Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Na mi van? Senkinek se kell a mod? Sebaj, én jól el leszek vele. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
http://video.google.de/videoplay?docid=-4803783160545919183

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az F-5-re azt írja ki, hogy már törölve van, a többinél meg a Flasget nem tölti le. Nincs ott semmi. Ha neked sikerült leszedni nem küldenéd le a [email protected]?

A mod mlg nincs kész és a telepítés bonyolultsága miatt nem tduom, hogy ki használná. Backupolni kell elég rendesem hozzá. Meg hát nincs AMRAMM. A sok "bunkó" enélkül nem sokra megy. A gép nagyon jól tolja. Tegnap teszteltem és beküldött az ellen kb. 10 MIG-23-at és 10 MIG-21-et a légtérbe. Leszedtek 3 F-16-ot és két F-15-öt. Persze aztán jött a bosszú...

A sok gép miatt meg nagyon combos gép kell hozzá. Többek között azért is szedtek le, mert 512RAM-mal összevissza szagattot. Akinek kell elküldöm tesztelgetni. Az elején nagyon jól teszed, ha buherálgatod a gépek útvonaltervét, mert különben elég nagy veszteségeid lesznek az eléjn. Ez már nem csak a repülésrõl szól. Az elsõ pár köteléket "sûríteni" kell. Majd erre is adok ajánlást.

repvez
csak az a baj hogy csak a rapidshare-esek jönnek le a másikak nem.
Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Molnibalage: nem gondoltál rá, hogy a freefalcon forumon ki linkeled a kampány mododat?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Köszi, jó hogy számíthatok rátok. Egész jó kis közösség lettünk <#nevetes1>
Molnibalage
Szép, szép, csak csak egyiket se tudom letölteni...

repvez
pár kabin :cockpits
Molnibalage
A koreai mod érdekel valakit? Most már szerintem érdemes kipróbálni.

Molnibalage
Abban is segíthetek. Két perces mûvelet az egész Azureus-szal.

L Viper
Köszi a segítséget, valahogy összehozzuk, repvez ajánlotta a torrentet, láttam hogy azzal le lehetne szedni, csak még ehhez nem "szakértek" 😊
Molnibalage
http://www.falcon40.co.uk/ F-16 Cockpit Project. Nem gyenge.

Molnibalage
Ha van DC-d akkor hétvégén elintézhetjük, hogy letöltsd rólam.

Más. Gyakorlatilag már értelmesen kipróbálható állapotban van a koreai mod. Itt-ott még kell finomrahnagolni, de már így is jópofa. Elég mozgalmas a hadjárat.

L Viper
Próbáltam letölteni az Openfalcont onnan, ami az 1677-es hozzászólásban van linkelve, de nem boldogultam. Hogyan kellene elindítani ? Esetleg egy másik mûködõ linket nem tud valaki ?
repvez
Remélem veszi majd valaki a fáradságot és elkésziti ezt a fejlesztést valamelyik progihoz hogy legyen egy szegényember trackir is.
Bucser
Igy igaz programozás és érzékelési sûrûség kérdése. (a trackir4pro 3-4 óra használat után olyan meleg, hogy majdnem eldobtam) Mivel a 6 dof nem 1 pontot hanem 3 egymástól adott távolságra mélységre lévõ pontot követ és figyeli egymáshoz viszonyított pozíciójukat. Valamint asszem vissazvert hõenergiát vizsgál mert bármilyen forró dolog meghülyíti (belógó lámpa de pl nekem miután kikapcsoltam a lámpát utána még 2-3 percig nem tudtam használni).

repvez
Én a cam2pan-nel probáltam ,de az csak 3 tengelyre jo nem lehet hajolgatni vele pedig sztem csak programozás kérdése lenne hogy azt is tudja használni.Mert a trackir-nél se a készülék kerül sokba sztem.
Bucser
Ilyen gondom már nincs😊

Egyébként asszem Freeview + egy 40 fps-nél többet tudó webcamerával már asszem helyettesíthetõ ha jól tudom.

repvez
Ezt láttátok már ?Ez igy nagyon filinges lenne csak ne kerülne 30 ropiba az a fránya TrackIR.
Open falcon with 6DOF
Molnibalage
Hétvégén 99%-hogy készen lesz a korea mod. Európaira térkepen levõ hadjárat moddolására van igény? Ha igen mit rakjak bele?

Molnibalage
Megtaláltam, kijavítom. A legnagyobb sajálatom az, hogy SEHOL nem találom, hogy hogyan lehet egy reptér TACAN chanel-jét beállítani, mert így egy európai mod-ot nem nagyon lehet megcsinálni, csak ott szállhatsz le mûszeresen ahonnan felszálltál.
Rádiótni is csak vele tudsz, meg az alternte hellyel.

Molnibalage
Hol? Az '83 moddolás nagyon szépen halad. Kb. 70%-80%-ban kint van már az összes egység északi éd féli oldalon is, az elrendezésen kell itt-ott finomítani még, meg a kínai és orosz erõkön. Majd kell egy próbafuttatást csinálni. Északi oldalon több, mint 9000 jármû van kitéve a force level szerint. (ebbõl 3500 lévédelmi)

repvez
Jo lett a modolási leirás egy két formai hiba van benne (megismétlödik benne egy egész bekezdés), de az elmegy.
Köszi
Molnibalage
Hát lászik, hogy csak a lista fogott meg. Sorry.

Bucser
Tévedés.

Aragorn azt kérte, hogy mindenki írja le mit szeretne az FF4-ben látni és õ elintézi. Erre valaki beírta, hogy jó akkor humorizáljunk egy kicsit. Beírta a #1777-ben lévõ listát és ennyit írt: Ez midnen egyenlõre😊

Ez csak egy poén topic😊 gondolom Aragornnak elege lett az állandó nyaggatásból😄

Molnibalage
Itt sassoljatok.

http://www.freefalcon.com/forum/viewtopic.php?t=14400

Molnibalage
Nem olvastam végig a hozzászólást, de a www.freefalconon találtak. ÚJ dolgok FF4-ben:

1.) Ability to launch multiple missiles at multiple targets (a la F-14 and MiG-31)
2.) Long-range cruise missiles and anti-ship missiles that actually lock and track targets at long range.
3.) Lock on after launch capability for weapons that have it (GBU-15, AGM-84E, Kh-59M, etc)
4.) IRST
5.) Off-boresight locking and tracking capability, for weapons like AIM-9X, IRIS-T and R-73.
6.) Greater importance and use of recon in campaign
7.) Kiev, Yak-38, Yak-41M, MiG-29K, Ka-25, and Ka-27/-29/31.
8.) Naval helicopter operations from destroyers/frigates/cruisers.
9.) Greater avionics customizability for individual aircraft and pit makers.
10.) Some basic Russian avionics implimentation, like tracking and locking on to targets in BVR mode from the HUD
11.) OPFOR and other NATO ECM pods (French and Russian come to mind)
12.) Non-jammer ECM pods, like working BOZ-107 and ALE-39.
13.) Working multiple munition dispensers, like MW-1, JP-233 and KMGU-2.
14.) Working target designation pods, i.e. the F-4 can't use LGB's without loading a laser designator onto a hardpoint.
15.) Data-link
16.) HMD's

Molnibalage
Észrevettétek a számmisztikát? A régi Falcon 4.0-hoz is ez a sorszámú patch volt az utolsó. Érdekes..

repvez
Nekem jöhet a manual a szokásos helyre.Az 1.08-rol meg egyenlöre más hir nincs mint ahogy az FF4-röl sem sajnos.
Molnibalage
Hát márpedig az elején az lesz.. Tegnap repültem egy bevetést egy F-4ESK-val, egy SA-3 állás ellen, jól megszórtam CBU-val, de pont a keresõradar és egy állvány marad állva, azt jól seggbelõtt. Összevissza egy F-4G század, egy F/A-18A és az A-7E és EA-6B-nek van anti-radar fegyverzete, úgyhogy az elején jól teszitkek ha alacsonyan repdestek majd!

Modmanual még most sem kell senkinek?

Gundark
Okay 😊 Várom. De ha nagyon lelõnek az ellenségek az a Te hibád lesz 😊)

Molnibalage
Van rá esély, hogy hétvégén már kb. 70-80%-os legyen, de 2-3 hét múlva szerintem tutira kész lesz.

Gundark
MIkor lesz készen? 😊) Inkább azzal játszanék 😊)

Molnibalage
De, már megoldottam, csak még nagyon sok egységet kell kipakolni. Közben rájöttem pár új dologra, ami bekerült a manualba is. Cobraval megy a cucc.
Átküldhetem azt ahol éppen tartok.

Gundark
És mi van a moddolt hadjáratoddal? Azt kipróbálnám ha megy. Gondolom FF3as, de kobrával megy? Vagy még nem jutottál túl a kiakadásos részen? 😊

leonforce
ha valaki tud elado FALCON 4.0 ALLIED FORCE-t,vagy vkit.aki tud,legyenszives ertesiteni..!
szivesen vennek......
koszi... cont:[email protected]

Seven-Four-Seven--Heavy

Molnibalage
Kész van a moddolási útmutató. Majd fennt lesz valamikor a BoP-on, de el is küldhetem akinek kell.

Molnibalage
Mi lesz benne? Nem mintha játszanék vele..

A moddolási manual 2/3-a már kész. Vann benne pár olyan rész ami nem csak a moddolást segíti infokkal, de azok ismerete a játék élvezetéhez is elengedhetetlenek. Megpróbálom majd ezt is pdf-be rakni.

repvez
Nemsoká kés az 1.08 AF-hez.
tegnap irta C3PO:
Hi All,

We're currently at the first Release Candidate for 1.0.8. No changelog until release but not long now.
Molnibalage
Szinte semmit nem árulnak el a szemetek! Én nem találtam sokat. Az mindenestre biztos, hogy az ATO-t nem piszkálhatod, mint AF-ben, mert nagyon újra kéne kódolni az egészet. Ez egy skac kérdezte az FF fórumán. Hogy mikor jön..... Ez van.

Ja, készül a moddolási manual. Hétvégén kész is lesz asszem. A Koreai mod is készül. 1-2 hét és készen lesz. A repegységek már kinnt vannak és a szárazföldi egységek paraméterei is nagyrészt készen vannak. FF3.1+Cobra 1.1.1 alá készül. Bika gép kell hozzá. Ez van.

Gundark
Én is megnézem este a Haulint. Minden résznél bizom benne hogy valami igazán király dologgal futok össze 😊Eddig a hááát jött be igazán 😊) Egyébként valóban igy van ahogy Balázs mondja, itt nem zavar a 3d kokpit hiánya. Halál jól elnyomogatok a 2dben is 😊) Egyébként az FF éa az alap ég és föld. Szóval szerintem gyúrjál az FF4re 😊) Bár õket ismerve még látnak engem Phenjan felett párszor áthúzva csomagokat dobálni mire megjelenik 😊) Egyébként tényleg Molnibalage eltás, van valami konkrétumod az FF4-gyel kapcsolatban? Nem a megjelenés, hanem az hogy mi lesz benne új ami eddig nem volt.

Bucser
Igazából én csak azt nevezem 3d cockpitnek ahol a mûszerek olvashatók dogfight közben és nem vagyok beszrítva egy nézetben (pláne trackIR-al) (pl flight simulatoban baromi jól megvan csinálva a lickable virtual cockpit azt kéne átvennie az össze repszimnek.. mert míg TrackIR-al mozog a fejed addig az egérrel klikkelsz és dolgozol😊

Molnibalage
Nálam a 3D pit-nek annyi a lényege, hogy Dogfight-ban a valós kilátást biztosítsa. Persze nem bánom, ha nem van 3D click opció, de nem feltétel a felhõtlen élvezethez.

Bucser
Blockheadekkel nem foglalkozom😄 csak baromira nem vágta a srác, hogy min akadtam ki😄 A kamionozás csak hobby mindig reménykedem, hogy rendesen megcsinálják, de soha semmi nem fejlõdik abban a sorozatban😄 A repülés az igazi szerelem egyébként csak Falconhoz még alap verziójában volt szerencsém és most tenném fel az FF3-at megnézni érdemes lesz-es majd ffr4-el bajlódnom ha kijön😄 csak kellene pár 3d pit mert azt a lock-on-ban meg Il2-ben megszoktam már és itt zavar, hogy botrányos a minõsége annakami van... Aztán hátha van valahonnan beszerezhetõ addon 3d cockpit hozzá😊

Gundark
Miva Bucser kiszálltál a kamionokból 😊) Olvastam a mai kis eszmecserédet 😊)Tulajdonképpen egész szórakoztató volt igy kivülrõl nézve 😊)

Repvez ilyenkor nincs barátkozás 😊) Hi-Lo-Hi profil, minél nagyobb sebességgel , minél alacsonyabban 😊 A fogyasztás ilyenkor mellékes. De egyébként ilyenkor lehetnek hasznosak a jdamok.

Molnibalage
Nem. Nekem legalábbis nem. De, ha valaki meg tudja rendelni én beszállnék egy közös vételba.

Bucser
tudom undorító dolog a warez de volt e már valakinek szerencséje Aeyes payware cockpitjaihoz?

Molnibalage
Hja kérem! Ez a valóság! Ilyenkor EGYETLEN áthúzás max. sebességen chaff és flare felhõben és kiold közben az összes CBU aztán irány felfele egy fordulóval egybekötve. Én ezt szoktam.

repvez
olyan esetben mit lehet tenni ha a célpot fölött összefüggö felhö van és nem lát át a célmegjelölö?A felhö alap olyan 2-3000lábon van de ott azonnal leszed a légvédelem vagy már nincs idö rendesen befogni a célt.