Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

42nd Intruder
Igen van benne, meg van alapból F/A-18C is, de nekem az F kell 😊

L Viper
Ha a Superpk 4 OCI installert rakod az alap falconra, arra meg valamelyik BMS-t (1.03, v 2.0) Akkor választhatsz F18-ast alapból, a 3. hadjáratban például. Mûködik a hordozóról a felszállás is.
De ha jól emlékszem akkor az FF-ben is volt anyahajó a választható repterek közt.
Molnibalage
Ok, de ha bármit változtatni akarsz, akkor csak szólj és megcsinálom vagy megmondom, hogy hogyan kell.

Más. Fennt van az új video Patrcik-nél.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

42nd Intruder
Köszi, de csak ezt szerettem volna elérni, nem akarok belemászni nagyon, ugyse menne, csak lámúlnék 😊

Molnibalage
Na, kész a új movie. Amint tudom flrakom a yahoo-s címre és a patrciksaviation-re.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem kell a moddolási segédletem? Az szépen leírja, hogy mit és hogyan kell..

42nd Intruder
Ok megoldva.... Sok bénázás és lámulás után a TACEdit-tel az egyik Iraki hadjáratba be tudtam tenni egy plusz squadront és müködik 😊

Molnibalage
Apafej, ez hogy a francba jön ide?? Nem igaz, hogy nincs más hely, ahol ezt megkérdezhetted volna. Vagy csak poénkodni akartál. Rossz poén volt...

sziasztok bocs hogy itt kérdezek de segítségre lenne szükségem. Elkezdtem telepíteni a Battle for middle earth2-t és kiírja hogy az Audio.big fájl sérült valaki légyszi segítsen az email-em [email protected] köszi örülnék ha valaki át tudná küldeni
42nd Intruder
Megnéztem milyen is a játékban az F/A-18F. Jó, csak egy rohadt hadjáratba se lehet választani mint repülhetõ eszközt 😞 Erre tud valaki valamilyen megoldást?

L Viper
Köszi, ez ám a gyorsaság <#wink>
L Viper
Nekem is át tudnád küldeni a Cobrával mûködõ HFFM-t? Szintén a Kobrás kéne, az az 1,9 Megás, amit ha jól tudom te is használsz.
Molnibalage
Na, jelentem az új videoklip halad a végstáduim fele, mégsem lesz benne multis kötelékezés. Azt inkább találjuk ki majd azokkal, akikkel együtt le repüljük. A videonak SEMMI sztorija nincs, egy dinamikuis video sok-sok összevágott rövid bevágásból álló valami lesz. benne néhány olyan résszel ami demonstrálja a popgram repmodelljét. Ebbõl az okból kifolyoólag F-16 szinte nincs is benne, mert az F-15 és F-18-cal sokkal látványosabban lehet repülni.

Gundark
Okay 😊 Várom.

Molnibalage
Ja, amint tudom, de mostanában szar a netem. Asszem fejbeverem a szolgáltatót.

Gundark
Elküldöd a HFFM et a cimemre? Azt amelyik mûködik a kobrával. Köci.

Molnibalage
Bazz, olyat mûrepültem, hogy ehaj. Majd meglátjátok!

Molnibalage
Na, jelentem elkezdtem csinálni egy új videoklippet. Nagyon rövd, mindössze kb. másfél preces lesz és inkább egyfajta ráhangoló-kedvcsináló lesz a játékhoz. 3 típus "fickándozását" mutatja be röviden. F-16, F/A-18 és F-15. Hétvégén ráér valaki kb. 2 óra mûrepülgetésre szombat déután vasárnasp délelõtt? FF3.1.1+Cobra lenne a használt verzió. Aki jön repülni az is belszólhatna a videoklipbe, hogy mi kerüljön bele és természetesen a neve is megjelenik a stábban. A Szikla Fort Walton címû zenéjére fog menni a dolog. A zenét átküldhetem, ha esetleg valaki nem ismeri.

repvez
Öket láttam "élöben" a VFAT06-on.A rádiozásuk is jo volt.
Egyébként ezek egy 51 perces HD minoségü promofilmjüknek a részei.
Kár hogy a loconba egy kicsit furán mutatnak a foldon mivel nem ér le a talajra a kerekük,mert az f15-ös helyett van betéve és annak a magasságával számol a progi.
Molnibalage
A http://www.patricksaviation.com-on van fennt egy 4(!) részes video a Virtual Thuderbirds-tõl. Nem gynege videok...

Gundark
Ja de ne felejtsd el hogy neked gondolom fenn van a HFFM. Tény hogy a vipera vezethetõség szempontjából "egyszerûbb" mint a "régebbi" vasak. Jaj, 18assal lehet menni nem csak hordozóról? Mert az az FFben elég kiábránditó 😊

Molnibalage
Minél többet repülök a Falconnal annál jobban látszik, hogy repmodellben alig marad el a Loncitól, csak azért látszik gyengébbnek, mert az össze gép repülésekor le van szimulálva a számítógépes rásgítés a repülésben, hogy nem kell trimmelni. Az F-15-tel repülve a két progi közt alig van difi.
Az F/A-18-as repmodellje az FF3-ban valami elképesztõen jó.

Gundark
Fizikai a Lock on. Avionika Falcon. E kettõt kéne házasitani valahogy és meglenne a legyõzhetetlen fegyver az univerzimban 😊 Bár az is igaz hogy csak egy ilyen volt, és azt is legyõzték 😊

Lambo fan
A Falcon 4-nek, vagy a Lock On-nak jobb a repülés fizikai modellezése?

L Viper
Igen, ez a Patch kombináció a legjobb, most tesztelgetem én is.
A naplemente hiányzik belõle, de minden másban jó.
Kipróbálta valaki az éjszakai Cockpit beállítást ?
repvez
Már azt hittem kijött az FF4 anyi hsz volt 2 nap alatt.
Molnibalage
Nos kijelenthetem, hogy összességében a Cobra+3.1.1 a nyerõ, de csakis azért mert én a saját moddolt verziómmal játszhatok, ahol nem hordozhatnak mindenféle hülyeséget a repcsik, pl. SZU-27 AA-12-õt (R-77)
és a rekéték manõverezõképességét is kicsit lebutítottam.

Az viszont botrányos, hogy nem sötét a éjszaka és nincs naplemente. Ez van...

L Viper
Ha fel van telepítve a Cockpit add-on (45 MB.),akkor a Falcon4 mappában
lesz egy: art\ckptartn nevû mappa, ami immár nem üres. Ebben vannak az éjszakai cockpitek, azok a zöldes fényûek.

Mi a teendõ : 1. A ckptartn-be lépj be!
2. Van ott 2 db file ami kell: 3dckpt.dat és menu.dat
3. Ezt a két file-t be kell másolni sorban a ckptartn-
ban található 6 db almappába név szerint: 1743
F16CG
F16CJ
F16DG
F16DJ
F16ML

A config editorban látható, hogy 21:00-tól 05:00-ig aktiválódnak, de
ez állítható.
Megjegyzés: A 3dckpt.dat és menu.dat file benne van a ckptart mappában
is, azokkal a file-okkal is mûködik.
Akit bõvebben érdekel a téma a ckptartn-mappában olvasgassa el a:
NightpitReadme.txt file-t. Ott bõvebben le van írva minden.

Észrevétel: Ha pl 20:55-kor ültem be a gépbe akkor átlépve a 21:00-át
nem vált a kabin az éjszakaira, ennyi bug maradt benne.

Remélem tudtam segíteni másnak is.

L Viper
Oké, még úgysem raktam fel.

Más: Ha emlékeztek, akkor sokat panaszkodtam, hogy FF3-ban nem jók az éjszakai cockpitek. Nappali fényben pompázik éjjel is.
Rájöttem a megoldásra, le fogom itt írni mi a teendõ.
Molnibalage
Hoppsz! Vissza az egész. Tévedtem. Ezt még sosem raktam fel és most tûnt fel, hogy nem is lehet feltenni, mert az eredeti file CRC hibás.
Használd az 1,9 MB-os verziót, azt tutira megy, mert azt már tényleg használtam.

Gundark
Megköszönném 😊 De ma már úgyis indulok haza, és csak holnap délután jövök 😊 Szal ráér 😊

Molnibalage
Hát akkor max. rar-ban tudom elküldeni, mert a 16 megás file-t szeleteleni kell...

L Viper
Fentvan ott, köszi. Le is szedem.
Köszi a segítséget, megtudom szereznia régi falcont is, csak azt hittem mivel az Allied Force fórumban beszélgettek a free falconról hogy ahoz van csak én barmultam el valamit amiért nem tom felrakni.

Gundark
mekkora ez? El tudnád nekem küldeni imélen? 😊 Mert zipet nem tudok leszedeni a tûzfalhoz meg nem férek most hozzá 😊 Köci

Molnibalage
Nem értem. A 3.1-es HFFM az a Cobrahoz is jó.

L Viper
Kisebb a gépigénye mint Az Allied Force-nak, szerintem még a Cobra Patch-el is.
L Viper
Na keresem, mert kell Cobrahoz is a Flight model. Én lassabbnak látom mint kéne. Leszálláskor észrevenni.
Molnibalage
Nos attól függ, hogy mit raksz fel alá. Ha a Cobra patch-el együtt akkor legalább jó, ha van 1GB RAM és egy AMD3000 körüli proci és egy 256 MB-os videokari. Ezen már jól fut sok repcsi esetén is.
Ajánlott az SP4.2-es(SuperPaK4.2)talajtextúráinak haszánlata is, de az még erõforrást visz el, de eszméletlen jó néz ki.

Nem AF-fel nem megy a cucc. A '98-as Microprose féle Falcon 4.0 kell. Ha nem tudod megszerezni, akkor elküldöm postán az összes kieggel amim csak van és az installálási módókat is leírva, hogy mit hogyan kell, bár visszaolvasva itt mindent megtalálsz.

Elfelejtettem kérdezni milyen a gépigénye a free falconnak?

Sziasztok, a free falconnal lenne egy kis próblémám, nem tudom hogy azt a régi vagy a 2005-ös falconhoz adták e ki? én leszedtem egyet és próbáltam felrakni de nem tudtam, nekem 2005-ös falconom van, nem éppen eredeti darab, és nem tudom hogy pontosan mi lehet a gond, ha tudtok segíteni vagy egy linket ahonnan használható free falcont lehet leszedni, kérlek segítsetek, egyébként mit tud pontosan a free falcon? én úgy halottam hogy több típussal lehet repülni nem csak F16-al.

Molnibalage
Nem' tom talán a http://www.paveway.net/-rõl, de már amúgy sem ezt használom.

HFFMforFF3.1_updated_for_pumpy_model.zip Hanem ezt.

L Viper
Korábban írtad: "Viszont érdekes, hogy 3.1-hez van ilyen: HFFM for FF3.1.exe" ( 1,9 MB )
Sajnos nem találtam mûködõ linket. Honnan lehetne letöltenem ?
L Viper
Én benne vagyok, ha idõm úgy engedi 😊
repvez
Ha a gépem is ugy akarja,mert még nem akar összeforni a masina.
OFF
Az elmult héten 7x telepitettem xp-t minden napot azzal nyitottam de estére mindig beadta az unalmast és nem akart ujraindulni.Azt hiszem az SATA winyo szarakodik mivel kéne neki a driver csak nincs floppy meghajtom amivel feltudnám rakni bootoláskor.
Tiszta ideg vagyok hogy itt a xxi-ik szdba is még a floppyt kéri az oprendszer.Most átmenetileg vistát raktam fel mert abban talán már benne van alapbol az ilyen driver,de ehhez meg a többihez nem adtak ki még semmit és a progik is elég rosszul indulnak.
Egyébként nem tudtok valami jo kis progit amivel le lehet tesztelni a winyot?Hátha badsectoros és azért rendetlenkedik,pedig csak 3 hetes.
A HDDlifepro 44fokosnak irta és 48 százalékosra az állapoát,de mindent rendben talált.Ez a höfok normális egy 320GB SATA2-es seagate winyonál?
ON
Molnibalage
Skacok, akkor karácsonykor repül velem valaki FF3-mal multiban? Igazából a MÛREPÜLÉST kéne kipóbálni. Szerezni egy Blue Angels skint!
A skint könnyebb, mint a tudást. 😊

L Viper
A francba, ez ilyen buzis szmájli 😊 Nem ezt akartam 😊
L Viper
Hát igen, az IL-2 más kategória, legalábbis repülési modellben. De egy jó joy-al remélem boldogulni fog.
De radar az nincs, azzal nem keseríti az életét legalább.
<#love11>
Gundark
Persze az Il2 re gondolok 😊

Gundark
Miután kitörte a nyakát szegény egy jó kis messzer berádlizással meghallgatom a véleményed 😊))