Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
AF-hez is az :)
FF5-ben kell külön wide cockpit vagy ott alapban benne van a játékban?
csak mer látom aeyes-nek van wide f16 c wide-ja. hna ezutóbbi érdekelne
Egyébként FF5-höz nincs véleltelünl valakinek egy wide 2d cockpitje? :)
Az AEYES a kedvencem!
Tényleg,valaki megvette az új Aeyes FF5 F-16CJ,F/A-18 cockpit-eket??????
<#idiota>#idiota>
felhõk pl viccesek, fõleg a zárt felhõtakaró de ennek ellenére sokkal jobban szórakozok vele mint mondjuk a lockonnal :)
vagy legalábbis picit több háromszöggel megoldani a hajlatos részeket..
példul ha valki emlékszik az AF-es modellre azon látszik hogy a beömlõ sokkal mosolygósabban kerekszájú..
2D-s kabinok nekem tökéletesen jók.. (mindig láthatóak a részletek, tiszta és világos)
<#ravasz1>#ravasz1>
Normálisan megkérdeztem.....
víz nem csillog úgy...
vrs f18 for fsx? ha lenne se izgatna:)
de tudtommal nincs.. legalábbis pirátesbáyon nem láttam sehol
Apropó...VRS!
Fel lehet rakni FSX-re,vagy van már egy kieegészítõ hozzá?????
A patch összerakása gõzerõvel folyik. Ha minden jól megy iszonyatos mennyiségû data edit lesz benne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Pedig elég izmos a gépem de még igy is akadozik :)
A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Ha valamire szükségem volt,a profi Flight Sim-esek csak annyit mondtak:
Nézd meg az AVSIM-en,ott mindent megtalálsz!
Vannak olyan weboldalak amin olyan kiegészítõk vannak amit csak az AVSIM-rõl lehetett letõlteni,gondolok a MAIW munkáira!
Ahogy írták,nagyon nagy veszteség érte a Flight Simulator rajongókat!
Azért annyira nem kell elkeseredni, mert nyilván sok cucc megvan sok embernél. Viszont újra felrakni az egészet...
(Fórum volt? Mert annak pusztulása a fájdalmasabb, azt nem lehet újraalkotni...)
Az Avsim-en soha nem jártam, de elég fájdalmasnak tûnik a dolog. Ez kinek jó? Vagy voltak ott pénzes cuccok is ingyen és ez fájhatott valakinek?
<#levele>#levele>