Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wordsworth
akkor hogy a fenébe játszik az ember 1-2-4-ben solidus snakevel? ha Naked Snake az egész elõzménye? Leszögezem, hogy nekem a 4 az elsõ MGS játékom, szóval elnézést kérek a tudatlanságomért, csak szeretném kicsit megérteni a dolgokat :)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Sippie
baszki... szóval Nakes = Naked
amúgy a 2.részben Raident irányítjuk <#vigyor>
Sippie
Big boss = Nakes Snake
A fõhõsünk Solid Snake, a fõgonosz Liquid Snake, a tökéletes klón meg Solidus Snake
Al Age
A hozzászólásod elsõ bekezdésben végig Naked Snake-rõl (késõbb Big Boss) van szó.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

wordsworth
Na akkor egy pillanat:
The boss és Volgin idejében küldték Naked Snaket
Utánna Snake-nek (aki egyezik Naked Snakkel nem?) kiadták, hogy olje meg Volgint és The boss-t aki elvileg a mentora
Késõbb Snake (akkor Snake az a Solid snake, és naked snake az tök más emberke?) megkapja a Big Boss címet.

Egyesült államok új vezetõsége a Patrióták.

1972 Les Enfants Terribles megszületik Solid; liquid, Solidus snake
Akkor most mivan? :)
Mert Ezek a klónok a régi Snake-bõl lettek, ugye aki Big boss volt.
Akkor ezekszerint Két Solid Snake van?

Seth
1-2-4-ben Solid Snake. A 3. részben Naked Snake aka Big Boss

PSN ID.: Beegabor

wordsworth
Többszöri olvasásra kezdem felfogni a történetet. Viszont egy dolgot nagyon nem tudok megérteni.. Mikor létrejött a három klón (Akiket Zero csinátatott) Solidus Snake, Liquid Snake, Meg asszem Solid Snake..
Nahmost ugye mi elvileg Solid Snake-t irányítjuk nemde? Akkor ez elõtt kit irányítottunk? Snake-et? Aka Big boss, The boss halála után, akibõl a klónok lettek?

wordsworth
és õk kinek a privát katonáik? :p

PMC: Private Military Companies

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

wordsworth
PMC-k pontosan kicsodák? Vagy ez majd kiderül késõbb?

A tegnapi Big Boss eredményem, a nyereményekkel: MGS4 BBE

Na, ma meg is csináltam a Big Boss rangot. Jó volt nagyon!

Sippie
*pontosabban
Sippie
pontosabb, lehet nálad fegyó, csak CQC-s legyen, azt látod ha elõkapod hogy olyan-e. Azért dobja el a csávót, mert R1-nél irányt nyomsz. Azt nem szabad, mögé mész R1 és nem nyomsz mást, akkor rendesen megfogja. Amit én nem tudok hogy régebbi részekben elvileg lehetett hullákat dobozokba meg helyekre elrejteni, na azt itt lehet-e?
"A hagyatékos részt még fogtam de amikor bejönnek a képbe a klónok meg x.-ik szervezet... ááá :D"

Gametrailersen van egy király MGS retrospective, ahol szépen elmesélik az eddigi részek történetét is. Ajánlott + wikipedia.

"Mellesleg van egy kis gondom, hogyan lehet valakit megkéselni?"

Hátulról elkapod az R1-el (folyamatosan nyomod), majd nyomsz egy háromszöget. Figyelj arra, hogy ne legyen fegyó a kezedben közben.

"Úristen ott megy el mellettem és észrevesz és megöl és megrángat azt nem.. Ez nekem annyira nem jön be :D "

Magasabb szinteken már jobban észrevesznek.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

wordsworth
Hali, jó, hogy fullkezdõ mgs-esként válaszolok :) MK2-t nyissad meg (kis robi)
Én egy mgs résszel sem játszottam, de mondom mostmár muszáj kipróbálni :)
megvettem 576konzolt abban volt történet ismertetõ, valamint idõvonal (igaz, hogy 3x-i olvasásra sem értettem meg teljesen a dolgokat :))))

A hagyatékos részt még fogtam de amikor bejönnek a képbe a klónok meg x.-ik szervezet... ááá :D

Mellesleg van egy kis gondom, hogyan lehet valakit megkéselni? Briefing-ben olvastam, hogy hogyan kellene de nekem nem akarja ://

(elvileg R1 és közben háromszög, de nekem csak kifekteti és bekábul)
És sajna utánna fejbelövöldözöm :)

Elején nekem nagyon furcsa volt ez a camo dolog, mondom Úristen ott megy el mellettem és észrevesz és megöl és megrángat azt nem.. Ez nekem annyira nem jön be :D

SZiasztok!
Az elsõ végigjátszás után egy rakás extra dolgot kaptam, de a következõ nekifutásra nem elérhetõek a bonusok. Mit rontottam el?
Na, már jól túl is vagyok rajta, sõt a pályán is.
Wolfival kell küzdenem, de csak holnap már.

Azt nem szeretem, hogy altató cuccot nem tudok venni Drebintõl.

Van valakinek ötlete, tippje az ACT3 motoros részéhez extrémen?
Egyszerûen nem bírom megcsinálni... Fejlövések MK22-vel, közben gránát adagolása nekem sok.

Hátha kitapasztalta már valaki ezt.

Sippie
majd ha a konaminál megerõsítik, akkor érdemes foglalkozni vele.
NEXUS6
Idén decemberben ez a dátum péntek 13-ra esik, mint a karácsony is, szal szerintem kacsa!;)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Seth
Még jó hogy képben vagy :) Ha nagyon szereted az mgs szériát ez nem fordulna szerintem elõ :)

tarti19
csak PS3-ra

Hello en is nagyon szeretem az mags-t és mindegyik megvan.Van 1 kérdésemMindenhol azt mondják hogy az mgs4 csak x-box 360-ra jelent meg,de én lattam valahol hogy ps2-re is van.Ez igaz?
Seth
EHHEZ ki mit szól? Remélem igaz és vmi atomnagy meglepetés lesz :)

NEXUS6
Aranyos!;)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Seth
Igen, csak futkozz el elõle, olyan 3-4 percig

A beauty-ra gondolsz? A beastot megölve, a csaj jön felém. Ekkor várjak ki perceket és átváltozik fehérre?

Seth
Amikor már nem a páncéljukban vannak és közelítenek felétek, ott kell kerülgetni 1-2 percig, egy idõ után átmegy az egész háttér fehérbe és ott ha fényképezõgépet elõveszed(elõlehet),akkor pózolnak. 3 percig megy a dolog utána vége a harcnak ÍGY

Sippie
amikor pózolnak? Na az engem is érdeklne... de milyen fehér rész? :D
Megvan a fényképezõ, de nem tudom hogyan lehet a bossokat fényképezni. Valami olyasmit olvastam, hogy a fehér részkor lehet. De hogyan? Mert ugye altatom a beautyt és a fehér részen nem engedi a fényképezõt elõvenni.

NEXUS6
<#nevetes1><#nyes><#nyes>

Ha valaki (nem én), mondjuk 2-3 végigjátszásra a Big Boss lesz, akkor az összes alatta lévõ tárgyat unlockolja? Vagy mindhez végig kell vinni (pl. Altair, Solar Gun stb.)?

Sippie
Sephi
Minden fight pofon egyszerû, ha megtanulod õket...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

NEXUS6
Annyira nem vészes szerintem, ha az ember tudja mit kell csinálni. Mondjuk ehhez nekem kellett a gúgli;)))

HUNMarcus
Screaming Mantis elleni harc egy kicsit összetett, állandóan kinyírom Meryl-t, egy kis pihenõ után megint belevetem magam....mondjuk lehetne annyi könnyítés, hogy ha kilövöm a katonákat akkor azok ne keljenek fel még1x...

PS3 ID: marcogi zsírkutya

köszi!
Sippie
írta a végén, hogy az mk2-t ha megnyitod akkor megkapod a cuccokat.
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Amikor végigvittem a játékot kaptam egy csomó cuccot és 1 mentést. Majd amikor elindítom azt a mentést, akkor nem látom a játékban a kapott felszereléseket. Ez normális? Vagy, hogy kell aktiválni rendesen a mentést. Köszi
Hár ezt sajnálattal hallom :/

Mondjuk a DVD-t már rákötöttem, szóval am ásodik végigjácásnál alapból felveszem és kiírom DVD-re az összes kisfilmet :) De rmeéltem, hogy van ennek gyorsabb módja is .Köszi.

Nem lehet sajnos. A korábbi verziókban volt erre lehetõség, most kihagyták.

Hi, kis teknikai segítségre van szükségem.

A Metal Gear Solid 4-el kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy az átvezetõ filmeket ( nem a briefinget, hanem pl Raiden vs Vamp ) visszatudom e játszani valahol/valahogy a menüben például? Ha szeretném megmutatni valakinek vagy csak jómagam szeretném újból megnézni a jeleneteket, macerás lenne minden alkalommal egy közeli mentést betöltve odakommandózni.

Szóval van bármi javaslat, ötlet? Elõre is köszönöm.

Seth
Nem lehet Raidennel menni

Azt szeretném megtudni, hogy a játék során nem lehet Raiden-el menni?
Én most a havas pályán vagyok!Nagyon nagy egy játék az biztos!
Nagyon LOL volt a játékban amikor a majom itta a dobozos üdítõt meg amikor odament a hordóhoz az egyik katona azt az Akiba vagy ki meg ott szart azt szaros valaggal rohant! <#nyes>

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

NEXUS6
Hát dúrva egy családregény az biztos!;D

cloud.strife
Na skacok én most végeztem vele.... hát...ez a Kojima nem százas.

Hosszú ideje konzolozom, de ilyet még nem láttam és sztem az FF-ig nem is fogok.

Elképesztõ mit csináltak ezek..... :)

www.digimomentsvideography.com

Sephi
Na tegnap harom orat toltottem a MGS4 Data Base-ben.... mindent tudok :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ott az a titok, hogy az egyik sarokban mindig popol uj tolteny ahhoz a fenenagy fegyveredhez... igy mar nem nehez :D

HUNMarcus
nagy nehezen sikerült kinyínom Vamp-et, de most meg azoknál a rohadt szúszájd gekkóknál döglök meg mert lejár az idõ...

PS3 ID: marcogi zsírkutya