53049
  • DIESEL DOG #34809
    Fehérek a betűk, meg néhány apróság meg lett változtatva, igazítva lett a topikhoz.
  • z0ty4
    A Freefalcon screenshot fórumában nincs valami jó kép? Kicsit sok átnézni a 127 oldalt....
  • DIESEL DOG #34807
    Na most?
  • repvez
    Ez igy már egész tetszetös a szinek meg az olvashatoság is .Esetleg még be lehetne tenni avatar képeket a hszekhez mint a DCS a10 topicban meg a BS topicban ahogy leonsilver.Egy kicsit nagyobb szabadságot adnda a nickhez tartozo kép szerkesztésére mint a mostani 120x20
  • Molnibalage
    Már csak a fehér betűk kellenek. Eddig nekem tetszik.
  • DIESEL DOG #34804
    Akár ez is megoldható... :) Mindjárt megnézzük úgy is...
  • DIESEL DOG #34803
    Na most? A hozzászólások alól kiszedtem a kées "árnyékolást"...
  • Molnibalage
    Akár, bár elég lightos. :)

A színkombinációra van valam javaslat? Látom, hogy változott a teszt topikban. Fekete kerettel a kommentek széle hogyan nézne ki? A user banner csík feketén, benne fehér betűkkel?

• arrow19
    Valami ilyen konfig kéne :-)
  • DIESEL DOG #34800
    A kéken tudunk változtatni... :)
  • DIESEL DOG #34799
    :)

Addig tiszta hogy F-16A, de hogy mi a HARM meg, stb, az nekem magas, a repülőgépek terén nem vagyok otthon... :D
  • Molnibalage
    Bár a kék/szürke színkombináció fura a szememnek, de ha a többségnek ezt teszik, akkor az lesz. :)
  • Molnibalage
    És mondá a Pápa, ámen! :)

Egy szebb F-16-ot megpróbálok majd körbe PS-elni.
    Közösség, milyen fegyverzet legyen a gépen? Tudjátok, hogy én az F-16A-t csípem, de mehet rá ízig vérig modern F-16C GBU-val HARM-mal vagy pótossal.

Ha a #34723-levő beállítást vagy olyan választunk, ahol két gép látszik, akkor lehet eltérő konfig is. Vagy legyen két fajta gép a banner helyén jelezve, hogy más géppel is lehet repülni?

Ha valaki PS bajnok, akkor persze megcsinálhatja az egészet helyettem. :)
  • DIESEL DOG #34796
    Ilyenre gondoltál Balázs? :)
  • Molnibalage
    Én meg pont erről írtam... :) Valamiért egy nem llétező századba tesz be. A hadjárat attól még megy. Látod a gépek szállnak fel szépen. Mentsd a hadjáratot és a mentésban már azt választasz, amit akarsz. RAM22-őt megkérdeztem, hogy mi okozhatja ezt, de még nem válaszolt. Könyékig van az ITO2-ben.

A 3D modellek és utánégetők fejlesztése elvben ma befejeződik.
  • z0ty4
    Balázs! Mikor írtam, hogy nem indul el az F-16-os kampány ERRE gondoltam. Ez mitől van? Beletekertem 20 percet de semmi sem történik.
  • Molnibalage
    Dolgozgatok Eagle-vel. ;)

• Molnibalage
    Most is képet adtál a weboldalhoz. Semmi más nem kell, mint két oldalra a két kép. Vagy, ahogy mondtam már, küldd át a fontot amit használsz, és megcsinálom PS-ben, hogy ne rajzolt legyen, hanem valódi szöveg.
  • DIESEL DOG #34791
    Őszintén szólva olyat még nem csináltam soha... nem tudom a módját sajnos...
  • Molnibalage
    Csak akkor lehetne valami szebb Falcon kiPS-elve. Pl. egy Horus skines vagy az új F-16A model, vagy akár régi is. Eseteleg Diana tail-es +18 karikával. :)
  • L Viper #34789
    Bár ez az egy szál Falcon keret nélkül is jól mutat.
  • L Viper #34788
    A banner az változhat természetesen, nekem ez a mostani is tetszik.
  • Boconadi
    oldalra lehetne pakolni a hivatkozásokat
  • Molnibalage
    Akkor a mostani banner az legyen a múlté? Ha a közösség ezt akarja, akkor mehet.

Oldalra nem lehetne azzal a képpel/szöveggel, amit megcsináltam?
  • L Viper #34785
    Ez nagyon-nagyon jó
  • Boconadi
    szerintem megfelelő
  • DIESEL DOG #34783
    Olvashatóság milyen? Jól kivehetőek a betűk a hozzászólásoknál, és a szövegdobozban?
    Bannert illetően ez csak egy lehetőség... :)
  • Boconadi
    gyó de fasza! Csak kicsit nagy a banner kép. Úgy értem, sokat kell görgetni a gépelő mezőhöz. Sok a hely fölötte és alatta.
  • DIESEL DOG #34781
    Nézzük meg kicsit másképpen néhány módosítás után persze...
  • DIESEL DOG #34780
    Az is megoldható hogy a mostani hátteret megtartjuk... a többi pedig úgy lenne mint a teszt topikban, a hozzászólások betűszínét pedig megnézzük majd akkor úgy hogy ez a háttér van alatta.
  • DIESEL DOG #34779
    Szöveg színen természetesen tudunk változtatni, akartam is feltenni a kérdést, hogy legyen-e fehér a hozzászólások betűszíne fehér, mert szvsz, azt jobban lehetne olvasni...
  • Molnibalage
    De lehet vegyíteni a kettő. A mostani színvilág, de a linkelt topik hozzászólás része, mint keret egész jó kombnáció lenne.
  • repvez
    Egy kis hazai hirek :P
  • Molnibalage
    Szerintem az F-16 kép csak helyfoglaló a bannernak.
    Az meg egyenesen szentségtörés, hogy Lock On háttérkép van a Falcon topikban Szu-27 gépekkel. :)

Nekem a mostani verzió egyértelműen jobban tetszik főleg, ha az a két felirat oldalt lenne, amit még anno átküldtem.
  • repvez
    Hát ez a minden kék szin nem jön be a szöveg is elég nehezen olvasható meg hamár egy F16-os van a képen akkor ne a legcsunyább verzióját tegyuk be hanem sztem valamelyik OF-es verziot mert az a modell hasonlit a legjobban az igazira.És a szövegdobozok se nagyon különülnek el
  • DIESEL DOG #34774
    Na... a mostani helyett valami ilyesmit...

Véleményezzétek, kritizáljátok... :)
  • Molnibalage
    Akkor ezekre utalt valszeg 611-Eagle, mert csinált pár fixálást azóta, mióta ezt felraktam.
    Fel tudsz idézni konkrét helyzetet? Mert repültem pár gyors küldit ezzel az adatbázissal, de mindennek volt skinja. A repterekhez hozzá sem értünk, pedig azt is felajánlotta Eagle, de én visszautsítottam. Talán később. Valamikor ki kell már adni ezt, hogy ne vaporware legyen...

Az F-16CG-n nem volt IFF 1991 magasságában, ezért nincs rajta. BTW asszem nem is én kapcsoltam ki vagy ha igen akkor nagyon rég csinálhattam. A gép orrán egyébként van madárszeletelő antena?
  • Cimbi
    Nekem tetszik nagyon.
    Pár észrevétel:az f-16CG-n nincs IFF
    és néha nem tölti be a skineket van hogy egy egész reptér van hogy csak a mavrickét:)
  • Molnibalage
    És a végére egy valami. (Korea 1991 es, F/A-18c kampány) Volt egy négygépes ellen előttem, 10-12 mérföldre, épp ki akartam adni a támadás parancsot mikor mind a 4 gép eltűnt. A következő pillanatban robbanok felfelé, Sem az RWR sem a társak nem szóltak, hogy baj van. Eddig egy fagyásom sem volt, úgyhogy eddig ok a dolog

Ez valami bubble balhé lehet. Nagyritkán az exe valamiért a közel levő egységeket is átteszi 2D-be, de aztán "rájön", hogy gebasz van és visszarakja őket. Lehet, hogy éppen mögéd tette őket. Ez nem MF sajátosság, nagyritkán a sima FF-fel is megesik. Konkéran anno én posztoltam egy olyan bugot, ami ez mutatta. Reptéren vártam, hogy felszálljon egy kötelék. Felszállt a négy gép. 8 (!) mérföldnél eltűntek, aztán megint visszarakta a pályára őket a progi. A 7-dik loopnál léptem ki. Azóta sem láttam ilyen hibát.

Igaz, hogy csak az első két órában repültem eddig kb. 15 bevetést, de egyszer láttam ilyen bubble hibát, de a célok 30 mérföldre voltak, a bubble határán.

Egyetlen bubble distance-ot sem buheráltam meg. Ha gáz van, az tőlem független.

Indítottál már 'windert olyan gépre, amin van flare? Észrevetted, hogy mennyivel gyengébbek a rakéták? Azt érezted, hogy alacsonyan egy 2,5 mérföldre levő célt sem ér utol az AIM-9L/M, ha kb. azonos a sebességeket és M0.6 felett van? :)
  • Molnibalage
    Ami elsőre feltűnt az a társak pozitív változása. Weapons free-re mennek egyből dolgozni, eddig csak repkedtek fel alá a bombával, most amit elsőre megpillantanak neki is mennek

Ennek szerintem semmi köze hozzám. Az MI-hez nem tudok nyúlni, ez véletlen műve lehet. A másik esethez sincs. Lehet, hogy csak a letisztultabb hadjárat miatt tud jobban "gondolkodni" az MI, egyenletesebben van szétszórva minden.

A légvédelem nekem mindenhol működött rendesen - az egész DMZ-t végigrepültem, keleten és nyugaton is felmentem legalább Wonsan magasságáig. - az új max. távolsgáról. Attól, hogy rád nem indítanak nem jelenti azt, hogy másra nem dolgoznak vagy éppen már nem fogytak ki a munícióból. Mivel kevesebb SAM van, de nagyobb megsemmisítési zónával, ez bizony előrodulhat. Arról nem is beszélve, hogy egyetlen üteg sem rendelkezik több rakétával, mint 20.

A kép alapján nem tudom, hogy merre repültél és a távolságok finoman szólva nem kiolvashatóak a HAS oldalról. :)

Még valami. Korea 1991-nél két f-16-os kampány van. F-16C+ és egy F16CG nekem egyik kampány sem indul el.

Ezt a mondtatot nem értem.