Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Bírom én az offot srácok, de azért az már tényleg meredek, hogy a hozzászólások kétharmada FX 2004 vagy FSX... Ezeknek is van topikja nem?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman

zsoltfireman
Amikor kiválasztod az Aerosoft F-16-ot,ott ki kell pipálni,hogy az összes verziót mutassa,ez a színekre és a fegyver combo-ra is vonatkozik!

L Viper
Ez csak kétféle trópusi kép, renget szín és kombináció van, egész más pl a Balaton is. Te tudod, nekem maximálisan teszik.
polluxware
én maradtam az FS water-nál:) ez nekem túloltúl szaloncukor csomagolópapír jellege van <#zavart1>

Úgy értem FSX alatt az F16-nál
Hogy lehet beállítani a gép festését? :) Illetve a függesztményeket? :)
zsoltfireman

L Viper
Csillog az :-)

zsoltfireman

Persze, hogy fizetõs :)
AF-hez is az :)
arrow19
ja kirakja wideban is, bár nekem az MFD alatt nem látszik milyen módban van (WPN/SMS/TFR stb.) azért átraktam 1440*900ba
zsoltfireman
Na azt kérdeztem,mert nekem nincs meg! Fizetõs!
Ez az!
Nekem 19-es mónim van!

Bár pontosan nem tudom de FF5-ben ha mondjuk 1680x1050-ben játszom akkor wide-ba kirakja a képet? mert AF-ben két fekete csík díszíitette a képet. Beszereztem hozzá egy aeyes wide cockpit-et c változathoz.
FF5-ben kell külön wide cockpit vagy ott alapban benne van a játékban?
csak mer látom aeyes-nek van wide f16 c wide-ja. hna ezutóbbi érdekelne
zsoltfireman
Milyen cockpit-re gondolsz konkrétan?

Hát, reménykedjünk, hogy lesz egy Falcon 5.0 amiben mindezek bent lesznek :)

Egyébként FF5-höz nincs véleltelünl valakinek egy wide 2d cockpitje? :)
zsoltfireman
Az a durva amikor a fülkében vagy és nyitsz egy féklapot,a fejmozgás ahogy le van modellezve,ugyanúgy amikor a gázkarral játszol.....

Ami még említést érdemel az FSX-ben F16 esetében az a gép hangja. a hajtómû hangja, valami hihetetlen tetszik. frankó ahogy növeled a tolóerõt ugy a pilóta feje is mozog kicsit, megemelkedik az orr stb.
zsoltfireman
Igen,nekem ott a cockpit-ek nagyon bejöttek! Én a 2D-t használom fõleg!
Az AEYES a kedvencem!

Tényleg,valaki megvette az új Aeyes FF5 F-16CJ,F/A-18 cockpit-eket??????
<#idiota>

polluxware
FF5-re értettem a változtatásokat:) ezt nem mondtam..

ok, lehetne finomítani AF-et tény, nem mai darab.
felhõk pl viccesek, fõleg a zárt felhõtakaró de ennek ellenére sokkal jobban szórakozok vele mint mondjuk a lockonnal :)
polluxware
egy új modell kéne.. :/ mármint az F-16nak

vagy legalábbis picit több háromszöggel megoldani a hajlatos részeket..

példul ha valki emlékszik az AF-es modellre azon látszik hogy a beömlõ sokkal mosolygósabban kerekszájú..

2D-s kabinok nekem tökéletesen jók.. (mindig láthatóak a részletek, tiszta és világos)

Egyébként észrevettem engem egyéltalán nem zavar a grafika F4-ben. A játszhatóság és a hangulat sokkal jobb játékélményt eredményez. Amit javítanék rajta az az FSX szintú kabinbelsõ semmi mást. Pl: nem kell nekem, hogy lássam a beömlõ nyíláson keresztül a forgó lapátokat. :)
polluxware
nem is vagyok IDEGES! <#duma>

zsoltfireman
Jó azé ne harabd le a fejem,azért mert neked az FSX nem jön be....
<#ravasz1>
Normálisan megkérdeztem.....

polluxware
én eldöntöttem hogy nem foglalkozok fsx-el.. fs2004el sokkal részletesebb scenery-vel, bonyolultabb gépcsodákkal lehet "normálisan" repkedni.

víz nem csillog úgy...

vrs f18 for fsx? ha lenne se izgatna:)

de tudtommal nincs.. legalábbis pirátesbáyon nem láttam sehol

zsoltfireman
Megvan! De VRS sound-al!!!
Apropó...VRS!
Fel lehet rakni FSX-re,vagy van már egy kieegészítõ hozzá?????

Molnibalage
Mi lenne, ha egyszer ilyen szintû F-16 modell lenne a Falconban? :)

A patch összerakása gõzerõvel folyik. Ha minden jól megy iszonyatos mennyiségû data edit lesz benne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én is imádnám, ha nem egy erõmû kellene hozzá.
Pedig elég izmos a gépem de még igy is akadozik :)
zsoltfireman
Ezért imádom az FSX-et,az AS F-16 miatt!
Nagy képek!

repvez
mi lehet a film cime?Vagy hol lehetne a hosszabb verzioját megtalálni.
Buren
I like. <#vigyor3>

A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage

Pár száp kép errõl a szép géprõl :)

zsoltfireman
1996-óta mûködött az AVSIM világhírû volt nagyon sok jó dolog volt rajta,bárki feltölthettet,letölthetett,reklámok a fizetõs dolgokról,riportok,AVSIM nem készített mentést az biztos!
Ha valamire szükségem volt,a profi Flight Sim-esek csak annyit mondtak:
Nézd meg az AVSIM-en,ott mindent megtalálsz!
Vannak olyan weboldalak amin olyan kiegészítõk vannak amit csak az AVSIM-rõl lehetett letõlteni,gondolok a MAIW munkáira!
Ahogy írták,nagyon nagy veszteség érte a Flight Simulator rajongókat!

Molnibalage

L Viper
Gondolom, mivel egy ingyenes cuccgyûjtemény volt, nem is gondolták, hogy valaki pont erre az oldalra megy rá. Nem hiszem, hogy Pentagon szintû védelemmel lett volna ellátva.
Willenbrock
Voltak persze fórumok és blogok is.Bár én csak néhány gép modelljét töltöttem le de jó oldal volt a FS rajongóknak.

Molnibalage
Ki a fenének állhatott ez érdekében? Vagy csak valami " hacker automata" vágta haza. Vagy valami vérpistike ezen az oldalon tesztelte magát?

Azért annyira nem kell elkeseredni, mert nyilván sok cucc megvan sok embernél. Viszont újra felrakni az egészet...

(Fórum volt? Mert annak pusztulása a fájdalmasabb, azt nem lehet újraalkotni...)

Willenbrock
Sok jó scenery is oda lett.

Willenbrock
De ezek közt akadt azért néhány jó minõségû részletes modell mint pl. a TU-144 ugyebár...még jó hogy 2 nappal korábban sikerült lementenem.Durva hogy mennyi jó modell veszett oda egy pillanat alatt,mennyi munka.Tetves köcsögök,most ez miért volt jó nekik?

Willenbrock
Elég lassan jön lefelé sajnos 3 nap kell neki most úgy néz ki.Talán fegyorsul majd.

L Viper
Csak ingyenes cuccok voltak rajta.
Molnibalage
Tegnap írtam, hogy célegyenesbe fordul. Konkrét idõpont nincs. Elkezdék egyberakni az anyagot.

Az Avsim-en soha nem jártam, de elég fájdalmasnak tûnik a dolog. Ez kinek jó? Vagy voltak ott pénzes cuccok is ingyen és ez fájhatott valakinek?

L Viper
Sajnos napok óta tudott dolog volt.
Gundark 1 1
Balázs az FF5.1 mikor várható?
zsoltfireman