Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wordsworth
Nekem ez az elsõ részem, tudom, hogy nosztalgia, nem a történet vezetéssel van gondom, hanem a helyszínnel :)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Seth
Micsoda?? Best of rész az egész játékban.Talán nem játszottál az elsõ résszel? Nosztalgia ezerrel :)

PSN ID.: Beegabor

wordsworth
Mellesleg a shadow moseses rész nagyon nem tetszik :/

wordsworth
sõtt :D amikor megáll az õrnél, küldd oda mk2-t és zárjad rövidre a pmc-t és utanna megy tovább ^^

Seth
Te figyi, ilyen bonyolult dolgokat azért nem kéne neki mondani :D

wordsworth
Figy talalkozol vele, követed, elcseszed visszafut valamennyire. en ugy csinaltam, ha észrevett veletlen, akkor anesteticcel picsánlöttem, odamentem felkeltettem, és ládát a fejemre. Ládával simán végigmész az egészen :)

Tudod mit? Hagyd a picsába a jelzõt. A fütty is segít. Hallani csak hallasz. Valaki jön, fütyülve, kövesd...

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

azt még mond meg légyszi hogy milyen jelzõ...:)köszi
:)
Pedig ez magyarul volt.

Seth
Ne haragudj de máris elfáradtam..... :)

milyen jelzõ?
Seth
Ha szem elõl vesztessz egyet,akkor fülelj,hátha hallod a jellegzetes fütyülésüket,plusz az a jelzõ amit kaptál is jelzi,hogy éppen a város melyik részén van

köszi SETH hogy segítesz...és hol lehet találni a lázadókat, mert elég kevés van?

Ballor sztem nem kötelezõ ezt elolvasni, aki nem akarja elolvasni az majd játszik úgy...
Seth
AZ hogy elvezessenek a lázadók búvóhelyére

Nem értem miért játszod akkor.
Minimális angol kell már szinte mindenhez.
Ha nagyon nem megy, akkor a 576 újságot vedd meg.

Ha itt mindent elmondunk, akkor a többi embernek, akik szeretnék élvezni is, lelõjök a poént.

mi ennek a pályának a célja?
és meddig kell követni õket?
Seth
AZt tudtad hogy azokat a lázadókat észrevétlenül követni kéne és nem lemészárolni ?? Atyaég,az ellenfeleket is kerülni kéne, a helikoptereket meg mégjobban hanyagold. Angol tudás nélkül ez a játék nulla élvezet, fogadjunk a sokáig beszélõs átvezetõket átnyomod,a briefingeknél meg kimész kajálni...

nem nagyon tudok angoloul...
igen ott vagyok...azok a lázadók akiket ha megölök akkor mondanak valamit?párat már megöltem:)hol lehet õket találni?pár helikoptert is leszedtem már, de a tököm kezd telelenni ezzel a pályával, mert már 2 órája ezt csinálom...
wordsworth
act3ban vagy? mellesleg tudsz angolul?
Ha act 3ban vagy akkor keressed a lázadókat (big mama) signállal és utánna követned kell h ne vegyen észre.

csak azért kérdezem mert már egy órája járom az utcákat és nem látok semmi olyat amit kellene sztem...teljesen üres a radar...
Ebben mi lesz az élvezet, hogy mindent megkérdezel?
A játék lényegét fogod ezzel megsemmisíteni.
Nem nagyon lehet elakadni, esetleg egy-két bossnál, de nem vészes.

Menni fog! Csináld!

köszi sikerült...most egy nagy városban vok sztem már mindenkit kinyírtam, de a radaron semmi nincs hogy hova menjek...itt mit kell csinálni?köszi
NEXUS6
A szem elé helyezhetõ displaynak van 3 üzemmódja: radar, távcsö, éjjellátó. A tárgylistádon menj rá és a megfelelõ gomb lenyomásával választod ki.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

wordsworth
közben megtaláltam faq-ban sry

wordsworth
Shadow mosesban vagyok, security roomban (otacon régi irodája ^^ )
Beesik egy Gekko, mit kell vele csinalni?

melyik az éjjellátó?
NEXUS6
Éjjellátót esetleg érdemes használni!;)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Meg kell keresni és kiirtani.
A radar segíteni fog.

hello!

South Amerikában tartok és beértem egy négyzet alakú házba ...ott lelõttem pár embert és megjelent egy csápos ember akibe belelõttem aztán eltûnt...hallani a nevetését , de sehol nem találom a házból pedig nem tudok kijönni...mit kell itt csinálni? elõre is köszi a segítséget...
NEXUS6
Nemtom volt-e már?

Linger in shadows

Elvileg a héten érkezik a PSN-re.
Nagyon jó kis demo, jó lenne ha még sok követné és feléledne a demo scene, hogy sok igazán jó kódert termeljen ki a közösség, mint anno a C64/Amigás idõkben.

wordsworth
Nemtudom én így is élvezem, vágom, hogy ki-ki szóval így jó :)

Sippie
nagyon nem... olyan hangulati elemek/poénok/zenék vannak benne, amiken beszarnak azok akik játszottak a korábbi részekkel. 1-2 játszd le legalább, azt PC-n is lehet.
Seth
az egész metal gear sorozatot a kezdetektõl

wordsworth
Gametrailers-es retrospective mit is muat be pontosan? merrt ez gondolom nem a 1-2-3 :D

wordsworth
ó-óóóóó :D

1,2 kijött pécére is.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

wordsworth
Hát nézd... ps2 nincsen, és nem is fogok pénzt adni érte ( noha FF10 vonz mivel fan vagyok de mindegy.. :)
Azért ha mindent elolvasgatok róla, csak le fog esni a dolog :)

Seth
Most hogy így belegondolok, kurvára el leszel kavarodva abban az infóáradatban , amit az arcunkba vágnak így a 4. részben. Azt se fogod tudni ki kivel van :) Egy halom geg,poén sem fog leesni, kár értük, jobban tennéd ha végigvinnéd elõbb az elõzõ részeket :D

1. Solid Snake
2. Raiden (Solid Snake itt mellékszereplõ, ill. a prológusban irányítod csak)
3. Naked Snake (Big Boss)
4. Solid Snake (Old Snake)

wordsworth
nem keverem az embereket, csak azt nem értettem, hogy melyik részben kit irányít az ember :)

wordsworth
Najó, ha nativespeaker beszél hozzám akkor kicsit gázosabban értem meg a dolgokat, de pl mgs4-ben is bekapcsoltam felíratot minden alatt és semmi gondom nincs :)

wordsworth
remélem perfect angol elég hozzá ;)

Seth
Legegyszerûbb ha megnézed a gametrailers.com -on a retrospective-eket. ITT van az utolsó rész, ebben idõrendbe van rakva minden a 4. részig

Remélem megy az angol, ha nem akkor nem értem hogy minek is játszol egy olyan játékkal,ahol a sztori kulcsfontosságú :D

Azért bátor vállalkozás volt nekiesni a negyediknek úgy, hogy az elsõ hármat nem játszottad...

D0C
Szerintem keveri Solidus-t Solid-al.

Seth
Milyen Solidus Snake? Õ a 2. részben a fõgonosz

Idõrendi sorrendben a 3. rész tekinthetõ az elsõ résznek, amiben Naked Snake a fõszereplõ, õ lesz majdan Big Boss, akinek majd 3 klónja készül(Solid,Liquid,Solidus). Az 1.,2.(eleje),4. részben már Solid Snake játszik