Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Na felraktam én is Az FF3-at,de én nem tudtam feltenni a cockpit addont mert azt irta ki hogy abban a mappában nincs feltelepitve a falcon4+freefalcon3.akkor hogy tegyem fel?
Egyébként nekem van egy _HFFM_for_FF3.1_full_updated_for_pumpy_model.zip 16MB nevü fájlom is.

Meg megjelent a hamachi 1.01-es változata is.
Molnibalage
FreeFalcon&SuperPAK-BMS High Fidelity fm's v1.00.exe 19,8 MB
Van ilyen, de ez Cobra alá nem megy fel.

Viszont érdekes, hogy 3.1-hez van ilyen: HFFM for FF3.1.exe
Viszont ez csak 1,9 MB. Ezt felrakom.

Egyébként tök mindegy, hogy fennt van -e asszem. Kompatibilitásnál szerintem ezt nem vizsgálja, mert ezeket az adatokat mindenkinek a saját gépérõl veszi le a játék. (Az is lehet, hogynem.)

FF3-hoz viszot kell Hamachi LAN emulátor.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Amúgy a multis repülést felvenni jó ötlet szerintem is.
L Viper
Csak egy kérdés még:
A Cobra patch-hez használod a High Fidelity flight modellt, vagy azt ne rakjam fel ?
Molnibalage
Igazábók kéne a következõ videohoz a TI segítségetek. Multiban kéne repülnünk és úgy vennék fel anyagot hozzá. Természetesen FF3-mal a lentieket felrakva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Oké, régen így használtam én is, csak a Cockpit add-ont nem.
Kivéve a kedvenc más típusaimat, pl SU-27 <#hehe>
A recompressektõl meg tudok õrülni, olyan sokáig csinálja.

Ja, néztem a videót amit vágtál. Szerintem kedvcsinálónak sem rossz,Falcon híveket toborozni.
Molnibalage
Igen. Az installálás az alábbiak szerint.

FreeFalcon3-BT.exe 214,5MB
FreeFalcon-31.exe (select both two) 39,2MB (itt megint van recompress)
FreeFalcon-Cobra-Patch.exe (select both two) 12,1MB
FF3-Cockpit-Addon.exe 43,3MB

L Viper
Az FF3-at a Cobrával nyomod ?
Freefalcon 3.1 és a Cobra javítás is ?
Mostanában nem nagyon volt idõm Freefalconozni 😞
Most akarom felrakni.
Molnibalage
Hááát, max hétvégén, de akkor sem sokat és csak a multis repülés miatt. Nekem az AF már nincs is fennt vagy 4-5 hónapja.

repvez
mostanába senki nem akarja kiprobálni egy kicsit a multit AF-ben?
repvez
nocsak most nézem hyperlobbyn kint van egy 1.09 test server.Ezekszerint mégsem az utolso volt az 1.08.
Bucser
Top gun-ból a Great B pl nagyon jó kis pörgõs szám😊

Genesis-bõl - I cant Dance, Congo alapmûvek

Green Day American Idiot albumról - Wake Me Up when september ends
és a Dos Gringos-tól - Wingman

Alapmûvek és videokba is jól használhatóak szerintem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Én ilyen néven töltöttem le még régen egy fickótól.

John Scott - The Final Countdown - End Titles

Ha nem tudod letöteni akkor felrakom ezt is a yahoos mailboxba.

repvez
A végsö visszaszámlálásnak mi is a szám cime?
Molnibalage
Jaja, padlock rulez. A padlock box-ot akkor még nem lõttem le a config editorban, ezért látszik a SU-27-en egy kis sárga négyzet.

A következõ videoklipphez nezhéz lesz jó zenét találni, fõleg olyat aki még senki nem használt. A The Rock film zenéjét már annyian használták... Top Gun szintén kilõve. Lehet, hogy nem is akciódús lesz, hanem inkább a szép látványon lesz a hangsúly. Mindenestre egy jelöltek már vannak zeneileg.

1. Requiem for a Dream Remix-re. Ez lenne egy NAGYON akciódúshoz.

2. A Végsõ visszaszámlálás zenéje még rémlik valkinek? Amikor a Tomcat-ek hajkurásszák a Zero-kat. Az is szóba jöhet.

3. Karib-Tenger Kalózai-ból a Medallion Calls.

4. Vangelis, 1492

5. A Crimean Thunder Lock On-os video zenéjére.
Aki tud még jó zenét az megírhatja.

repvez
Tényleg jol sikerült összehozni a zenével.Jo kis eksön van benne.A célkövetést a padlokkal csináltad vagy hogy sikerült ilyen jol követni légiharcban az ellent?
Kiproszáltam az AF-et hyperlobbyn és elég könnyen kapcsolodik csak kár hogy eloszlanak az emberek 11-en voltunk a serveren de valahogy most nem mutatja az összes missiont igy nem tudtam olyan csapathoz kapcsolodni ahol emberek vannak.
Molnibalage
És, milyen? 😊

repvez
muködik vele.
Jo lenne rájönni hogyan lehetne feltenni az FF és OF-et egyszerre, mert most hogy már itt az uj masina ki szeretném mindegyiket probálni csak nagyon hosszu a telepitése mindegyiknek ahhoz hogy fel le telepitgessem és cserélgessem a kettöt.
Valaki már probálta a gamerstools oldalrol a multifalcon progit hogy muxik-e?
Ja és ugyanonnan leszedtem a modpack nevü progit AF-hez és hozzá pár modot, de azt irja hogy a zip-eket nevezzük át mdk-ra, de igy sem sikerül életre keltenem oket.
Molnibalage
Na, felraktam az 5-ös zip-et is. Nézzétek meg, hogy megy -e a többivel.

Molnibalage
A k*rva életbe. Nincs normális uploadom, nem tudom felrakni most. Majd holnap próbálkozok.

Molnibalage
Na, ezt eltoltam. A tömörített cuccokat letöröltem. Kívácsi vagyok, ha újra összenyomom, akkor annak az 5-dik file-ja jó lesz -e ezekhez....Amit tudom felrakom, csak most installálom újra az egész gépet, mert egy szemét trójai hazavágta. Halál a vírusírókra.

repvez
hiányzik az 5 ös rész a videobol nem lehet kitömöriteni,ha átnevezem hogy sorrendbe legyen akkor meg crc-s.
Molnibalage
Ezek hol vannak a Vegas-ban?

A video fennt van a yahoos címen, a régi le lett törölve. Lehet értékelni a mûvet! 😊

Bucser
DoF = depth of field amikor fókuszálsz valamire és a környezet (ami adott objekt elõtt vagy mögött van a térben) homályossá válik

HDR pedig olyan fényeffektek amikor pl kimész a napra a sötét szobából és tompábban látod a színeket agy ideig vagy elvakít a nap majd eza vakítás egyre csökken. Vagy pl a napsütés hatására attól függõen, hogyan éri a fénytörés a szemedet más színárnyalatait látod ugyanannak a színnek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Na, készen van az újabb verzió. Asszem ezzel már nem dolgozok tovább, bevezetõnek jó volt, csak attól félek ezt nehéz lesz felülmúlni a jó zenei alátét miatt, meg sajnos a nyers alapfelvételt letöröltem és az újrakódolások nem tesznek neki jót.

Rakom fel a yahoos címre amint tudom.

Molnibalage
Egyébként pontosan mi is az a HDR és DOF? Ilyen nevûeket nem haszánltam eddig.

Molnibalage
Ja olyan lesz. Van már benne sokminden olyan ami a nagyokban. Fókuszálás, átmosás a két jelenet közt, sötétítés, fõcím egy felvillanásban.... Ez még az elõzõ videóra van alkalmazva. Majd karácsonykor összedobok egy ütõsebbet.

repvez
Tegyél rá egy kis HDR szerü efektet és DOF-t, hogy amire fokuszálsz az éles a többi meg homályosabb.Ugy mint az OF-es showcase vidben.az nagyon bejön az a film.
Ja és nem kell megkérdezni nyugottan toljad fel minden jöhet.
Molnibalage
Bakker, nem semmi progi ez a Vegas. OLYAN filmeffekteket lehet berakni, hogy majd lefordulok a székrõl...

Molnibalage
Na, elkészült a módosított videoklip. A zene kicsit elcsúszott, de talán kicsit jobb lett. Felrakom majd a yahoos címre. Kell?

Molnibalage
Hát igen. Szinte megtanít moddolni.

Az RP5 manualt tanulmányozom, vannak benne érdekes dolgok.
Molnibalage
Skacok, NAGYON lassan megtanulom használni a Vegas progit amivel effekteket tudok csinálni. A már meglevõ videómon kipróbáltam. Majd felrakom a módosított verziót. Szerintem jobb lett.

Molnibalage
http://www.tmet15.co.uk/

Van itt három jópofa video.

42nd Intruder
Megnéztem simradaron, de nem találtam a 15ös kabint 😞 Az F-14_RIO megvolt, de már nincs meg, ha el tudnád küldeni megköszönném, meg esetleg az ingyenes 15E kabint (ha jól emlékszem jópár éve az is megvolt anó beta 2 néven futott még. Elõre is köszike!

Molnibalage
Nos, F-14-bõl van egy jó 2D-s és egy olyan szutyok 3D-s, hogy azt meg sem tartottam... www.simrardaron fent vannak az "egzotkusabb", ritákán megtalálható kabinok.

A tisztességes F-14 2D-s kabin az F14_RIO.exe alatt fut és 9,5MB. Ha nem találod meg sehol akkor felrakom a yahoo-s mailcímre.

Az F-15E az fizetõs, de egy félkész 2D-s van belõle a simradaron. Az elõrenézõ rész készen van, de a mûszerek körbe-körbe alenti nézeteknél azok még a F-16-ból vannak.

Össszeségében normális 2D és 3D-s kabin van A-10A, F/A-18A/C , F-15C, Mirage-2000, F-16C-bõl. Ezek ingyenesek. (valaki készít F-16A-t is, de még nincs kész...)

2D-s bõl korrekt a MIG-29 és SZU-27, F-22, F-117, MIG-21, MIG-23 Rafale és Harrier. Annak speciális a 2D-s mûszerfala, mert csak a wide-view móban vált át. (Shift+2) A MIG-23-nél meg be kell állítni, hogy a felvetített kép a HUD-ra az ne egy MFD képernyõ legyen, hanem a radar, mint a valóságban.

42nd Intruder
Ó igen és ha lehet egy F-14-es kabint is kérhetek?<#vigyor5> Megnéztem újra az FF3-at és így kicsit több értelme van a kabinoknak, hogy egyszerre fönt lehet x mennyiség, csak mostmár tényleg az áhított kabinoknak kellene megleniük... :$

42nd Intruder
Tudna nekem küldeni valaki egy F-15E cockpitot? Kerestem a neten de nem találtam... Elõre is köszönöm!

Molnibalage
Na, rossz linket tettem be..

http://www.freefalcon.com/forum/viewtopic.php?t=14597

Molnibalage
Sakcok, kéne egy kis segítség. Jól értem, hogy az LP nem engedi megjelentetni az FF4 -et?? Met, ha igen akkor halál rájuk. Még az FF3 is jobb, mint az AF....

http://www.freefalcon.com/forum/viewtopic.php?t=14587

Molnibalage
Na, sikerült már valami érdemlegeset alkotni? Segített a leírás?
A rakettákat olyan faszán belõttem, hogy ehaj. Átírtam itt-ott a simdata.zip-et. SOKKAL élvezhetõbb lett a drága...

Áhá igények? Azok vannak. Mindenképpen legyen Európa (még nem járok ott hogy megcsináljam, no meg a türelemem csak rövidtávú, inkább kísérletezgetek). Az erõsség? A gépek? Izmosak. Had izzadjon a pilóta. Hogy azt is meg kelljen gondolnod mikor szállsz harcba az ellennel, és hogy? Bár ezt az AI...? ...Hát nem is tudom. Szerintem egy MIG-21 le akarja lõni a 4 F-16 ot AA-1- el, mikor ez öngyilkosság.<#gun> Bár ha egyet elkap akkor már nem. Érezd te is ugyanezt a Szu-27-ellen.
Szerintem nem baj ha van benne egy kis fikció. Jó háttértörténet, mi miért, és mehet a banzáj.

Molnibalage
"Hogyan kapnak e légi és a földi egységek utánpótlást? Ha nem csinálok Air Lift bevetéseket nem lesz a légi egységeknek utánpótlás?"

Sajnos ez a része homály... A status opcióval kiírja, hogy mikor lesz a legközelebbi. Ezt a tréképen tudod megtenni játék közben, ha jobkliket nyomsz.

A tolóerõ/tömeg arányt elvileg a simdata.zip-ben tudod típusonként megadni, de én meg sem próbáltam, mert nezéz. Paraméteres görbék írják le linearizált formában. (A HFFM-ben van egy rakás ilyen. A régiben.)

Ez az a szabadság amit mindíg is kerestem a szimulátorokban, stratégiákban. <#nevetes2>Már csak az ATO-n kéne egy kicsit piszlálni és az FF3 lenne az etalon. Bár így is az. <#worship>Ha akarod repülhetsz (jónéhány típussal), csinálhatsz új gépeket, új egységet, új fegyvereket, vagy feljavíthatod a régit. Ha akarod csak irányítod a légi v. a földi hadmûveleteket estleg mindkettõt. És mindezt több helyszínen, nem kevés egységtípussal. <#wow1>Kell ennél több???<#conf>

Egyébként kell. A legjobb "játék" az lenne (számomra) ami az FF3-at, Gunship-et, Mi-24-et, Harpoon 4-et (bár ez nincs), Dangerous Waters-t, egy hajószimulátort, egy valós idejû modernkori stratégiát egyesítene.<#crazya> Ja és mindezt hálóba. <#buck>2015 környékén már lehet hogy lesz. Várok. <#pias>

Ha megváltoztatom a tolóerõ/tömeg-et az egy hajtómûcserének felel meg vagy esetleg még valamire hatással van.<#help>

Úgy látom a Balkánon már izmosabb gépek is a tálcára kerülnek (kezdéskor).<#violent>

Hogyan kapnak e légi és a földi egységek utánpótlást? Ha nem csinálok Air Lift bevetéseket nem lesz a légi egységeknek utánpótlás?<#help>
Molnibalage
Miért? Moddolni nagyon jó, hollári,hollári hó! <#vigyor2>
Sajnos nincs rá most idõm, de ha van valami kívánság megpróbálnám megcsinálni. Tervezek az Európai téképre is egyet, de lehet, hogy megcsinálom a '73-as Yom Kippur-i balhét rendesen.

Gundark
Ó Anyám! Még egy moddoló megszállott<#nevetes1><#nevetes1><#hehe>

Molnibalage
A www.freefalcon.com-on asszem bennt van a downloads valamelyik részében. Az Euróapi harmadik hdjérat az hibás, senkinek sem megy. Pont az van amit leírtam a manualban. Valamelyik egység rosszul van benne, nem tesztelték a drágát. Az Európai helyszínt erõsen moddolni kell, mert teli van hülyeségekkel.

A manualból a a simdata.zip -pel való babrálás kimaradt, mert akkor még nem csináltam. A radaros babrálás amit említettél simán megy. Csak a radar számát kell átírni arra, ami a SZU-27-esé, azt hajrá!

Siker!<#nevetes1> Az Europa megy. A 3. hadjárat nem de a többi jó. Úgy érzem le kell rohannom európát, vagy meg kell védenem?

Áttanulmányoztam a manuálod. Nagyon jó, csak kevés, vagy sok az infó?
Van egy csomó paraméter amit nem tudok micsoda, mit és hogyan befolyásol. Sebaj. Így is el lehet vele motyorogni egy ideig. Új gépeket pl. Mig-21-2000-et csinálni, megnézni hogyan szuperál a harctéren egy Szu-27 radarral. Esetleg nyugati elektronikával. Beindította fanatáziámat.
A manual végén F4_Campaign_Creation_rev2.doc - ra hivatkozol. Ezt honnan lehet megszerezni?

Az Openfalcontól elvetted a kedvemet. Vagyis a gépem kedvét, úgyhogy jelenleg FF3 betanulás.

Üdv
Vinyu
Molnibalage
Na, sikerült?

Molnibalage
Itt van az egyik.

http://www.patricksaviation.com/videos/Fill/1103/