633
-
#513 Idén decemberben ez a dátum péntek 13-ra esik, mint a karácsony is, szal szerintem kacsa!;))) -
#512 Még jó hogy képben vagy :) Ha nagyon szereted az mgs szériát ez nem fordulna szerintem elő :) -
#511 csak PS3-ra -
hungarianlap #510 Hello en is nagyon szeretem az mags-t és mindegyik megvan.Van 1 kérdésemMindenhol azt mondják hogy az mgs4 csak x-box 360-ra jelent meg,de én lattam valahol hogy ps2-re is van.Ez igaz? -
#509 EHHEZ ki mit szól? Remélem igaz és vmi atomnagy meglepetés lesz :) -
#508 Aranyos!;))) -
#507 Igen, csak futkozz el előle, olyan 3-4 percig -
ballor #506 A beauty-ra gondolsz? A beastot megölve, a csaj jön felém. Ekkor várjak ki perceket és átváltozik fehérre? -
#505 Amikor már nem a páncéljukban vannak és közelítenek felétek, ott kell kerülgetni 1-2 percig, egy idő után átmegy az egész háttér fehérbe és ott ha fényképezőgépet előveszed(előlehet),akkor pózolnak. 3 percig megy a dolog utána vége a harcnak ÍGY -
#504 amikor pózolnak? Na az engem is érdeklne... de milyen fehér rész? :D -
ballor #503 Megvan a fényképező, de nem tudom hogyan lehet a bossokat fényképezni. Valami olyasmit olvastam, hogy a fehér részkor lehet. De hogyan? Mert ugye altatom a beautyt és a fehér részen nem engedi a fényképezőt elővenni. -
#502 -
ballor #501 Ha valaki (nem én), mondjuk 2-3 végigjátszásra a Big Boss lesz, akkor az összes alatta lévő tárgyat unlockolja? Vagy mindhez végig kell vinni (pl. Altair, Solar Gun stb.)? -
#500 Loál, Metal Gear film :D -
#499 Minden fight pofon egyszerű, ha megtanulod őket... -
#498 Annyira nem vészes szerintem, ha az ember tudja mit kell csinálni. Mondjuk ehhez nekem kellett a gúgli;))) -
#497 Screaming Mantis elleni harc egy kicsit összetett, állandóan kinyírom Meryl-t, egy kis pihenő után megint belevetem magam....mondjuk lehetne annyi könnyítés, hogy ha kilövöm a katonákat akkor azok ne keljenek fel még1x... -
jhsgbr85 #496 köszi! -
#495 írta a végén, hogy az mk2-t ha megnyitod akkor megkapod a cuccokat. -
jhsgbr85 #494 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Amikor végigvittem a játékot kaptam egy csomó cuccot és 1 mentést. Majd amikor elindítom azt a mentést, akkor nem látom a játékban a kapott felszereléseket. Ez normális? Vagy, hogy kell aktiválni rendesen a mentést. Köszi -
Piccolo #493 Hár ezt sajnálattal hallom :/
Mondjuk a DVD-t már rákötöttem, szóval am ásodik végigjácásnál alapból felveszem és kiírom DVD-re az összes kisfilmet :) De rmeéltem, hogy van ennek gyorsabb módja is .Köszi. -
Foxhound1980 #492 Nem lehet sajnos. A korábbi verziókban volt erre lehetőség, most kihagyták. -
Piccolo #491 Hi, kis teknikai segítségre van szükségem.
A Metal Gear Solid 4-el kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy az átvezető filmeket ( nem a briefinget, hanem pl Raiden vs Vamp ) visszatudom e játszani valahol/valahogy a menüben például? Ha szeretném megmutatni valakinek vagy csak jómagam szeretném újból megnézni a jeleneteket, macerás lenne minden alkalommal egy közeli mentést betöltve odakommandózni.
Szóval van bármi javaslat, ötlet? Előre is köszönöm. -
#490 Nem lehet Raidennel menni -
Rapperman #489 Azt szeretném megtudni, hogy a játék során nem lehet Raiden-el menni?
Én most a havas pályán vagyok!Nagyon nagy egy játék az biztos!
Nagyon LOL volt a játékban amikor a majom itta a dobozos üdítőt meg amikor odament a hordóhoz az egyik katona azt az Akiba vagy ki meg ott szart azt szaros valaggal rohant! -
#488 Hát dúrva egy családregény az biztos!;D -
#487 Na skacok én most végeztem vele.... hát...ez a Kojima nem százas.
Hosszú ideje konzolozom, de ilyet még nem láttam és sztem az FF-ig nem is fogok.
Elképesztő mit csináltak ezek..... :) -
#486 Na tegnap harom orat toltottem a MGS4 Data Base-ben.... mindent tudok :D -
#485 Ott az a titok, hogy az egyik sarokban mindig popol uj tolteny ahhoz a fenenagy fegyveredhez... igy mar nem nehez :D -
#484 nagy nehezen sikerült kinyínom Vamp-et, de most meg azoknál a rohadt szúszájd gekkóknál döglök meg mert lejár az idő... -
#483 Ez igaz, de nekem az jutott eszembe, hogy a nano-gépek miatt esetleg le kéne bénítani, vagy altatózni. Szal az égvilágon mindent kipróbáltam ellene, amit csak tudtam, Drebin rajtam gazdagodott meg!;) Aztán amikor már sehogy nem jött össze, akkor begúgliztam és úgy is vagy 2X-3X le kellett fektetnem mire összejött.
Tudom béna vagyok, de ez van. -
Foxhound1980 #482 Jaja, felhívtak tényleg. -
#481 Ha úgy 3x kinyírod,akkor már mondani fogják,mert Snake mondja nekik hogy hát ez így kurvára nem akar megdögleni :D -
Foxhound1980 #480 Jah de előtte meg valami hülye ezüst lőszerekről megy a papolás :D -
Foxhound1980 #479 Nem hiszem. Én is kérdeztem, késöbb tőlem is kérdezték :D -
#478 Ha szólsz Otaconnak vagy Rose-nak már nem emlékszem ő mondja,hogy ugye a nanogépek miatt gyógyul vilámgyorsan Vamp, ezért vmit kéne használni ami elfolytja azokat. Csak egy dolog van a tárgylistádban ami képes erre :D -
#477 Hát én is megszenvedtem vele mire összejött. Az a dúrva, hogy erre szerintem csak véletlenül jön rá magától az ember, nekem is kellett egy kis gúgle hozzá, de valszeg csak én vagyok a béna.;))) -
#476 Nem,elég az egyik ha lefogy. Bal oldali tárgylistában legyen az injekció kiválasztva, jobb oldalon meg vagy semmi,vagy olyan fegyver amivel lehet cqc-t használni,oda van írva -
#475 mindkét csíknak el kell fogynia vagy csak az életének?
mi legyen a kezemben az injekció meg a kés? -
#474 vigyázz hogy ne nyomj irányt csak az elkapás gombot