13392
-
Lipták Róbert #9713 De van az a rész amikor a szobrot kell tologatni és úgy szabadítjuk ki az embereket, na az előtt van egy sandgate bezártam és felvettem a sandgateguard kardját (azt tudom hogyha közel mész a gate-hez akkor ad homokot) de bementem a szobortologatós helységbe úgy hogy nálam volt a kard (akkor persze már elég távol vagyunk a sand gate-től) ,és úgy is hogy nem vettem fel és rögtön feltűnt a különbség hogy nem ad homokot! És már máskor is észre vettem ezt... -
#9712 meg esik a legjobbakkal is
OFF
szerinted mennyi ídő alatt érjök el a 10000 hsz-t?
és ki fogyírni akkor?
remélem egy újreg
off -
#9711 huhh pedig már azt hittem nem tudtam valamit XD -
#9710 Te übi az nem attól van azért termelődik újra mert közel vagy egy asand gate-hez... -
#9709 komoly? ezt nme is tudtam. [tényleg nem tudta] -
Lipták Róbert #9708 Most jöttem rá arra, hogy ha felveszel egy Sandgateguard-kardot akkor a homok "újratermelődik"!!! Tök jó!! Na mindegy... -
#9707 kijelölöd a fájloka jobb klikk másolás az öres lemez meghajtója lépj be jobb klikk beillesztés és jobb oldalt a Cd írása gomb ha jól emléxem
-
Lipták Róbert #9706 azt egyébként hogy érted hogy "nem néroval csak simán ráírni",milyen programmal?? -
Lipták Róbert #9705 Nekem is az első két CD bin meg cue, a harmadi mdf meg mds, de nekem a harmadik CD 740MB. na mindegy... -
#9704 Egyébként lehet, hogy nekem valami más verzó van meg a CD-sből is, mert az első két CD imageja bin meg cue a harmadiké meg mdf meg mds. -
#9703 700 mb-os lemezre írtam, mert nekem csak 644 Mb a 3. CD, szóval simán ráfért. -
#9702 annyi elvileg rá kell férnie... monnyuk próbáld nem néroval csak simán ráírni
aviból 790-et szoktam egy 700-as lemezre írni
---
és megtaláltam a vidiket
WW-offic oldala UK akármi és a preduction of fate asszem, -
#9701 de ráfér... -
Lipták Róbert #9700 És a CD amire írtad az hány MB-os? , mert a harmadik image fájl 740MB, ami nem fér rá sehogy sem egy 700MB-os CD-re. -
#9699 én is
pl ez a amikor az asztalnál ül és ír meg az elején lévő meg amior a gólemet öli azokat a vidiket hol találom meg úgy hoogy letudjam tölteni is? -
Hellsing47 #9698 van amikor benne van,de legtöbbször sztem nincs..legalábbis én találkoztam jópár olyannal amiben nem volt benne... -
#9697 Trailer az a marketing része a dolognak, ami nem feltétlenül kell benne lennie a gémben?
-
Hellsing47 #9696 mert össze lett vágva az átvezetö animácio a trailer-ekkel... -
#9695 Miért vannak olyan részek, amelyiket a gém végigjácása során nem lát(uk)tam???
-
#9694 MSN-en gyorsabb:) és köszi, hogy megadtad és légyszi gyere fel! -
#9693 De itt is válaszolok szívesen, ha gondolod. Csak kérdezz, hátha tudok segíteni. -
#9692 [email protected] -
#9691 add meg légyszi az MSN-ed -
#9690 Ja, van SP2-m meg MSN-em is. -
#9689 nah de várj! neked SP2 fel van téve? -
#9688 azzal se indul szóval az tökmindegy -
#9687 van MSN-ed? -
#9686 Egyébként neked vanhozzávalami patch amivel elvileg indulnia kéne? -
#9685 Igen. Úgy írtamki mintha lemezről lemezre mentvolna. A virtuális meghajtó volt a forrás, az a CD író meg a cél. -
#9684 és sima adatlemezként irtad ki? -
#9683 Igen. Letöltöttem a 3 CD-t, kaptam mindegyikből egy image fájlt, és démonnal telepítettem. Ezután megpróbáltam elindítani, de nem indult, azt írta rakjam be a korrekt play CD-t. Kiírtam a 3. lemezt, úgy ahogy már lejjebb írtam, aztán a démonban mindent unmountoltam, hogy ne zavarjon be semmi. Betettem a lemezt, gondolkodott éselindult. Ennyi. -
#9682 ugyanezt csináltam pontosan... még a CD is ugyanolyan... de nem megy:( -
#9681 nem patch-eltél és elindult?
-
#9680 Nem patcheltem. Daemonba bemountoltam aztán Neroval kiírtam egy TDK újraírható lemezre 4X-es sebességgel. Aztán rámentem a prince ikonra, gondolkodott egy pár percet és elindult. Ennyi az egész, nálam legalábbis. -
#9679 gondoltam hogy nem olvasod végig pedig ott van a megoldás :K (7, 8, 9) -
pekka2 #9678 akarom mondani helpet... -
pekka2 #9677 "akkor figyelj mert egyszer mondom el az ikreket csak egyféleképpen lehet lenyesni:
vedd át az ikrek ritmusát, de tartsd a herceg ritmusát, éld át a harcot, légy a küzdelembe, kövesd a herceg mozgását, és zárd ki a világot"
Hö, jó duma...
Na sikerült továbbmennem...
"2. az a baj hogy püfölted pedig nem azt kell"
Csak képletesen püföltem, annál már rutinosabb vagyok, hisz játszottam az előző rész(ekk)el.. (A WW nem igazán megy a gépemen, furcsa, mert a TTT meg simán..)
Azért kösz a hepet...
-
Lipták Róbert #9676 És totyak: patch-elted a 3-as CD-t mielőtt kiírtad? vagy nem? -
#9675 és nem így sem megy...:( nah mindegy... eredeti megvesz:) -