Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meek görögbe olvadni a napra
csocsaaaaa
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
US <--- én még keresek vmi torentet ha megtaláltam szétküldöm nektek
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
én vevõ vagyok az ilyenekre, feltéve ha tényleg eredeti és nem kell húzogatni, különben megtalállak 😄😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
@
huppsz. mégis járnak erre modik...
Warrior Within? hát. használtan probálkozhatsz de boltban már nemnagyon kapni. (lagalábbis amiket megnéztem ott nem.)
@
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
@
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
TOCSOG A VÉRTÕL? WAZZE'!
2 meg az hogy az EU verzió vagy USA edt.?
.nfo-jában:
1., Unrar with WinRAR
2., Mount Daemon4-be
3., Cut that f*ckin' cable with scissors!!!!!!4444
4., Endzsoj da gém ^^
If u don't want to buy a new CD/DVD-ROM just pull out the cable instead of using the scissors
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
sanyi: milyen az hogy papírtokos? hogyhogy nem oridzsinál mûanyag tokban van?
@
ez a topik nem arra van h mindeki szidja egymást hanem arra hogy békében forumozzuk a POP TTT-t!!!
Télleg, nem tudjátok mi van a crackkel??😄
-----
konzollal mibajom? õszintén? semmi... az hogy nincs nekem XD nekem nem sok kell csak egy ba... vagyis nagyonnagy HDTV, egy XBOX360 (vagy ha sokkal jobb akkor PS3), egy csúcskategóriás álomgép (mondjuk a Dell uj gépe megfelel, vagy az $5k Alienware), és egyelõre ennyi 😄 még vmi sportautó, néhány nyaraló a világ szép helyein, soksok pénz amibõl megélhetek és tudok szerezni belõle olyan dolgokat amik most nem jutottak eszembe XD 😄 na de most tényleg komolyan a konzollal tényleg semmi csak a konzolosokkal... nézz be a PC-s játékoknak leáldozott topicba... õk irják minden technikai ujitásra hogy szánalams (azt nem fogják föl hogyhai lyenek nem lennének akkor talán még NESen jáccanának) pedig sztem az a szánalmas amit õk csinálnak, de sztem eleget OFFoltunk. inkább szüneteljen a topic egy picit, de ne legyen tele offal. nem mintha büntitõl félnék vagy ilyesmi mert modi nem nagyon jár erre, de hátha mégis betéved egy 😄
@
-----
és ez az consti... tood rajtunk kivûl akik betöltötték min a 15-öt vannak kisebbek is a fórumon mondjuk 10-12évesek szóval míveldmeg a szöveged és fejezd ki magad valahogy így:
Hogy abba a félcentis tubarózsás hímvesszejedre száradt légyköpettel eggyüt távolítsa el az a pitymallot száju doktor a szádat amelyik tégyed a világra segített... próbáld meg...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
pedig ku*vára nincs igazuk a kis p*csfejeknek 😄
<#boxer>#boxer><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#mf1>#mf1>
@
PC POWA.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
hû maradok a PC-m hez, Bélához 😄
@
---
És brofi nefikázd a konzolokat néha a PoP sorozat jobban meg a ps-2-õmön, mint a gépen...
@
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
http://www.stuckgamer.com/gui_god_of_war_01.shtml
Senkkik neked meg grat hogy válaszoltál...
Wiliem milyen gonosz herceg? csak Dark meg sima Herceg van. A gonosz herceg az a Dahakateamen volt egy feltételezés.
@
hát igen, nem jött össze ez az ötletem, azért kössz a (nulla) helpet 😊
------
William szerintem azért mert a jód az csíp....és szegény hercegnek már így is fáj a keze a továbbí csípéstõl szerintem meg halna szegényke... ami meg nem lenne jó.... XD