13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Black Hawk
    10000 plusz az übermega hárd fokozatok
  • Looooser
    A madaras teszkóban van ilyen? én cak a sima teszkóbanláttam
  • gamerboy91
    10ezer ft körül.
    Láttam 14ezerért is a Madaras Teszkóban.
  • Lipták Róbert

Egyébként újonnan mennyibe kerül a T2T (persze nem külföldön)??
  • gamerboy91
    Én azt mondom vidd lejjebb az árat.
  • Looooser
    még mindig ezt árulod?
  • sanyi150
    Eredeti PoP3: T2T játék eladó. Papírtokos, ázsiai DVD lemez. Tökéletesen működik, 5500 forint az ára.
  • Looooser
    egyedül a SoT hoz van dfe azér is fizetni kell...
    ----
    MrAndree ami a szívemen az a szádon!;)
    ----
    na meg volt a Mega hard is ... Az Über Mega hárdot nem merem még megpróbálni.
  • Broafka
    nincs, nem volt, nem is lesz!
  • scorpions
    csá,magyarositás van?:D
  • MrAndree
    Ki mondta, hogy van crack? Ja hogy constantin. Én emiatt igen erős fenntartásokkal kezelem a dolgot. Magyarán:egy nagy büdös francot van crack. :)
  • Black Hawk
    szívebű szótá
  • hitch
    He mongyuk nekem megvan eredetibe de azért engem is érdekelne az a crack.
  • armageddon666
    minek nekünk crack? itt MINDEKI eredetivel jáccik! ugyanis akinek nem eredeti az nem jáccik XD
    de komolyra fordítva a szót: ha van MŰKÖDŐ crack. akkor azt belinkelhetnéd. nem miattam, hanem azok miatt akik nem tudják e nagyszerű játékot kipróbálni mert nincs pénzük az eredetire, de nem akarják lehuzni a meghajtókat, esetleg azzal sem megy nekik.
    ...........
  • Tekken5
    :D
  • Black Hawk
    köszönjük hogy megosztottad velünk ezt az infót -.-
  • constantin
    Van crack!!Egyébként melózok azért nem vagyok.
  • Black Hawk
    na akó mentés visszatölt.
  • armageddon666
    XD rájöttél a könnyeb megoldásra... de igy más lesz a vége! mert ha az általam leírtat használod akkro az történik hogy a robbanás megtöri a tér-idő kontinuumot és vortexiális plazma imegrációs neutron fluroid planktonok szabadulnak el a jövőből melyek megfertőzik a herceget akiből igy a dark prince kiválik és külön utakon jár. a vizier halála után nme fogunk az álmunkban harcolni ám helyette kapunk kb. 2 órányi uj játékot mellyel akkor már kingkén Dark Prince seregétől meg kell védeni a birodalmunkat! tehát majd igy is róbáld ki! :D
  • Black Hawk
    Ezek szerint így is meglehet oldani? :S
    én kihúztam a konektorból :D
  • armageddon666
    tölts vissza egy korábbi mentést. és mikor mentenél egy italautómatánál akkor ne Cola-t hanem Ásványvizet vegyél és onnantól mig eljutsz az ikrekig a K betűt kell nyomkodnod miután megittad, igy nem nyeled le. mikor az ikrekhez érsz nyomj egy balklikket és akkor FPS nézetbe váltasz és gyorsan célozd be a lézerágyúját az egyiknek. ettől zárlatos lesz és felrobban
  • Black Hawk
    ott kifogtak rajtam a szemét ikrek. hogy kell legyőzni őket há ott má lézerágyújuk is van. Tudnál segíteni?
  • Dzsiti999
    Az Über-Mega Hard Fokozatot is átvitted Black Hawk? :D
  • armageddon666
    OFF:
    Látogassátok meg az oldalt :D bocs az (ön)reklámért
    ON:
    sztem lehetne valamit csinálni a FAQval. pl törölni... eddig még senkinek nem segitett. sztem tedd ujra és sfcure meg egyéb ilyenek nélkül csináld azt hogy Daemon4-be mount CD/DVD, install és ennyi. jah! meghajtót húzd ki :D vagy menj el a boltba és vedd meg.
    Nincs semmi constantin. Küzdünk az Extra Very hard fokozattal mert eddig csak blackhawk vitte végig ugy a gamet
  • Black Hawk
    iazából a dolog alaplap függő nekem ilyen problémám nincs :S
  • Broafka
    a fenébe, véletlenül 500$ lett belőle, maradhat?
  • qaswed
    van ötleted?
  • qaswed
    igen, ki
  • Black Hawk
    kíhúztad a cd or dvd romod?
  • qaswed
    hello mindenki!
    most telepítettem a játékot az faq-ban leírtak szerint. de nem indul. az a gondom amit az faq ír:
    "NODE DISABLE nem hajtódott végre rendesen! Ekkor a lemezellenőrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ...!"
    mit tudok tenní h rendesen végrehajtődjon?
  • armageddon666
    figy adok egy számlaszámot :D arra küldj el 100$ és akkro megkapod az extrahard fokozatot. és az öreg egyből megjavitja a tőrt, nem kell ujbol pénzt küldened :D akkor látod milyen fasza az a nehézségi szint :D
  • Broafka
    nem fogok fizetni valami extra hárd fokozatért...
    amúgy mennyibe kerülne? :P
    és különben is hiszem ha látom, print screent extra hard fokozatról :)
  • Broafka
    hihetetlen, letelt a büntetés, azt hittem vagy 1 hónapig nyugtunk lesz, ajvé...
  • Black Hawk
    csak az egyhetes visszhang
  • Looooser
    Szólt valaki?
  • constantin
    Na mi van gyerekek.
  • Looooser
    Jóvan ember akkor bizonyíts!!!!! a Mega Hard fokozat végig játszás videót linkelj de csak úgy jó ha te csináltad végig...
  • Broafka
    na lelehet szállni rólam!
    nem akarok sem felvágni, sem sem vitatkozni...
    de easy-ben, normalon, és hardon ugyanúgy végig vittem 3-3-3-szor
    alábecsülsz, és ezért nagyon haragszom...
  • Looooser
    elolvastam és küldtem is... nekem is megvolt szűk 6,5 óra alatt az egész játék a Életfeltöltők és a sand gate-ek kinyitása nélkül... szentem egész jó arány...
  • Black Hawk
    köszönöm szépen :D