Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
Amúgy egy valami van amit a sztoriból nem igazán tudtam kivenni pedig nagyon próbáltam figyelni:
Most Meryl azért volt dühös az apjára Campbellre mert az összejött Rosemary-vel Raiden feleségél? Meg Raiden is azért viselkedett semlegesen Rose-al? Jól vettem ki hogy ez volt az oka?
Meg volt még valami amit Rose mondott hogy ezt azért csinálták Roy-al hogy õ és a fia biztonságba legyenek? Kitõl is? Ez ami eléggé nem volt így tiszta a végén.
Nagyon sajnálom hogy csak a 3-at vittem végig ezelõtt, biztos a többi is nagyon jó lehet ahogy utánaolvastam. Na majd ha lesz remake( megha álmodik a nyomorXD)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Úristen ez a játék, de fantasztikus volt! Maximális 10/10 És nem csak játéknak hanem filmnek is elsõ osztályú volt<#eljen>

De jó lenne ha agymosással kitörölhetõ lenne csakhogy újra átélhessem ezt a mestermûvet:D

Asszem itt az idõ megjavítani a psp-m és belevetni magam a Peace Walkerbe:)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Kiba
http://www.youtube.com/watch?v=op890jMzBrI

Victor1103
Hi!
Valaki tudna mondani egy jó tippet hogyan lehet a leghatékonyabban kinyírni Crying Wolfot? Engem boss ennyire pont a MGS3-ba baszott fel a The End aki ugyan úgy ilyen sniperes volt csak míg ott megvolt annak lehetsége hogyha elõretekertem a ps2 óráját akkor meghalt végelgyengülésbe itt nincs ilyen lehetõségem:P

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sephi
Nem értem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Banyapapa
mindegy mi ez csak Christian Bale ne legyen benne

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Amse
Seth
idióták XD

PSN ID.: Beegabor

Sephi

Amse
hi!
most lett meg a játék és eddig nem is volt internet a közelemben, de most van viszont nem frissített semmit. tényleg nincs még?
ha van a mentéssel nem szórakozik ugye?
üdv!

NEXUS6
Az egész pályán egyetlen csávó van a katonákon kívül, nem nehéz megtalálni, hogy ki az akit követni kell. Ráadásul fütyül is.

(Tiszta nextgen fíling, nem igaz? ;DDD Még ha 10 000 másik közül kellene megtalálni az OK, valszeg Kojimék is úgy tervezték, de ez lett belõle;).

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tibor
Egy fütyürészõs csávót kezdj követni, de ne ilyeszd el és ne fedezzenek fel elvezet egy helyre.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

kövesd a faszit

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Szeretnék kérni 1 kis segítséget,a 3.résznél mit kell csinálni amikor Snake-kel menni kell az utcákon? a segítséget elõre is köszönöm.

PS3 ID:ggeerryy87

Sephi
Ok mert ott le lehet tolteni az adatbazist. En is onnan frissultem :D

köszi

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

van hát :D

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Seth
Ha lenne neki,akkor letölthetne egy akkora batár adatbázist rá,amiben még arról is olvashat hol van anyajegy Sniper Wolf térdkalácsán.

Sippie
ez milyen gyenge hsz volt, miért nem a kérdésre válaszolsz?

Dane, Itt van egy leírás
Sippie
pffffffffff... bezzeg a tied.
Sephi
Van PS3-mod?

üdv!
tudnátok adni egy linket,ahol részletesen le van írva ez az egész metal gear univerzum minden történésével együtt? magyar lenne jó,de angol is megteszi

Sephi
Ez mekkora egy gyenge hozzaszolas volt....

Sippie
a betmen a solid snake... mekkora király...
zozo2001hu
Sephi
Na felkérték Christian Bale-t Solid Snake szerepere!!!!!!!!

zozo2001hu
Na megtaláltam, igen a gamer365-ön van az a 2 részes cikksorozat amire gondoltam, valóban a karakterleírásokat kerestem stevefarcry tollából. Nem tudja véletlenül valamelyikõtök az e-mail elérhetõségét a srácnak?

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Igen, azt meg egy kommentelõ (Stevefarcry) hozta össze. Nagyon részletes karakter leírás.

Seth
Gamer365-ön is volt egy összefoglaló asszem

Azt az 576 Konzol csinálta meg nyomtatott formában. Nagyon ajánlom, kegyetlen jól megcsinálták. Értelemszerûen abban van benne amelyikben az MGS4-et tesztelte Martin.

zozo2001hu
Sziasztok! Pár hónapja megjelent egy viszonylag jól összeszedett magyar cikk az eddigi Metal Gear Solid történetekrõl (1-2-3. részek tömör összefoglalója). Sajna nem találom a linket (talán valamelyik hazai gamer portálon vagy blogon volt), hátha valamelyikõtök elmentette és belinkelné ide, megköszönném.

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

sacano1
Köszi asztt tudtam csak aszt nem hogy ijekcioznom kell magam de sikerült.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Kratos86
Semmit nem kell átdugni! Azokat a babákat amik Mantis körül repkednek azokat kell lõnöd majd amikor a földre esnek fel kell venni õket! Utána ezekkel a babákkal tudod sebezni Mantist mert valami woodoo babák vagy mik! Miután megszûnik a "pajzs" Mantis körül utána már simán is meg tudod sebezni!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

greyfox
hát ha nem tudod, akkor meghaltál ;)

Steam: greyfox

sacano1
hogy lehet kinyirni Screaming Mantist irja hogy dugjam át a yojt a 2-esbe de sixaxis és nemtudom hogy kell valaki help.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

NEXUS6
<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Seth
Sir, you are awesome !!! <#eljen>

sikerült :)
próbálom megfogni, de ne kapja el, hanem verekedni akar...esetleg le kéne gugolni?de azt sem akar:(
NEXUS6
Na hát ez trükkös, asszem én is ennél akadtam mg elõször!;)

A hajam letéptem, aztán el kellett olvasnom nekem is a gúgglit. Szal le kell teríteni a csákót, aztán odarohansz hozzá, fegyvert elrakod a kezedbõl (ez fontos), és elõveszed az inyekciós tût (syringe), elkezded nyomni az R1-et, majd ha megfogtad akkor háromszöget.

sikerült végigmennem európát, köszi a segítségeket...most Vamp-pel küzdök olvastam hogy az injekcióval kell megölni miután elfogy az élete...de nem tudom elkapni...melyik az elkapó gomb?
NEXUS6
Azon én is akkorát nevettem.;D

wordsworth
Hááát furcsa volt :D Nem kicsit volt ötletes :)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Seth
És az eredeti elsõ rész hogy tetszett?? Mikor álmodik a gépen Snake :D

wordsworth
miért lenne marhaság? :) Nekem így is bejön, utánnaolvasgattam történettel is oké vagyok, egyszerûen csak nem tetszik a helyszín :)

Sippie
detto... az a helyzet hogy amikor megszólalt a zene, én egy ideig nem is mozdultam, nehogy abbamaradjon :D a könnyem is kicsordult volna <#vigyor>, ha akkor játszottam volna az elsõ résszel amikor megjelent (10 éve ugye), pedig a ps1-em még mindig megvan :) De ez a sorozat nekem késõbb jött be.
Wordsworth, neked meg nem hiába írjuk, hogy marhaság amit csinálsz, de te tudod (rosszul <#nyes>)

nemsokára elkezdem legkeményebb fokozaton, de már elõre félek pár helyszíntõl :D azé jóóóóóó lesz.
wordsworth
naja, lehet nekem ezért nem okoz ilyesfajta katarzist :D, viszont a briefingben a radenes jelent nem semmi ^^

Seth
A régi helyszíneket fantasztikus volt látni jobb grafikával(a felépítésével szerintem semmi gond nincs), a flashbackeknél megdobbant az ember szíve, a The Best is Yet to Come mikor megszólalt én kész voltam.Rám ilyen hatással volt :D

Oldal 1 / 13Következő →