96 processzoros Orion asztali munkaállomás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ejj, hát csak át kell kapcsolni szoftveres módba... 😊

Tényleg, szerinteket van az OpenGL-nek ilyen sokprocis rendszerekre alkalmazott változata?

Rafaelo
😞 akko nem kell

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

arty
igen, mivel a d3 gfx limites és ahogyan irták mások, ebben egy ati9k van 😊

Forza.

Egy ilyen asztalt elfogadnék. Ja, egy ilyen alatta sem lenne rossz. 😊
Troll
Ezt nem nevezném asztalinak. Egy kis jóindulattal esetleg asztalalttinak. Nem egy súlycsoport a mai desktop PC-kkel.
Egy régi, talán 1993-as Ifabo-n a SG szuper kockája volt épp egy kicsit nagyobb (talán Realty Engine volt a neve).

Na, ez mellett nem kéne kávészünetre mennem egy végeselem analízis során...
Rafaelo
veszek egy ilyet
ezen akad a doom3 ???????????????

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Atika :o)
ja biztos vettel volna 😄

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Elég gázul néz ki,olyan mint egy szennyes gyüjtõ😊 Pedig vettem volna párat!😊
Mennyi idõ alatt renderelhet egy 2 órás filmet?

Mókás lenne ha annyi cég szállna be erre a területre, hogy maguk kezdenék gyártani az alkatrészeket hogy olcsóbbak lehessenek, aztán 10 év múlva mindenki meg tudná venni... <#rolleyes>

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

azert ennyi procival akkor lehetne egy szofveres 3D emulaciot csinalni nem? 😊
Mas-Thief
Hát a videókari ebben egy Ati 9000, ha jól olvastam, 64 DDR-el. Szóval nem a 3D grafikára készült.

smv
Vesz nekem valaki egy ilyet?

Starcraft + Diablo III - esemve

Lehet még gondolkodnak rajta mit pakoljanak bele. Anno tavaly õszi SG cikk idején Transmeta-val tervezték árulni, de mivel azóta õk tudtommal kiléptek a procigyártásból talán még keresik a helyettesét.

http://www.sg.hu/cikkek/33541
Dj Faustus
Mondjuk nem egy könnyû jószág: 68.038856 kg (+ a sörök). Lehet majd emelgetnivaló gondja a rendszergazdának...
És hogy mi táplálja ezt az "erõmûvet"? Egy max. 1500 W leadására képes tápegység

Ez istenkáromlás volt.
Egyébként nem is drága ekkora teljesitményhez. Egy közepes cég simán megveheti ,max. a fönök a valagát nem egy mercibe mereszti.
Atika :o)
Na bazz ilyet en is elfogadnak 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Sadist
Dúmhárom hány FPS-el futna?<#ravasz1>
Kíváncsi vagyok, hogy egy 3D-s animációt milyen gyorsan renderelne le.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

arty
sörnek hely gépben? te talán melegen szereted a sört? 😄

pláne ha a pdf által emlitett x86 proci preszkott..... 😄

Forza.

Nekem csak 1 kérdésem van:
Mi táplálja ezt a hatalmas erõmûvet?

Gondolom a 19 millió forintért ez is jár 😉
papabear
Igen talán ezen még majd a Longhorn is eldöcög...
<#hehe>
Hát tényleg nem semmi az a ház, de a processzor milyen?
Még az AcrobatReader-es doksiba is csak annyit írnak, hogy x86 processzor!
Még az is kiderûl, hogy Ati video kari van benne!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

de jo lenne ha futna windows rajta 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Mas-Thief
ja, csak még 10 terrabyte merevlemez stb... Na meg a hideg sörnek is kell hely. :-D

96 proci es 192 G memo mellett nem is nagy.

Kicsit úgy néz ki, mintha nyitható lenne az eleje, és ott lehetne tárolni a jéghideg sört 😊

Mas-Thief
<#guluszem1> Azt a rohadt eget! Mekkora batár ház. Ez hihetelen!