633
-
kuzmi #593 próbálom megfogni, de ne kapja el, hanem verekedni akar...esetleg le kéne gugolni?de azt sem akar:( -
#592 Na hát ez trükkös, asszem én is ennél akadtam mg először!;)
A hajam letéptem, aztán el kellett olvasnom nekem is a gúgglit. Szal le kell teríteni a csákót, aztán odarohansz hozzá, fegyvert elrakod a kezedből (ez fontos), és előveszed az inyekciós tűt (syringe), elkezded nyomni az R1-et, majd ha megfogtad akkor háromszöget. -
kuzmi #591 sikerült végigmennem európát, köszi a segítségeket...most Vamp-pel küzdök olvastam hogy az injekcióval kell megölni miután elfogy az élete...de nem tudom elkapni...melyik az elkapó gomb?
-
#590 Azon én is akkorát nevettem.;D -
#589 Hááát furcsa volt :D Nem kicsit volt ötletes :) -
#588 És az eredeti első rész hogy tetszett?? Mikor álmodik a gépen Snake :D -
#587 miért lenne marhaság? :) Nekem így is bejön, utánnaolvasgattam történettel is oké vagyok, egyszerűen csak nem tetszik a helyszín :) -
#586 detto... az a helyzet hogy amikor megszólalt a zene, én egy ideig nem is mozdultam, nehogy abbamaradjon :D a könnyem is kicsordult volna , ha akkor játszottam volna az első résszel amikor megjelent (10 éve ugye), pedig a ps1-em még mindig megvan :) De ez a sorozat nekem később jött be.
Wordsworth, neked meg nem hiába írjuk, hogy marhaság amit csinálsz, de te tudod (rosszul )
nemsokára elkezdem legkeményebb fokozaton, de már előre félek pár helyszíntől :D azé jóóóóóó lesz. -
#585 naja, lehet nekem ezért nem okoz ilyesfajta katarzist :D, viszont a briefingben a radenes jelent nem semmi ^^ -
#584 A régi helyszíneket fantasztikus volt látni jobb grafikával(a felépítésével szerintem semmi gond nincs), a flashbackeknél megdobbant az ember szíve, a The Best is Yet to Come mikor megszólalt én kész voltam.Rám ilyen hatással volt :D -
#583 Nekem ez az első részem, tudom, hogy nosztalgia, nem a történet vezetéssel van gondom, hanem a helyszínnel :) -
#582 Micsoda?? Best of rész az egész játékban.Talán nem játszottál az első résszel? Nosztalgia ezerrel :) -
#581 Mellesleg a shadow moseses rész nagyon nem tetszik :/ -
#580 sőtt :D amikor megáll az őrnél, küldd oda mk2-t és zárjad rövidre a pmc-t és utanna megy tovább ^^ -
#579 Te figyi, ilyen bonyolult dolgokat azért nem kéne neki mondani :D -
#578 Figy talalkozol vele, követed, elcseszed visszafut valamennyire. en ugy csinaltam, ha észrevett veletlen, akkor anesteticcel picsánlöttem, odamentem felkeltettem, és ládát a fejemre. Ládával simán végigmész az egészen :) -
ballor #577 Tudod mit? Hagyd a picsába a jelzőt. A fütty is segít. Hallani csak hallasz. Valaki jön, fütyülve, kövesd... -
kuzmi #576 azt még mond meg légyszi hogy milyen jelző...:)köszi -
ballor #575 :)
Pedig ez magyarul volt. -
#574 Ne haragudj de máris elfáradtam..... :) -
kuzmi #573 milyen jelző? -
#572 Ha szem elől vesztessz egyet,akkor fülelj,hátha hallod a jellegzetes fütyülésüket,plusz az a jelző amit kaptál is jelzi,hogy éppen a város melyik részén van -
ballor #571 #562 -
kuzmi #570 köszi SETH hogy segítesz...és hol lehet találni a lázadókat, mert elég kevés van?
Ballor sztem nem kötelező ezt elolvasni, aki nem akarja elolvasni az majd játszik úgy... -
#569 AZ hogy elvezessenek a lázadók búvóhelyére -
ballor #568 Nem értem miért játszod akkor.
Minimális angol kell már szinte mindenhez.
Ha nagyon nem megy, akkor a 576 újságot vedd meg.
Ha itt mindent elmondunk, akkor a többi embernek, akik szeretnék élvezni is, lelőjök a poént. -
kuzmi #567 mi ennek a pályának a célja?
-
kuzmi #566 és meddig kell követni őket? -
#565 AZt tudtad hogy azokat a lázadókat észrevétlenül követni kéne és nem lemészárolni ?? Atyaég,az ellenfeleket is kerülni kéne, a helikoptereket meg mégjobban hanyagold. Angol tudás nélkül ez a játék nulla élvezet, fogadjunk a sokáig beszélős átvezetőket átnyomod,a briefingeknél meg kimész kajálni... -
kuzmi #564 nem nagyon tudok angoloul...
-
kuzmi #563 igen ott vagyok...azok a lázadók akiket ha megölök akkor mondanak valamit?párat már megöltem:)hol lehet őket találni?pár helikoptert is leszedtem már, de a tököm kezd telelenni ezzel a pályával, mert már 2 órája ezt csinálom...
-
#562 act3ban vagy? mellesleg tudsz angolul?
Ha act 3ban vagy akkor keressed a lázadókat (big mama) signállal és utánna követned kell h ne vegyen észre. -
kuzmi #561 csak azért kérdezem mert már egy órája járom az utcákat és nem látok semmi olyat amit kellene sztem...teljesen üres a radar...
-
ballor #560 Ebben mi lesz az élvezet, hogy mindent megkérdezel?
A játék lényegét fogod ezzel megsemmisíteni.
Nem nagyon lehet elakadni, esetleg egy-két bossnál, de nem vészes.
Menni fog! Csináld! -
kuzmi #559 köszi sikerült...most egy nagy városban vok sztem már mindenkit kinyírtam, de a radaron semmi nincs hogy hova menjek...itt mit kell csinálni?köszi
-
#558 A szem elé helyezhető displaynak van 3 üzemmódja: radar, távcsö, éjjellátó. A tárgylistádon menj rá és a megfelelő gomb lenyomásával választod ki. -
#557 közben megtaláltam faq-ban sry -
#556 Shadow mosesban vagyok, security roomban (otacon régi irodája ^^ )
Beesik egy Gekko, mit kell vele csinalni? -
kuzmi #555 melyik az éjjellátó?
-
#554 Éjjellátót esetleg érdemes használni!;)