Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
A Strike Fighter Project 1 és annak kiegészítéseit tudom ajánlani neked.
Vagy az ugyanarra a grafikus motorra épülõ Wings Over Europe-t. Ezekben elég egyszerû a leszállás, és nincs túlbonyolítva az avionika közepes beállításokon sem. Esetleg próbálkozz egy olyan szimulátorral, ami az I. vagy II. Világháborút dolgozza fel, ott nincsennek radar üzemmódok <#wink>
Molnibalage
Hááát, lebutíthatja az avionikát, ha az a óhaja, de az mifelénk nem szokás. Inkább "felfele" nyomatnánk.. 😊

A Falcon vezethetõség szempontjából elég könnyû, soha nem kell trimmelni, amíg nem sérülsz meg. Csak az állsszögre kell koncentrálni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Hát akkor ez sajnos nem a te repülõs játékod😞 Tudtommal Force feedbacket szinte alig használ. Igazából Lo-mac szintû csak még bonyolultabb avionikával.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

véletlenül akadtam a topicba hogy volt nemrég hozzászólás. vettem egy jó joyt. saitek cyber evo force-ot. szeretnék egy jó repcsis játékot, de vannak kritériumaim.

nem feltétlenül olyan szimulátor kell amiben még felszállni sem tudok meg rengeteg a kezelõbigyóállítgatás stb. legyen élethû a repülés, de azért annyira nem kell mint a pacific stormban ahol nem bírt emelkedni az ócska gép.a harc meg legyen picit árkádosabb hogy az olyan autóvezetõ 2d-s csemeték is elboldoguljanak az ellenféllel egyáltalán.

a grafika nem érdekes. nekem már a gta3 is tökéletesen élvezhetõ volt akkor és most is. ez ilyen vagy tudtok ajánlani más repcsis játékot?

L Viper
Elég jól hangzik. <#nyes>
Molnibalage
Azért a Cobra stabilitása is hasonló. Nem is emlékszem mikor fagyott le utoljára, pedig meg is moddoltam elég rendesen. A Koreai MOD-omat nyúztam vagy 20 bevetés keretében és lazán ment...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Az Allied Force stabilitása valóban dícséretre méltó, de ha annyira a pénzre mennének, akkor szerintem többet kaszálhatnának, ha egy kicsit belepiszkálnának az effektekebe, grafikába is. Nem hiszem, hogy nagyon meg lennénk sértõdve, ha egy kicsit hosszabb patchet kéne feltelepítenünk és eltûnnének végre azok a ronda dolgok ( füst, nap felhõk stb. )
Bucser
Igazából az LP a multilayerre helyezte a hangsúlyt ahogy kivettem a postjaikból. Ezért zárták le az archive-ot hogy az általuk elfogadott modok patchben kerülnek elõ így nem lesz az hogy most kicsoda mit telepített fel tulajdonképpen hány és milyen modot, hanem elég egy verziószámot mondani. (lásd mág IL-2 ben is így van beküldöd a modot õk meg eldöntik, hogy megéri-e hogy szerepeljen a következõ patchben)

OpenFalcon egy az egyben az avionika és a fizika buherálásába ment bele, hogy minnél hitelesebb legyen minden procedura.

Míg a FreeFalcon erõsen ráállt az eye-candy fejlesztésére mert õk úgy látják hogy az fontosabb és jobban biztosítja a játék népszerûsítését mint a többi. Mellesleg a FreeFalconhoz sem írtak új engine-t hanem a régit toldozgatták foldozgatták. De ezzel LP és OF i így áll. csak más irányba fejlesztettek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Az ötlet jó, de gondolom azért van ez a három csoprt, mert mindhárman máshogy képzelték/képzelik el a fejlesztés útját. Az OF még a legalpabb Falconra épül (úgy vettem észre), az FF az SP szériákat fogta össze a BMS-sel, a LP meg a zsére hajt. Hát, sok szerencsét az együttmûködéshez...

L Viper
Az sem lenne rossz, ha a 3 fejlesztõcsapat dobna ki egy közös cuccot, szerintem ha jó lenne a hozzánk hasonlóak úgyis megvennék pénzért is, csak ne kéne kereszteket vetni...
Köszönöm Bucser!
Így már sikerült!
Bucser

Nekem ez az oldal ( http://bop.agria.hu/ ) nem jön be! Vagy én vok a pancser?
Bucser
Molnibalage csinált egy magyar rövidített manualt hozzá. A bop.agria.hu letöltései között megtalálod.

Sziasztok!

Utolsó alkalom, amikor "szimulátor"-ral foglalkoztam akkor volt, amikor a Win 3.11 volt a csúcs, szóval elég régen! 😄
Most szeretnék újra foglalkozni a témával! Megszereztem a AF-et, de van egy kis gondom! Az angol tudásom elég LOL! Létezik magyar nyelvû manual hozzá? Valaki help me please!
Elõre is köszi!
Csa!
Gundark
Szemetek az emberek 😊)

Bucser
nanáááá😄

Láttad már a Sim Heil-t?

Gundark
Én magam már egy ideje az AFfel játszom.(már amikor nem telik meg a tököm, és nem ilezek 😊 Bár még nem tettem fel az 1.09est 😊 Ami tény hogy az FF a csillogó külsõvel hódit. Ja meg Molnibalage tudja moddolni 😊) Az OF is fennt van. De nem tetszik igazán. Az ffet meg csak akkor teszem fel ha itt az ff4 😊 Ami ugye ki tudja mikor lesz 😊 De azért az is érdekes hogy ennyi év után meg egy kis kalapálást követõen, sikerre tudtak vinni egy gyakorlatilag 98as játékot. Ez jelzést adhat a népeknek hogy még nem haltak ki a modern szimek. A tökéletes választás a 3 egybegyúrása lenne. Egyébként az OF most már végleg megdöglött? Bár mondjuk nem tudom minek kezdtek bele, össze kellett volna szövõdniük az FFel 😊 Az FSt hagyjuk 😊 Kipróbáltam a 10.et. Báz. Azért ehhez pofa kellett igy kiadni 😊)

Bucser
AF-ben van pár FF-hez paywareként érkezõ dolog. Ráadásul ingyen.

Azt hiszem AF-hez teljesen új kampány engine-t írtak (sokan sírnak FF fórumon az AF kampánya miatt).

Lehet eye -candy-ben lemarad az FF-tõl az AF de sokmindenben nem. ráadásul nézd meg az openfalcon vs Freefalcon összehasonlításokat. Sokan azt róják el az FF-nek, hogy csak a kinzetre hajtanak és nagyon sokszor a szimuláció háttérbe szorul míg az open esetén ez fordítva van.

Valóban nem volt etikus lépés az LP-tõl, hogy egy régi játékot dobott ki új címmel némi modolás után. De kerültek bele új dolgok és vannak emberek akik egy FS scennery-ért adnak ki annyit amennyibe az AF kerül és azért a magamódján mindkettõ azonos kategória élvezet terén😄

Gundark
Sokszor nyilvánitott itt már sokmindent mindeki😊 De ha az LP helyében lennél neked sem tetszene amit csinálnak 😊 Márpedig az LP a pénzre megy. Aki megvette az AFet az elõbb utóbb eltalált az FFhez. És akkor szembenézett azzal hogy pénzért vett olyan cuccot amit leszedhetett volna a netrõl is 😊

Bucser
Miután Ff team és LP tartja egymással a kapcsolatot nem hiszem, hogy ilyenre sor kerül. többször kinyílvánították.

Gundark
Ez olyasmi lehet mint anno a Top Flight vs Top Gun meccs. Ki lehet találni mindenfélét az LPnek, hogy miért származik kára abból ha az FF4 megjelenik. És ezt komoly helyen elõadva elkezdõdik a buzerálása az FFnek mindenféle jogi hercehurcával. Például azzal hogy megvették a hasbro/microprose jogokat igy minden az övék. Mivel a Freefalconosok meg ingyen nyomják, egy idõ után megtelik a tö*ük és azt mondhatja jópár ember közülük hogy jó akkor bassz*k meg ennyi volt. Úgyhogy nem kéne papokat meg ámeneket mert lehet hogy könnyen keresztet vethetünk rá a végén <#awink>

L Viper
Köszi
L Viper
De szaaar, rájöttem, a file névben az ü betû nem tetszett neki, átneveztem ékezet nélkül és jó is lett 😊
L Viper
L Viper
Tesség, egy régebbi képemmel jó. Nemtom az újjal mi a baj 😞
L Viper
L Viper
Azt írta , a feltöltés sikeres, de nem tudom megnézni a képet, a régebben feltöltött képein meg ott vannak.
Bucser
Próbáld meg, hogy feltöltöd a képet vágólapra kéred a gomb segítségével. Ilyenkor a teljes linkelést beteszi a szövegmezõbe ha tolsz egy ctrl +v-t.

És vedd ki az ékezetet a filenévbõl.

L Viper
""
L Viper
[/img]
L Viper
Molnibalage
Amen! 😊

L Viper
Ha már a fikázásnál tartunk, egyszerûen érthetetlen miért hagyták benne az AF-ben azt a gagyi effektet, amikor lezuhanok, 3-4 darabra esik a gép és forog körbe-körbe a kabinszekció. 😊 Gondolom tudod mirõl beszélek.
Az AF-hez inkább valami olyan patchet kellene írni, ami az idegesítõ 2D-s lapfelhõket javítja, a kilõtt rakéták füstjeirõl nem is beszélve. Az meg egyenesen felháborító, hogy a Tájtextúrák a régi alap Falconban szebbek, egységesebbek.
Talán a stabilitás az egyetlen elõnye.
FF4-ET DE GYORSAN !!! <#violent>
Molnibalage
Ráadásul a játék motorja és néhány skinje egy az egyben még a régi Falconból van MÓDOSÍTÁS nélkül.(ugyanazokkal a bugokkal, mint régen, tehát még azokat sem javították ki...)akkor mire olyan büszkék ott az LP-nél? Néhány fanatikus rajongó jobb munkát végez náluk...

Molnibalage
Sajnos(?) én nem vagyok jogász ezért nem értem, hogy az LP-nek mi a fasz köze lehet a FF3 jogaihoz. Az eredeti játék a Falcon 4.0 Microprose/Hasbro volt és ez lett a teljesen szabadon buzerálható.(Azt majd megnézem, hogy a TELJESEN alap Falcon 4.0-ban milyen módon vannak az adatok, hogy az mennyire buzerálható.)

Akkor ebbe milyen jogon ugat az LP???? Akiknek ráadsául a szar terméke még nem is moddolható. Rejtély.

L Viper
Hát igen, én is pont ezeken agyalok, mert a kiszûrõdõ infók aggasztanak.
Az Openfalcon web oldala is megszûnt.
Azt meg nem csodálom, hogy az LP-nél komolyan aggódnak, van is nekik miért. De olyat tehetnek, hogy megakadályoznak egy megjelenést? Bár sajnos pénzért mindenki megvehetõ, vagyis majdnem mindenki.
Egyébként az AF-et ha jobban megnézed az objektumok és repterek nagyon olyanok mint az SP4-ben. Gondolok itt a kerítésre és a "kutyanyelvekre".
Kísérteties.
Én már annak is örülnék, ha valaki végre "összepofozná" az FF3-at, gondolok itt a kisebb hibákra ( éjszakai kabin, naplemente, éjszaka, vibráló csillagok stb. )
Molnibalage
Hát az FF fórumán pofáznak mindenrõl, de a felét sem értem a szleng miatt, meg a készítõk elég poéos srácok és a felét sem kell komolyan venni amit mondanak. Néha olyan hozzászólások is voltak, hogy mintha soha nem jelenhet meg az LP miatt. (remélem ez nem igaz)
Az is elég gyanús, hogy ennyi idõ alatt még egy screenshotok se voltak képesek csinálni és tesztereket sem kerestek, viszont ennek ellenmond, hogy itt is volt valami kiszivárogatatás, mint az OF-nél. Ezzel is összehasonlítoták, hogy az se fog soha megjelenni, tehát ez sem fog.

Akárhonnan nézem, igencsak gyászos a helyzet. Hol van már az augusztus.... Ha karácsonykor tolhatnám igen boldog lennék, de attól tartok, hogy ez nem fog bekövetkezni.

L Viper
FreeFalcon 4-rõl semmi hír ?
igen, kossz
az elejen is a kezikonyvre gondoltam mint magyaritasra, csak nem akartam felreerteseket

Hogy tud egy tyúk sok embert megrémíteni? idézem: \"Elteszem, hogy halott vagyok és máris megrémül a fél ország.\"

Molnibalage
Na segít valamit a cucc? 😊

kossz a tippet es bocs a hozzaszolasert...

Hogy tud egy tyúk sok embert megrémíteni? idézem: \"Elteszem, hogy halott vagyok és máris megrémül a fél ország.\"

Bucser
Akkor ne írj úgy mint aki szereti😊

Itt nincsennek niggak csak a repülés és haditechnika szerelmesei. egyébként asszem a bop.agria.hu-n van egy magyar leírás az AF-hez talán.

Magyarítás nincs sajnos.

bocs, de nem szeretem a machboxos jatekokat.............

Bucser
Nincs magyarítás hozzá. Tanulj meg angolul repülni.

Ja és a gengszter dumát hagyd légyszíves a carbon topicban...

................:::::::::::::HY::::::::::..............
Valaki nem tud a Falcon 4.0 Allied Force -hoz egy magyaritast????? , mert nehez angolul tanulni repulni.....
-----------=========THX, NIGGAZ=========----------- | | |
---- |
| | |

Molnibalage
Sajnos a Korea MOD-om csak Cobra alatt megy. 😞

L Viper
Hová lett a Topic kép ???
repvez
1993 hszban van hogy mivel csak valamiért az FF-el nem megy
Molnibalage
Valaki írt itt a skinezésrõl. Valaki csinálhatna magyar MIG-29-es skint. Én sajna ehhez nem értek. Sõt, most már Gripren is gyühetne.