13392
-
sanyi150 #9553 Már rengetegen kipengették a 5000 pénzt. A bolti ár feléért kapsz egy eredeti játékot, ami tökéletesen működik; hol itt a probléma? Nincs kábelhúzogatás, nem kell crack. 2000 forintért ajánlom a PC Gurut, abbban is van játék! :-D -
#9552 Soul Reaver 2 az a jó
drága Raziel! jaj -
Hellsing47 #9551 jaja...abban is téptem egyes részeknél a hajam..de abban kevesebbszer haltam meg a kameranézet miatt...a pop ww-ben meg vmikor amikor kanyarban jött ellenfél a kamera folyton beakadt a falba...mire normálisan prince mögér került addigra már javában döftek,szúrtak,ütöttek,haraptak xDD
egyébként meg nem is szeretem az olyan játékokat amiben nem kell egeret használni(hál' istennek a PoP sorozat nem ilyen:) )éppen ezért nem volt bennem vmi nagy élmény a legacy of kain defiance...lol -
#9550 finnyás!
semmi baj nem volt a kamerával...
próbáltad a Legacy Kain Serias: Defiance-t? nah annak van a világ legszarabba kameraállásai, pl amikor ugrasz akkor vált kamerát, ezért ugrás közben tök másfele esel, meg ilyenek, szar az egész -
Hellsing47 #9549 csak hogy én mindössze 2x vinném végig:D
elsönek easy-be(nehogy elakadjak vhol xDD)
utána meg a legnehezebb fokon,aztán elraknám azt csak akkor venném ujra elö ha megint megjön hozzá a kedvem
meg szvsz gamepad-dal kényelmesebb,ps2-n toltam vele kb addig mikor kinyirják "kájlínát"
meg ha ennek is olyan szar kameranézetei lesznek mint a ww-ben akkor csak egyszer esek neki..:PP -
#9548 6X végig lehet vinni, többször nem :D
vagyis 3X 1-1-1 easy-medium-hard
csak én kétszer vittem végig mind3 szinten :)
gondolj bele 1 végig játszás kb 1000 forint, nah? :D -
#9547 Biztos eredeti? :DD -
Hellsing47 #9546 5000rugót ugyse penget ki neki senki...:P
2000-et meg nekem megér hogy kiprobáljam azt ha nem teccene akkor csak annyit bukok,nem 13ezret...;-) -
Prof William #9545 Egyszerűbb a 3 cd-s verziót használni mert az megy lehuzogatások+letiltások nélkül.
Mellesleg az ősszel én is megveszem mert ez a játék megérdemli. -
#9544 LOL! :D -
#9543 az kicsit olcsó érte, nem gondolod? :-/ -
Hellsing47 #9542 pedig én 2000-ret adnék érte!!! lol -
#9541 nem megy vagy nem akarod? :P -
sanyi150 #9540 5000 forint az alja, ennél olcsóbban nem megy -
#9539 dee hát fél :D -
MrAndree #9538 De ha kihuzná a meghajtókat mint a hozzám hasonló pénztelen idióták akkor rájönne hogy megy simán mindenféle disable nélkül. Rövidebb ideig tartana mint beírni a hozzászólást. -
adamski #9537 Jó, hogy nem mentem el a boltig:)
Végül a Daemon Tools volt a megoldás a problémámra. Kicsit turkáltam a regeditbe is (kitöröltem az SFcure által beírt dolgokat), majd mindent előröl kezdtem a FAQ alapján, csak nem Alcohol-al, hanem Daemonnal.
-
#9536 Add egy kicsit olcsóbban mert ennyiért senki nem veszi meg.
Mondjuk 5000-4500 ft körül hátha jobbban viszik. -
Beni521 #9535 Ha te aszondod. Én X-BOX-ra megvettem Angliában (igen jó áron: 2-t fizet 3-at kap, igy lett meg a PoP3, a Call of Duty Finest Hour és a Medal of Honor European Assault mindössze 22 fontért) -
#9534 Ez teljesen értelmetlen, hogy ilyeneket tanácsolgatsz neki. Nem véletlenül van itt. Valószínűleg azért, mert letöltött játéka van és nem boldogul vele. De ez nem azért van, mert neki nem lenne jó az eredeti játék, hanem azért, mert biztos nincs elég pénze rá. Már kezdem unni egy kicsit, ha valaki megkérdezi, hogy miért nem indul és mit lehet ilyenkor csinálni, akkor valaki benyögi, hogy vedd meg. Ezzel most nem akartalak ba**tatni, de ez az igazság. -
Beni521 #9533 vedd meg... -
adamski #9532 Előre jelzem, láma vagyok!
Problémám, hogy egyszer sikerült játszani vele (mindent a FAQ-ban leírtak alapján csináltam az elindulásig), majd mikor kiléptem a játékból, nem engedélyeztem a CD-t, illetőleg a node-t és nem indítottam el a !stop.bat fájlt.
Természetesen azóta akárhogy telepítgetek, törlök (kivétel XP újratelepítés XD), disablézek meg enablézek, halálán van a géjm. Azt írja, nem jó a CD kulcs (pedig de:)
Biztosan más is járt hasonló cipőben, plíz help! THX -
Hellsing47 #9531 kapsz érte 2000-et xDD -
sanyi150 #9530 Eredeti PoP3: T2T játék eladó. Papírtokos, ázsiai DVD lemez. Tökéletesen működik, 5500 forint az ára. -
Hellsing47 #9529 spam...-_- -
#9528 Hali mindenki kellene egy kis segítség vagyis szavazat a lányomra.Előre is köszi mindenkinek. A CÍM: http://www.gyerekoldal.hu/index.php?todo=szepseg_galeria_2&kep_sorszam=374 -
#9527 az tré ember nem néztél akkor tályt fix.tv-t? lúzer pedig akkor volt ott a jó banda még és hát szalu kicsit őülten imádolja a PoP trilogiát -
#9526 sajnos, de nem tehetek róla, akkor még nem ismertem a POP-ot :( -
Dzsiti999 #9525 Nemtom mit kell itt szenvedni azért a crack-ért... Aki annyira akar vele játszani, és nem akarja kihúzni a kábeleket, az inkább töltse le a CD-s verziót! Aztán csak az .nfo-ját kell elolvasni, és megvan a megoldás XD -
#9524 Megvenném, ha gazdag lennék. Ráadásul még azt sem tudom, hogy tetszene e, akkor meg minek adjak ki sok ezer forintot? Egyébként a krekkes kérdést nem nyafogásnak szántam, inkább plátói kérdésnek. -
Beni521 #9523 totyak: VEDD MEG!!!!! -
#9522 eccerűen alakalmazd az a francos Free from fighting systemet....
----
azé nincs hogy szenvedj
-
#9521 Könyörgöm! Mért nincs még mindíg crack? Mindjárt sírvafakadok. Brühü-brühü. -
Beni521 #9520 kinyírtam Klompát (még tegnap reggel) most egy nagyon bunyós szakasznál vok: el kell zárni egy Sand Gate-t amit egy SGG őriz. Előtte van 3 feka, amiket ha nem SK-zunk le, akkor a kapunál, már hárman fognak várni, és ha megölök egyet új jön helyette. Még így is kitudom nyúvasztani őket de utánna a nehezebb mert 2 íjász ás 2 kardos jön rám. Na mind1 még próbálkozok. -
#9519 Drága unkorn barátom nem vagy kicsit diszlex? -
#9518 Az ubisoft :)) -
Hellsing47 #9517 öööhhmm..a mi??? :P :D
xDDD -
#9516 bakker mien apróságokra is figyeltek még az ilyen előzetes képeknél...
fasza az udisoft:) -
#9515 ahha -
#9514 koponya?