Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
A fõhõsünk Solid Snake, a fõgonosz Liquid Snake, a tökéletes klón meg Solidus Snake
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
The boss és Volgin idejében küldték Naked Snaket
Utánna Snake-nek (aki egyezik Naked Snakkel nem?) kiadták, hogy olje meg Volgint és The boss-t aki elvileg a mentora
Késõbb Snake (akkor Snake az a Solid snake, és naked snake az tök más emberke?) megkapja a Big Boss címet.
Egyesült államok új vezetõsége a Patrióták.
1972 Les Enfants Terribles megszületik Solid; liquid, Solidus snake
Akkor most mivan? :)
Mert Ezek a klónok a régi Snake-bõl lettek, ugye aki Big boss volt.
Akkor ezekszerint Két Solid Snake van?
Nahmost ugye mi elvileg Solid Snake-t irányítjuk nemde? Akkor ez elõtt kit irányítottunk? Snake-et? Aka Big boss, The boss halála után, akibõl a klónok lettek?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Gametrailersen van egy király MGS retrospective, ahol szépen elmesélik az eddigi részek történetét is. Ajánlott + wikipedia.
"Mellesleg van egy kis gondom, hogyan lehet valakit megkéselni?"
Hátulról elkapod az R1-el (folyamatosan nyomod), majd nyomsz egy háromszöget. Figyelj arra, hogy ne legyen fegyó a kezedben közben.
"Úristen ott megy el mellettem és észrevesz és megöl és megrángat azt nem.. Ez nekem annyira nem jön be :D "
Magasabb szinteken már jobban észrevesznek.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Én egy mgs résszel sem játszottam, de mondom mostmár muszáj kipróbálni :)
megvettem 576konzolt abban volt történet ismertetõ, valamint idõvonal (igaz, hogy 3x-i olvasásra sem értettem meg teljesen a dolgokat :))))
A hagyatékos részt még fogtam de amikor bejönnek a képbe a klónok meg x.-ik szervezet... ááá :D
Mellesleg van egy kis gondom, hogyan lehet valakit megkéselni? Briefing-ben olvastam, hogy hogyan kellene de nekem nem akarja ://
(elvileg R1 és közben háromszög, de nekem csak kifekteti és bekábul)
És sajna utánna fejbelövöldözöm :)
Elején nekem nagyon furcsa volt ez a camo dolog, mondom Úristen ott megy el mellettem és észrevesz és megöl és megrángat azt nem.. Ez nekem annyira nem jön be :D
Az elsõ végigjátszás után egy rakás extra dolgot kaptam, de a következõ nekifutásra nem elérhetõek a bonusok. Mit rontottam el?
Wolfival kell küzdenem, de csak holnap már.
Azt nem szeretem, hogy altató cuccot nem tudok venni Drebintõl.
Egyszerûen nem bírom megcsinálni... Fejlövések MK22-vel, közben gránát adagolása nekem sok.
Hátha kitapasztalta már valaki ezt.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PSN ID.: Beegabor
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Mondjuk a DVD-t már rákötöttem, szóval am ásodik végigjácásnál alapból felveszem és kiírom DVD-re az összes kisfilmet :) De rmeéltem, hogy van ennek gyorsabb módja is .Köszi.
A Metal Gear Solid 4-el kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy az átvezetõ filmeket ( nem a briefinget, hanem pl Raiden vs Vamp ) visszatudom e játszani valahol/valahogy a menüben például? Ha szeretném megmutatni valakinek vagy csak jómagam szeretném újból megnézni a jeleneteket, macerás lenne minden alkalommal egy közeli mentést betöltve odakommandózni.
Szóval van bármi javaslat, ötlet? Elõre is köszönöm.
Én most a havas pályán vagyok!Nagyon nagy egy játék az biztos!
Nagyon LOL volt a játékban amikor a majom itta a dobozos üdítõt meg amikor odament a hordóhoz az egyik katona azt az Akiba vagy ki meg ott szart azt szaros valaggal rohant! <#nyes>#nyes>
MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G
Hosszú ideje konzolozom, de ilyet még nem láttam és sztem az FF-ig nem is fogok.
Elképesztõ mit csináltak ezek..... :)
www.digimomentsvideography.com
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PS3 ID: marcogi zsírkutya