13392
-
#9393 szerintem elméleti hibára gondol. vagy fordítási. vagy nemtom :D amugy WWben észrevettem én is vmit... mármint a végigjáccásban. 30 perce néztem. már nme emléxem mi volt a bajom vele XD
-
Dzsiti999 #9392 Nem teljesen... Nestea-vel és Josh-al készítettük. A végigjátszásokat meg én írtam, de a hibákat amit jeleztek azt javítottam... -
Beni521 #9391 ki készítette az ott lévő végigjátszást, mert van néhány kritikám, és dicséretem rá -
Beni521 #9390 a te alkotmányod a Dahaka Team?
-
Beni521 #9389 de azért jó kis videó
-
#9388 Ja, akkor sorry -
#9387 benen van a gémben -.- -
#9386 Nem tudom ismeritek-e, de qrvajó!!
Outtakes -
#9385 akkor nekem volt igazam a wikis elmélettel -
#9384 moddoljuk meg a gémet és ugy lesz majd hogy zombi prinszel legyakjuk gyorsan a viziert utána világhatalomra törünk huuuuuuuhhh deeee szar lenne... :D -
Dzsiti999 #9383 Az csak van... poénból rakták be. -
Lipták Róbert #9382 És ez a vonalzó (titkos fegyver) mire jó? Mert először arra gondoltam, hogy a segítségért kiáltozó embert lehet kiszabadítani, de nem sikerült semmit csinálni ezzel a fegyverrel, csak egy ütésre széttörni :) -
Dzsiti999 #9381 Azért csak a keze változott át, mert csak a kezét érte el a homok... és amikor elérte a kezét, akkor a vezír visszaszívta, és a tőrt magába szúrta... Ha elérte volna az egész testét a Hercegnek, akkor pillanatok alatt zombi lett volna ő is. -
Dzsiti999 #9380 De átváltozott ő is... Ha amikor meghúztad a kart, miután felengedted azt az izét, akkor hallhatsz ilyen sikítozást (vagy valami hasonlót :)), és ha megnézed, akkor egy zombi áll a faszi helyén. Ez nem vicc... -
Dzsiti999 #9379 Őh... WW-ből lett a Revelations. csak psp-re jelent meg pár extra hellyel... de azokon kívül tök ugyanaz, mint a WW. -
Dzsiti999 #9378 Wikipédián? Ezt még azon a novemberi "készítői chaten" mondták... legalábbis úgy emléxem. Biztos oda is felírták.
vonalzó: az csak egy titkos fegyver. az első kapu után van, miután lejössz egy láncon.
-
Nitrous Express #9377 eccse looooser,nagyon király a névtáblád -
blur55 #9376 milyen vonalzót kell felvenni? -
#9375 Drága gyakjad az ellent... de ha jól emléxem minden korndnál speed kill a legjobb megoldás... utána bazd bele a tőröd a karikábaazt csuma.. szentem kezd előlről a játékot, mert azzal kapsz képességeket... -
Beni521 #9374 nemtom mire célzol de köszi -
#9373 EHH
csapkodod míg ki nem nyúlnak
egy idő után elmulik a körülötte lévő burokféleség és akkor odamész és belebaszod a kést.
a többire csak ennyi hogy ???????? -
Beni521 #9372 egyébként a 2. korongnál járok, a lovaglás után. az elsőnél még el tudtam menekülni, de itt már nem.
-
Beni521 #9371 és muszály volt felvenni azt a derékszögű vonalzót, mert én nem vettem fel. -
Beni521 #9370 Please help me! Tudom h utálljátok az ilyen kérdéseket de nekem ez az első. Tehát 2 kérdésem lenne: 1.: Hogy lehet kinyírni a Sand Guard-okat?
2.: Hogy lehet elzárni azt a teleportot, ahol a Vezir
egyszer megjelent.
Tom h kiírta, de nem értettem olyan jól, kezdő vok angolból. -
#9369 nincs constantin
óóó pedig annyira hiányzott az a káromkodós p*cs már bocs:) -
#9368 :DDD
lassan tényleg feledésbe merül a neve :) -
#9367 ki az a constantin? -
#9366 jééé, én ezt még nem is láttam :)
----------
Constantint végre eltávolították, hála az opoknak akiknek szóltam :D
most biztos dühöng, de aki káromkodik, és nem nyugszik, az így jár -
#9365 poén :D 1 ütéstől széttörik. -
Lipták Róbert #9364 Volna egy kérdésem: van az a rész még a játék eleje felé amikor fent állunk egy toronyban és babylonról beszél a prince és a dark prince szól hogy lent van a vizier és ugye látjuk hogy teljesen átváltozott. Na miután bezártuk azt a korongot, lemegyünk kinyírunk minden ellenséget na itt lehet találni egy "derékszögű vonalzót" (még mielőtt felmennénk és dark prince-é változnánk). Na ez mire való??? -
Hay #9363 Neked is! -
Hay #9362 KÖsz az infokat! -
#9361 Joke 33
-------
Nincs crack. Működő crack. vagy van? akkor bittos lemarattam róla... -
#9360 nem tud vki cracket?unom már huzigálni az IDE kábeleket.. -
#9359 hát jah, én se nagyon, ki ez az ember amúgy? akié az oldal? -
#9358 deeeeeeeeeh... csak én ezt perpill nem tudnám megtenni kulturált formában -
#9357 :)
nem kéne szegénykének megmondani hogy az oldalán vannak kisebb-nagyobb hibák? -
#9356 válogasd meg a szavaidat... -
#9355 Ne szólj be.Menj azt dugd a prosti anyádat. -
#9354 megtaláltam én is hogy kié