Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Qurva jó a gép,de sajnos nincs VC-je,így nem használom!

zsoltfireman

polluxware
lehet hogy ez visnya alatti problemókat is orvosolja! <#eljen>

repvez
Én i néztem már ilyen átalakitásokat csak az a ba hogy ez engem nem visz elöre ha nem tudom utánuk csinálni tudás és felszerelés hiányában.
Végul is nekem mindenem meglenne ami az átalakitáshoz kell, csak olyyna nincs aki kivitelezné a dolgot
Ez már megvan a hozzá valao szoftverrel is .
És valami hasonlo átvezetékelést kéne csinálni a boton és a gázkaron, ug hogy minen gomb elé még be kéne egy diodát kötni és hogy átvinni egyik helyröl a másikba a vezetéket hogy a plasma panelba legyen mindegyik vége
Ehez meg szügség lenne még pár egyszerübb panelra.
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Zsolti, küld át légyszíves újra az új holland F-16 demo skint. Valahova elkevertem én barom...

A Satieket meg leszarom. Úgy tûnik, hogy használható a belsõ módja a Falconnak.

(Azért mindenesetre ez nekem mélyütés a javából, hogy nem lehet egy Saitek cucott belõni.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware

Molnibalage
Viccbõl lefutattam a software_loc_9.msi helyett a 10-est. Feltette a cuccot és van editor is. Viszont hiába aktíbv a profil nem mûködik egyetlen kombináció sem. Ha aktíválom a profilt a Falconban azok a gombok amire nem tettem semmit mûködnek. Amire programzok valamit nem csinál semmit.

Ötlet?

Molnibalage
Próbálkoztam a Saitekkel. Semmi. Most már a profile editort sem rakja fel. Istall esetén csak dll fájlokat tesz fel, de semmi mást. A tempben is futattam, semmi. Hát ez kurva jó...

polluxware
poseidon fs2004 link

nem prószáltam, ne is kérdezd !!!!!!!

polluxware
Boing P-8 Poseidon

(Boing 737NG)

polluxware

L Viper
Szép :-)
A gurulóra milyen kieget használsz? Szépen látszanak a kavicsok a betonban.
zsoltfireman
Ezen van????
<#ravasz1>

polluxware
holnap Cessna-ra rakol rakétyát? <#eplus2>

zsoltfireman

Molnibalage
Igazolást kérnek, hogy nem jogvédett. Nem tudok adni. Leszedem. Az fáj, hogy sokáig tart felrakni az MF-re és újabban szarakszik...

Még a magyar fuel videó sincs feltöltve mikor két napja le van rederelve...

arrow19
Az Art of Kill mióta jogvédett mikor a Microprose már 1000éve megszünt...utánnalett Hasbro meg Atari,mostmeg Microprose systems,de valahogy úgytudom úgyvan hogy 10év után már nem jogvédett egy szoftver.Utánnakéne járni,amúgy meg faszság amirõl beszélnek.
Molnibalage
Erre meg azt regalták, hogy szerzõi jogvédelem alatt álló anyag van rajta. Az Art of kill videón kívûl csak az én általam készített cuccok vannak rajta. Akkor vajon arra gondolnak? Az ami 3 hónapja nem volt szerintük jogvédett, most már az?

Tekintettel arra, hogy a youtubon is fent van csak szarul (2007 óta...) és nincs leszedve, akkor mirõl is van szó? Esküszöm nem értem.

Molnibalage
Csak ez éppen hibás, mert az optikai rávezetéshez a valóságban kell a radar, mert azon vannak a hozzá való cuccok.

A Falcon jelenleg ezt tudja...

arrow19
Régebben nem értettem hogy ha kilövöm a LOWBLOW lokátort akkor miért indulnak továbbrais a SA-3as rakéták,aztán hála a kézikönyvnek rájöttem hogy az optikai rávezetés miatt.
Molnibalage
Az extra.hu üzemeltetõirõl nem tudom, hogy mit gondoljak. Blokkolták a redviper accountot már megint. Igyekeztem visszafogottan írni nekik, de mit tegyen az ember, ha hülyékkel beszél?

[/i]Tisztelt extra support!

Kérem közöljék velem a tényt, hogy miért lett blokkolva a redviper.extra.hu elérése.

1. Az oldal nyitólapján közölve van, hogy minden tartalom meg van osztva a molnibalage.extra.hu felületen. Ellenõrizhetik.

2. Ezt már alsó hangon kétszer lejátszottuk pár hónapja és akkor ki volt javítva a hiba.

3. Ezek után már csak arra lennék kíváncsi, hogy miért blokkolnak egy oldalt ami hónapkokkal ezelõtt MAGUK rábólintottak, hogy ez rendben van és azóta semmi nem változott rajta, és szerintem már soha nem is fog.

Most akkor árulják el, hogy ezek után mit tegyek?[/i]

Kíváncsian várom a fejleményeket.

A gond az, hogy az MF is az õrületbe kerget. Kérném, hogy teszteljétek le ezt.
Ki tujátok csomagolni? Valakinek megy, valakinek nem. Nem értem miért. Nekem otthon feltöltés elõtt ki lehetett tömöríteni. Akkor az MF kúr el most valamit?

arrow19
arrow19
"Since the stickworks upgrade makes it possible to use a FLCS of F22 as any digital controller in Windows, the gameport problem was the worst. The Stickworks FLCS does not work with a USB-Gameport converter, apparently."<#gun>
Valahol láttam egy USB-s modot hozzá.
Molnibalage
Ez még messze nincsen készen...

arrow19
Széplett az új kézikönyv, néha viszont sok a kép szerintem.
polluxware
hûha...

ez vicc ám

brühaha <#eplus2>

Molnibalage
Gondolom sokan ismerik, de hátha mégsem.

SR-71:"Radar, good day, Airforce Blackbird, request FL 600."
Controller (ignorant of the ceiling of the aircraft): "Hehe, if you can reach flight level 600, then cleared FL 600."
SR-71: "Roger, descending to FL 600.

LeonSilver
~ 2500Ft.Nemtudom, hogy miben különbözik a többitõl mert nekem más még nem volt ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

arrow19
Gyerekek ha tenyleg kell akkor keressetek meg egy probat meger.
polluxware
<#eljen><#taps>

Molnibalage
Elnézést a sok bénázásért. Most jó a cucc. Egyben az összes, eddig ez van meg. Elég sok nagy része még csak egy feltupírozott / javított FF4 szöveg, de legalább kulturáltabban néz ki.

Molnibalage
Na, most már korrekt a link. Ez még egy nagyon átmeneti és félkész cucc.

A haditechnikai ismertetõ késõbb jön, mert a Cute PDF konverter valamiért egy adott oldalál elszáll és a másik ami megvan az 5-ször akkora méretet csinál. Fele olyan jó minõség mellett..

polluxware
ez így igaz

csakhát nem minden írható, meg olvasható ilyennel aminek sok lába van tudtommal...

repvez
mint irtam nem értek az elektronikához,de léteznek pic microkontroller programozo panelek amibe a nyers chipet fel lehet programozni.
Molnibalage
Most látom, hogy el lett tolva a pdf konvertálás. Hogy az szakadna rá az ég...

Molnibalage
Na, a banner alatti rész frissült. :)

polluxware
hát megnézem azt hogy rakod be a bios sütõbe azt a célproszessszort

<#miaz>

arrow19
En nemtudom de szivesen odaadom lemasolni,probaljmeg utannajarni.
repvez
azzal tisztába vagyok vele ha nézed az oldalt akkor probáltam érdeklödni felöle pár helyen,de ami elfogadhato árba lett volna azt nem postázták MO-ba vagy többszöröse lett volna a posta.Ugyhogy ez az én gondom ha nincs chip akkor nem tudom használni csak ha ujra vezetékelem az usb-s panellal.

Esetleg nem lehet valahogy azt a chipet lemásolni?mármint kideriteni hogy milyen IC és arra rámásolni a firmwaret?
arrow19
Fillereker van szerintem ma'r ilyen, azert kell mert ugye ez a cucc xpn nem mukodik csak ezzel a chippel.Az a baj hogy mar nem gyartjak es itt-ott lehet csak talalni pl>
frugalsworld<#wave>
btw en nagyon szeretem az FLCS-t sajnos a Cougar nekem draga,vagy sokallom erte,FLCS elott volt egy X52Prom de nem igazan jott be.
repvez
stickword chipet honnan sikerült szerezned?Vagy felül lehet irni az eredetieket azzal a firmwarel?Mert nekem még az eredeti csipek vannak benne.
Ilyen Gameport2USB-s cuccal már probálkoztam, de nem sok eredménnyel igaz az egy logitech joyhoz adták hogy lehessen használni mindkét rendszeren.

Amugy ennek a manhattenes cuccnak mi a lényege miben különbözik a többitöl?És mennyit kostál egy ilyen?
arrow19
jaja,nekem is xpn megy.
LeonSilver
"állitolag az alaplapom se kezeli a hangkártyán lévö midiportot ha vennék bele."

Ez nemigaz.Olyan, hogy az alaplap nem támogatja a midi ( game ) portot nincs.
Ami van az az, hogy a vista / win7 nem támogatja a midi ( game ) portot.
A 32 bitesekkel lehet trükközni / mûködésre bírni de a 64-es oprendszereknél ellehet felejteni.Én egy ilyen kütyüvel ( game2usb ) oldottam meg a pedálomat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

arrow19
stickworks chipek vannak benne,meg egy re'gi SB hangkarira van betolva,nem szorakoztam az usbvel.Ha erdekel tudok segiteni,de mondom nalam igymeg a falcon profilomat is atkuldhetem ha szeretne'd.
repvez
milyen átalakitást végeztél az FLCS-n?Mert nekem is van egy ,de nem tudom használni mert nincs gameport a gépembe és állitolag az alaplapom se kezeli a hangkártyán lévö midiportot ha vennék bele.
Már minden szügséges dolgot megvettem hozzá hogy muködjön USB-röl(betainnovations PlasmaMM2) de nem értek az elektronikához hogy nyákot készitsek, barbár munkát meg nem akarok végezni.
Tudnál ebben segiteni?
polluxware
én annó kábé 2éve vette az utolsó dolgot a gépembe:)
elõtte szinte 3havonta cseréltem a dolgokat - beleuntam

gyakorlatilag amivel érdemben játszok: FS2004 -> normális ifr gépek ez alatt futnak csak normálisan, kis lonci, BS teszt, meg Falcon, elvétve Shadow of chernyó dx9el

ergó bõven elég ezeknek a 2,4cora meg egy x1950

magát a gépet azért megprószáltam minõségi dolgokból összepakolni annó, és nem bántam meg (plextor px755, 750a Zalman ventik:)

windóz amit használok meg egy kiherélt 3,5giga méretû vista premium sp1hun+ !!!!! O&O clever cache6 !!!!! -> visztát használsz ez muszályos program

ennyi

egyébként tényleg nem rossz az xp64 annak aki szereti az xp alap felületét és egyáltalán nem használ 16bites progit.

win2003 stan 32-es meg idomítható hogy workstation legyen, sakkor az egyetlen hátrány annyi hogy nem mennek vele a vírusírtók

persze ez mind meló kipróbálgatni, de van akinek megéri

(vannak fórumok ahol istenítik a win2003-at, azok is szubjektív vélemények)

Te Polli,akkor most mi is van fennt neked?
Lehet leutánozlak....ideje lenne egy generálozásnak.
Nekem is 2Giga ram van,meg x2 es mint Leonnak.
Gépfejlesztésbe én is nagyot,bár lehet hogy fektetni kellene még 2giga ramba.....aztán meglátom mit tud a kánikulában a gyári hûtõ:)
Eleddig csak fagyott errefelé.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Ez nekem is szar,pedig Nvidia kártyám van meg 32 bites XP-m.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Dehogy, ne viccelj... "ismerjük" egymást már pár fórumból... nem feltételeztem, hogy sértésnek szántad! :) Csak volt egy kis éle, és jeleztem, hogy ártatlan vagyok! :)))

www.smart-bus.hu