Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Na van upload, a yahoos címen fennt van a legújabb simdata és a objects könytárban levõ cucok is. F-4ESK-n mos már nincsen se chaff se flare.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Uploadom sajna az nincs, úgyhogy az új simdata-t nem tudom sehova felrakni.

Érdekes a lenti tesztet úgy megcsinálni, hogy a két csapat 10 mérföldre van egymástól és amlyikben te vagy a legyen 3 repcsis, de te NE csinálj semmit, hanem nézd, hogy az AI hogyan muzsikál. Legyen két all aspect IR és 2 radar missile. NAGYON ott van a cucc..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Még tovább lett fejlesztva a simdata.zip! Úgy teszteljétek le, hogy két SU-27 menjen dogfightban két F-18A ellen. Mindenhol legyen ace a pilóta skill és repülj mindkét oldalról. Az AI szembõl sajnos nagyon bénán indítja az AA-11-et, de ezt leszámítva jó. Próbáljátok ki majd ti is, ha az AA-11-et igenszélsõséges helyzetbõl indítjátok el. Ritkán fog találni. IR rakétáknál kész az AIM-9H és AA-11, a többi is nagyjából már jól be van lõve. 9G-s fordulóban már nem kapnak el a rakéták túl gyaran, csak ha ideális pozícióból lettek indítva.

Az összes gyakran használt gépnek (amik a koreai hadjártaban vannak koreai és kínai oldalon és az összes '70-s években vagy utána megjelent gépeknél) már be van állítva az IFF képesség és át van írva a radarjuk chaff érzékenysége és a chaff/falre szám is. Az F-4ESK-ról lekerül a chaff/flare vagy azon is nagyon minimális lesz, mert a valóságban '83 környékén nem nagyon volt rajtuk.

repvez
Nekem a régi gépemen akadt.De lehet hogy csak már régi volt a win rajta és agyon volt töredezve a vinyo,mert balagenál nem.De szerintem egy kicsit erösebb gép kell neki mint FF-hez.Meg egy laza 2 orás telepités ha mindent felrak és kitömörit.
L Viper
Repvez: Mekkora a gépigénye az OF-nek? Sokkal nagyobb mint FF3-nak a Cobrával ?
Sajna még nem tudtam kipróbálni.
L Viper
Rendben, megdumáljuk.
Nem a régi verziójú TS-em miatt ?
L Viper velem is jöhetsz repüni ha akarsz.rájöttem mér nem volt jó nektek a TS

L Viper
Nézegettem a gyakorlásokban az AIM-9 küldetést a simdata.zip-eddel.
Sokkal nehezebb lett leszedni a MIG29-est. Az AF-ben szinte túl könnyû ehhez képest.
Molnibalage
Nos az arcleszakítás megtörtént, egyelõre minden pompás.

Más. Csináltam pár ACMI videot, hogy mennyire hatékonyak az én simdata-mal az raketták. AIM-9H és AA-11 van rajtuk. Érdekel valakit? Az AIM-9H és AIM-9J az tök ugynarra lettek bállítva az AIM-9M csak egy picivel jobb, de az amúgy is érzéketlenebb a flare-re.

repvez
Na tegnap felraktam az OF-et ment mint a zsirozott villám.Be is állitottam mindent a multifalcon progiba hogy majd ma mellé tudjam rakni FF-et.Azt irta a srác hogy minden uj válltozat felrakása elött futtassuk a regcleanup nevü progit na ezután nem akar már az OF elindulni ugy látszik regisztry bejegyzés nélkül nem megy 😞(
L Viper
OK. Szakítsd le az arcukat <#action>
Molnibalage
Mai repülés lefújva. OLYAN tárgya a net, hogy mire ezt sikerültt beírni és elküldeni az 2 percig tartott. Holnap kurvaanyázás lesz a szolgáltatóval az már látom elõre. Tönkretették a pihenõidõmet a mocskok...

Molnibalage
Ok. Egyelõre most jó a net, bár az upload azért most is csak 160-180k környékén van (dupla ennyinek kéne lennie), de annak elégnek kell lennie a játékhoz.

repvez
Aki többet használt PDF szerkesztöt mint én az mondhatna pár megoldást hogyan lehetne egy PDF-et ugy modositani hogy a képek és a formázás megmaradjon csak a szöveget lehessen modositani, kicserélni benne.
Probálkoztam a finereader8-al ami addig nem is volt rossz amig nem volt hosszabb a beillesztett mondat az eredetinél vagy mig nem kellett a kép köré irni.
L Viper
Ma este felnézek MSN-re, olyan 22:30 körül, vagy picit késõbb.
Molnibalage
Felkerült a yahoo-s címre az éppen legfrisebb simdata.zip és az objects könytárban levõ fileok. Ez folyamatosan frissítve lesz, ahogy haladok elõre és a néverõl megállapítható, hogy mikori a cucc.

L Viper
Igen, jókat repkedtünk.
igen fönn van a kobra. látom játszottál molnibalagéval.nálam kicsit elhúzódott a dolog

L Viper
Neked is fent van a cobra ?
Nekem még fent van az AF is.
én is leszek majd délután 4 óra felé, majd menj föl msn-re.

L Viper
Megnéztem, de a grafika nem egy szépség.
L Viper
Biztos mindenki otthon van és lóg a neten.
Na majd lesz valami.
Molnibalage
Most nagyon trágya a netem, alig megy át ez az üzenet is. Ha ez délutánig nem változik, ami sajnos valószínû, akkor el kell napolni...
Grrrrrrr!!!!

L Viper
Felvettelek, délután leszek gépközelben.
repvez
Iraki terület AF-hez.
Irak
Molnibalage
MSN címem: [email protected]

L Viper
Felrakom a Cobrát. 😊
Molnibalage
Természtesen az utolsó is felmegy, de ez magától értetõdõ. Majd még átküldöm az objects-be levõ dolgokat, amit a koreai MOD-hoz csináltam, hogy a SU-27 ne cipelhessen AA-12-õt, lehet majd dogfigtot is nyomni így ellene.

L Viper
Cobra + 3.1 ?
A 12 megás FreeFalcon-3.1_or_Cobra_hotfix nem kell ?

Más: Ki tudtam "lopni" a Lazystones felhõket, és manuálisan lehet másolni...mûködik. 9 féle cumulus. Még tesztelgetem, melyik fajta a legszebb. Majd átküldöm.
Molnibalage
FF3 multiban? Akárki? Cobra+3.1 felállással. Akár még az én simdatámat is lehetne használni.

L Viper
Na az jó, majd írd le itt a tapasztalataidat lécci.
repvez
Na végre kaptam egy értelmes választ hogy hogyan lehet egyszerre fenn több falcon a gépen.A napokban majd kiprobálom ha beválik akkor nem lesz gond hogy mikor melyik változatttal akarunk nyomulni.
Aki még ki szeretné probálni annak itt a link.
multiinstall
Molnibalage
Teljesen mindegy. Nekem a telepítõ 0.9.9.8.hu néven fut, de bent a beállításoknál már 0.9.9.9 van feltüntetve. Ez is fent lesz a yahoos címen, úgyhogy úgyis mindenkinek ugyanaz lesz, ha meg nem a repkedés elõõt 1 perc alatt átküldhetõ és feltelepíthetõ bármelyik verzió...

repvez
Boldog karácsonyt mindenkinek!
L Viper
Majd írd már le hanyas Hamachi kell hálózathoz.
Molnibalage
Helyes. 😊 Holnapra elkészülnek majd a gyakorlóküldetések, ha minden jól megy. A telepítési manual mosz már remélem tényleg végleges. Belekerült az AF vs. FF összehasonlításba az IFF is.
Neuro még mindig nem válaszolt, úgyhogy megpóbálom Seaweed-et, mert asszem neki is van admin joga a BoP-on, de felrakom a yahoos mailcímre is a cuccot. Az ottani simdata.zip file is folyamatosan frissítve lesz, ahogy haladok a moddolással elõre.

hello
én falcon rajongó lettem, és ha valaki ráér azér tanítgathatna . a héten keztem a játékot. és mindenki nek boldog karácsonyt

L Viper
Csak már mi is tesztelhetnénk. Remélem elég lesz a gépem is hozzá.
Molnibalage
Hoppá! Az FF fórumon egy elkapott két sor egy kérdés kapcsán.

DewDog2 and Triton are our resident TE experts.
They are busy with FF4 Testing.

Ez jó hír szerintem...

Molnibalage
Hasonlóakat, cimbrora! Aztán persze majd lehetne közös repüléssel is ünnepelni.

L Viper
L Viper
Az IFF használata az fontos lenne, várom a végleges verziót, jó munkát 😊
Molnibalage
A füstölés mindig abbamarad, ha fennt van a Cobra. (talán még a Cobra nélkül is, ha van 3.1 van fennt.)

Molnibalage
Volt még régen az alap FF3-nál és most egyszer valamiért a 3.1.1+Cobránálé is volt, de az csak egyszer mikor próbálgattam valamit nem túl szabályosan és, ha már baromkodtam, hát kipróbáltam brahiból a pathc-et. Hát néztem nagyot...

Egy dolog marad ki a manulaból az FF3 vs. AF-nél, hogy az FF3-ban a rádiócsatornák máshogyan vannak és van IFF a 3.1 telepítése után, ezt még bele fogom írni a remélhatõleg végleges verzióba.

L Viper
Ja és még annyi, ha most A Cobra van fent neked ezzel a javval együtt : FreeFalcon-3-Hotfix1n2.exe, nézd már meg, ha lebombázol valamit akkor füstöl -e tovább, vagy még így is abbamarad a füstölés ?
L Viper
Jó lesz, egy pár még úgyis hiányzik a gyûjteményembõl.
Átolvastam a telepítési útmutatót, jó. A config editor rész az nagyon kellett bele, bár én néhány dolgot tényleg máshogy használok.

Egy kérdés: ítad az útmutatóban "Elõfordulhat, hogy játék közben a repcsik hahjtómûfütje helyett tûzcsóva textúrékat látsz" Ez neked a Cobránál vagy a 3.1.1-nél volt?

Molnibalage
A yahoos mailcímen fennt van az ÖSSZES általam használt kabin. Ezek mind benne vannak a telepítési segédletben név szerint is.

A többi extra cuccot is szépen lassan felrakom.

Molnibalage
Már két privátot küldtem, de még mindig nem tudom a címed.

L Viper
Nincs mit.
Pedig rossz e-mail címet adtál : ) :
"A repvez kukacom pont gmail pont com-ra 😊" A kukacod után természetesen nem tettem pontot <#vigyor3>
nekem is elküldhetnéd a cuccokat amiket még nem küldtél el
eddig csak egy levelet kaptam töled
mikor lessz már meg saitek x52 fight control system, megöl a várakozás