53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Keményfalú vastagabb szívószál, használják lufipálcának is.
Száraz finomszemcsés homokkal megtöltöttem, ledugóztam a két végét és elkezdtem nagyon lassan, óvatosan melegíteni, vigyázva, hogy ne érje láng. Sütőlap felett mégjobb. Amikor kezd lágyulni hajthatod, ahová akarod. Kihűl és megtartja az alakját. -
A modelledben azok a szürke csövek mik lennének? Gondolok arra, hogy úgy megőrzik alakjukat? -
Az sajnos tényleg nem elég. Az enyém 30-at tud és azt tökéletesen leadja az összes szimben, amit használok.
Nem egy mai darab, de megfelel. -
fcc cougar modról valakinek valami véleménye, élménye ? -
Mivel a BMS4-ban a AAA atomtáp, ezért a LO profilnak szinte semmi értelme. A sima gépágyúk és kézifegyverek tüze veszélyesebb minden másnál. Vicc... -
ati271 #37370 Sajna az én webkamom, csak 15 FPS-t tud, az viszont egy picit gáz.. De még úgy-ahogy használható.. -
ati271 #37369 Az ECM-et azért áldoztam be, mert "ismerös" terepre mentem vissza! A célterület a tengerpartól 5-6 mérföldre volt, és mint írtam az SA2-est, ami a közelben volt kinyirtam, ráadásul a célpont SA5-ös üteget radarját is, ugyanabban az idöben.. Úgyhogy tudtam, nincs "fenyegetés" a környéken, ráadásul HI-LO-LO-HI profilt terveztem.. (volt még 1-2 SA2-es a célkörzet 20 mérföldes sugarában, de probáltam valamennyire távol tartani magam tölük.. -
A fejmozgást leköveti késés nélkül, ha erre gondolsz. Ha késne akkor nem lenne értelme használni.
A Fraps inkább zabálja a gépem :D
-
és mekkora a késése a dolognak? érezhető ? -
Bár linkeltem már itt de, ha az azóta idetévedt emberek közül valakit érdekel, itt a saját kacatom ledokumentálva.
Annyi változott, hogy egy csinosabb csipeszt raktam rá azóta és 31 gramm lett a súlya (40 volt :D)
Észre sem vehető a füles oldalán.
Nálam nem volt szenvedés, igaz, a megépítése előtt bújtam a kinti Freetrack főrumot pár napig, míg kialakult a fejemben a megépítés mikéntje.
Tesztvideó 1.
Tesztvideó 2.
Tesztvideó 3.
A Fraps miatt volt ugyan némi teljesítmény vesztés a videók felvételekor, de még így is játszható maradt. -
Én is fabrikáltam magamnak és már régen használom, eddig hibátlanul, bár az enyém egy 300 ft-os 5 ledes kínai lámpából van. (Így maradt két tartalék led :))
-
Ok, megdumáljuk érdekel! -
én dolgozom épp, ki tudja meddig, esetleg estefelé, majd irok ha vagyok... -
szólj ha kell egy tesztelő, még egy kicsit itthon vagyok -
jana
Ha "építeni" szeretnél én sem ajánlom, de azt mondtad csak egy minimál gép kell f4hez, arra több mint elég -
thx, ez hasznos, ma beizzítom, holnap meg kipróbáljuk -
Router beállítás. 2.hsz. -
Oké, megdumáljuk szívemszerint már nem igazán akarok 775ös platformra építeni de gondolkodom rajta. -
f4 re kitűnő, 3.6ig simán húzható, ide meg elég a 2 mag.... -
amugy van egy e8400 dual core-om egy elég durva alaplapon, durva hűtő, 4gb ddr3 ... odaadom 50 körül ;) -
Na ránézek rooterre asszem ...
én most ruháztam be, nekem is elég volt a kakaváras téma
-
Nem, nekem routerem van :-)
Más a belső hálózati ip meg a net ip, az a biztos ha adsz egy saját fix ipt a gépednek és kilököd a belső tűzfalat
(van a routeren is és csak még1 gebasz ami bekavarhat) aztán utánna kinyitod azt a három portot ami a játékhoz van (most így fejből nem ugrik be de bennevan a manualban pl azt is érdemes 1x kinyomtatni kb minden repüléskor előveszem) és a fix iphez rendeled.
U.i.:
Majd megyek ahogy tudok először valami olyan vas kéne amin lehet normálisan frapsolni meg játszani, egyszerűen nem érte meg fejlesztgetni a régi gépemet, szarból várat építeni szindróma. -
és neked is van rootered? nem maszkolt ip címet kapsz ha neten nézed ? na majd lecsekkolom
várunk szeretettel am -
@axe mindig ez alapján szoktam nézegetni:
http://ipcimed.hu/
@z0ty4:
szerintem felesleges szarakodni a freetrackel, kb 1évig énis szaroztam vele aztán feladtam sokkal kényelmesebb a trackIR lassan itt a nyár lesz időm multizni mert nincs most pc-m lecseréltem mindent mac-re itthon aztán építek valami tök minimál gépet a BMS-hez. Selective jettisonnal simán letudod pattintani pl én hétvégén úgy repültem hogy középpótos jobbpótos 4xCBU a 7 és a 4es ponton a 6oson meg 1 HARM kitrimmeltem az AP-vel a gépet szépen elmentem a TGT-ig aztán utánna sorjában. Végén csak a jobb pótost oldottam. -
van ami ledobható, van ami nem ... próbáld ki -
akkor már megkérdezem itt, ha valaki tudja esetleg.... Rooterem van otthon, dinamikus ip kiosztással, hogy találom meg az ip-t, amit a többieknek kell átküldenem, hogy rám tudjanak csatlakozni, ha hostolok ... ?
-
Hogyan? A S-J leszedi azokat is? A valóságban nem vagyok benne biztos, hogy ledobható az egész zár főleg úgy, hogy most már a 3/7 ponton az "intelligens" fegyverek miatt adatbusz kábelezés is van. -
ja, azok külön ledobhatóak ... -
Az FCS elvileg állásszöget korlátoz. Én a tesztek alatt vígan behúzok 5G felett is, ha gyors vagyok és üzemanyag sincs már sok. Egyébként bármikor átválthatsz CAT I-be, csak akkor ott már a fegyver asszem sérülhet, ha túl sokáig recsegteted a gépet...
A BMS4-ben sokkal durbánn mindennek a légellenállása - ahogy OF-ben is - ezért itt nagyon meg kell fontolni, hogy mennyire terheled le magad. A 2x3 AGM-65 brutálisan nagy légellenállást jelent.
(Az MF MOD pontosan ezt az állapotot igyekezett közelíteni.)
A nagy pótosok ellenállását még nem vizsgáltam, azokét talán lehet növelni. Egyébként próbáljátok ki a légellenállást. Tegyetek fel 2x6 és 4x6 bombát F-111F és F-111A-ra. Más a gépek tolóereje is, gyönyörűen látszik a különbség. Felszállási hosszban (gyorsulás) és max. sebességben. Ha jól elmékszem az F-111F tolóerő / légellenállás modelje annyira pontos, hogy a gép tudja azt, amit valóságban. 1/3 üzemanyaggal függesztők nélkül alacsonan képes átlépni a hangsebességet.
Az FF-ben nem érződik ennyire a légellenállás. Ezen felül nagyon jó, hogy a vészleoldásnál végre nem mennek le a függesztők, azoknak is van légellenállása. -
én freetrackel próbálkoztam, aztán feladtam és vettem 1 trackir5-öt -
nézegettem már a Wiimote-ot és a Ps3-eye-t.
Azok szerény költség vetésből is kijönnek.
Videó 1 videó 2 videó 3 -
adott példánál pl selective jettison, ledobod a póttartályt, és átaállítod CAT1 re, akkor enged 9gt is, a maverickek meg nem olyan súlyosak... -
le KELL, ha légiharcba kerülsz mert az flcs max 5gs manővert enged a batyukkal... -
Jaja, azt nem érdemes levenni.
Tegnap én is megpróbáltam manőverezni 2 póttartállyal és 6 Maverick-el. Recsegtem - ropogtam össze-vissza. De nem szeretem lehajigálni a dolgokat. -
AZ ECM-et soha ne áldozd be. Mivel (sajnálatos módon) nagyon durva a SAM-ek ellen. Az SA-2-nél 8-9 mérföldig eljuthatsz, addig nem tör át a zavaráson. A rakéta minumális indítási távolsága meg 3-4 mérföld táján van...
Összerakhatok egy HUNMOD-ot, cirka 20 perc melóval, ami a legégetőbb SAM hibákat javítja/fejleszti. :) -
ati271 #37340 Használj freetracket, de ha lusta vagy barkácsolni akkor Facetrack-ot.. Ay utóbbival csak ay a gond, hogy sötétben nem nagyon müködik, az elöbbihez meg barkácsolni kell, de nem nagy ügy! Én pl egy 2000 forintos cateye 3 ledes bringalámpát henteltem szét, csak egy forrasztópálka meg némi vezeték kell.. -
Helyes, akkor legközelebb csatlakozhatsz is hozzánk...
Am SEAD küldetésre én mindig viszek ECM et -
ati271 #37338 Tegnap én is toltam kb 3/4 12-ig. Próbálgattam a hadjáratot, most föképp a SEAD bevetésekre koncentrálok, azaz a HARM, utána meg megszórni az állásokat cluster bombával. A lényeg, hogy ay elsö bevetésen kijelölnek egy SA2-es üteget, egy tengerparti város mellett. Innen nem messze pedig müködik egy SA5-ös is. Kezdésnek majd mindig az SA5-ös radarját nyírtam ki az egzik HARM-al, majd felizgattam az SA2-est, és oda ment a másik HARM, aztán pár cluster, és tünés haza! Persze többször feküdtem neki, mert néha befigyelnek Mig23-ak vagy 29-esek. A légiharcot meg még nem gyúrtam ki! Ugyhogy még a 23-aok is lazán leszedtek.. Na mindegy sokadszorra sikerült! A vicces rész most jön, tehát go haza, a következö SEAD küldi, szinte ugyanoda, csak az SA5 ellen! ugye alapban megint 2 HARM-ot felpattintott. Azon nyomban le is vettem, és oda is felpakoltam egy füzér clustert, gondolva, hogy ez vadkacsavadászat lesz! Mivel a radart már elintéztem! Szal go vissza! Na megint jönnek a 23-sok! Francba! Még kb 25 mérföld a cél! Ráadásul levettem az ECM podot, és helyette has alatti póttal megyek, ugye arra gondolva, hogy szépen eljátszogatok a célpontnál! Tovább gondolva, tehát nafta van akkor go lefelé, reménzkedve, hogy a 23-sok radarja korrektül van modellezve, és nem nagyon jók földháttérben! Így is van, szépen tudok 4-5 rácsapást csinálni a földhöz tapadva. A 4. nél viszont bevillan az RWR-en a 29-es szinbólum! Na ennek fele se répa! A maradék 4 cluster meg póttank le, és szégyen a futás de... Az elsö 20-30 mérföldet a tenger felett sovány malac vágtában a habokat nyaldosva teszem meg, seggemben ott virít a 29-es jelzés! 2 szer még rakétát is indítanak, chaf-flare ezerrel, közben enyhébb kanyarok, de sikerül leráznom a rakétákat. Hopp jön a segítség, bevillan két F15 sziluett! Még várok egz kicsit, majd enyhe emelkedéssel, vigyázva, hogy a sebesség ne nagyon kopjon, emelkedek. Pár perc múlva 30 ezer lábon takarékos üzemm´dban nyomom! A reptér még bö százas.. Alapgáz, vitorlázás, szerncsére, csak a reptér közvetlen közelében kapom a BINGO-t, igy nem kérek emergencit (1500 gallonon van a limit) Sikerül is rádióznom, követni az utasitásokat, és szépen leszálni.. Szóval "röviden" ennyi :) ! Nagyon élvezem! :D -
Utánanézek, hogy tudok ugy hostolni, hogy be is tudjatok csatlakozni, aztán összehozok valami keményebb jófajta kampányt... így zotya fpse se 10 lesz ... -
rá kell bukni, ez a setup van nekem, újonnan 45 ezer alsó hangon (trackir 5) , sztem 30ba max elhozható