13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Lipták Róbert
    De van az a rész amikor a szobrot kell tologatni és úgy szabadítjuk ki az embereket, na az előtt van egy sandgate bezártam és felvettem a sandgateguard kardját (azt tudom hogyha közel mész a gate-hez akkor ad homokot) de bementem a szobortologatós helységbe úgy hogy nálam volt a kard (akkor persze már elég távol vagyunk a sand gate-től) ,és úgy is hogy nem vettem fel és rögtön feltűnt a különbség hogy nem ad homokot! És már máskor is észre vettem ezt...
  • Looooser
    meg esik a legjobbakkal is
    OFF
    szerinted mennyi ídő alatt érjök el a 10000 hsz-t?
    és ki fogyírni akkor?
    remélem egy újreg
    off
  • armageddon666
    huhh pedig már azt hittem nem tudtam valamit XD
  • Looooser
    Te übi az nem attól van azért termelődik újra mert közel vagy egy asand gate-hez...
  • armageddon666
    komoly? ezt nme is tudtam. [tényleg nem tudta]
  • Lipták Róbert
    Most jöttem rá arra, hogy ha felveszel egy Sandgateguard-kardot akkor a homok "újratermelődik"!!! Tök jó!! Na mindegy...
  • Looooser
    kijelölöd a fájloka jobb klikk másolás az öres lemez meghajtója lépj be jobb klikk beillesztés és jobb oldalt a Cd írása gomb ha jól emléxem
  • Lipták Róbert
    azt egyébként hogy érted hogy "nem néroval csak simán ráírni",milyen programmal??
  • Lipták Róbert
    Nekem is az első két CD bin meg cue, a harmadi mdf meg mds, de nekem a harmadik CD 740MB. na mindegy...
  • totyak
    Egyébként lehet, hogy nekem valami más verzó van meg a CD-sből is, mert az első két CD imageja bin meg cue a harmadiké meg mdf meg mds.
  • totyak
    700 mb-os lemezre írtam, mert nekem csak 644 Mb a 3. CD, szóval simán ráfért.
  • Looooser
    annyi elvileg rá kell férnie... monnyuk próbáld nem néroval csak simán ráírni
    aviból 790-et szoktam egy 700-as lemezre írni
    ---
    és megtaláltam a vidiket
    WW-offic oldala UK akármi és a preduction of fate asszem,
  • mike0013
    de ráfér...
  • Lipták Róbert
    És a CD amire írtad az hány MB-os? , mert a harmadik image fájl 740MB, ami nem fér rá sehogy sem egy 700MB-os CD-re.
  • Looooser
    én is
    pl ez a amikor az asztalnál ül és ír meg az elején lévő meg amior a gólemet öli azokat a vidiket hol találom meg úgy hoogy letudjam tölteni is?
  • Hellsing47
    van amikor benne van,de legtöbbször sztem nincs..legalábbis én találkoztam jópár olyannal amiben nem volt benne...
  • ffxi
    Trailer az a marketing része a dolognak, ami nem feltétlenül kell benne lennie a gémben?
  • Hellsing47
    mert össze lett vágva az átvezetö animácio a trailer-ekkel...
  • ffxi
    Miért vannak olyan részek, amelyiket a gém végigjácása során nem lát(uk)tam???
  • mike0013
    MSN-en gyorsabb:) és köszi, hogy megadtad és légyszi gyere fel!
  • totyak
    De itt is válaszolok szívesen, ha gondolod. Csak kérdezz, hátha tudok segíteni.
  • totyak
    [email protected]
  • mike0013
    add meg légyszi az MSN-ed
  • totyak
    Ja, van SP2-m meg MSN-em is.
  • mike0013
    nah de várj! neked SP2 fel van téve?
  • mike0013
    azzal se indul szóval az tökmindegy
  • mike0013
    van MSN-ed?
  • totyak
    Egyébként neked vanhozzávalami patch amivel elvileg indulnia kéne?
  • totyak
    Igen. Úgy írtamki mintha lemezről lemezre mentvolna. A virtuális meghajtó volt a forrás, az a CD író meg a cél.
  • mike0013
    és sima adatlemezként irtad ki?
  • totyak
    Igen. Letöltöttem a 3 CD-t, kaptam mindegyikből egy image fájlt, és démonnal telepítettem. Ezután megpróbáltam elindítani, de nem indult, azt írta rakjam be a korrekt play CD-t. Kiírtam a 3. lemezt, úgy ahogy már lejjebb írtam, aztán a démonban mindent unmountoltam, hogy ne zavarjon be semmi. Betettem a lemezt, gondolkodott éselindult. Ennyi.
  • mike0013
    ugyanezt csináltam pontosan... még a CD is ugyanolyan... de nem megy:(
  • Looooser
    nem patch-eltél és elindult?
  • totyak
    Nem patcheltem. Daemonba bemountoltam aztán Neroval kiírtam egy TDK újraírható lemezre 4X-es sebességgel. Aztán rámentem a prince ikonra, gondolkodott egy pár percet és elindult. Ennyi az egész, nálam legalábbis.
  • armageddon666
    gondoltam hogy nem olvasod végig pedig ott van a megoldás :K (7, 8, 9)
  • pekka2
    akarom mondani helpet...
  • pekka2
    "akkor figyelj mert egyszer mondom el az ikreket csak egyféleképpen lehet lenyesni:
    vedd át az ikrek ritmusát, de tartsd a herceg ritmusát, éld át a harcot, légy a küzdelembe, kövesd a herceg mozgását, és zárd ki a világot"

Hö, jó duma...
    Na sikerült továbbmennem...

"2. az a baj hogy püfölted pedig nem azt kell"
    Csak képletesen püföltem, annál már rutinosabb vagyok, hisz játszottam az előző rész(ekk)el.. (A WW nem igazán megy a gépemen, furcsa, mert a TTT meg simán..)
    Azért kösz a hepet...

• Lipták Róbert
    És totyak: patch-elted a 3-as CD-t mielőtt kiírtad? vagy nem?
  • mike0013
    és nem így sem megy...:( nah mindegy... eredeti megvesz:)
  • Looooser