13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • armageddon666
    szerintem elméleti hibára gondol. vagy fordítási. vagy nemtom :D amugy WWben észrevettem én is vmit... mármint a végigjáccásban. 30 perce néztem. már nme emléxem mi volt a bajom vele XD
  • Dzsiti999
    Nem teljesen... Nestea-vel és Josh-al készítettük. A végigjátszásokat meg én írtam, de a hibákat amit jeleztek azt javítottam...
  • Beni521
    ki készítette az ott lévő végigjátszást, mert van néhány kritikám, és dicséretem rá
  • Beni521
    a te alkotmányod a Dahaka Team?
  • Beni521
    de azért jó kis videó
  • Neogan
    Ja, akkor sorry
  • armageddon666
    benen van a gémben -.-
  • Neogan
    Nem tudom ismeritek-e, de qrvajó!!
    Outtakes
  • armageddon666
    akkor nekem volt igazam a wikis elmélettel
  • armageddon666
    moddoljuk meg a gémet és ugy lesz majd hogy zombi prinszel legyakjuk gyorsan a viziert utána világhatalomra törünk huuuuuuuhhh deeee szar lenne... :D
  • Dzsiti999
    Az csak van... poénból rakták be.
  • Lipták Róbert
    És ez a vonalzó (titkos fegyver) mire jó? Mert először arra gondoltam, hogy a segítségért kiáltozó embert lehet kiszabadítani, de nem sikerült semmit csinálni ezzel a fegyverrel, csak egy ütésre széttörni :)
  • Dzsiti999
    Azért csak a keze változott át, mert csak a kezét érte el a homok... és amikor elérte a kezét, akkor a vezír visszaszívta, és a tőrt magába szúrta... Ha elérte volna az egész testét a Hercegnek, akkor pillanatok alatt zombi lett volna ő is.
  • Dzsiti999
    De átváltozott ő is... Ha amikor meghúztad a kart, miután felengedted azt az izét, akkor hallhatsz ilyen sikítozást (vagy valami hasonlót :)), és ha megnézed, akkor egy zombi áll a faszi helyén. Ez nem vicc...
  • Dzsiti999
    Őh... WW-ből lett a Revelations. csak psp-re jelent meg pár extra hellyel... de azokon kívül tök ugyanaz, mint a WW.
  • Dzsiti999
    Wikipédián? Ezt még azon a novemberi "készítői chaten" mondták... legalábbis úgy emléxem. Biztos oda is felírták.

vonalzó: az csak egy titkos fegyver. az első kapu után van, miután lejössz egy láncon.

• Nitrous Express
    eccse looooser,nagyon király a névtáblád
  • blur55
    milyen vonalzót kell felvenni?
  • Looooser
    Drága gyakjad az ellent... de ha jól emléxem minden korndnál speed kill a legjobb megoldás... utána bazd bele a tőröd a karikábaazt csuma.. szentem kezd előlről a játékot, mert azzal kapsz képességeket...
  • Beni521
    nemtom mire célzol de köszi
  • Black Hawk
    EHH
    csapkodod míg ki nem nyúlnak
    egy idő után elmulik a körülötte lévő burokféleség és akkor odamész és belebaszod a kést.
    a többire csak ennyi hogy ????????
  • Beni521
    egyébként a 2. korongnál járok, a lovaglás után. az elsőnél még el tudtam menekülni, de itt már nem.
  • Beni521
    és muszály volt felvenni azt a derékszögű vonalzót, mert én nem vettem fel.
  • Beni521
    Please help me! Tudom h utálljátok az ilyen kérdéseket de nekem ez az első. Tehát 2 kérdésem lenne: 1.: Hogy lehet kinyírni a Sand Guard-okat?
    2.: Hogy lehet elzárni azt a teleportot, ahol a Vezir
    egyszer megjelent.
    Tom h kiírta, de nem értettem olyan jól, kezdő vok angolból.
  • Csirke 013
    nincs constantin
    óóó pedig annyira hiányzott az a káromkodós p*cs már bocs:)
  • Broafka
    :DDD
    lassan tényleg feledésbe merül a neve :)
  • armageddon666
    ki az a constantin?
  • Broafka
    jééé, én ezt még nem is láttam :)

----------

Constantint végre eltávolították, hála az opoknak akiknek szóltam :D
    most biztos dühöng, de aki káromkodik, és nem nyugszik, az így jár
  • armageddon666
    poén :D 1 ütéstől széttörik.
  • Lipták Róbert
    Volna egy kérdésem: van az a rész még a játék eleje felé amikor fent állunk egy toronyban és babylonról beszél a prince és a dark prince szól hogy lent van a vizier és ugye látjuk hogy teljesen átváltozott. Na miután bezártuk azt a korongot, lemegyünk kinyírunk minden ellenséget na itt lehet találni egy "derékszögű vonalzót" (még mielőtt felmennénk és dark prince-é változnánk). Na ez mire való???
  • Hay #9363
    Neked is!
  • Hay #9362
    KÖsz az infokat!
  • armageddon666
    Joke 33
    -------
    Nincs crack. Működő crack. vagy van? akkor bittos lemarattam róla...
  • Balazs15
    nem tud vki cracket?unom már huzigálni az IDE kábeleket..
  • Broafka
    hát jah, én se nagyon, ki ez az ember amúgy? akié az oldal?
  • armageddon666
    deeeeeeeeeh... csak én ezt perpill nem tudnám megtenni kulturált formában
  • Broafka
    :)
    nem kéne szegénykének megmondani hogy az oldalán vannak kisebb-nagyobb hibák?
  • Broafka
    válogasd meg a szavaidat...
  • constantin
    Ne szólj be.Menj azt dugd a prosti anyádat.
  • armageddon666
    megtaláltam én is hogy kié