Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
After a couple days of reviewing the project, I arrived at the same conclusion when I put it aside- it's not just a skinning project.
Tiling work is only one part of the project- which at the very least will require someone with a good working knowledge of CATE and indeed could require soneone of even greater skills if further development of the terrain systems is desirous/ required.
Also of note, in the past, simply updating to hirez skins and tiles has led to problems in terms of FPS, texture load times and filesizes.
IMO to have a skinner coordinating this project is very much the tail wagging the dog.
While I could simply retile the whole folder- it would be an extraordinary amount of effort to create these if
a) the burden of hirez tiles drags down FPS, other unforseen issues, etc.
and/or b) the tiles become quickly obsolete due to changes in the terrain system.
This project needs to be directed top-down:
When either a CATE champion or a terrain developer steps forward, ready for action- then I'm your tile guy.
For me I'd be really keen to see Dave Dixon's work back in action.
Dave's cockpit to me seemed in the overall scope of thiings to have big potential for 3D pits. I'd love to do what I can there.
Also I noted that Jon has begun his airbase efforts again. If I could be useful in some capacity to add to the team then I would be amped to help there.
Big projects are tackled best with a coordinated team effort and the process can be way more enjoyable.
Az nincs, de a wireframe-t megkaphatja Hustlertõl és lehet skin csinálni az új A-7-hez.
De van pár nagyarcú is, akkor az ilyen ember inkább ne csináljon semmit, ha ezért beszólogat.
( Nem akarom nevén nevezni a francia illetõt.)
Õszintén ki tudja rajtatok kívûl (vagy még ti sem), hogy én csináltam az új Szu-24 skint, meg a Szu-33-at és Kuznyecovot is..?
Mellesleg egy skin átkonvertálása nem kis feladat...
Eleve jogi következménye nem lehet, ha nem jogvédett fizetõs a cucc.
Feltette, hogy ingyen letölthetõ? Akkor innentõl kezdve bárki azt csinál vele amit akar, de azért illik megemlíteni az alkotó nevét, hogy kitõl van az eredeti. Ez így etikus. A fizetõs, jogvédett cuccoknál természetesen érthetõ.
Egyébként azt sem értem, egyesek miért hepciáskodnak, ha mások használják az eleve ingyenes dolgaikat.
A Fuhquake nagyfelbontású textúráinak 1/3-át megcsináltam anno, mégsem érdekelt soha, ha valaki felhasználta alapnak, esetleg szebbé varázsolta.
A Flankerhez is csináltam anno elég sok dolgot, használja bárki, egészségére, bár már mindkét progi lecsengett. Egyébként a Flankeres cuccaimat még mindig töltögetik, ha nem is minden napi szinten, de azért hetente van jópár letöltés. A Fene gondolná, hogy még ennyien is Flankereznek :-)
( Ejj de sok idõm volt akkoriban. )
Én is ezen a véleményen vagyok mint te!
Ráadásúl õ készített az RV-hez is skin csomagokat!
Egy szóval sem mondtam,hogy az én munkám! Én csak átkonvertáltam FF5 alá!
Amikor megjelent JANHAS 2-es pack-ja,akkor linkeltem a fotót az új Demo Viper-rõl!
kiváncsi vagyok mikor kezdenek fantáziát látni benne a fejlesztök hogy felhasználják a játékaikban a google eartöt mint tájat vagy helyszint, ugy mint FS-ben a tileproxy nevü progival.
Igy tényleg lenne egy valos helyszin, folyamatosan lehetne fejleszteni az épületeket és a képek is folyamatosan frissülnek nagyobb felbontásra.
Ha ennek az lenne az ára hogy egy központi szerverhez kéne kapcsolodni ám legyen.
A 2003-as Iraki háborúban az irakiakat nem nagyon szúrták ki a hõkamerák mert bevoltak takarózva ilyen ponyva szerûséggel.Szóval ha 15-20centis hóba lazán beássák magukat,meg betakarják magukat speciális hófogó takaróval szerintem tuti nem mondják meg, hogy ez egy alvó rénszarvas vagy egy vérszomjas Olaf:)Hiszen szerintem ti is ismeritek azokat a szürkés színû kihülés elleni takarókat,ami benntartja a meleget,azaz nem tud kiszökni, hogy kilátszódjon..Meg gondolom vannak spec erre a célra kitalált eszközök^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Snail írta. Kár. Elnézegettem volna a fotókat. A türelem a fejlesztõ fontos erénye. :)
Remélem, hogy a szép M2k gépek is. A data edit táján tényleg iszonyatos mennyiségû levelezés zajlik. :)
Hi Zsolt. I'm waiting the ONC map from Red Dog. After that, it will be released. I think in a week, or two at max.
Igazi szabadság, jó hangulat csak itten van a Falcon fórumon.

Lesz mit behoznom 5 hét múlva. Sajna csak akkor érek rá elõreláthatóan.
Addig is néha benézek :)).
Zsolti addig is irkáld a feljegyzéseket, hogy mit honnan hogyan kell mezgerelni (FS OF FF) :D.
Oszt valami 10 fõs multit összehozhatnánk, meg valami repnapra is kéne menni már akkor :D.
Polli, az FS(X) totyik az téleg oan izé. Sajna.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
megaztán ugyanúgy F-16 ellen menni, hasonló fegyverzettel:)
Érdekes gondolat ám ez a konfliktus is
Görög repülõ rendelések jól jönnek ám az amcsiknak, törökök ugyanúgy tápolják magukat ugyanazokkal a gépekkel:) Usa meg csak vidul ha új rendelést ad le az egyik oldal után a másik is
jó üzlet ám a háborús erõfitoktatás
Sokan fel sem fogják hogy mennyire meg tudják a másikat bántani azzal, hogy segítség helyett leszólják az elsõ próbálkozásukat.
náluk ha beraksz egy linket bármirõl, rögtön olyan dolgokat vágnak a fejedhez amitõl kitiltás jár.. mindezt birka módjára több hullámban.
múltkor egy csávó rakott be egy általa készített kis vidijót amin leszáll egy nagyobb döggel... (kezdõ a lelkem)
rögtön azt vágta egy észlény a fejéhez hogy ilyan "szart" ne tegyen már be a fórumra mert nem pontosan pályaiven és a zebra elõtt tette le..
szóval Balázs veszedelmes vagy te is néha... de hozzájuk képest kismiska:)
az ok:
azért nem írkálunk oda, meg linkelgetünk mert hogyismondjam...
szóval ottan sok az a fajta ember aki leszól azért ha nem az õ szintjét elérõ screen-t vagy hozzászólást linkelsz be.
"linkekrõl" meg ne is beszéljek:) fanatikusa banda egyszóval
amúgy 2.ik kép már amin F-16 van.. háá Falkon nem?? :)