633
-
#473 ezt nem hiszem el nem tudom elkapni Vamp-et
ha a háta mögé kerülök nem kapja el hanem leteríti a földre nem tudok mit kezdeni vele -
Foxhound1980 #472 Ezt a képet keresem, nagyban. Nekem sajna csak fekete-fehérben van meg. nem találkoztatok vele valamerre?
-
#471 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rakd be a tárgylistába a fecskendőt(syringe),majd amikor kidőlt,kerülj mögé és kapd el,ekkor ki fogja írni milyen gombot kell lenyomni,ha jól emlékszem háromszög,erre Snake beszúrja neki -
#470 Vamp-et ki lehet nyírni valahogy mert mikor elfogy az élete újratöltődik... nehéz rájönni? igaz csak 1x próbáltam... -
SlickAdam #469 576-ról:
"MGS4: túl a millión
/Kurrensgen/
És ha ma már úgyis a PS3 fronton időzünk: hozta a papírformát a Metal Gear Solid 4, sőt, a Solid Snake saga utolsó(?) nagy fejezete túl van az egy millió példányon - csak Európában, alig egy hét leforgása alatt. Hogy az MGS4 a többi régióban milyen teljesítményt nyújt az jelenleg még nem ismert, mindenesetre az európai eredmény kiindulási alapnak több, mint bíztató.
wilson" -
#468 Valóban -
#467 :D Aszottam vicces lenne. -
Foxhound1980 #466 Feltételes mód, iróniával... :) -
#465 és ezt hol olvastad? Kizártnak tartom,hogy egy első MGS filmben ne Solid Snake lenne a főszereplő, a rajongók meglincselnék a készítőket,legyen az japcsi vagy amcsi :) -
Foxhound1980 #464 És tele lenne faszányos szarós poénokkal... -
#463 Az a vicc, ha a majd 2009-ben megjelenő MGS filmben, Akiba kapna a főszerepet. -
Foxhound1980 #462 USA store. Csak USA játékkal kommunikál. EU Data Base 26.-án érkezik. -
#461 Database hol van fent? Játékból lehet elérni? -
#460 hozzáteszem,ez még a 4.rész figyelmen kívül hagyásával készült -
Foxhound1980 #459 Thx -
Foxhound1980 #458 Köszi megvan az a database nekem is de faxom kiván érted, az is káosz. :D Ilyen novella szerü írásra várok inkább...
Database amúgy frankó, pl Raiden volt az 51-es körzetben is, Sunny szintén :D -
#457 ITT is van, érdemes végigböngészni,sokminden tiszta lesz -
#456 Letölthető vmi database ps3-ra,abban minden benne van
Mindjárt keresek vmi leírást dátumokról,egyebekről, én sem az újamból szoptam ezeket a dolgokat, játék közben sosem tudtam megjegyezni ki kivel van :D -
Foxhound1980 #455 Köszi. Remélem heteken belül megérkezik valami full, mindenre kiterjedő magyar írás mert ez részemről szinte már követhetetlen. -
#454 Azt nemtom pontosan, vmi amcsi,kínai,orosz parti( ja várjunk csak,most ellent mondtam kicsit magamnak,szóval őtőlük származik az a hatalmas vagyon,nem az amcsi elnököktől ^^,hanem ezen országok vezetői halmozták fel(mondjuk köztük az amcsik is :D jaj)^^ Később belőlük lett Philosophers,aminek Boss(kiváncsi lennék az igazi nevére^^) apja is tagja volt -
Foxhound1980 #453 És ők kik voltak? -
#452 A 12 emberes dolog nem a Patrióták voltak,hanem a Wiseman's Committee, ők mind meghaltak már rég -
#451 Az a másik kérdés, hogy akkor miért 12 embernek mutattak be a Patriótákat, amikor ok csak 6-an voltak. -
Foxhound1980 #450 Egyébként nekem ez a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rettentő vérszegénynek tűnik...Patrióták kilétének levezetése az MGS3-mas gárdáraSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áhhh...nevetséges.Zero mint mindennek a forrása.... -
#449 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Patriots: Big Boss,Major Zero,Eva,Ocelot,Para-Medic,Sigint
P. Legacy: amcsi elnökök összeharácsolt kincsei innen onnan(National Treasure filmek? :D )
Raiden: nem mindegy honnan származik?,a lényeg hogy kiskorában Solidus kinyírta a szüleit és magához vette,és bedobta a gyerek hadseregbe(amit Solidus hozott létre),mert kivételes tehetség volt
N. Snake-nek 3 klónja volt: Solid és Liquid,de nem voltak tökéletesek,Liquid kapta a domináns géneket,Solid volt igazából a gyengébb ilyen szempontból. A tökéletes klón Solidus volt.
A mentoros dologra nem igazán tudnék válaszolni, gondolom a végletekig tisztelte a Boss-t,mondja is a 3-ban hogy nem mondaná szerelemnek
-
#448 Par forumon utananeztem es a kovetkezo kerdesekre majdnem minden egyes alkalommal mast valaszt kaptam.
Kivancsi vagyok itt tudgyatok e a valaszokat :
Pontosan kik a Patriot-s?
Honnan ered a Philisophers Legacy, ugyertem honnan van a kincs?
Raiden honnan szarmazik?
Ki volt Naked Snake tanitoja es miert szerette annyira?
Hany klonja volt Naked Snake-nek?
-
#447 Fogadni mernék,hogy magában a játékban ezek nem lesznek benne, csak mint reklám csinálták meg őket. A GOW-os is jó volt :) -
#446 OMG LOL
BAD COMPANY SNAKE :DDDD -
Foxhound1980 #445 Vazz, tényleg :D meleg van... -
#444 Ohh... akkor beneztem :P Tenyleg Naked Snake vette fel.
Bocs :) -
#443 Nem, szó sincs Big Boss-ról a 3. részben, csak simán Boss. A "Big" az kizárólag Naked Snake privilégiuma :D ,amit asszem a Foxhound alapításakor aggatott magára -
#442 Legjobban a 4,aztán 1-2 holtverseny, a 3 és az 5 meg inkább volt mozi mint játék,túl kevés volt a gameplay -
#441 Big Boss az a csaj ugye. Naked Snake lesz aztan Big Boss.
Nem? -
#440 Nektek az 5 Act közül melyik tetszett legjobban?
Nekem a negyedik és az első rész miatt!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy azt a hóvihart amit megcsináltak benne az nagyon ott van! Alig lehetett látni valamit!Amikor ráközelítettem Snake arcára látszott rajta hogy meg van fagyva a bajsza!Ja és persze amikor a REX-et kellett irányítani! :D
-
#439 Akkor sem stimmel valami :) -
Foxhound1980 #438 3.-ról volt szó. -
#437 Na várjatok, Naked Snake szalutál Big Boss sírja előtt? Vhol zavart érzek a zerőben :) -
#436 Ámen. -
Foxhound1980 #435 Az a jelenet játéktörténelmi Oscar... Megismételhetetlen. -
#434 Nekem a Screaming Mantis fight volt a legelvezetesebb :D
Mrha jo volt a bamukkal szorakozni :D