Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért kérdeztelek, mert szerintem akik ide írogatunk ebbe a fórumba, valószínûleg Te telepítettél már a legtöbbet Falcont és annak extráit.
Azért az én vinyóm is kerregett már elég sokat 😊
Anno sokat játszottam a Flankerrel, abban is elég világos az éjszaka, na majd eldöntöm melyik legyen.
Hasonlók nekem is a tapasztalataim.
1. A robbanás effektek elképesztõen gyönyörûek.
2. Az F-16 3D-s kabinja itt a legjobb és a felriatok a DED-en és másutt sem csúsznak el, ha zoomolsz és forogatod a fejed a kabinban. Ez az összes típus kabinjában így van.
Hátránya, hogy elbassza az éjszakát (túl világos) és a napfelkeltét.
Ha CSAK a sima FF3-at takod fel (esetleg még hozzá a FreeFalcon-3-Hotfix1n2.exe-t), akkor a lenti szép füsteffektek lesznek, de a 3D-s kabin nem lesz jó, bár ezen lehet, hogy segít, ha a Cobra feltelepítésbõl a 3D cocpitok dat file-val felülírod az ittenieket. Ezt még nem próbáltam ki. Valaki átküldhetne egy ilyen file-t, mert nekem most csak az alap van fennt. Kipróbálnám, de a szerintem nem fog mûködni, mert a Cobra az összes 3D-s kabint korrigálja, tehát "központilag" van visszavezérelve a DED és az összes többi cucc "rávetítése" a kabinra. Egy próbát azért megér.
A 3.1 (39M😎 és még hozzá az utolsó 12,1MB-os patch-csel, de Cobra nélkül a füsteffektek kicsit elbarmolódnak, de biztos csinál egy-két doglot a patch, gondolom javít pár apró hibát. Az éjszaka és naplemente korrekt, mint a simában.
Összegezve, ha NEM a robbanások látványa a fontos és a szép kabinfelirat 3D-ben, akkor 3.1.1 a nyerõ. A 3D kabin lényege, hogy a megfelelõ kilátást szimulálja. Kicsit segít a dolgon, ha felrakod F16_3DSuperpit.exe-t (8M😎. A cockpit.nl-en elérhetõ, ingyenes.
Elég kimerítõ volt?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Le is szedtem az AF-et. Asszem inkább FF3, kisebb hibái ellenére.
Balage, most melyik összeállításra esküszöl, melyiket a legjobb használni szerinted ? A Patchekre gondolok. Térjek vissza az alaphoz: FF3 + FreeFalcon-3-Hotfix1n2 , vagy Kobra ?
Valamit felrakok az biztos.
Az FF3-ban akkor a legszebbek a füsteffektek, ha az alapon kívûl SEMMIT sem teszel fel. Olyan szép vastag füst van, hogy ehaj.
Ez a sima FF3 egyetlen patch nélkül. Esküszöm ha csak a tájat nézem, akkor ez szebb az öszes többinál, fõleg ha napfelkelete/lemnete van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A füsteffektek is jobbak FF3-al.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A lodeditor 4.5-ös változatát probáltam most és azzal egyszerüen ki lehet exportálni bmp formátumba onnan meg már PS-ben szerkeszthetö.Ahogy néztem FF-el nem mukodott csak AF-el.
3dkabin
Egyébként nekem is tetszene egy olyan variácio mint amit Bucser mondott.
Melyiket szedjem le ?
Remélem van hozzá valami jó leírás is a használatukról.
Egy videót találtam csak a neten, az is jó kis rövid.
Milyen progit ajánlassz hozzá ?
Néhány kép a galériámban kedvcsinálónak 😊
Hmmmm.. Ez jön le belõle? Pedig én nem ezt akartam elérni.
A másik részérõl meg annyit, hogy legelsõ videom így készült másoknak meg az nem tetszett.(Google videon fennt van a nagyon alap változat, keress rá a nickemmel, ha akarsz.) A felszállásokat és leszállásokat itt elhagytam az idõhiány miatt, de az elején megvan a bemutatás, mint a görög drámákban. 😊
Mi lenne ha pl nem csak úgy in medias res történne minden benne, hanem felszállástól leszállásig végigkövetve a szereplõk röpke történetét. (pl.: felszáll bevetésre egy kötelék légifedezetnek, egy másik pedig ground supportra. Az ellenfél vadászõrjárata észreveszi õket (mutathatod egy pillanatra az ellenséges awacs-et is ha van) majd jöhet a légiharc majd a földi támadás és a végén pedig hazakísérik a földdöngölõket a vadászok.)
Lehet kicsit blõdli de szerintem mûködne😊
Más persze nem könnyû ezt így megcsinálni és birka türelem kell hozzá😊 Csak tanács volt😊
Frapsen kívül mást nem tudok sajnos egyébként amivel lehetne még felvenni anyagot. Free falcon fórumon nem mondtak valami errõl, hogyan lehet visszajátszásból videot rögzíteni?
Egyébként mitõl lesz jó egy video? 😊 Ennél több akciót azért már elég nehéz lenne belevinni szerintem. A zene nem passzolt talán alá? Mert az elõttem felrakott video az 'F15 Overloadot' letöltöttem és abban gyakorlatilag SEMMI sem történik nagy részében és a zene is gyík, (szerintem) és mégis 3 feletti átlagot kapott a szavazáson és meg valamivel 4 alatt...
Sajnos az ACMI alatt nem lehet Fraps-szel felvenni, pedig tudnék egy-két dolgot még azzal is látávnyosabbá tenni. Milyen más videofalvevõt ismertek? Hátha az vesz fel akkor.
Nem könnyú feladat olyan felvételekt csinálni, hogy egyszerre vezess és vegyél fel, de azért szedd le a MIG-et 30 sec alatt, mert több nem fér bele a videoba, de félbevágni sem jó egy légiharcot és mindezt úgy, hogy kitrõl vezetem a gépet.. Ezért nem tudok olyat csiánlni, hogy egy 3-3 gép elleni rakettás légiharcit, mert miküzben jó kamerpozíciót keresnék, már rég leszednek. Ezért kéne az ACMI, de ott meg a robbanásokat nem jeleníti meg, úgyhogy az "csak" a kamerabeállításokban segítene.
Nem ettõl lesz jó egy videó.
Amen!
Modjuk az igazi szimes, nem a szép robbanásefektekért játszik, de azért sokszor hasznos látni, hogy valóban felrobbant -e modjuk a ZSU-23 vagy SA-13 amire rácsaptam A-10-zel. Nagyon nem mindegy. Éjszaka meg amúgy sem nagyon látszódik....
Az FF 3.1.1. -ben a normális éjszaka nagyon sokat számít, hogy TÉNYLEG sötét van és normális a naplemente. A Cobra-ban az egész olyan kékes akármicsoda. Nagyon zavaró. A köv. videohoz mindkét verzió kell majd. Elõször megcsinálom az éjszakai felvételeket aztán lehet megint telepíteni. A Cobraban nincs textúrázott TGP és MAV cézó sem.
TÉNYLEG jöhetne már az FF4.<#vigyor1>#vigyor1>
Talán majd az FF4-ben végre orvosolják ezeket, de attól tartok, ahogy duzzad az anyag, nem lehet kikerülni bizonyos hibákat és nagy patchalés áradat lesz az FF4-hez is. DE JÖNNE MÁR VÉGRE <#gonosz3>#gonosz3>
Az AF meg nem buzerálható, legalább jelenne meg valami kabin add-on, meg jobb gépskinek, csillogo effektek stb. Érthetetlen, hogy miért nem lehet az AF-et is tunningolni 😞
Na mindegy, nem morgok akkor is a Falcon a legjobb szimulátor!
A napfény effekt megoldva. Ne tedd fel a Cobra-t, CSAK a 3.1 -et és akkor az utolsó patch (12MB-os) már nem is kérdezi meg a 3.1.1-re rakás elõtt, hogy akarsz Cobra-t patchelni. Nem is tudnál..Na akkor szép marad minden, ha így csiánlod. Mellesleg ezzel kiderült, hogy a 3.1.1. az a Cobra-tól független számozás.
Kár hogy a játékban nincs ilyen szép napfény és csillogás, pedig ugy már majdnem olyan lenne mint igazibol.
Fennt lesz a yahoos címen is. Legrosszabb esetben kedden felrakom, ha majd járok bennt az egyetemen. Ha valaki letölti majd az felrakhatja majd a http://www.patricksaviation.com/-ra a nevemben. Esteleg annyi komment lehet, hogy ez a második videom. Az elsõt is feltölthet valaki akár már most is. A komment lehet annyi, hogy az csak egy próba volt.
Örülnék neki. A kettõ együtt nem fog menni, mert 100MB a korlát egy hónapra a siteon.
Legálább egy darab pixelhiba sincs benne, nem úgy mint az elsõben a sok konvertálás miatt. Egyelõre még nem tudtam feltölteni, de majd próbálkozok.
Amint tudom felrakom a yahoos címre.
A videoklipp gyakorlatilag mindjárt kész. OLYAN rohadt jó, hogy még a patricksaviationra is elküldöm majd. Ez a Vegas progi egy ISTEN!!!!
A Top Gun nyitózenéjével fog kezdõdni, a többi része még kérdéses.
Az FF 3.1.1 az ugye a Cobra a 12MB-os utolsó patch-el???
Javítottak-e rajta az "Openfalconosok". Nekem csak az SP4.2-bõl kilopott texture.zip van meg.
A sorrendet tudom, természetesen 😊))))))
Gondolom az SP4.2-esére gondolsz. Az van az OF-ben is, ha a közpésõ installt választod. Igen, érdemes, de még az FF3 telepítése elõtt írd felül.
Akinek sikerül a lenti képhez hasonlót elõállítani, az szóljon! Kell majd egy videoklipphez...
Tényleg: az Openfalcon-ban milyen a táj ? Még sajnos nem láttam.
Abból vajon nem lenne érdemes kiszedni és átbuzerálni FF-hez ?
Ha jól emlékszem nálam a naplemente vöröses volt Cobránál, majd megnézem, ha felrakom végre <#vigyor5>#vigyor5>
A grafikus anomáliák lehet, hogy az újfajta videokártyákkal jönnek ki ?
A Repvez által említett dolgok nálam jók voltak, csak a keret szélénél volt egy kis csík, ami elhanyagolható.
A Cockpit addon nálam is jó, tökmindegy mikor rakom fel rá, bár én nem használom, mert annyira nem tetszik, kicsit kevésbé részletes szerintem.
Nekem ez van meg: FF-Cockpit-Addon.exe 44,89 Mb.
Amugy most mentem egy missiont és elég szomoru vagyok most mivel van pár grafikai anomália.A kabin nézetnél mindenhol vékony kék szegély van és látszanak azok a kockák is ahol a különbözö nézetekhez tartozo képek találkoznak.Külsö nézetben valahol átlátni a gép részei között és hiányzik textura is és a jobb oldali horizontnál van egy legalább 2cm magas és nagyon hosszu fekete csik.
Lehet nem szereti az uj 64bites masinát?
A cokpit addon hibája érdekes. Én már teleptetem az addont mindeféle sorrendben (3.1 elõtt és után is) és mindig mûködött.
)