13392
-
#9633 pfff... leszedtem a CD-s verzsönt de még mindig ugyanazt irja ki:'( valaki valami megoldása nincs??? -
#9632 fekete laci:D -
#9631 Dark Prince szerepére? -
Hellsing47 #9630 a palik lászlót javaslom prince szerepére xDDD LOÁÁL -
Dzsiti999 #9629 Hang... Megkérjük a játékbeli hangokat hogy tanuljanak meg magyarul :D -
#9628 én a TTT-menüjét magyarosítom félkész munka még mindig de majd elkészül... azt lehet hogy a tutorialokat is lefordítom... de hangot nem tudok csinálni:D fúú hang! szerintetek kik lennének jó magyar hangok a szereplőknek? -
Hellsing47 #9627 ja de az SoT-nak a menüje...asszem -
Hellsing47 #9626 szinkronizált???:-OOOOOOOOOOOO
nem...nincs olyan verzio ami le lenne magyaritva...(tudtommal xD) -
Lipták Róbert #9625 Lehet hogy hülye kérdés, csak érdekelne:
Létezik olyan prince of persia verzió (akármelyik rész) ami teljesen magyarnyelvű, tehát szinkronizált? -
#9624 oké...
-
Beni521 #9623 és ma már nem is lesz -
Beni521 #9622 vmiért nincs hozzá kedvem -
#9621 pedig az tényleg gyerekjáték.. na jó + kis logika -
Beni521 #9620 no ahhoz a pályához aztán semmi kedvem -
Beni521 #9619 tegnap nagyon volt kedvem PoP-ni, átvittem a megszokottnál több pályát 1 nap, de ma vmiért nincs kedvem. Egyébként az égő háznál járok ahol a szoborral kell kitörni az ajtót -
#9618 nekem márcsak 3 óra és lejön:D -
#9617 én már rég töltöm csa kközben msik játékot is töltök és így tényleg lassú
-
Beni521 #9616 de mind1 -
Beni521 #9615 nem azért mind1, most nincs kedvem elmagyarázni, amikor ledob, eleve nem villan a kard -
#9614 azért dob le mert elbaszod a speedkillt.... -
Beni521 #9613 nem annyira, mert akkor megfog és ledob (vagy azért dob le mert későn mászok fel rá?). Általában ha srokba szorít/szorítom akkor csinál ilyet. Mind1 már rég kinyírtam. -
#9612 1 probát megér neki nem? de most irtam volna be hogy:
"vedd meg vazz' vagy húzzad le a meghajtóT!"
-
#9611 ezeken csak DVD-s változat van! a CD-set tudtommal csak torrentről lehet leszedni -
#9610 tök mind1 honnan mászol fel a hátára... ő elkezd futni neked meg már csak irányitanod kell. -
#9609 Kösz, talán majd jövő hónapban. most nincs pénz a telómon. -
Beni521 #9608 köszi a segítséget, rájöttem h úgy kell felmászni a hátára, h szembe van az ajtóval, és aztán irányítani kell a 3. ajtóig. -
#9607 wanadoo, xwteam, gameland... ezeken nézz körül. -
#9606 pff...nekem 20-30 között jön, de még ez is lassú nagyon:S -
#9605 LOOOL! ilyen még nemvolt XD volt hogy elakadtak az ikreknél. voltak sokan klompánál elakadók. akadt aki viziert nem tudta megölni. DE HOGY STONE GUARDIANNAL ELAKADJON VALAKI?! ciki ez haver... -
#9604 Igen!!!!!!!! -
#9603 Hát kösz, hogy segíteni próbáltál, de ez tényleg nagyon lassú. Max 4-5-tel jön. Megszerzem valahogy máshonnan. Akkor ezt a verzsönt keressem: Prince of Persia The Two Thrones SFCloneCD Mirror? Ez a jól működő változat? -
Beni521 #9602 Please segítsetek. A 3. főellenségnél (stone guardian) amikor ütöm a lábát, letérdel, majd amikor felfutok a hátán megfog és ledob. Mi a megoldás? -
#9601 csak torrentről!!! ITT A LETÖLTÉSI LINK!!! DE NAGYON LASSÚ AZ A GOND:( -
Dzsiti999 #9600 Én nemtom mi az a DPM... ezt is a Daemon Tools fórumán olvastam... Wanadoo-ról le lehet szedni a CD-set, ha minden igaz. -
#9599 És megmondanád honnan tudom beszerezni a CD-s verzsönt. Sajna nekem a DVD-s van meg, de a kábelhúzogatás nekem nem fekszik. Ja igen, nemtudod véletlenül mi az a DPM amit Dzsiti999 emlegetett? -
Beni521 #9598 tegnap kinyírtam Mahasti-t. Sztem jól haladok. -
boynyík #9597 Helló Hellsing47. Leteszteltem Sanyi150-t OK a srác, meg a game is.Most nyúzom és görcsölök 1000-el -
#9596 Igen, nekem a CDs verzió van meg és semmit sem kellett csinálni.
Csak install, serial és ENJOY! -
#9595 Akkor ha a CD-s verzió lenne meg, simán telepíteném és menne a gém? Egyébként ha valaki el tudná mondani, hogy mi az a DPM az nagyon jó lenne. Azok a lemezen vannak, vagy nem is lehet őket látni mint egy sima fájlt, vagy hogy működik ez? És ha valakinek DVD-s verziója van, de rákerül a másolt lemezére ez a DPM, akkor neki is menni fog? Most lehet, hogy egy csomó hülyeséget kérdeztem, de kiváncsi vagyok ezekre és egyáltalán nem értek hozzá. -
#9594 Köszi! :P