13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • hy2099
    lesz pop4,a pcguruban benne van h készül!!!!dejóóóóóóó
  • wowfan
    Hali!
    Nekem olyan problémám lenne hogymintha laggolna az emberkém. De ugyanez van a többi résznél is. Az Sands of Time-ban elviselhetetlen, a Warrior Withinben szintén, a T2T-ben már annyira nem, de engem nagyon idegesít. Olvastam hogy a dual core miatt lehet, de ez csak az első résznél volt probléma, nekem a többi is ilyen. Van valami ötletetek?
  • armageddon666

magyar feliratos TTT átvezető animok. Ez persze csak bemutató avi, de egyik ismert magyar torrentoldalon fennvan a T2T ilyen magyar subos renderelt vidikkel :D
  • Kongy
    És a TANULSÁG?
  • MendMs
    na kössz megvan ,leszedtem mentést,és onnan tudtam folytatni ahol tartottam,rendesen megszenvedtem h továbbjussak ,de azért sikerült:Dkössz a tippeket
  • Kongy
    VAGY letöltessz egy 100-os mentést és kitörlöd a mentési pontokat a Well of Ancestors részig,és ugyanott leszel. Jah,és ez jó tanulság arra h vírusos xar trainereket nem használunk. 1ébként ha jó trainereket akarsz popuw.com/forum. Ott kibannolják azt aki vírusosat rak fel,de nem ajánlom a nem vírusos trainert sem,mer olyan mintha nem is játszanád ki,csalással meg könnyű...
  • SiZo91
    ha törlődött a profilod, akkor két teendőd maradt, vagy eleged van az egészből és megnyomod az uninstall gombot, vagy veszel magadon egy kis erőt és újra véigtolod, ennyi :P
  • MendMs
    hello!az a problémám,h letöltöttem egy trainert ,mert mindig elfogyott a homokom,amikor a dark prince el voltam.nagyon a vége felé jártam,a vezier ledobott vmi barlangba,néztem videót is,most kellt volna valamikor megtalálnom a halott apját,meg annak a kardját.na most a trainer nemis működött,leszartam ,kiléptem....mire visszaléptem,törlődött az eddigi profilom,és aztmondta h csináljak egy újat.most mi a ge.it csináljak?????????tiszta ideg vagyok,lécci valaki segítsen,kössz...
  • Kongy
    Igaz :D Már úgyis csak mi beszélgetünk itt. XD MSN: [email protected]
    Jah,és ha leakarod tölteni a SoT-ot regizz ITT aztán SoT rovat,és SoT Full game download. Tegnap én is betettem egy letöltési linket. Csak annyit kell csinálod h letöltöd a setupot,kicsomagolod,installálod,és már játszhatsz is,nem kell hozzá semmi cd key. ;-)
  • hy2099
    jó akkor majd letöltöm(valamikor),egyébként mi az msncímed,felveszlek:D:D:D:D:D
  • Kongy
    Bazi...de éppen azt ecsetelgetem neked h jó játék. Szépek a helyszínek meg minden,csak ugye ezek a csaták...
  • hy2099
    nah látod ezért nem kell annyiraXD
  • Kongy
    mevan?? Minden háborúban ez törtánik =P Egyébként meg a homokóráért ostromolnak egy várat,h aztán odaadhassának a az indiai maharadszának,aztán a herceg kinyitja,és elkezdődik a rémálom. Az egyetlen rossz pontja a játéknak h csa 1-2 kombónk van,így elég nehezek a csaták.
  • hy2099
    de olyan hjáború amiben nagy csapatok összcsapnak...
  • hy2099
    az igaz h a SoT-ban van háború,láttam egy olyan videot...naon baro volt,már nm om hol vhol a youtube-on...
  • hy2099
    Stone Guardian
    ez után vok már:D
  • Kongy
    MICSODA??? Amíg nem jáccottál vele addig ne mondj véleményt! A SoT a legjobb rész ehhez nem fér kétség.Legalább 1cer próbáld ki. Talán még rá is kattansz (?) :P

Ismerem. Nekem hál' istennek nincs itt fenn ismerősöm,de DT-n van egy oszttársam aki már nem aktív. XD
  • hy2099
    ismeritek a Hansy-t a WW-fórumból?
    ő az osztálytársam:D:D:D:D
  • hy2099

hát ez kész:D
  • hy2099
    a SOT-az nem naon teccik egyébként olvastam a történetét....nagyából tom a lényeget:D:P
  • Kongy
    Mellesleg tanácsos lenne a SoT-tal kezdened,de már úgyis elrontottad,mert a T2T-vel kezdted. :P
  • Kongy
    hát jah,habár én nem hiszek benne. :P
  • hy2099
    Ghost of the Past......ez les za pop4???persze ha lesz.....
    de jó lenne ha lenne még egy csoda:D
  • hy2099
    ez gépre lesz meg...
  • hy2099
    szerdára itt a WW :D
    sirály vok!!!!!!!:D
    tökre várom már:D
  • Kongy
    NAH TEHÁT IDE KILLKELVE!
  • Kongy
    Nah,akkor haladsz. Mahasti-t nagyon könnyű kinyírni,de örömmel hallom h megölted. :D
    Jah,és INNEN is sokat megtudhatsz.
  • hy2099
    http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=8355826
    http://gportal.hu/portal/popfan/
    http://gportal.hu/portal/dahaka/

ezek viszonylag jó kis oldalak,sokat megtudtam xD
  • hy2099
    1-re sikerült kinyírni mahasti-t úgy h nem vok teljes n00b hanem csak félig...xD
  • hy2099
    The upper city után vok az után mentettem....2 nao és itt van a WW-megrandeltem,a sot-ot meg majd letöltöm vmikor...
  • Kongy
    Szaladj le az 576-ba és vedd meg még ma =P
    Egyébként előbb a Sands of Time-ot ajánlanám,mert ez így pont nem jó sorrend,ha visszafelé mész.
  • hy2099
    mármint a WW-lesz meg ....:D
  • hy2099
    ma lehet meg les za pop,de ha me nem lenne akkor két hét mulva lesz meg,de addig nem bírom kiXDXDXDXDXDXDXD
  • hy2099
    pontosan nem tom,de majd megmondom ma vagy holnap a pálya nevét....

• Kongy
    Én a franciát gyűlölöm. Az a sok q,u betű... hányinger! FÚJ!!!
    Egyébként hol tartassz a PoP-ban hy2099?
  • hy2099
    én is utálom :Dés ne mtom minek azt tanulom
  • armageddon666
    hál' isten mindenki rühelli a németet :K
  • SiZo91
    énvégigvittem ezt a játékot és nem lettem pop mániás. é most jelenlek kotor1-2 mániás vok, mert megint elővettem ezt az igazi csodát és azzal jáccok :K
    -----
    én angolt németet tanulok. ha mondták volna, hogy a németen kívül lehet franciát választani én szerintem azt választottam volna, most meg ezt a szart tanulom -.-'
  • Kongy
    Én meg francia helyett németet... XD
  • armageddon666
    jólteszed... ha megváltoztathatnám a múltat... msot spanyolt tanulnék xD