13392
-
#9833 Szóval.Ez egy olyan oldal ami tele van linkel.Tehét ha valaki feltölt valamit egy ingyenes tárhelyszolgáltatóra(rapid,mega stb.)akkor ez az oldal összegyűjti ezeket a linkeket.Csak bepötyögöd a játék vagy film nevét és ki is dobja feltöltési idő szerint.Teljesen ingyenes és nagyon megbízható.Ez amolyan linklopás de jól működik és minden fennt van.Még a call of juarez is már fennt van pedig csak ma adták ki.Kell a cím? -
#9832 szerintem az elég gyanús, hogy ingyenes. Szerintem nem elég biztonságos -
Hellsing47 #9831 valoban ingyenes???:D
vagy ilyen 100ft/1nap?? xD -
#9830 Én tudom mire gondolsz.Csak nem a phazed....-ra.Ha kell valakinek ez az oldal akkor írjon.Film és játék mind fennt van rajta. -
#9829 én is a darkos stílust szeretem úgyhigy én is a WW-t komálom -
Hellsing47 #9828 1:nincs crack
2.nem kellett volna megadnod az msn cimed nyilvánosan
3.azért megadhatod azt az oldalt ahonnan le lehet tölteni "világ összes játékát ingyen!" :D -
#9827 wagy msn en elküldeni nekem az exe fájlt msn em: [email protected] -
#9826 ha tud nekem vki two thrones hez cracket irj le ide a linket és akkor megmondom honnan lehet letölteni a világ összes játékát ingyen!!!!!!!!! -
Hellsing47 #9825 nemtom...én inkább az ilyen elvont,darkos stilust csipem:)))
azért fogott meg nagyon a WW..az a király:P :D
a hangulátval nekem sem volt bajom,de utáltam benne harcolni...xD -
#9824 nekem nagyon bejött. Én a hangulata miatt szeretem -
#9823 eh lol.... -
Hellsing47 #9822 ha tölem kérded akkor tudja a faxom...az egyet 1x toltam végig..nem nagyon teccet az a rész:-/
szal nemtom hogy megvan/volt-e... -
#9821 oké meg van az ottani plusz élet stb? -
Hellsing47 #9820 én annál nem akadtam el:P
az nekem elsöre sikerült :)) -
#9819 jha én is itt akadtam el. utána jöttem rá hogyan kell tovább menni miután vagy ötödjére megnéztem a víziót. és utána esett le hogy valahol fel lehet mászni XD -
#9818 dejó elsőre nekem 5 nap volt kb 10 óra játszással a vizes aknában kadtam el amikor himálózni kellet és kikellett jutni a kútból... -
#9817 16 óra alatt toltam végig a SOT-ot:D -
#9816 atta fanycsali szmájli és mögötte a sorry. és kinek beszélsz kisfiam-.-? -
#9815 tom, hogy nem lesz, CSAK ÚGY megkérdeztem, meg szerintem egyszer kimoshatnád a szád XD XD XD XD -
#9814 De én rendi vagyok -
#9813 nem kell sorry. ha nme érti meg... -
#9812 nem lesz soha a büdös retkes kurva életbe :S sorry -
#9811 inkább azt mondd meg hogy mikor várható a TTT crack please -
#9810 Van a dead to rights-hoz reloaded crack is mert oroszul borzalmas a játék.(próbáltam) -
#9809 hehe én meg egy nap alatt végigvittem [csak viccel] -
#9808 én egy nap alatt a liftig -
Hellsing47 #9807 kötélre ráugrasz..himbálodzol..ugrasz az elötted lévö gombra,majd amint benyomtad megint ugrás vissz a kötérle..elfordulsz a balra levöhöz ráugrasz majd vissza és utána siess az ajtohoz mert ha lassu vagy akkor bezárodik... -
#9806 De ha leugrok a kötélről igaz, hogy megnyomja a gombot,de nemtud visszaugrani a kötélre. De lehet, hogy csak nekem nem ment. Pedig egész jól haladtam. Három nap alatt jutottam el 62%-ig. -
#9805 pedig ugy kell csak le is ugrassz a kötélről. lengesz, ugrassz gombra, vissza, fordul, másik gombra, vissza és ki az ajtón. asszem valahogy igy kell. -
#9804 Nekem is kéne egy kis segítség a SOT-hoz. Ott tartok, hogy egy teremben vagyok, alattam tüskék, középen egy kötél, balra egy gomb, előre egy gomb, jobbra egy ajtó, de akárhogy hinbálódzok, nem tudom megnyomni a gombokt. Help me. -
Hellsing47 #9803 sztem odaát :D -
#9802 szerintem a 100as ték ezresek között már semmit nem ért... a ték az hogy egy 0tól különböző számjegy van a hsz sorszámában. (10, 300, 5000...) meg a WW topicban irtam néhányat... (de lehet hogy itt :D csak az arcok ugyanazok mind2 topicban szal nemtom :D) -
Hellsing47 #9801 jónak jó..csak orosz benne minden..
de nekem eléggé olyan érzésem van hogy Total Overdoes és Bad Boys2(übermegaextragagyi) feelinges xD -
#9800 lesz a 100-as ték:D -
#9799 enyém -
#9798 amúgy meg -
#9797 hmm... dead to rights 2... hmm... nem lehet rossz -
Hellsing47 #9796 mindig oda menj be ahol hallodd a vizcsöpögést:)
én most Dead to rights 2-zök..oroszul xD
legacy of kain Definace se rossz..de a kamernézet :D -
#9795 Most Wanted, CoD2, Madden NFL 07:) meg felfogom tenni a Ghost Recon 3-at -
#9794 Most a pöcsömmel.:)