Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Bleriot XI 1908-as replika
Molnibalage
Mi az a régi drótakadály?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Igen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Üdv
Szerintem is szép képek (a Joé is)
De Zsolti ,te profi fényképész vagy?<#integet2><#integet2>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
szép képek... majd lehet ez a p38as érdekelne eredeti formátumban méretben ha feltudnád tenni valhova érintetlen mivoltában.

ja és szép idõ volt rátok

polluxware
Az a P-38as fénylik ám mint a sálomon neki tökeee<#zavart1><#wow3>

repvez
teganp egész nap én is a tv-n logtam és néztem a musort 8 orát néztem folyamatosan
zsoltfireman
Egy pár tõlem is......
Megérte kimenni.....

JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
OFF! :)
Lehet hogy megrovás lesz... Nagy tömeg volt sógoréknál tegnap.
Péntek és szombat délután olyan helyet találtunk, ahol közvetlen felettünk forogtak a gépek :) A nézõtér és köztünk volt a kifutó.
Néhány kép.. (volt amikor csak bámultunk, és még fényképezni is elfelejtettünk pl. az F-16-ok bemutatóján csak lestünk :D )

Itt kb látszik, hogy hol voltunk. (az autópálya és a reptér közötti mezõn, a futó mögött)

A képek kicsik, ~100KB darabja..
ON :))

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Próbálta már valaki a FreeFalcon5 mellé feltenni a HiTiles-T?

@Molnibalage: a telószámod még a régi?

polluxware
felettébb találó<#miaz>

bocs: repülõ

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

legyen a neve:robotrelülõ

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

zsoltfireman
Most 00:30-kor indulunk! Joedestroy már hívott a helyszínrõl,õvele,holnap ütközöm aztán......

repvez
Na milyen volt a repnap vagy csak holnap mész?
zsoltfireman

repvez
repvez
Már vége a közvetitésnek, majd holnap regel 9-kor ujra lesz adás.

Én még 2 orát láttam a müsort sajna csak 4kor bukkantam a linkre.A török csillagoktol láttam a programot.
Azután volt Fokker DR1
P-38, Yak-3,F4U, Me-109,B-25,ALCA,EF2000,SK-60,Hunter és a svájci kötelék
polluxware
én még nem látok semmit, és TI? <#awink>

L Viper
Igen :-)

Destroy is "jómunkásember" :

zsoltfireman
AS F-16!

Gundark 1 1
Te egy fotómûvész vagy.. :P Ketteske meg hármaska meg vigyázzon magára mi? :)
L Viper
Imádok fotózgatni :-)
Olyankor csak arra figyelek <#vigyor3>.
polluxware
a híred megelõz..

F-16 kabin 3d

Molnibalage
Felkértek, hogy csatlakozzak. Egy tesz erejéig belementem, ha meglesz az X52-õm. :)

polluxware
persze gondlom ilyen tíímnél alap a trackír, a hotas, meg a fûszoknyás legyezõs lányok 1lépésre a monitortól.

én olyan jól elvok a logiteccs3dé mittomén dzsojommal.. BS alatt ugyan kell egy kiherélt gázkaros joy, de szóval megy így is

HÚ elvtársak! (illetve nem elvtársak)

méghált az öreg klóros molesztálós! úgyfest nem lesz túrné

polluxware
ne viccelj már Balázs.. hozzád fogható széles e határban.. tudod <#zavart1>

Gundark 1 1
Ha ez megnyugtat sokat segít :) Jó van egy alapképzettségem úgy 89-tõl repülök szimet, de pl Vipera mellett simán tudok bármilyen távolságot tartani (már ha éppen nem mozizik és a bejelentett 350 nem 390:P Sokat számít hogy minden kéznél van és egy kici mozdulattal életre kelthetõ.
De egy rendes mûrepülõbrigád másként megy. Csak a vezért nézik illetve a közvetlenül õmellettük haladót. A Blue Angelsnél a szárnyvég sokszor másfél méterre van a pilóta fejétõl :)
Molnibalage
Asszem hamarosan beszerzek egy X52-õt, hátha segít. :)

Azért egy próbát megérne nekem megnézni, hogyha olyan mellett kellene repülnöm aki tud azzal tudnám -e tartani a köteléket.

polluxware
"My skills are far from the level that is necessary..."

fár fár övéj <#eplus2>

Molnibalage

Willenbrock
Ez nagyon szép videó,és a gépen tényleg látszik a "használtság" még a felkenõdött rovarok is ott vannak a szélvédõn,a zene meg olyan mint a régi filmekben,jó videó.

Molnibalage
A következõ videóm készítése alatt beigazolódott a gyanúm. Egyetlen bomba sem dobható le pontosan egyik célzási módban sem aminek van fékernyõje, vagy féklapjai. BLU-107B, BSU-50, Mk-82SE. Mindig kicsivel túlmegy a bomba a célon.

L Viper
Nálam igazán soha nem a grafika az elsõdleges szempont. Felõlem lehet koszolt, vagy makulátlan is. A DOS korszakban még a 640x400-nak is örültem, mikor kijött az EF 2000. Valószínûleg ezért.
Ha a hangulat nem jó akkor lehet felõlem fotóreális is a grafika, nem fog lekötni.
A DOS-os Overlordot mai napig szívesen elõveszem :-)
Persze halaunk a korral is. A Falcon táj felett is elnézõek vagyunk, mert a feeling mindent visz.
Molnibalage
Új oktatófilm került feltöltésre. Most már tényleg jönnek lassan a harci alkalmazások sorban. :)

polluxware
Molnibalage
Nem repülök FS-sel, mert nincs is meg és másra sincs idõm. Screeneket tudsz mutatni. Az ember szeret gyönyörködni a szépben. :)

polluxware
javarészére igaz amit mondassz, habár egy két business jet meg hasonlók csak szép tisztán mutatósak. Ellenben próbálj ki egy Do-27et vagy beaver-t.. na azok szanaszét vannak koszolva, és valóságosnak is hatnak

Molnibalage
Ez soha nem értettem, mert szerintem meg a Falcon rajzfilmszerû. Ránézek egy hires Lonci gépre távolról és egy pillanatig valóságosnak tûnik.

Azzal egyetértek, hogy az FS modellek és skinek nagy része olyan gépeket ábrázol amit a valóságban nem látsz. Mind csinos gép, felpolírozott felülettel, makulátlan külsõvel. A 0 órás gép az tényleg ilyen... Ez az F-16 is olyan, mintha fényes mûanyag és polírozott fém lenne az egész gép. A 3D modell atombrutál, de az összhatás picit fura.

polluxware
pedig aerosoft-os fö16..

eddig a OF 4.7es Janhas féle viszi a pálmát

L Viper
Ja. A gép egy picit olyan "rajzfilmes".
De azért oda*asz.
repvez
ezeken a képeken ont a forditotja fordul elö mint a legtöbb szimben.Az hogy a táj jobban néz ki mint a a gép.Az valahogy nem hasonlit az igazira és a szine sem valami realisztikus.Ennél még a falconba is élethûbben néz ki a falcon.
Atyaég... nagyon szép...

www.smart-bus.hu

L Viper
Scottt
Neem most nem, majd jövõre(maybe dupla vizsga)de ez még odébb van.<#wink>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

:D Pedig egyetértek! ;) A képhibádat viszont nem vágom... arra találunk majd valami megoldást...

www.smart-bus.hu

Üdv Scott
Vizsgáztál is?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman
Nagyon a szíveden viseled,drága vagy!
<#taps>