13392
-
#9473 10000 plusz az übermega hárd fokozatok -
#9472 A madaras teszkóban van ilyen? én cak a sima teszkóbanláttam -
#9471 10ezer ft körül.
Láttam 14ezerért is a Madaras Teszkóban. -
Lipták Róbert #9470
Egyébként újonnan mennyibe kerül a T2T (persze nem külföldön)?? -
#9469 Én azt mondom vidd lejjebb az árat. -
#9468 még mindig ezt árulod? -
sanyi150 #9467 Eredeti PoP3: T2T játék eladó. Papírtokos, ázsiai DVD lemez. Tökéletesen működik, 5500 forint az ára. -
#9466 egyedül a SoT hoz van dfe azér is fizetni kell...
----
MrAndree ami a szívemen az a szádon!;)
----
na meg volt a Mega hard is ... Az Über Mega hárdot nem merem még megpróbálni.
-
#9465 nincs, nem volt, nem is lesz! -
scorpions #9464 csá,magyarositás van?:D -
MrAndree #9463 Ki mondta, hogy van crack? Ja hogy constantin. Én emiatt igen erős fenntartásokkal kezelem a dolgot. Magyarán:egy nagy büdös francot van crack. :) -
#9462 szívebű szótá -
hitch #9461 He mongyuk nekem megvan eredetibe de azért engem is érdekelne az a crack. -
#9460 minek nekünk crack? itt MINDEKI eredetivel jáccik! ugyanis akinek nem eredeti az nem jáccik XD
de komolyra fordítva a szót: ha van MŰKÖDŐ crack. akkor azt belinkelhetnéd. nem miattam, hanem azok miatt akik nem tudják e nagyszerű játékot kipróbálni mert nincs pénzük az eredetire, de nem akarják lehuzni a meghajtókat, esetleg azzal sem megy nekik.
........... -
#9459 :D
-
#9458 köszönjük hogy megosztottad velünk ezt az infót -.- -
#9457 Van crack!!Egyébként melózok azért nem vagyok. -
#9456 na akó mentés visszatölt. -
#9455 XD rájöttél a könnyeb megoldásra... de igy más lesz a vége! mert ha az általam leírtat használod akkro az történik hogy a robbanás megtöri a tér-idő kontinuumot és vortexiális plazma imegrációs neutron fluroid planktonok szabadulnak el a jövőből melyek megfertőzik a herceget akiből igy a dark prince kiválik és külön utakon jár. a vizier halála után nme fogunk az álmunkban harcolni ám helyette kapunk kb. 2 órányi uj játékot mellyel akkor már kingkén Dark Prince seregétől meg kell védeni a birodalmunkat! tehát majd igy is róbáld ki! :D -
#9454 Ezek szerint így is meglehet oldani? :S
én kihúztam a konektorból :D -
#9453 tölts vissza egy korábbi mentést. és mikor mentenél egy italautómatánál akkor ne Cola-t hanem Ásványvizet vegyél és onnantól mig eljutsz az ikrekig a K betűt kell nyomkodnod miután megittad, igy nem nyeled le. mikor az ikrekhez érsz nyomj egy balklikket és akkor FPS nézetbe váltasz és gyorsan célozd be a lézerágyúját az egyiknek. ettől zárlatos lesz és felrobban -
#9452 ott kifogtak rajtam a szemét ikrek. hogy kell legyőzni őket há ott má lézerágyújuk is van. Tudnál segíteni? -
Dzsiti999 #9451 Az Über-Mega Hard Fokozatot is átvitted Black Hawk? :D -
#9450 OFF:
Látogassátok meg az oldalt :D bocs az (ön)reklámért
ON:
sztem lehetne valamit csinálni a FAQval. pl törölni... eddig még senkinek nem segitett. sztem tedd ujra és sfcure meg egyéb ilyenek nélkül csináld azt hogy Daemon4-be mount CD/DVD, install és ennyi. jah! meghajtót húzd ki :D vagy menj el a boltba és vedd meg.
Nincs semmi constantin. Küzdünk az Extra Very hard fokozattal mert eddig csak blackhawk vitte végig ugy a gamet -
#9449 iazából a dolog alaplap függő nekem ilyen problémám nincs :S -
#9448 a fenébe, véletlenül 500$ lett belőle, maradhat? -
qaswed #9447 van ötleted? -
qaswed #9446 igen, ki -
#9445 kíhúztad a cd or dvd romod? -
qaswed #9444 hello mindenki!
most telepítettem a játékot az faq-ban leírtak szerint. de nem indul. az a gondom amit az faq ír:
"NODE DISABLE nem hajtódott végre rendesen! Ekkor a lemezellenőrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ...!"
mit tudok tenní h rendesen végrehajtődjon?
-
#9443 figy adok egy számlaszámot :D arra küldj el 100$ és akkro megkapod az extrahard fokozatot. és az öreg egyből megjavitja a tőrt, nem kell ujbol pénzt küldened :D akkor látod milyen fasza az a nehézségi szint :D -
#9442 nem fogok fizetni valami extra hárd fokozatért...
amúgy mennyibe kerülne? :P
és különben is hiszem ha látom, print screent extra hard fokozatról :) -
#9441 hihetetlen, letelt a büntetés, azt hittem vagy 1 hónapig nyugtunk lesz, ajvé... -
#9440 csak az egyhetes visszhang -
#9439 Szólt valaki? -
#9438 Na mi van gyerekek. -
#9437 Jóvan ember akkor bizonyíts!!!!! a Mega Hard fokozat végig játszás videót linkelj de csak úgy jó ha te csináltad végig... -
#9436 na lelehet szállni rólam!
nem akarok sem felvágni, sem sem vitatkozni...
de easy-ben, normalon, és hardon ugyanúgy végig vittem 3-3-3-szor
alábecsülsz, és ezért nagyon haragszom... -
#9435 elolvastam és küldtem is... nekem is megvolt szűk 6,5 óra alatt az egész játék a Életfeltöltők és a sand gate-ek kinyitása nélkül... szentem egész jó arány... -
#9434 köszönöm szépen :D