van akinek erre van szüksége mert a játék maga ocsmány.

Molnibalage
Feltettem. 1024x768-ban nem is látszik a különbség. Nem erre van szükség...

új 3d-s modell + textúra a Sidewinderhez, az AMRAAMhoz és a Maverickekhez

Molnibalage
Mit értünk új modell alatt? Csak kinézetre változik a dolog vagy babrál valamit a találati pontosságon és egyéb paramétereken is?