Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Hú, látom elkapott mindenkit a nosztalgiázás. Tényleg király szimcsiket soroltatok fel. Szép idõk voltak azok az õsi DOS-os évek is.
Az 1942 Pacicific Air War is jó volt (Microprose).
De az EF2000-ret se hagyjuk ki.
Néha még elõszedem, de már kell hozzá CPU killer, mert kicsit rohan benne az idõ 😊
Gundark
Bizony ez az õskor 😊 Nekem még beugrik a dinamix is, õk csinálták az elsõ és igazi Vörös Bárót. Az is mekkora játék volt 😊 Bár nekem az örök szim az F19 Stealth Fighter marad. Kalandos volt leszállni a nagy kelet-európai éjszakában egy földnyelvre a hidegháború idején, és titkosügynököket hozni vinni 😊) Bucser emlékszel a lokkon körüli cirkuszra? Mennyit tologatták azt is 😊) Aztán jól belelkesültünk hogy már csak egy hónap és.. 😊) A végén már ember nem volt aki elhitte hogy megjelenik 😊)

repvez
Egy kicsit probálgattam a rampstartot meg kiprobáltam hogy lehet-e hajtömû inditás nélkül akksirol leellenörizni az elektromos rendszereket,de ugy nem kapcsolodott fel a HUD az MFD csak a lámpák világitottak.(vagy csak valamit elrontottam).Pedig jo lenne ha lehetne száraz repelötti ellenörzést végezni.Igy szép nyugisan végiglehetne probálni a beállitásokat.
f2d
Az SSI nevében benne van, hogy õk mire utaztak: stratégia legfõképp. Persze azért jó kis szimeket is kiadtak. Én csak a (szerintem) két nagy õst említettem, akik anno ontották a jobbnál jobb szimulátorokat.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Bucser
meg volt ott egy SSI is azért valamint egy orosz csapat nem is tudom mi a nevük de csináltak egy Flanker-t egy Flanker 2.0-át egy nagy patchet hozzá (Flanker 2.5) meg valami szar Lock On-t<#hehe><#idiota>

Szóval nem csak nyugaton születtek szimek😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ilyen szempontból a LOMAC+FC is az ... <#idiota>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Gundark
Jaja 😊 F15 III 😊 textúrázott talaj 😊 Mekkora áttörés volt 😊 Senkinek a gépén nem ment rendesen 😊)

f2d
A Digital Integration és a MicroProse volt régen az a két cég akik elkezdtek komolyabb szimulátorokkal foglalkozni. Mondhatni, hogy a mai irányvonal úttörõinek lehet õket tekinteni. Mivel ezek a simek már komplikáltságuk és összetettségük miatt kikerültek a populáris piac érdeklõdési körébõl a két cég a mai napra teljesen el is tünt. (Ne feledkezzünk meg a Graphic Simulations-ról sem, spec én nagyon komáltam a Hornet 3.0 és a Koreát. Ja és a Falcon4 AF-nak õ a kiadója.)

úgy néz ki nekem is csak 8 után lesz jó (már ha addig befejezem a munkát) - ha végeztem megyek msn-re

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sajna csak este 8-után, ha megfelel. Fent leszek MSN-en, gyere be és mehetünk!

Gundark
Sajna a gunship! volt a példája annak hogy hogy nem kell heloszimet csinálni 😊 Aztán volt még olyan hogy Longbow Apache a Jane's-tõl. 😊 A hind örök szerelmem marad. Milyen romantikus volt a gyalogságot géppuskázni 😊 Bár most a terrorista besorolást kapnám mert némely esetben ez a gyalogság amerikai volt 😊) Csakhát ugye a DI a Janessel való cirkusz óta nem csinál pcre semmit. Vagy beleolvadt a Titusba? Már nem emlékszem csak a super hornetes cirkuszukra. Mondjuk a DI superhornetje is király volt. Akkor. De azt azóta sem csinálták meg hogy emberek mászkáltak a fedélzeten mint abban.

ok én benne vagyok. hány órától érsz rá?

Hoppá! Ez mellé ment! Eredetileg Neuro-nak szántam az üzenetet!

Este kerülünk egyet AF-el? Múltkor már egészen kezdett a dolog hasonlítani arra amit mindig is el szerettem volna érni egy repszimmel! Ha rendbetesszük a kommunikációt szerintem nagyon frankó mission-ket repülhetünk! Nem kell a dolgot túlkomplikálni, úgy elmarad a repülés öröme! Üdv!

f2d
Ugye hogy milyen jók. Bár én már egy jóideje nem röpködök semmivel, de e két helo sim anno nagyon a kedvencem volt. Emlékszem amikor beharangozta a MicroProse, hogy a Gunship!-pal kompatibilis lesz az M1 Tank Platton III, akkor neki álltam gykorolni, hogy minél jobban kiismerjem a helo-k taktikáját, fegyverzetét. A Hind-rõl meg azthiszem, hogy nem kell mondanom semmit, a maga korában messze messze felülmúlt minden szimet, ezzel akkor mindeniki egyetértett.

és mennyit játszottál vele? 5 percet? (se)

Én nyomtm pár évog mind a kettõt (idõnként még ma is elõszedem) de ilyet még nem láttam) . BMP-2 , 30as gépágyúval , 2km-rõl az igen , de gpuval ?! Nem is láttam , hogy azzal lövöldöznének . <#nemtudom>

repvez
most néztem a fighter ops honlapját.És nem lettem boldog töle a forumon azt irják hogy 100$-ba fog kerülni,de a javitások és az addonok ingyenesek lesznek.Egyébként tényleg kiváncsi vagyok hogy min fog elmenni mert csak a katapult ulés olyan részletes mint némely simulátorba az egész gép(vagy lehet csak azért mert sokat fogjuk látni müködés közbe <#idiota>)
f2d
Melyiknél?

A Comanche-Hokum-ot nem próbáltam, de gondolom hasonló.
BMP lelõtt 6km-rõl géppuskával.... A billentyûzetet nem lehet konfigurálni, még megnézni sem, hogy mi mire van állítva.... LOL.
f2d
Hind a király.
Nekem a Gunship! is tetszik, ugye az is MicroProse.

f2d
Hát ezekközül a thunder-works munkája a legigéretesebb. Az látszik, hogy õk nem a pénzre mennek, ugyanis a korszak ahol játszódik a játék, és a géptípusok amikkel repülni lehet nem igazán tartoznak a sláger kategóriába. Nekem kimondottan szimpi a project-jük.
A fighterops nekem egy kicsit "amerikai" játéknak tûnik, azaz szép grafika, gagyi szimuláció, de lehet, hogy tévedek.

Az Apache-Havoc? Viccelsz? A legrosszabb, legidegesítõbb helikopteres játék, amellyel valaha játszottam. Hajtépõs, komolyan.
enemy engaged apache-havoc és comanche-hokum
valószínûleg a legjobb pc-s helikopter szimulátor

http://helosim.com/review_eech.htm

Molnibalage
Mi az a EECH? Futtatható még? Honnan lehet szerválni?

Az UH-1 szim meg azért nem tetszett, mert már a Bink video-n futó "demo"-t se tudta vinni a gépem, pedig csak egy video.(és egyáltalán nem volt a grafikában semmi extra) Milyen lesz játék akkor? (Bár még tuti optimalizálatlan az egész..)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Hát lehet hogy nem nagy szám de az EECH óta nincs rendes heliszim 😊 Na jó voltak a SaR-ek de abban mégsem lehet lõni 😊) De viszont kellemes volt a modelljük. Régi szép idõk, mikor a Sea Kinggel leestem a kórház helipadjáról 😊)

nem jó neked semmi 😊)

SoW->Olegék új WWII-ese
WoV->heli Vietnámban
BS->heli LockOn kieg

Molnibalage
Egyébként mi az a másik kettõ? A vietnamos az nem egy UH-1 szim? Mert abból láttam egy video-t de nem tûnt nagy számnak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gundark
Azt hiszik hogy könnyebb mert "régi" 😊 Ami meg a SoW meg WoV-ot illeti én már várom õket 😊 A falcon 5 öt ki fejleszti? A Lead Pursuit? Van róla valami kép vagy infó hogy mit akarnak kihozni belõle? Vagy még mindig a 98as enginet töcskölik?

Molnibalage
Már jövõre? Miket hallok! Az nagyon zsír lenne.

ezeket mind amatõrök fejlesztik, nem meglepõ hogy nem lesz belõlük semmi...

ami várható hamarosan az a Storm of War, a Whirlwind of Vietnam talán még a Black Shark, esetleg jövõre a "Falcon5"

Molnibalage
Pedig szerintem az IL-2 széria sokkal nehezebb, mint az újak. A Sturmovikban már egy felszállás is sikerélmény...
(persze le is lehet butítani, de úgy meg nem az igazi)

Aztán az IL-2-ben még meg se próbálkoztam, hogy én állítgasssma a hûtõt, a propellert meg a keveréket. Igazság szernit nem is játszom vele...

Gundark
Tudod jól hogy a repszimekben nincs nagy pénz. Olegéknak is azért tudott beütni a bolt mert második világháborús, és az annyit jelent a piac nyelvén "hogy gyó eccerû osztá röpdösünk meg lelõjjük a ellenséget" Egy modern szimben már a kabintól megijednek 😊

Molnibalage
Hát gyrekek ez kicsit égõ. Úgy tûnik már senkinek se akarózik kiadni egy nyamvadt repszimet se...

http://www.thunder-works.com/ (errõl már van mozgókép is)

http://www.fighterops.com (errõl csak screeshot, tényleg gyönyörû de mi kell majd hozzá???? És minek ilyne részletesen??? REPMODELL kell nem grafika..)

http://www.combat-helo.com/
(Egy éve ez még normális honlap volt, de ezt is 2002 (!) óta fejlesztik.)

Seaweed
Nem hasznaltam meg soha...csak tudom hogy ez erre van elvileg.
Molnibalage
Köszi, de sajnos nem értem. Bemásolom a linket oda ahova írja és get linket nyomok, frissít és nem történik semmi? Részleteznéd a gyengébbek kedvéért? 😊

Seaweed
http://feelingtea.com/decode/google/index.php
Molnibalage
A Google video-ról le is lehet tölteni vagy csak nézni lehet? Hogyan lehet, ha lehet?

Seaweed
Nah most nem akarok fikazni de ezt nyugottan megcsinalhattak vola az SFP1-el!
-Nezne is ki valahogy! Mind a 3D modell mind minden egyeb mas...
-Lenne F-14 kabin..es nem mosolyogtato F-16 kabin...

-az egesz videoban kb 2 dolgot lattam amit nem tudtak volna megcsinalni..az egyik az ernyon logo pilota, a masik az F-14B (mert meg nincs kesz)...bar ez utobbit en megoldom ha kell es akkor lehet LGB-t meg FLIR kontenert rakni A verziora a video kedveert <#wink>
Molnibalage
REpültem pár éjszakai bevetést . NAGYON ott volt a hangulata. Éjszaka Szölu felett. Nagyon királyul nézett ki. Olyan voltam, mint egy "lyuk" az égbolton.

Van róla kép is akit érdekel, hogy mire is gondoltam...

Molnibalage
Például tõlem. Mondd a címet és postázom az ÖSSZES kieggel együtt ami nekem megvan. Semmibe se lesz neked. Hatalams öröm mindössze 200F-ból. Jó mi? 😊

Hahó! AF-el már senkinek sincs kedve repülni? Este 6 után általában figyelek!
Szívesen mennék már több hadjáratos küldetést AF-el. A legutóbbi javítás után nagyon kellemes a játék!

Bucser
egyetlen kérdésem van... anno nem vettem Falcon 4-et. Jelenleg honnan tudnék beszerezni?

Ezen videó kicsit felkeltette az érdeklõdésemet😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Asszem az írták a freefalcon-on, hogy persze, igen csinálják, de nem modják meg, hogy éppen mit. (vagy valami ilyesmi volt) Én kivárom. Az a lényeg, hogy lesz. A mikor meg nem nagyon érdekel. Majd valamikor. Elég türelmes ember vagyok...

Gundark
Mostan akkó leszen FF4 augusztusban? És melyikben? 😊 Mert a fórumjukban nem nagyon erõltetik a válaszolást 😊

Molnibalage
FF3 dogfight-ban nyomtam egy MIG-21 vs. F-4 Phantomot. ACMI érdekel valakit? Van benne pár igen látványos mabnõver!

Más. Még mindig kísérletezgtek különbözõ harchelyzetekben R-27 ellenében FF3-ban. Már sikerül néha a "fantasztikus" 1:4 vagy 1:5 arányt elérni..

Molnibalage
Nos a Maverick képe FF3-ban típusfüggetlennek tûnik. (legalábbis nappal)
Config editorban állítsd 9-re a nagyítást a Mavericknak és High Contrsat MFD a setting Benchmarsims-ben. Eredménye a galériámban van. Egy kép kb. 2,2 mérföldrõl.

Molnibalage
Olvasd el az 1298-ast ott elég részletesen leírtam mit kell tenni. Ha már felraktad a HFFM-et akkor már az expand se kell, automatikusan megjelennek az aktíválható kabinok.

A Mavercik által adott kép az attól is függ, hogy nappal vagy éjszaka van és melyiket használod. Akkor most kipróbálom az összeset..
(Kapcsold be a textured TV/IR-t hátha segít.)