13392
-
doki11 #13062 mi a baj?? -
#13061 én torrentről szedtem, asszema fájlt fel is raktam valahová, de előre figyelmeztetlek, hogy nagyon lassan jön, átlagosan 50 kbps-mal, és ajánlatos este tölteni, mert míg alszol, lejön
link: itt -
#13060 keresd a 3cds verziót... -
#13059 Neeeee.... tölcs fel vhova pls!!!!! -
#13058 félbelehet vágni enemyket... EU verzióban nemlehet. -
#13057 extra vér lesz benne vagy mi a szösz? -
#13056 na, végre valahára sikerült megszereznem a CD-s elméletileg cenzúrázatlan verziót. kipatchelem tdkra, philips-re, nem működik... igaz van a reloaded crack is, csak én azt hallottam valakitől, hogy ez a darabolás a pop3.exe-be van kiírva és így azt nem írném felül, meg bemásoltam régi "dvd verziós" mentéseimet így és tényleg nem votl benne így darabolás, vagy az a mentések miatt van? -
#13055 neeem... "meghaxolták" a gémet :D szal GAME ISO helyett GAME RIPként van fenn, és a videók felirata magyar... de azért az is haladás :P csak most kurvára nme jön be :S pedig volt sample videó is :D -
#13054 azt hogy? ^^ maygar szinkronnal vagy mi? O.o -
#13053 pill megkeresem -.- csak nemakar bejönni az oldal :\ remélem nincs elASVA -.-' -
#13052 Bizonyítékot akarok :D -
#13051 van magyarítás :P PPP PPP PPP P P P PP P P PPPPPP
(+PPP)
egyik ismert torrentoldalon fennvan magyarul xD -
#13050 És újra elővettem a gémet. A sok mostani gémek csalódás okoztak :( Ez majd felvidít :) -
#13049 ehhez a játékhoz nincsen magarítás, és honnan lenen különebn is ha nincsen felirat? O.o -
skynlyne #13048 Szasztok!
Lenne egy kérdésem van magyorsítás a játékhoz ha van akkor hol?????????
köszi
Skynlyne -
#13047 minimumon biztos, talán feljebb is tolhatod graft, de próbálgasd. -
#13046 szerintetek az én gépemen menne?(akadás nélkül) -
#13045 nekem PoPokban ha benyomon az EAXot az betesz :K visszhangoznia kéne olyan helyeken, de nálam csak szaggat :( régi gépen nem volt ilyen gond xD -
#13044 Vagy vedd le a grafot minimumra,árnyék,speciális effektek medium. Ha még így is szaggat akkor high. Talán így jó lesz. Nekem a csapdáknál csinál fura dolgokat a WW-ben. A hangja szaggat a játéknak olyankor meg néha a kép is. A T2T-ben abszolút nem csinál ilyet... -
wowfan #13043 Igen, csak a pop szaggat -
#13042 akkor nemtom.... esetleg drivert próbálj ki másikat. vagy a legújabbat, vagy valami régebbit. ilyesmitől lehet. csak a PoP szaggat? -
#13041 Sztem így senki sem fog neked segíteni. =P -
wowfan #13040 XP -
#13039 megint buta vagy -.-
wowfan, vistád van vagy xp? -
Ry0K3N #13038 Ez csúnya lesz. Amúgy Youtubén keress rá hogy "Klompa". Kiad egy rakat videt hogy kell legyőzni. -
hematit1976 #13037 hy
én még naon kezdő vok merre van a faq?
de addig is a kérdésem:
elakadtam az arénában, azt a böhöm nagy álkapocstalanságot nem tom legyőzni. ráugrom a vállára aztán időlassítás, majd szúrok 1et , de aztán a herceg átfut a böhöm másik vállára az + ledob:(
mit csinálok rosszul?
vki tudja a +oldást?
I. -
#13036 Mevan? az abnormális ha ezzel szaggat!! Ha a GF 7700-zal nem szaggat ezzel sem kellene. -
wowfan #13035 Gigabyte 8600GTS -
#13034 Némmá! Feléledt a fórum. Még mondják is az 1ik developer diary-ban az assassin1s creed-ben vmire h PoP SoT. -
#13033 lehet hogy a Herceg kölykei lesznek majd a hősök vagy nem tom, és biztos még a Hercegben maradt egy kis homok gén, és ez átmegy a gyerekbe, és random homokszörnyé változik, vagy ilyesmi! :P -
#13032 én is így vok vele. ha a trilógiától nagyon eltérő sztori lesz (például új szereplők), én abból enm kérdek, mert már az túl erőltetett lenne szerintem, emg már úgyis teljesen kifacsarták ezt az egészet. -
#13031 Én bármilyennel játszanék ami adja a hangulatot és kapcsolatba állítható a trilógiával :P ha új akkor meg ne Prince of Persia legyen :(( lásd: Assassin's Creed... látszik rajta a PoP beütés egy kis Splinrte Cellel megfűszerezve :D mégsem pop... -
#13030 Őszintén szólva én egy WW-hez hasonló darkos résszel szívesen játszanék,de még egy SoT...az már nem olyan jó. -
#13029 (érzem)
meg arma, erre mondom, hogy a PC GURU egy nagy fostartály, mert azok azt hiszik, hogy egy csomó játékot ők tesztelik le elsőnek MO-n, meg néha egész EU-ban, amikor már a GameStar már vagy egy hónappal letesztelte őket :P úgyhogy ennyire megbízható az az "újás"-nak nevezett dolog. -
#13028 ez kurva nehéz :) nekem is csak egyszer sikerült kinyírnom, őket. ezt csak saját magad tudod kitapasztalni, de igen, ha üt a kardos védekezz, meg ne enged őket túl közel, mert, akkor biztos halál, meg ha a baltás próbálja belédbaszni a baltáját, akkor gurulj el és, akkor csak azt üsd, de ha a kardos jön inkább védekezz :), ennyi általános alaptipp, van a többit magadtól kell :) -
#13027 Védekezz ha a kardos úriember megtámad. Meg próbálj trükközni,pl gurulj ki amikor elkezdene páholni. Ha meg eljutottál a speed killhez,tod hogy kell őket legyakni. -
pali001 #13026 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne, elvagyok akadva a 4. főellenségnél az Ikreknél, már utánaolvastam hogy kell kinyírni, de az első speedkill után mindig elfogy az energiám, már 3 napja nemtudok továbbhaladni:( -
MendMs #13025 tanulság,h már végigis myomtam(könnyebb volt megöni a viziert mint gondoltam)és ezért már nemkellenek a szaros vírusos trainerek:D:D:D -
#13024 Videókarid?
Erről jut eszembe! Teljesen megszűnt a herceg visszafordulása,meg nem is villog az első pálya. Lehet h az új videókari az oka? ;P
Úgy sem lesz PoP 4,de nem is érdekel,mert elég nekem ez a 3 rész. :) -
#13023 és amit a PCGURU mond, az kőbe van vésve és úgy lesz és kész! a guru tévedhetetlen! ^^
(érzed az iróniát remélem)