633
  • kuzmi
    próbálom megfogni, de ne kapja el, hanem verekedni akar...esetleg le kéne gugolni?de azt sem akar:(
  • NEXUS6
    Na hát ez trükkös, asszem én is ennél akadtam mg először!;)

A hajam letéptem, aztán el kellett olvasnom nekem is a gúgglit. Szal le kell teríteni a csákót, aztán odarohansz hozzá, fegyvert elrakod a kezedből (ez fontos), és előveszed az inyekciós tűt (syringe), elkezded nyomni az R1-et, majd ha megfogtad akkor háromszöget.
  • kuzmi
    sikerült végigmennem európát, köszi a segítségeket...most Vamp-pel küzdök olvastam hogy az injekcióval kell megölni miután elfogy az élete...de nem tudom elkapni...melyik az elkapó gomb?
  • NEXUS6
    Azon én is akkorát nevettem.;D
  • wordsworth
    Hááát furcsa volt :D Nem kicsit volt ötletes :)
  • Seth
    És az eredeti első rész hogy tetszett?? Mikor álmodik a gépen Snake :D
  • wordsworth
    miért lenne marhaság? :) Nekem így is bejön, utánnaolvasgattam történettel is oké vagyok, egyszerűen csak nem tetszik a helyszín :)
  • Sippie
    detto... az a helyzet hogy amikor megszólalt a zene, én egy ideig nem is mozdultam, nehogy abbamaradjon :D a könnyem is kicsordult volna , ha akkor játszottam volna az első résszel amikor megjelent (10 éve ugye), pedig a ps1-em még mindig megvan :) De ez a sorozat nekem később jött be.
    Wordsworth, neked meg nem hiába írjuk, hogy marhaság amit csinálsz, de te tudod (rosszul )

nemsokára elkezdem legkeményebb fokozaton, de már előre félek pár helyszíntől :D azé jóóóóóó lesz.
  • wordsworth
    naja, lehet nekem ezért nem okoz ilyesfajta katarzist :D, viszont a briefingben a radenes jelent nem semmi ^^
  • Seth
    A régi helyszíneket fantasztikus volt látni jobb grafikával(a felépítésével szerintem semmi gond nincs), a flashbackeknél megdobbant az ember szíve, a The Best is Yet to Come mikor megszólalt én kész voltam.Rám ilyen hatással volt :D
  • wordsworth
    Nekem ez az első részem, tudom, hogy nosztalgia, nem a történet vezetéssel van gondom, hanem a helyszínnel :)
  • Seth
    Micsoda?? Best of rész az egész játékban.Talán nem játszottál az első résszel? Nosztalgia ezerrel :)
  • wordsworth
    Mellesleg a shadow moseses rész nagyon nem tetszik :/
  • wordsworth
    sőtt :D amikor megáll az őrnél, küldd oda mk2-t és zárjad rövidre a pmc-t és utanna megy tovább ^^
  • Seth
    Te figyi, ilyen bonyolult dolgokat azért nem kéne neki mondani :D
  • wordsworth
    Figy talalkozol vele, követed, elcseszed visszafut valamennyire. en ugy csinaltam, ha észrevett veletlen, akkor anesteticcel picsánlöttem, odamentem felkeltettem, és ládát a fejemre. Ládával simán végigmész az egészen :)
  • ballor
    Tudod mit? Hagyd a picsába a jelzőt. A fütty is segít. Hallani csak hallasz. Valaki jön, fütyülve, kövesd...
  • kuzmi
    azt még mond meg légyszi hogy milyen jelző...:)köszi
  • ballor
    :)
    Pedig ez magyarul volt.
  • Seth
    Ne haragudj de máris elfáradtam..... :)
  • kuzmi
    milyen jelző?
  • Seth
    Ha szem elől vesztessz egyet,akkor fülelj,hátha hallod a jellegzetes fütyülésüket,plusz az a jelző amit kaptál is jelzi,hogy éppen a város melyik részén van
  • ballor
  • kuzmi
    köszi SETH hogy segítesz...és hol lehet találni a lázadókat, mert elég kevés van?

Ballor sztem nem kötelező ezt elolvasni, aki nem akarja elolvasni az majd játszik úgy...
  • Seth
    AZ hogy elvezessenek a lázadók búvóhelyére
  • ballor
    Nem értem miért játszod akkor.
    Minimális angol kell már szinte mindenhez.
    Ha nagyon nem megy, akkor a 576 újságot vedd meg.

Ha itt mindent elmondunk, akkor a többi embernek, akik szeretnék élvezni is, lelőjök a poént.
  • kuzmi
    mi ennek a pályának a célja?
  • kuzmi
    és meddig kell követni őket?
  • Seth
    AZt tudtad hogy azokat a lázadókat észrevétlenül követni kéne és nem lemészárolni ?? Atyaég,az ellenfeleket is kerülni kéne, a helikoptereket meg mégjobban hanyagold. Angol tudás nélkül ez a játék nulla élvezet, fogadjunk a sokáig beszélős átvezetőket átnyomod,a briefingeknél meg kimész kajálni...
  • kuzmi
    nem nagyon tudok angoloul...
  • kuzmi
    igen ott vagyok...azok a lázadók akiket ha megölök akkor mondanak valamit?párat már megöltem:)hol lehet őket találni?pár helikoptert is leszedtem már, de a tököm kezd telelenni ezzel a pályával, mert már 2 órája ezt csinálom...
  • wordsworth
    act3ban vagy? mellesleg tudsz angolul?
    Ha act 3ban vagy akkor keressed a lázadókat (big mama) signállal és utánna követned kell h ne vegyen észre.
  • kuzmi
    csak azért kérdezem mert már egy órája járom az utcákat és nem látok semmi olyat amit kellene sztem...teljesen üres a radar...
  • ballor
    Ebben mi lesz az élvezet, hogy mindent megkérdezel?
    A játék lényegét fogod ezzel megsemmisíteni.
    Nem nagyon lehet elakadni, esetleg egy-két bossnál, de nem vészes.

Menni fog! Csináld!
  • kuzmi
    köszi sikerült...most egy nagy városban vok sztem már mindenkit kinyírtam, de a radaron semmi nincs hogy hova menjek...itt mit kell csinálni?köszi
  • NEXUS6
    A szem elé helyezhető displaynak van 3 üzemmódja: radar, távcsö, éjjellátó. A tárgylistádon menj rá és a megfelelő gomb lenyomásával választod ki.
  • wordsworth
    közben megtaláltam faq-ban sry
  • wordsworth
    Shadow mosesban vagyok, security roomban (otacon régi irodája ^^ )
    Beesik egy Gekko, mit kell vele csinalni?
  • kuzmi
    melyik az éjjellátó?
  • NEXUS6
    Éjjellátót esetleg érdemes használni!;)