13392
-
#9513 nyomj egy e gombot egyszerűen amikor felérsz a falfutás tetejére és menni fog az SK
találtam egy képet esköszöm csak a nagyítást nyúltam hozzá
nézzétek meg a DP szemét
-
Arancia #9512 sziasztok elértem a vezirhez,de nem bírok vele.pedig lehet hogy egyszerű.miután pörögnek a kövek,a vezir mögötti oszlopot megfutom,de nem érem el ugrással sem a főgonoszt.közbe kell speed killezni.nem látom mikor villanik a képernyő széle.aki tud segítsen. köszi -
#9511 Drágám nem fogod megérteni a történetet szal hagyd abba vedd meg (vagy töltsd le a) a Sands of Time-ot és a Warrior Within-t majd ebben a sorrendbe játszd végig és az után kezdj el játszani a T2T-vel -
Beni521 #9510 Nos, most hogy kinyírtam a kutyákat, és a nagy nagy Klompa-nál járok, tudom mért fogyott el a homoktartályom. A kutya kinyítja a száját és veszi el a homokot, ekkor kell szúrni, és ki lehet nyírni. Bár ilyenkor kiűrít egy tratályt, Dark Prince-nek ez se gond... Egyébként mivel ez életem első Prince-e én beérem egyenlőre easye-vel, bár van némi tapasztalatom (ne kérdezd honnan). -
MrAndree #9509 Sőt ha van egy csavarhúzód akkor a gyúrás fáradalmaitól is megkímélheted magad. :) -
#9508 ember, ezt meg hol szedted össze? :D -
Code92 #9507 letölteni sehonnan egyszerűen kigyúrod magad letéped a géped oldalát és kirántod a meghajtóidból a madzagokat!!! -
#9506 Ovassá mán' ember nincs crack -
#9505 Tényleg van hozzá crack? Honnan lehet letölteni -
miki90 #9504 köszi -
#9503 Sok sikert hozzá
de azért biztonságból ments ki mindent dvd-kre vagy másik vinyóra -
#9502 Köcce! -
Hellsing47 #9501 kérdezz meg cracker-t...én passzlom..de kiprobálhatod xDDDDDDDDDDD LOL -
miki90 #9500 figyeljetek: ha ugyanaz a verzioszámu starforce van rajta mint a king-kongon akkor meg kell lehet csinálni a cracket ugy h pl: hexa.editorral megnyitjuk és kimásoljuk a kodokat és beilleszük a prince exe-jébe és el mentsük és kész
vagy nem?? -
#9499 privibe linket plz :K ne torrent, inkább SMSwweb full speedes :D -
Hellsing47 #9498 akkor rossz helyen keresgélsz...;-) -
#9497 FlatOut 2 SFCloneDVD-Unleashed
ezt találtam csak
Princehez azért nincs mert:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!CSAK! -
#9496 Na jó, végülis tökmindegy, hogy a Flatouthoz van, vagy nincs crack. Az a lényeg, hogy a Prince-hez mért nincs. Most néztem, hogy King Kongnak is 3.6.10.06 védelme van. Akkor akkora kunszt lenne nekik a Princet is felnyomni? Nemhiszem. Elfeledkeztek róla, és lehet már nem is csinálnak hozzá. Az egyforma verziókat szerintem ugyanúgy fel lehetne törni. -
Hellsing47 #9495 van hozzá crack
-
#9494 Na a Flat-Out 2-nél a következő a helyzet:
A boltokban kapható EVM-es verzió Starforce xxxx verzió(nemtom milyen)
A warez 5CD-s verzió Securom 7xxxxx.
A warez 1 DVD-s verzió Securom 7xxxx. -
#9493 azt olvastam hogy flatout2-n nem securom hanem starforce van. (itt SSG topic) vagy van másik változat? mert öcsémnek kéne de a meghajtót lehuzni nem vagyok hajlando. szal van hozzá crack vagy secus verzsön? -
Hellsing47 #9492 The Suffering Ties That Bind - Starforce3.5.10.01 - van crack
Prince of Persia-T2T - Starforce 3.6.10.06
sztem furcsa hogy egy apro kis "javitás" a védelemen mennyire nehézzé teszi a feltörést...=//
lehet erre is 1évet kell majd várnunk mig a RELOADED/vagy más cracker team/ feltöri...xDD
-
#9491 Amit feltörtek Flat-Out 2-őt az Securom 7-es verziót használ, a POP3 pedig Starforce 3.6.10.06-ot. -
#9490 Szerintetek hogyvan az, hogy a King Kong-ot is feltörték már, ami azthiszem SF 3.6-os, meg a Flatout 2 is feltörték már, ami meg 4.0-s, de a Princet nem hajlandóak. Pedig a Prince is valahol 3.6 és 4.0 között mozog, nem tudom pontosan. Jó lenne, mert már nagyon kipróbálnám, de a kábelhúzogatós módszer nekem nagyon nem tetszik. Így már egy jóideje várok crack-re, de mindhiába. Na erre mondjatok valamit. -
#9489 középső oszlop csak gémpléj video
majd ha meg lesz a TTT is PS-re akkor majd én is csinálok képet XP
Írjunk már egy levelet az ubisoftnak hogy eredeti CD-keyyel rendelkezőknek lehessen már ingyenesen letölteni a map-editort, vagy a dark mode-t (work in progress verziót) Aztán Armageddon barátunk letöltené és mimeg adnánk neki dvd-ket és ő meg kiírná neünk... -
#9488 Sziasztok!
Tudnátok ezzel a játékkal kapcsolatban gameplayt mutatni, mert a youtube-on nincsen! :( Mert érdekel és nem tom milyen... Thx. -
#9487 én sem vettem meg. először. de ahelyett hogy feleslegesen probálkoznék lehetetlen ötletekkel (mert akkor még apám gépén jáccottam mert nekem nem volt és nem engedte hogy kihuzzam meghajtokat) inkább megvettem. igy nem is mentem a többiek agyára.
-------
Broafka: tök cool csak nem teccik a doboza a SoTnak :D hamarabb kelett volna megvenned :P ez az exclusive-s rontja az imidzset -
qaswed #9486 pedig nem is olyan szar az alaplapom. szerintem simán menne a gépemen ha nem utálna ennyire lucifer.
(amúgy tudom hogy mekkora sóher vagyok h nem vettem meg az eredetit...)(az igazság az hogy drága a játék amiért töltik, és töltik mer drága a játék) -
qaswed #9485 nekem tök mindegy mijen űber mega ízi fokozat, csak indulna el a játék.:( -
#9484 ajvé, hupsz, egy kicsit nagy lett, sry -
hihi, nekem megvan mind eredetiben, nem rég vettem meg a SoT-ot is eredetiben, így szép a kolleksün :) -
Hellsing47 #9482 nekem meg van egy eredeti PoP:WW-m,német papirtokosan..cseréljünk... xDDDD -
sanyi150 #9481 Már eladtam jónéhányat... -
#9480 pff de tré
ezt én is megtudom csinálni sőt a ttt nek a fele már kész van így... -
Prince007 #9479 imyke2000.sync.hu-n van fennt azt hiszem. Nem fizetős magyarítás, de a leírás szerint csak a menü lesz magyar. -
#9478 asszem i2k csinálta link nincs :( -
#9477 ez meg ki?! amugy melyik az a fizetős magyarítás? van linketek? -
#9476 akko áldozz te is zooé istennő oltárján de ez titok -
#9475 kezd kicsit unalmas lenni... -
#9474 mega hard fokozat 20$ + 80$ az öreg embernek hogy megjavítsa és feltöltse a tőrt
űber mega hard fokozat 85$ + 175$ az öregnek hogy megjavítsa a tőrt a feltöltés 10$
/egy játékon belül többször is törik a tőr és mindig fizetni kell/
Számlaszámot megadom ha kérítek és megakarjátok próbálni...