13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • szoli91
    jha
  • totyak
    Csak legelőször ellenőrizte, amikor feltelepítettem. De azóta mióta a CD-vel indítom nem ellenőrzi. Csak valami csík fut végig, olyankor nemtudom mit csinál és utána elindul. Lehet, hogy miközben a csík megy, ellenőrzi?
  • szoli91
    nem, ebben csak annyi kombó van hogy ellenség felé space bal bal meg e
  • Hellsing47
    uazok a kombok mint a ww-bewn???
    akkor kedvencem...e-vel átugrás,bal klikk
    és 3x balklikk majd e...:DD
  • Looooser
    Na ez már tré elendség felé balegér space balegér asszem ez az át ugrás
    porszívóval ellen felé bal egér sace 'e' ennyire tré em lehecc :D
  • szoli91
    az igaz, de én nem tok egyet se XD én csak úgy szoktam, hogy nyomom az iránygombokat, leterítek mindenkit azt porszívózok XD XD XD XD
  • mike0013
    figyi! Te ugye a kiirt cd-ről indítod el a játékot... és neked ellenőrzi a CD kulcsot mert nekem a cd-ről nem, de a gépen lévő image fájlból igen és egyikkel sem indul:S légyzsi válaszolj, hogy neked ellenőrzi a cd kulcsot a játék indulása előtt!
  • armageddon666
    ohhohhooo azért vannak kombók még ha nem is annyi és annyira bonyolultak mint a WWben... mondjk van 4-5 féle támadási mód amiket megfelelő szörnyeknél alkalmazva leegyszerűsödik a játék... (sajna nincs mindig lehetőség ezeket alkalmazni... pl. körülveszenk)
  • szoli91
    az tényleg idegesítő, de meglehet csinálni. szerintem a sotban a legidegesítőbb dolog a harc, mert nincsenek kombók, és ha körülvesznek, akkor mindig lecsapnak.
  • totyak
    Tegnap végre beszereztem mindhárom részt, úgyhogy mostmár teljes a trilógia. A Sands of Timamal játszom éppen és 19%-nál járok, de arra már rájöttem, hogy ezek a homokszörnyek, vagy mifenék, nagyon idegesítőek. De eddig a legidegesítőbb aza feladvány volt amikor a 4 fényes rudat kellett megfelelő sorrendben felvenni. Azzal elvoltam egy kis ideig.
  • szoli91
    Azt a kardosat én is észrevettem. Láccik, hogy kifogytak az ötletekből, meg nem olyan változatosak :D MEg a szörnyek terén is kifogytak sztem, mert néhány emlékeztet a WW-re
  • Looooser
    akkor valahonnan a béta verzsönt megkő szerezni
    szóni kéne az Ubi-nak :)

jajh észre vettem valamit a WW-ben és a ttt-ben emléxel a ww-ben amikor először harcoltál Kaileenával akkor mgidéz 2x 2 szörnyet nézd meg az eldobott kardjukat és a ttt-s kardokat :)
    majd adok képet is csak most nem mert nincs kedvem kihúzni a kábeleket...
  • armageddon666
    az a special menü az csak a béta verzsönben volt. WWben is láttam olyan képet amin rajta van az a menüpont és egy fileban megtaláltam a sotos mapneveket. nemtom. hátha elő lehet valahogy hozni. de sztem az azokból az időkből való, mikor a DP fehér hajú volt és princünk a tűztől változott át.
  • Looooser
    én má' 14,6% nál tartok letöltésben csak nem folyamatosan töltöm :D
    egyépként szerintem valamit még nem próbáltunk ki az elbujtatott menü elő hozására a TTT-ben nem lehetne úgy csinálni hogy elindítani a ww-t és rá ttt-t?
  • Black Hawk
    egyszer rá fogsz baszni a reklámodra :D
  • szoli91
    szerintem töltsd le a cd-s verziót, annál szerintem nem lesz ilyen hiba.
    ha nincs olyan crack ami műkszik én is letöltöm, mert nagyon unom, hogy mindig le kell húzni :(
  • sanyi150
    Eredeti PoP3: T2T játék eladó. Papírtokos DVD lemez. Tökéletesen működik, 5500 forint az ára.

Titan Quest is eladó 7000 forintos áron. Bundle DVD
  • brunnerone
    Hello! Van egy problémám: amikor ki akarom tömöríteni crc hibát észlel de én tudom hogy nem ez nem igaz. Utána olvastam forumokon és azt mondják winrar-t kell használni. Na most én nekem azzal sem sikerül. De az nfoban áll egy szöveg amit k****-ra nem értek:"Compressed Rars to get rid of the "Same CRC files" (aka DUMMY Files).Ezzel mit kezdjek? Valaki?
  • ffxi
    Már 2hónapja nem járok ide és ugyanaz a téma?

CRACK!!!!!!

LoL
  • Hellsing47
    van...de csak olyan ami nem jó...szóval nincs.. xDD
  • szoli91
    akkor most van crack vagy nincs?
    mert a gamecopyworldön nem találtam :(
  • Looooser
    jah kb :D
  • Hellsing47
    persze hogy van...csak még nincsen használható...
  • Looooser
    NÉ má'! Há szoli feltámadt! HÁHHHÁÁÁÁÁÁÁ
  • armageddon666
    lol. -.- [fapofával csúnyán néz]
  • szoli91
    van már crack a TTT-hez?
  • armageddon666
    :S kétszer ment :S bocsi...
  • armageddon666
    PoP - SoT
    PoP - WW
    PoP - WW és TTT
  • armageddon666
    PoP - SoT
    PoP - WW
    PoP - WW és TTT
  • totyak
    hát, ha már így megkerested a végigjátszást, akkor leszedem. És abban is biztos vagyok, hogy jövök még kérdezni.
  • armageddon666
    amugymeg mivel SoT topicot tényleg senki nem nézi (nekem még favban sincs benne pont ezért) nyugodtan felteheted ide. ezt sűrűbben nézik mint a WWset, bár WW közelebb áll SoThoz. (ha ott kérdezed ott is válaszolok szal részletkérdés :P)

off
    azért vagyok ilyen beszédes mert 10k coming :D
  • armageddon666
    azért ha mégis kéne ittvan
  • totyak
    Hát majd körülnézek a végigjátszás után, de majd csak végszükség esetén. magamtól szeretem végigjátszani a játékokat.
  • Hellsing47
    van hozzá tudtommal végigjátszás...keress rá...
  • armageddon666
    akkor próbálj nem falon futni csak simán ugrani, hátha.
  • totyak
    Az van, hogy van út tovább, miután a kardos szarokon átjutok. Lefele mehetek, ahol egy kevés víz van a földön, a falban meg nagy szobrok, meg színes képek. Csak ott nem tudok falon futni, mert csúszik a Prince cipője. Ezért visszamentem közvetlenül a darabolós izék után és ott néztem körül. Akkor láttam meg, hogy felfelé lenne egy út. Próbáltam felfutni a falon de nem ment, aztán próbáltam felfutni a szemközti falon és onnan átugrani, de nem ugrik akkorát. Most egy kicsit csapdában vagyok.
  • armageddon666
    vágom hol vagy de már nemtom merre kell ott menni. probálkozz falonfutással függőlegesben meg vizszintesben is. amire tudsz arra mász/ugorj fel, stb. ezek az általános tippek :D
  • totyak
    Szükségem lenne egy kis segítségre. Én igazából még nem sokat Priceztem, mert úgy gondoltam, hogy mindhárom részt végig kéne játszani egymás után. Most Kezdtem a Sands of Timeot, de már 2%-nál elakadtam. (Tudo, hogy ez nem idevaló, de a Sand of Time topikba már senki nem jár.) Ott tartok, hogy valami erkélyeken kell ugrálni, aztán az egyik erkélynél egy lyukól fény jön,meg asszem valami tőr van benne, de nem tudom kiszedni. Továbbmegyek, ott meg 3 kardokkal felszerelt henger megy ide-oda, hogy széttrancsírozzon,de azokat könnyű kikerülni. De utána nemtudok hova menni. Jobbra felfele lenne út, de valahogy nem tudok Priccel akkorát ugrani. Halp me! Ha valakinek nagyon nem tetszik, hogy itt kérdeztem, akkor törölje a hozzászólást!
  • armageddon666
    off
    napi kb. 5 hsz van és enyémmel együtt 285 hsz kell még az annyi mint 57 nap. de ha közeledünk hozzá akkor általában jön a sok off/spam/stb.
  • Lipták Róbert
    (azt elfelejtettem írni hogy amikor nálam volt a sandgateguard-kard akkor mindíg "újratermelődött" a homok ha elhasználtam)