53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Srácok!
Valakitől ismét be tudnám szerezni a feljavított, trackIR-el játszható EF-2000 -et? Gallyra ment a vinyóm amin volt.
THX! -
Boldogat mindenkinek!
Mintha csak Axe-ot látnám :D
Tetszik az ülés. Hogy lett megoldva?
A német srác összecsukhatósát csináltad? -
Boldogat mindenkinek! -
Boldog karácsonyt :) -
Kicsit asztaloskodtam :)
Így elég jól kézreesnek a cuccok.
-
Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
-
IKAROS 433 THEATER -
THX!
Az megtörtént.
Egyik felszállásnál viszont nem nyugtáztam őket, és valamikor menet közben megszüntek. -

-
-
Valszeg semmi nem maradt ki, ez egy bug, köv patch-ben javítják. Indítás után a bal szemöldökön az F-ACK gombot kétszer nyomd meg, és akkor a hibaüzenetek eltűnnek. -
Urak!
Szakmai kédés: Ramp start után három hibaüzenet maradt.
IFF INM4 DEGR
INT NO KEYS P1
XP NO KEYS
PFL panelen az AVIONICS Fault és az IFF világít
Nem jöttem rá mi maradt ki.?
-
eladó trackir5
-
-
-
Egy fekete szinvilágú forumhoz bannerképnek?
-
Ma esti felszállások :) -
-
-
Falcon online:
"Finals today. Hope my reward is getting battle for Balkans soon!!! Intense 80s training montage coming soon"
-
-
Ez a Rafale is qrvajól néz ki :)
https://youtu.be/Raa0lsf5BXk -
Megyek papa!
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.12.11. 14:24:00 -
Jobb F-18 FM várható. Nem lesz F-16C szintű, de nem is kell annak lennie. -
péntek-szombaton éjszakás vagyok. délután valamikor tolhatnánk egy multit. jó valakinek?
szerver szerepét vállalom. Jana jól beállította a routerem
elbír pár embert
-
-
-
falcon16 #49534 mert nekem egy gtx 260 as ASUS volt benne és amikor játszottam a 4.33- al a monitor bal felső sarkában kiírta hogy processor 2GB ebből használt 1.9GB-ot de ezt persze piroosal ítra,illetve a memóriát írta még hogy mennyit használ akkor ezt a procira irta volna mert egy core 2 duo E8400 as volt benne mert én a vga grafikus prociára gondoltam de lehet hogy tévedtem -
azt nem tudom, hogy melyik fajtát szereti jobban , én egy 5-6 éves HD4850essel nyomom még.DE ebben az értékben a lenti ajánlott két VGA-val szerintem elég jól el lesz , talán még az AMD380X is belefér egy jobb akcióban vagy az ünnepek után.
A960asnál a memóriára szoktak panaszkodni, hogy csak 3,5gb ot használ a 4gb ból. ennek érdemes utána olvasni.
De a falcon a korából adódóan inkább proci igényes játék, igy minél magasabb frekvencián megy a CPU annál jobb -
falcon16 #49532 Kb 60-70ezerért milyet ajánlasssz mert én mondjuk csak a BMS-el szoktam játszani mással nem igazán,mi lenne az amivel igen jól futna? -
Menynit szánsz rá? Én is szemezek egy VGA cserén, de én hosszutávra veszek és igy egy AMD 380 vagy NV960 nál kisebbel nem kezdenék a későbbi játékokra való tekintettel és minimum 4gb memóriával. -
falcon16 #49530 Sziasztok!
Ezekre cseréltem ki a gépemben lévő cuccokat:MSI-H97-Gaming-3,Intel-Core-i5-4440,Kingston-32gb-ddr3-1600mhz,Kingston HyperX Fury SSD 240GB mert ahogy tanácsoltátok a régebbi ment a kukába .
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyen videókártyát ajánlanátok amin elég jól megy a BMS 4.33
Segítségeteket előre is köszönöm. -
FM F-18 vs F-16 -
Ja, hogy érved az nincs? -
hagyjuk, kár rád szót vesztegetni :( -
Láthatólag nem vágod...
A térkép mérete fix, ha ezt odébbtolod kelet felé, akkor az összes német-benelux határon levő és a holland támaszpontok kikerülnek, akkor a NATO/US légierjének igen nagy része állomásozott. Mit kapsz érte cserébe máshol? Semmit. Kicsivel több Csehszlovákiát és Lengyelországot. Ha lentebb tolnád a térképet, akkor Dánia kikerül és bekerül Ausztria és még több FR meg Svájc. Két semleges állam úgy, hogy Mo. be sem kerül, ami Ausztria és olaszok ellen ment volna.Teljesen értelmetlen változatás lenne.
Nem az egyenlő terület a lényeg, hanem hogy minél több ikonikus egység és OOB legyen realisztikus távolságokkal, hogy a taktikai modellezés egyik alapja meg legyen és a szárazföldi csapatok is működjenek. Ennek ez a térkép 100%-osan eleget tesz. Még olyan sci-fi OOB is belefér, hogy akkor Navy gépek is legyenek és ha egyszer lesz CIWS+ASM kill képesség, akkor erre is jó. A te változatod megy egyikre sem...
ÉS ott sem nagyon figyeltél amikor azt mondtam, hogy egy ilyen területen a legtöbb virtuális század megtalálná a maga repterét ahonnan felszálhatnának valós gyakorló repülésekre és meglátogatni a másikakat egy áttelepülés hadgyakorlat szervezésében. Mint mikor a Rafalék, jöttek kecsóra vagy mint most az A10esek Pápára. Ehhez nem kell semmi mi lett volna ha belegondolás.
A Falcon nem erre való...
A Falcon arra való, hogy jó din. hadjáratnak legyen alapje és nem szökőévenként egyszer vagy soha meg nem történő esemény modellezésére, ami amúgy is dögunalom. Te most komolyan útvonalrepülés miatt alakítanád így térképet...? Anyám...
DE reméljük a prestige fejlesztés hoz majd valami áttörést ilyen téren is.
Ezek szerit a Prestige-t sem értetted meg. A Prestige egy fejlesztő tool. Nem a Falcon képességeit tolja ki, hanem a map + hadjárat és miden más gyorsítana fel, ezt korszerűsítené. Szó nincs arról, hogy a Prestige miatt te nagyobb theater segmenttel tudnál dolgozni, vagy a 4096 textúra korlát vagy az ATO/MI változna...
Nem elbeszélnük egymás mellett, a Prestige-t ezek szerint te nem is annak látod, ami. Okkal ilyen a trékép, én is potnosan így lőttem volna be, mert én is csináltam már hadájratot és értek hozzá?
A fejlesztőket jó lenne nem nyeretlen kétéveseknek nézni...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.12.07. 16:30:02 -
Azért téged se kell féltreni ha a szövegértést vesszük! Ha figyelmesebben elolvasod akkor rájöhetsz, hogy egy szóval sem mondtam, hogy WW3as szimuláció legyen és, hogy hogy alakult volna.
Egyszerüen csak azt mondtam, hogy a VS és a NATO-nak kb egyenlő területet biztositani, hogy mindegyik játékfélnek, egyenlő esélye legyen egy FIKTIV kampányban meghóditani a máűsikat.
ÉS ott sem nagyon figyeltél amikor azt mondtam, hogy egy ilyen területen a legtöbb virtuális század megtalálná a maga repterét ahonnan felszálhatnának valós gyakorló repülésekre és meglátogatni a másikakat egy áttelepülés hadgyakorlat szervezésében.
Mint mikor a Rafalék, jöttek kecsóra vagy mint most az A10esek Pápára.
Ehhez nem kell semmi mi lett volna ha belegondolás.
Mint a mellékelt ábra muatja ez kb ugyan akkora mint amit most szándékoznak megcsinálni,csak épp nem a fele tenger, tehát itt buikott a megáűllapitásod, hogy nagyobb területet akarok.
Mert azt is csak feltételes módban irtam, hogy az lenne a legjobb ha meg lehetne ugy csinálni, hogy nincs méretkorlát.
DE reméljük a prestige fejlesztés hoz majd valami áttörést ilyen téren is.
De ugy látom ismét jól elbeszélünk egymás mellett és csak a szokásos saját eszmefuttatásod szajkózod... -
Ez lett volna egy eseteleg WW3 fő hadszíntere. Az a rész, ami te hiányolsz az meg kb. a futottak még kategória...
Magyarország volt az egyetlen VSz ország - a különutas Romániát leszámítva - ami NATO állammal még csak határos sem volt...
Még a totálisan mellékes fronton levő Bulgáriának is volt legalább NATO tag szomszédja...
Majdnem egész Németország benne van, Benelux államok és egy kis Fr. Ha ideáig eljutott volna a Vsz, akkor az már régen game over. Ha a NATO a Berlin-Lengyel határ táján áll volna, akkor dettó. Ezen a térképen a települt alakulatok nagy része benne van. Svédek nem repülnének, de ez kit érdekel? Nem túl lényeges, ők úgyis északabbra harcoltak volna....
Azt is elmondtuk már, hogy az ATO és MI ennél nagyobb térképpel nem tud mit kezedeni.
Komlolyan mondom azt érzem, hogy túl sokszor te oda se figylesz arra, amit mond neked egy vagy több fejlesztő... -
Hát én nem igy látom, a Lengyel Cseh és a keletnémet rész kivételével csak nyugati országrészt tartalmaz aki soha nem voltak szembenálló felek,de még ezek a részek is alig szerepelnek, ethát nincsenek nagy kiterjedésű földi célpontok, elfoglalható területek.
Az alap koreai hadszintésnél legalább fele-fele arányban van a 2 félnek területe.
Egy ilyen leosztás sokkal jobb lenne igy szinte minden európai ország a saját területén tudna játszani.Sokkal jobb realitást addna az egészhez, hogy akár a napi eseményeket is le lehetne repülni ami az eu területén történik.Ilyen még harci szimben nem nagyon fordult elő, csak az FSX-ben talán ,de ott a realisztikussák nincs ilyen szinten jelen és a fegyver használat sincs
Igy csak a spanyol portugál és az angolok maradnának le.
Persze az lenne a legjobb , hogy a teljes térkép megjelenithető lenne.
eu térkép
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.12.07. 15:37:12