633
  • ballor
    Meg kell keresni és kiirtani.
    A radar segíteni fog.
  • kuzmi
    hello!

South Amerikában tartok és beértem egy négyzet alakú házba ...ott lelőttem pár embert és megjelent egy csápos ember akibe belelőttem aztán eltűnt...hallani a nevetését , de sehol nem találom a házból pedig nem tudok kijönni...mit kell itt csinálni? előre is köszi a segítséget...
  • NEXUS6
    Nemtom volt-e már?

Linger in shadows

Elvileg a héten érkezik a PSN-re.
    Nagyon jó kis demo, jó lenne ha még sok követné és feléledne a demo scene, hogy sok igazán jó kódert termeljen ki a közösség, mint anno a C64/Amigás időkben.
  • Foxhound1980
    Extrák és cheatek garmada
  • wordsworth
    Nemtudom én így is élvezem, vágom, hogy ki-ki szóval így jó :)
  • Sippie
    nagyon nem... olyan hangulati elemek/poénok/zenék vannak benne, amiken beszarnak azok akik játszottak a korábbi részekkel. 1-2 játszd le legalább, azt PC-n is lehet.
  • Seth
    az egész metal gear sorozatot a kezdetektől
  • wordsworth
    Gametrailers-es retrospective mit is muat be pontosan? merrt ez gondolom nem a 1-2-3 :D
  • wordsworth
    ó-óóóóó :D
  • partizan182
    1,2 kijött pécére is.
  • wordsworth
    Hát nézd... ps2 nincsen, és nem is fogok pénzt adni érte ( noha FF10 vonz mivel fan vagyok de mindegy.. :)
    Azért ha mindent elolvasgatok róla, csak le fog esni a dolog :)
  • Seth
    Most hogy így belegondolok, kurvára el leszel kavarodva abban az infóáradatban , amit az arcunkba vágnak így a 4. részben. Azt se fogod tudni ki kivel van :) Egy halom geg,poén sem fog leesni, kár értük, jobban tennéd ha végigvinnéd előbb az előző részeket :D
  • partizan182
    1. Solid Snake
    2. Raiden (Solid Snake itt mellékszereplő, ill. a prológusban irányítod csak)
    3. Naked Snake (Big Boss)
    4. Solid Snake (Old Snake)
  • wordsworth
    nem keverem az embereket, csak azt nem értettem, hogy melyik részben kit irányít az ember :)
  • wordsworth
    Najó, ha nativespeaker beszél hozzám akkor kicsit gázosabban értem meg a dolgokat, de pl mgs4-ben is bekapcsoltam felíratot minden alatt és semmi gondom nincs :)
  • wordsworth
    remélem perfect angol elég hozzá ;)
  • Seth
    Legegyszerűbb ha megnézed a gametrailers.com -on a retrospective-eket. ITT van az utolsó rész, ebben időrendbe van rakva minden a 4. részig

Remélem megy az angol, ha nem akkor nem értem hogy minek is játszol egy olyan játékkal,ahol a sztori kulcsfontosságú :D
  • partizan182
    Azért bátor vállalkozás volt nekiesni a negyediknek úgy, hogy az első hármat nem játszottad...
  • D0C
    Szerintem keveri Solidus-t Solid-al.
  • Seth
    Milyen Solidus Snake? Ő a 2. részben a főgonosz

Időrendi sorrendben a 3. rész tekinthető az első résznek, amiben Naked Snake a főszereplő, ő lesz majdan Big Boss, akinek majd 3 klónja készül(Solid,Liquid,Solidus). Az 1.,2.(eleje),4. részben már Solid Snake játszik
  • wordsworth
    akkor hogy a fenébe játszik az ember 1-2-4-ben solidus snakevel? ha Naked Snake az egész előzménye? Leszögezem, hogy nekem a 4 az első MGS játékom, szóval elnézést kérek a tudatlanságomért, csak szeretném kicsit megérteni a dolgokat :)
  • Sippie
    baszki... szóval Nakes = Naked
    amúgy a 2.részben Raident irányítjuk
  • Sippie
    Big boss = Nakes Snake
    A főhősünk Solid Snake, a főgonosz Liquid Snake, a tökéletes klón meg Solidus Snake
  • Al Age
    A hozzászólásod első bekezdésben végig Naked Snake-ről (később Big Boss) van szó.
  • wordsworth
    Na akkor egy pillanat:
    The boss és Volgin idejében küldték Naked Snaket
    Utánna Snake-nek (aki egyezik Naked Snakkel nem?) kiadták, hogy olje meg Volgint és The boss-t aki elvileg a mentora
    Később Snake (akkor Snake az a Solid snake, és naked snake az tök más emberke?) megkapja a Big Boss címet.

Egyesült államok új vezetősége a Patrióták.

1972 Les Enfants Terribles megszületik Solid; liquid, Solidus snake
    Akkor most mivan? :)
    Mert Ezek a klónok a régi Snake-ből lettek, ugye aki Big boss volt.
    Akkor ezekszerint Két Solid Snake van?
  • Seth
    1-2-4-ben Solid Snake. A 3. részben Naked Snake aka Big Boss
  • wordsworth
    Többszöri olvasásra kezdem felfogni a történetet. Viszont egy dolgot nagyon nem tudok megérteni.. Mikor létrejött a három klón (Akiket Zero csinátatott) Solidus Snake, Liquid Snake, Meg asszem Solid Snake..
    Nahmost ugye mi elvileg Solid Snake-t irányítjuk nemde? Akkor ez előtt kit irányítottunk? Snake-et? Aka Big boss, The boss halála után, akiből a klónok lettek?
  • wordsworth
    és ők kinek a privát katonáik? :p
  • ballor
    PMC: Private Military Companies
  • wordsworth
    PMC-k pontosan kicsodák? Vagy ez majd kiderül később?
  • ballor
    A tegnapi Big Boss eredményem, a nyereményekkel: MGS4 BBE
  • ballor
    Na, ma meg is csináltam a Big Boss rangot. Jó volt nagyon!
  • Sippie
    *pontosabban
  • Sippie
    pontosabb, lehet nálad fegyó, csak CQC-s legyen, azt látod ha előkapod hogy olyan-e. Azért dobja el a csávót, mert R1-nél irányt nyomsz. Azt nem szabad, mögé mész R1 és nem nyomsz mást, akkor rendesen megfogja. Amit én nem tudok hogy régebbi részekben elvileg lehetett hullákat dobozokba meg helyekre elrejteni, na azt itt lehet-e?
  • partizan182
    "A hagyatékos részt még fogtam de amikor bejönnek a képbe a klónok meg x.-ik szervezet... ááá :D"

Gametrailersen van egy király MGS retrospective, ahol szépen elmesélik az eddigi részek történetét is. Ajánlott + wikipedia.

"Mellesleg van egy kis gondom, hogyan lehet valakit megkéselni?"

Hátulról elkapod az R1-el (folyamatosan nyomod), majd nyomsz egy háromszöget. Figyelj arra, hogy ne legyen fegyó a kezedben közben.

"Úristen ott megy el mellettem és észrevesz és megöl és megrángat azt nem.. Ez nekem annyira nem jön be :D "

Magasabb szinteken már jobban észrevesznek.
  • wordsworth
    Hali, jó, hogy fullkezdő mgs-esként válaszolok :) MK2-t nyissad meg (kis robi)
    Én egy mgs résszel sem játszottam, de mondom mostmár muszáj kipróbálni :)
    megvettem 576konzolt abban volt történet ismertető, valamint idővonal (igaz, hogy 3x-i olvasásra sem értettem meg teljesen a dolgokat :))))

A hagyatékos részt még fogtam de amikor bejönnek a képbe a klónok meg x.-ik szervezet... ááá :D

Mellesleg van egy kis gondom, hogyan lehet valakit megkéselni? Briefing-ben olvastam, hogy hogyan kellene de nekem nem akarja ://

(elvileg R1 és közben háromszög, de nekem csak kifekteti és bekábul)
    És sajna utánna fejbelövöldözöm :)

Elején nekem nagyon furcsa volt ez a camo dolog, mondom Úristen ott megy el mellettem és észrevesz és megöl és megrángat azt nem.. Ez nekem annyira nem jön be :D
  • Sumo10
    SZiasztok!
    Az első végigjátszás után egy rakás extra dolgot kaptam, de a következő nekifutásra nem elérhetőek a bonusok. Mit rontottam el?
  • ballor
    Na, már jól túl is vagyok rajta, sőt a pályán is.
    Wolfival kell küzdenem, de csak holnap már.

Azt nem szeretem, hogy altató cuccot nem tudok venni Drebintől.
  • ballor
    Van valakinek ötlete, tippje az ACT3 motoros részéhez extrémen?
    Egyszerűen nem bírom megcsinálni... Fejlövések MK22-vel, közben gránát adagolása nekem sok.

Hátha kitapasztalta már valaki ezt.
  • Sippie
    majd ha a konaminál megerősítik, akkor érdemes foglalkozni vele.