Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õõõ akkora Dark prince az a prince gonosz ikertestvére? 😊 És miért a víz tesz jót a homoksebnek? Egyszerûbb lenne ha bejódozná a karját oszt jóvan. 😊
constantin
Kurvák vaszát elírtam.17 leszek nem 7LOL

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

constantin
Csá.'7 leszek júni 29.-én.Csak egy kérdésem lenne de OFF.Közületek valaki szokott gamestart venni?

Black Hawk
Tudod az ikreket nem lehet megölni mert halhatatlanok megoldás: Rohanj át a tûzön mert az csak mû. Szóval átrohansz a tûzön felfutsz az emelkedõn és itt jön a csavar. Az ikrek Homokosok Szóval nem bírják a vizet. Mögéük lopakodsz és be szpíííd kíllezed a vécébe õket. Ha Végeztél velük akkor jöhet a visszatérõ negatív sztár a VIZIER, aki a halhatatlanságosságot akkarja megszerezni, de itt jön a képbe a PRINSZ aki meg állítja a büdös görényt.
Ha bármilyen kérdésed lenne még akor tedd fel bátran mi segítünk hiszen ez tápig errõl szól.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
hohóó, kis kutakodás után kitaláltam, a te oldalad, ki gondolta volna 😄
rettentõ cuki ahogy a Kindred Blades-rõl írsz, remélem tudod hogy a Kindred Blades, és a TTT az ugyanaz, nagyon PoP-osan mondva: múlt és jelen 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
btw (by the way, gyengébbek kedvéért) ez kinek az oldala, mert a történet leírása hagy némi kívánni valót maga után...

Broafka
newbe? (noob) 😊
látom nem esett le a tantusz 😉
részben, legalábbis, amúgy meg legalább valaki segített nekem, habár vágom az egész storyt, meg a játékmenetet is
ha elolvasod legalább ezt az oldalt, akkor érted miért írtam
amúgy valszeg azért nem fognak nekem írni, segíteni, mert tudják hogy ismerem a gámét tövirõl hegyire, és csak poénkodtam
bár, igazából azért írtam az elõzõt, hogy egy kicsit a témánánál maradjunk

u.i.: köszönöm viszont, nagyon köszönöm hogy egy új oldalt mutattál, és nem azt az istentelenül unalmas Dahaka Team-et, blááá, köszi

Joke 33
Nézd meg ezt a honlapot:Katt

Broafka
elakadtam segítsetek!
ott akadtam el hogy... hogy...hogy... mit tudom én, ott akadtam el hogy... hogy nem tudom megölni az ikreket, hogy lehet megölni õket? 😊
na jó, kezdem elõrõl, mert így nem úgy hangzik mint egy elakadt újonc:

"a picsába már, mi a szarnak kell berakni ilyen rohadt nehezet, pedig eddig jó volt, jaj, segítsetek már, hogy lehet kinyírni az ikreket?
és a Vizier miért a gonosz, nem öltük már meg a sendsz of tájmban? köszi!"

Looooser
brofi most mit izéljek meg mondom neki

Konsti örülj 16 vok de akkor is én osztom a lapot

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
csak az a gond hogy TTTrõl már nem nagyon lehet beszélni. háthön jön majd vmi ÉRTELMESEBB új aki elakad és annak esetleg tudunk segiteni. de sztem csak olyanok fognak jönni akik azzal tömik tele a topicot hogy jujjjj kijött egy crack, nem müxik, jééé uj crack, nem megy... van már crack? csak lehuzással megy? legalábbis mostanság ilyenek jöttek.... bár ha meg elakadnak akkor jön a válasz hogy ird keresõbe, klompa vagy dagi, vezir, vizier, stb.......

@

Black Hawk
Így van.
De csak 1 rohadt kérésem lenne: ezt a tápikot ne basszátok szét. Ez a kérés különösen Constantinra vonatkozik.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
ahh, a kedvencem, HÁNY ÉVES VAGY?
és igazából tök mind1 mit mondasz, mert mondhatsz 20-at is, õ meg majd mondja hogy õ meg 30, és akkor ne pofázzon neki egy ilyen kis valaki...
ez a koros támadás annyira béna
és különben is van úgy hogy egy 17 éves érettebb mint egy 23
legalábbis itt az sg-n ez így szokott lenni...

Looooser
1- én full egocentrikus vagyok -> 2 ebbõl az következik hogy isten centrikus vagyok -> szóval isten és ezen a jogon osztom a lapot...
nem toommért te?????

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

constantin
Kinek képzeled magad hogy osztod a lapot.Ha szabad kérdeznem hány éves vagy?

Looooser
szerintem most maradj csöndben ..i.,

constantin
VALÓBAN.Most az egyszer igazad volt.

Looooser
...

-------
a legértelmesebb hsz-em 😊

constantin
Csak azért írok hogy elöbbre kerüljön.

Broafka
ezt miért kell minden topikban bejelenteni? :-/
szerintem észre fogjuk venni...

szoli91
kb. egy hétig OFF-olom magam, úgyhogy nem fogok írni.

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Looooser

Looooser
Itt én vagyok a magasabb rendü.. az hogy UFÓ vagy isten már egyre megy

constantin
Én sem.

Broafka
hát én biztos nem vagyok, mert én ember vagyok, és az ember áll az evolúciós lépcsõ tetején 😊 (jelenleg)
de én nem mondtam hogy magasabb rendû lennék bárkinél...

(u.i.: beszéljünk TTT-rõl <#nyes>)

szoli91
ne szivassátok már egymást!!
És ne gondoljátok azt hogy felsõbrendûbbek vagytok a másiknál, mert egyáltalán nem vagytok azok.

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Broafka
omfg
mint azt a másik topikban is mondtam:

no comment vagy ember, no comment!

constantin
Direkt szivózol?Na Neeeeeeeeeeeeee.

Broafka
leszámítva a sok beszólok neked, és egyébb beszélgetéseket, azért sem beszélünk a TTT-rõl, mert már nincs mirõl!
Crackrõl beszélni unalmas, mindenki kívûlrõl fújja a pályákat, szóval...

sok értelme már nincs is a topiknak ha úgy vesszük...

jah és még valami: beszéljünk most már a TTT-rõl 😄

Broafka
talán elõnyösebb lenne ha nem csak utalnál rá hogy legyen a hangsúly TTT-n hanem akkor arról is beszélnél mert az ilyeneknek semmi értelme nincsen:

"@$##&@$ te kis mocsok, hogy dögölnél meg, rohadt kis hülye blablabla, jah de amúgy most már beszéljünk a TTT-rõl"

áldott emberke 😊
így én is tudok vitatkozni hallod!

u.i: jah amúgy beszéljünk most már a TTT-rõl

constantin
Offold magad TE.Ha isten vagy dobj ki innen.Úgy sem fog menni!!A tém az én részemrõl lezárva.Inkább legyen a hangsúj a Two Throneson.

armageddon666
te mit ugacc be ujgyerek! jo volt mig nem voltál itt! jött most 3-4 ujcsákó azt itt verik a nyáluk. vazze NINCS CRACK ÉS NEM IS LESZ. ha meg lesz akkor ugyis 1 nappal utána már mindenki fog róla tudni. és egyetértek Broafkával!

@

constantin
Nem hallottam crack-ról mostanában semmit.Én is csak angol oldalakon szoktam nézegetni.Amúgy mostanaban kevesebett ülök a gép elött.Amint látok valami apróságot szólok.De ha annyira izgultok körbeszaglászok egypár oldalon meg kérdezõsködök.

kussoljámá okostojás!!
Broafka
õ miért tudna többet mint bárki más, ezek akkora faszságok!!!!

különben is, nem tom mit izgultok, ha lesz crack akkor úgyis fogod tudni, addig meg mit szenvedtek, agyam eldobom...

senki ne tudja kb mikorra várható a crack???
Constatin te tudsz vmit nem?😊
R10
nincs crack vagy vmi? :S

muszáj kihúzni a DVD-Romot? :\\

!!!Hajrá Brazília!!!

szoli91
amúgy a fizikait kell letiltnai (amibe belerakod a DVD-t, a márkájáról felismered) valakinél mûködik letiltással valakinek nem. Elsõnek próbáldd meg ezzel, ah nem mûködik, akkor csináldd azt amit Armageddon mondott és a tápkábelt húzdd ki ne a a pATA-t, meg se a sATA-t, csak azt a fehér végû izét.

armageddon666
egyiket sem 😉 huzd ki a CD/DVD-ROMot....

@

Kérlek majd írjatok!!!!
Valaki tudna nekem segíteni?? Na nekem nem az eredeti game van meg hanem le szedtem netrõl és daemon tools-al be mount-oltam és sajnos nem tudom melyik meghajtót kell letiltani ilyenkor! Kérlek segítsetek!!!!:S
szoli91
dumálhunk már a TTT-rõl PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!

Broafka
szal akkor ez most nekem szólt? 😊
jah, végülis jah, msnen, egymást istenítjük (na jó az túlzás)
a múltkor arról beszélgettünk hogy ki tud faszább szövegeket a játékból
hát igen, kocka fejek in action 😊

u.i.: miért írok mindig utóiratokat? 😄
ez a topic is kezd WW-s lenni? 😊
ohh, zsír

Looooser
szolival már baromságokat írok... (betett a reggeli feles) *Brofival

*javította Looooser az elõzõ hst után két percel

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Consti lécca offold magad a fórumról szolival csak hülyéskedünk és amikor msn-en dumálunk ott elszabadul a pokol!!!!!!! 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

lényegtelen, csak egy példát irtam. POPnál nincs is kiirva, de vmelyik játéknál kivan.
amugy a SE nem jelzés, csak kiemeltem azt a szót 😊

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

szoli91
tök mindegy, én a SoT, meg a WW crackjénél nem láttam, hoyg ki lenne a írva, hogy "WORKING", meg "SE".

a fixed exe azt jelenti, hogy "crack" és nem azt hogy mûködik. sokszor, ha oda van irva, hogy WORKING, akkor SE mûködik. majd ha fentlesz nforce-on, majd akkor lehet azt mondani, hogy van hozzá mûködõ crack.
lehet a crack only torrenten kivül is persze, ami annyit jelent, hogy amit letöltesz, az nem tartalmazza plusszban a játékot, hanem csak a pár MB-s cracket.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

szoli91
tudom, mit jelent az only, de láttam egy olyan torrentet,a minek az volt a neve hogy valamilyen Fixed-EXE csak a Bitcomet ne tudta leszedni. MEg a Crack Onlyt nem csak torrentben láttam, hanem csak úgy simán, mert én azt nem torrenttel szedtem le.

az irásod eléggé érdekes volt, jót mosolyogtam rajta 😊😊
ha tudnál angolul, akkor tudnád, hogy azt jelenti, hogy a torrent, nem tartalmazza a játékot, plussz cracket, CSAK a cracket, mivel az
amugy a crackek mind fixed .exe-k.
amit belinkeltek, annak a release nevében volt a "crack only", de gondolom ezt te is tudtad!!!