13392
-
Dzsiti999 #9433 Hát akkor te nagyon jó játékos lehetsz! Gratulálok :D -
Ja téleg
nekem is megvót csak meguntam mer túl egyszerű vót :D -
Dzsiti999 #9431 Very Hard Fokozat elérése:
A készítőknek E-mailbe elküldöd a bankkártyaszámodat, így ők levonnak róla 20 dollárt, és adnak linket, hogy le tud tölteni a Very Hard fokozathoz a modifikációkat (1 giga). Feltelepíted, és a menüben kiválasztod. Ebben a fokozatban annyi a különbség, hogy 2 ütéstől halsz meg, az ellenség meg 10 jól sikerűlt ütéstől, és a tőr eltörik 50 csapás után. Megjavítani csak úgy lehet, hogy szerzel 10e Sand Credits-et, ezzel a menüben ki tudod nyitni a Special Load Map-ot, ami arra szolgál, hogy elteleportálj az öreghez, akinek szintén meg kell adni a bankkártyaszámodat... Le von róla 30 dollárt, és ad másik tőrt tele homokkal. Ha nem tudna adni, mert elfogyott, akkor egy minijáték keretében ki kell szúrni a szemét, és el kell lopni a botját. A botja, ha homokot érzékel a közelben, akkor tőrré alakul. FIGYELEM! A bot eltörik 200 ütés után, és nem kaphatsz újat! -
na ide figyelj ezekről én is tudtam csak mivel tudom hogy Brofi és Beni normalon az elsző SK-nál elakadnak ezért easy-n jáccanak ezért meséltem az automata ürítésrtől..
ja egyépként ha sokat álltok és halljátok hogy a sötét herceg dúdol akkor javítják mentális erővel a tőrön keletkezett lyukakat... 'szal ha kilyukadt a tőr várjatok míg dúdolni nem kezd a sötét herceg.
-
easyben lehet hogy automata de mediumban már a minigame van (by Black Hawk) hardban pedig a javítás (by ME)! te sem tudsz sokat erről a gammáról de azrt többent mint Brofi
-
csak rég játszottasm, és ilyenről nem tudtam :P
de ezek szerint nem is fogok tudni róla :) -
Kösz de ez még a közép kezdőbe sem tartozik... -
Brofi én nem idegellek ezek a barmok tényleg át akarják verni szegény Beni-t de ez az időnkénti automata ürítés hogy a következő adag begyüjtése shima ügy legyen! Tényleg nem tudsz semmit a gémről... -
bocsi de nincs fönn photosh... vagyis a játék :P -
bocs most nincs fent a játék de amúgy sosem szorultam rá -
print screent kérünk valamelyikőtöktől és akkor elhisszük, mert addig mind a kettő bukta, úgyhogy tök mind1 :) -
najó lebuktam :( tényelg csak szivatni akartam... BlackHawknak van igaza (#9421)... bocsiii.... -
ne bazd már át szegény gyereket. mondom hogy csak lyukas a tartály. De ehhez valóban van egy külön menüpont. ez egy plusz játék a játék készítőitől. egy külön játék ahol a sötét herceggel kell betekerni a tőr alján lévő tekerentyűt.
ez a jó megoldás úgyhogy nem kell kötekedni :@ na csá. -
ez most komoly, vagy vicc?
mert ez nagyon poén, nekem ilyen soha nem volt, szerintem csak szivatod szegényt, ugye? :) -
én rendes vagyok szal elmondom hogy miért van ez. (nem ugy mint egyes meg nem nevezett BlackHawkok). A csaták során ha nagyon sokat sebződsz akkor a tőr megreped (uyge abban van a homoktartály) és elkezd fogyni belőle a homok. ezt ugy tudod megjavitani, hogy keresel ilyen aranyszínű ládákat amikben homok van. ha feltöröd akkor kapsz párszáz sand creditet. a menüből az extrasban van egy menüpont hogy Repair. abban megtod javitani asszem 500 Sand Creditért a tőrödet. Sok sikert.
-
Beni521 #9418 ...és ereszt. Akkor ez nehezítés akar lenni? -
mondom én hogy kijukadt -.- -
Beni521 #9416 huhú, itt háború van készülőben, mindenesetre 4 homoktartályom van a sand gate elzárása után a kutyáknál már csak azt veszem észre h 1 -
tudsz róla hogy kuva jól rajzolsz? -
-.- ne idegelj :P -
NEEEEEEEEEEM már túl sokat gyüjtött és automatán üríti hogy a következő adag begyüjtése shima ügy legyen!!!!!! Látod ennyit tudsz a játékról -
hát, kieszi a homoktartályodból a homokot (kiszívja) -
NEM
azért mert lukas -
Beni521 #9410 és tehát ha a homokot eszik, akkor azért fogy el a homok tartály?
-
Beni521 #9409 kössz, remélem sikerül eljutnom addig (megint) -
szerintem az összes kutya könnyű, egyszerűen csak védekezz, és amikor látod hogy készül kinyitni a száját, akkor csapd meg, ha jó időben csapsz, akkor a tőrt átszúrja a fején!
ergo 1 ütés és meghalt... -
az első kutyáknál mondja meg asszem mindegyiknél hogy öld meg öld meg mind mert a homokot eszik -
Dzsiti999 #9406 A végigjátszás azért párbeszédes, hogy leírja a fő párbeszédeket, amik elmondják a történetet... -
Beni521 #9405 melleleg nem minden párbeszéd van lefordítva a végigjátszásban, ugyanis amikor jöttek új őrök akkor is, meg a kutyáknál is mondott vmit Dark Prince (és sztem azt hogyan kell hatásosan lekaszabolni őket) -
Beni521 #9404 az előző hülyeségemet visszavonom, rájöttem, h csak addig kell vágni őket míg el nem fogynak. az utánna lévő két kutya már nehezebb... -
Beni521 #9403 nem sand guard és dark guard? a sand guardnak ilyen pirosas a páncélja, és vele még fekete páncélosok vannak ( legalábbis úgy tudom, de lehet nem biztos. most úgy van h 1 sand guard, és 2 dark guard, és a dark guardok helyett jönnek újak ). amúgy ha kiirtottam őket akkor tudom elzárni a kaput? -
drága ált 2 fajta homok szörny áll a a sand gate-k nél a sand guardok és a gate guard nos elöbb a gate guardot sk-zd le rá fogsz jönni hogy melyik szörny az ált 1 db áll minden sand gate-nél asszem 1-iknél 2 db... -
Beni521 #9401 és tudja valaki honnan lehet beszerezni magyar nyelvű kézikönyvet hozzá? én Angliában vettem a játékot így egy kicsit nem magyar a kézikönyv -
Beni521 #9400 nem tudtam előrébb menni. kinyírtam az őröket de mindig újabbak jönnek. így eléggé nehézkes. azért jönnek újak mert az elsőt njem zártam el? és akkor mikor fogynak el? -
meg különben is a leírásban amit a játék mellé adnak benne van hoyg kell bezárni a "korongokat" meg hogy mi a Speedkill tudni kéne ezt a kedves játékosoknak XD ezt most csak poénból mert én sem nagyon vagyok original games
-
Dzsiti999 #9398 Hát az EoT az FW meg a T2S (még nincs kész) saját történeten alapulnak. A T2S-t kiegészíti a T2Sz (játék), és a T2Sz II (játék, készül)...
T2Sz I után sokan kérték, hogy legyen folytatása, ezért lesz :)
A végigjátszásról meg annyit, hogy az elején azért van leírva bővebben, mert akkor még bele kell jönni a játékba. Később meg azért hiányosabb, mert akkor már valószínüleg az illető rá fog jönni, hogy mit kell csinálnia. Ha nem jön rá, arra ott van a fórum, vagy az e-mail, vagy az MSN. Sztem nem sokan bírják a "szájbarágós" végigjátszásokat. Legalábbis megkérdeztem pár embert MSN-en mielőtt elkezdtem volna írni a végigjátszást, és azok közül elég kevesen mondták, hogy bírják a "szájbarágós" végig-eket.
Thx a kritikát. :) -
Az a PINK PRINCE TE TUDATLAN :D. -
Elvileg Ő(k?) csinálta/ák. Már mondta hoyg próbáljam ki de még nem töltöttem le :D majd talán egyszer :D -
Beni521 #9395 a PoP the two szarvasember játék is igen... vicces a figura kb hasonlít Princre csak a haja a kék. annak csak átírtátok a szövegét, vagy ti csináltátok az egészet? -
Beni521 #9394 szóval: a párbeszédek gyönyörűen le lettek fordítva. de kicsit hiányos, pl nincs leírva hogyan kell elzárni a korongot, vagy hogy hogyan kell Dark Prince-el kinyitni a másik ajtót. Az elején viszont igen részletes volt a végigjátszás leírása, meg a videók leírása is tökéletes. Vagyis az van ha elakad vki valahol nem biztos h rájön h mit hogyan kell csinálni. Tehát én a végigjátszásodat díjazom, mert le van írva mit kell csinálni, csak arra kell rájönni hogy hogyan