Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem is szép képek (a Joé is)
De Zsolti ,te profi fényképész vagy?<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
ja és szép idõ volt rátok
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Lehet hogy megrovás lesz... Nagy tömeg volt sógoréknál tegnap.
Péntek és szombat délután olyan helyet találtunk, ahol közvetlen felettünk forogtak a gépek :) A nézõtér és köztünk volt a kifutó.
Néhány kép.. (volt amikor csak bámultunk, és még fényképezni is elfelejtettünk pl. az F-16-ok bemutatóján csak lestünk :D )
Itt kb látszik, hogy hol voltunk. (az autópálya és a reptér közötti mezõn, a futó mögött)
A képek kicsik, ~100KB darabja..
ON :))
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
@Molnibalage: a telószámod még a régi?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Én még 2 orát láttam a müsort sajna csak 4kor bukkantam a linkre.A török csillagoktol láttam a programot.
Azután volt Fokker DR1
P-38, Yak-3,F4U, Me-109,B-25,ALCA,EF2000,SK-60,Hunter és a svájci kötelék
én olyan jól elvok a logiteccs3dé mittomén dzsojommal.. BS alatt ugyan kell egy kiherélt gázkaros joy, de szóval megy így is
HÚ elvtársak! (illetve nem elvtársak)
méghált az öreg klóros molesztálós! úgyfest nem lesz túrné
De egy rendes mûrepülõbrigád másként megy. Csak a vezért nézik illetve a közvetlenül õmellettük haladót. A Blue Angelsnél a szárnyvég sokszor másfél méterre van a pilóta fejétõl :)
Azért egy próbát megérne nekem megnézni, hogyha olyan mellett kellene repülnöm aki tud azzal tudnám -e tartani a köteléket.
fár fár övéj <#eplus2>#eplus2>
Ha a hangulat nem jó akkor lehet felõlem fotóreális is a grafika, nem fog lekötni.
A DOS-os Overlordot mai napig szívesen elõveszem :-)
Persze halaunk a korral is. A Falcon táj felett is elnézõek vagyunk, mert a feeling mindent visz.
Azzal egyetértek, hogy az FS modellek és skinek nagy része olyan gépeket ábrázol amit a valóságban nem látsz. Mind csinos gép, felpolírozott felülettel, makulátlan külsõvel. A 0 órás gép az tényleg ilyen... Ez az F-16 is olyan, mintha fényes mûanyag és polírozott fém lenne az egész gép. A 3D modell atombrutál, de az összhatás picit fura.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Vizsgáztál is?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!