13392
-
#9673 1. ne káromkodj
2. az a baj hogy püfölted pedig nem azt kell
3. 2+1
4. 2*2
5. majdnem 6
6. (66)
9. keresőbe: kardos vagy baltás vagy ikrek
10. rég volt már 6. meg 7. azóta vélemény változás volt. (nekikezdtem normálban)
+1. remélem segitettem
-.- -
#9672 sejtem:) lehet az a gond, hogy nem 4×-esen irtam hanem 12... -
#9671 pff
azt hogy csináltad? metr nekem sehogysem akar elindulni:S
te a patch-eltet irtad ki vagy csak simán a 3-as CD-t? -
#9670 akkor figyelj mert egyszer mondom el az ikreket csak egyféleképpen lehet lenyesni:
vedd át az ikrek ritmusát, de tartsd a herceg ritmusát, éld át a harcot, légy a küzdelembe, kövesd a herceg mozgását, és zárd ki a világot -
pekka2 #9669 Azt a kib..ott kurva ikreket nem tudom legyőzni, már lesatnyad a kezem annyit püföltem...
-
#9668 Nem. Simán Neroval. Játék előtt beteszem a CD meghajtóba, katt a prince ikonra, gondolkodik egy kicsit és indulhat a játék. -
#9667 és alcohollal irtad ki a 3-ikat? -
#9666 Na mivan, kihalt a fórum?
Végülis megoldódott a probléma. Démannal telepítettem a 3 lemezt, az uccsót kiírtam egy újraírható CD-re és play. Ennyi volt, mégcsak a démont sem kellett letiltanom. Úgyhogy a CD-s verzió valóban műxik. -
#9665 Beszereztem a CD-s verziót, de nekem semmi infó fájl nincs mit is kéne csinálnom. Ha csak simán telepítem úgy nem működik. Valaki légyszi írja le magyarul, hogy mit is kellene tennem. Ha lehet pontról-pontra. Köszi. -
#9664 ugyan az mmindegyik
csak mivel a kiadó tudja hogy nem mindenkinek van dvd olvasója ezért kiadta cd-n és dvd-n is
de a ha T2T "szerzed meg" cd-n más élmény világod lesz az ellanfelek szét esnek és véresebb a dolog :) -
#9663 És a CD-s verzió kisebb, vagy tökmindegy melyik verziót "szerzem be"? -
#9662 SoT 1 dvd vagy 2 cd| WW 1 dvd vagy 3 cd | T2T 1 dvd vagy 3cd(azaz us verzió) -
#9661 A Prince első két részét csak CD-re adták ki, vagy DVD-re is? És ha csak CD-re akkor melyik hány CD-s? Lehet hülyén hangzik, de engem ez érdekelne. -
#9660 lol XD tényleg :D ugy is lehetne :D amugy zstem az benne a legjobb :P nem kell feltennem a játékot hogy ujra meghallgassam a párbeszédeket :D -
Beni521 #9659 pdf=párbeszédfordítás? -
#9658 lol, neked pdf nem normális? XD hol akadtál el? -
Beni521 #9657 nem mondom meg bibibí -
#9656 játék élmény romboló.... -
sanyi150 #9655 Eredeti PoP3: T2T játék eladó. Papírtokos DVD lemez. Tökéletesen működik, 5500 forint az ára.
Titan Quest is eladó 7000 forintos áron. Bundle DVD -
pekka2 #9654 Hali, tud valaki egy végigjátszást valahonnan a TTT-hez (a PDF-es megvan, de másik, normálisabb kellene...) -
#9653 Ha az alábbi hibák közül valamelyiket észleled a T2T-ben, és nem eredetivel játszod, akkor a hibákat csak úgy tudod kiküszöbölni, hogy veszel egy EREDETI JÁTÉKOT!
- Nem tudod legyőzni a Klompa-t (nagy főellenség)
- Egyátalán nem működik a Speed Kill
- Nem lehet megsebezni az ikreket, mert mindig kivédik
- A vizier leszakítja az oszlopokat, amikor nem kéne neki
- Meghalsz amikor Dark Prince vagy (lemegy az életed)
- Dark Prince az egyik jelenetben felvesz egy világító kardot
- Átlósan elugrassz a falról
- Kutyák kiszívják a homokot
- Farah-n átlóg a haja
- Csak 4 időképesség van
- Nem lehet elindítani a játékot
- A játék kéri a CD-t
by Dzsiti
Forrás: DahakaTeam -
#9652 én úgy megcsináltam ahogy leirták de 70% körül megszakad és azt irja ki, hogy Write error:S:S:S LÉGYSZI VALAKI SEGÍTSEN -
Dzsiti999 #9651 ki kell írni, .nfo-ban írják, hogy hogyan, mert az se mindegy -
Lipták Róbert #9650 Szóval ha leszedem a CD-s verziót akkor ki kell írni? Vagy nem elég a gépről bemountolni, és úgy felrakni??? -
Dzsiti999 #9649 Ja értem... De adnak hozzá egy PatchTool-t ami beleír valamit az image-ekbe, és ki kell választani az 5 márka közül, hogy milyen CD-re akarod kiírni... mert nem mindegy az SF-nél -
#9648 ez hogy mire írd és mire ne ez hülyeség nem használok sohase márkás cd-ket mert nagyobb mennyiségben mennek tönkre -
Dzsiti999 #9647 Ezt most hogy értetted? :D -
#9646 Nekem is a CD-s szaggat lefele olyan 20-30-cal. Pedig mehetne 120-130-cal is, nade minegy. Egy-két nap és én is küzdök a gémmel. -
#9645 szerintem ezt elvétetted GT -
#9644 hagyd már csak kicsit lüke -
Dzsiti999 #9643 1 tanács... Philips-re ne írd, mert az nem jó... legalábbis havernak nem volt jó... Sony az műxik ;) -
#9642 -
#9641 1 pár nap és én is cd verzsönneltolom majd
-
#9640 nincsen!!!!! szedd le a CD-s verzsönt és csináld azt amit ír az nfo fáljban én most csinálom:) -
#9639 tud vki cracket hozzá??????PLZZZZZZ -
#9638 hú a francba tényleg
-
Hellsing47 #9637 palik dumájának a végéröl lehagytad az "ásztaamindeniit" - et xDD -
#9636 akkor már inkább fekete pákó :D
-nagy voltál prince nagy, de az enyém sokkal nagyobb, cuki kis Mahasti ott ugrál, mingyá ráugrik az én nagy fekete ****-omra
vááááá, de utálom azt az embert! -
#9635 Palik és Fekete? Naz az kemény lenne.
Palik- ÉS JÖN A HOMOKSZÖNY! ÉS JÖN ÉS CSAP ÉS IGEN VISSZA VÁGOK NEKI ÉS IGEN MEGHALT! IGEEEEN!
Fekete- na ide figyeljé maradj kussba mert megcsaplakhogy földköré repülsz. -
Dzsiti999 #9634 Olvasd el az .nfo-t. Leírja 5 lépésben hogy mit kell csinálni.