Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiZo91
én is így vok vele. ha a trilógiától nagyon eltérõ sztori lesz (például új szereplõk), én abból enm kérdek, mert már az túl erõltetett lenne szerintem, emg már úgyis teljesen kifacsarták ezt az egészet.

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

armageddon666
Én bármilyennel játszanék ami adja a hangulatot és kapcsolatba állítható a trilógiával 😛 ha új akkor meg ne Prince of Persia legyen 😞( lásd: Assassin's Creed... látszik rajta a PoP beütés egy kis Splinrte Cellel megfûszerezve 😄 mégsem pop...

@

Kongy
Õszintén szólva én egy WW-hez hasonló darkos résszel szívesen játszanék,de még egy SoT...az már nem olyan jó.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SiZo91
(érzem)
meg arma, erre mondom, hogy a PC GURU egy nagy fostartály, mert azok azt hiszik, hogy egy csomó játékot õk tesztelik le elsõnek MO-n, meg néha egész EU-ban, amikor már a GameStar már vagy egy hónappal letesztelte õket 😛 úgyhogy ennyire megbízható az az "újás"-nak nevezett dolog.

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

SiZo91
ez kurva nehéz 😊 nekem is csak egyszer sikerült kinyírnom, õket. ezt csak saját magad tudod kitapasztalni, de igen, ha üt a kardos védekezz, meg ne enged õket túl közel, mert, akkor biztos halál, meg ha a baltás próbálja belédbaszni a baltáját, akkor gurulj el és, akkor csak azt üsd, de ha a kardos jön inkább védekezz 😊, ennyi általános alaptipp, van a többit magadtól kell 😊

Kongy
Védekezz ha a kardos úriember megtámad. Meg próbálj trükközni,pl gurulj ki amikor elkezdene páholni. Ha meg eljutottál a speed killhez,tod hogy kell õket legyakni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sziasztok!
Egy kis segítség kéne, elvagyok akadva a 4. fõellenségnél az Ikreknél, már utánaolvastam hogy kell kinyírni, de az elsõ speedkill után mindig elfogy az energiám, már 3 napja nemtudok továbbhaladni😞
tanulság,h már végigis myomtam(könnyebb volt megöni a viziert mint gondoltam)és ezért már nemkellenek a szaros vírusos trainerek😄😄😄
Kongy
Videókarid?
Errõl jut eszembe! Teljesen megszûnt a herceg visszafordulása,meg nem is villog az elsõ pálya. Lehet h az új videókari az oka? ;P

Úgy sem lesz PoP 4,de nem is érdekel,mert elég nekem ez a 3 rész. 😊

armageddon666
és amit a PCGURU mond, az kõbe van vésve és úgy lesz és kész! a guru tévedhetetlen! ^^

(érzed az iróniát remélem)

@

lesz pop4,a pcguruban benne van h készül!!!!dejóóóóóóó
Hali!
Nekem olyan problémám lenne hogymintha laggolna az emberkém. De ugyanez van a többi résznél is. Az Sands of Time-ban elviselhetetlen, a Warrior Withinben szintén, a T2T-ben már annyira nem, de engem nagyon idegesít. Olvastam hogy a dual core miatt lehet, de ez csak az elsõ résznél volt probléma, nekem a többi is ilyen. Van valami ötletetek?<#confused>
armageddon666
http://anonym.to/?http://zsolt989.extra.hu/vegyes/pop.t2t.hunsub/P3C_040.avi

magyar feliratos TTT átvezetõ animok. Ez persze csak bemutató avi, de egyik ismert magyar torrentoldalon fennvan a T2T ilyen magyar subos renderelt vidikkel 😄

@

Kongy
És a TANULSÁG?

na kössz megvan ,leszedtem mentést,és onnan tudtam folytatni ahol tartottam,rendesen megszenvedtem h továbbjussak ,de azért sikerült😄kössz a tippeket
Kongy
VAGY letöltessz egy 100-os mentést és kitörlöd a mentési pontokat a Well of Ancestors részig,és ugyanott leszel. Jah,és ez jó tanulság arra h vírusos xar trainereket nem használunk.<#ejnye1> 1ébként ha jó trainereket akarsz popuw.com/forum. Ott kibannolják azt aki vírusosat rak fel,de nem ajánlom a nem vírusos trainert sem,mer olyan mintha nem is játszanád ki,csalással meg könnyû...

SiZo91
ha törlõdött a profilod, akkor két teendõd maradt, vagy eleged van az egészbõl és megnyomod az uninstall gombot, vagy veszel magadon egy kis erõt és újra véigtolod, ennyi 😛

hello!az a problémám,h letöltöttem egy trainert ,mert mindig elfogyott a homokom,amikor a dark prince el voltam.nagyon a vége felé jártam,a vezier ledobott vmi barlangba,néztem videót is,most kellt volna valamikor megtalálnom a halott apját,meg annak a kardját.na most a trainer nemis mûködött,leszartam ,kiléptem....mire visszaléptem,törlõdött az eddigi profilom,és aztmondta h csináljak egy újat.most mi a ge.it csináljak?????????tiszta ideg vagyok,lécci valaki segítsen,kössz...
Kongy
Igaz 😄 Már úgyis csak mi beszélgetünk itt. XD MSN: [email protected]
Jah,és ha leakarod tölteni a SoT-ot regizz ITT aztán SoT rovat,és SoT Full game download. Tegnap én is betettem egy letöltési linket. Csak annyit kell csinálod h letöltöd a setupot,kicsomagolod,installálod,és már játszhatsz is,nem kell hozzá semmi cd key. ;-)

jó akkor majd letöltöm(valamikor),egyébként mi az msncímed,felveszlek😄😄😄😄😄
Kongy
Bazi...de éppen azt ecsetelgetem neked h jó játék. Szépek a helyszínek meg minden,csak ugye ezek a csaták...

nah látod ezért nem kell annyiraXD
Kongy
mevan?? Minden háborúban ez törtánik =P Egyébként meg a homokóráért ostromolnak egy várat,h aztán odaadhassának a az indiai maharadszának,aztán a herceg kinyitja,és elkezdõdik a rémálom. Az egyetlen rossz pontja a játéknak h csa 1-2 kombónk van,így elég nehezek a csaták.

de olyan hjáború amiben nagy csapatok összcsapnak...
az igaz h a SoT-ban van háború,láttam egy olyan videot...naon baro volt,már nm om hol vhol a youtube-on...
Stone Guardian
ez után vok már😄
Kongy
MICSODA??? Amíg nem jáccottál vele addig ne mondj véleményt! A SoT a legjobb rész ehhez nem fér kétség.Legalább 1cer próbáld ki. Talán még rá is kattansz (?) 😛

Ismerem. Nekem hál' istennek nincs itt fenn ismerõsöm,de DT-n van egy oszttársam aki már nem aktív. XD

ismeritek a Hansy-t a WW-fórumból?
õ az osztálytársam😄😄😄😄
<#levele><#buck><#eljen>
hát ez kész😄
a SOT-az nem naon teccik egyébként olvastam a történetét....nagyából tom a lényeget😄😛
Kongy
Mellesleg tanácsos lenne a SoT-tal kezdened,de már úgyis elrontottad,mert a T2T-vel kezdted. 😛

Kongy
hát jah,habár én nem hiszek benne. 😛

Ghost of the Past......ez les za pop4???persze ha lesz.....
de jó lenne ha lenne még egy csoda😄<#hawaii>
ez gépre lesz meg...
szerdára itt a WW 😄
sirály vok!!!!!!!😄
tökre várom már😄
<#email><#pias><#violent><#eljen><#eplus2><#felkialtas><#gun><#hawaii>
Kongy

Kongy
Nah,akkor haladsz. Mahasti-t nagyon könnyû kinyírni,de örömmel hallom h megölted. 😄
Jah,és INNEN is sokat megtudhatsz.<#papakacsint>

http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=8355826
http://gportal.hu/portal/popfan/
http://gportal.hu/portal/dahaka/

ezek viszonylag jó kis oldalak,sokat megtudtam xD
1-re sikerült kinyírni mahasti-t úgy h nem vok teljes n00b hanem csak félig...xD
The upper city után vok az után mentettem....2 nao és itt van a WW-megrandeltem,a sot-ot meg majd letöltöm vmikor...
<#hehe>
Kongy
Szaladj le az 576-ba és vedd meg még ma =P
Egyébként elõbb a Sands of Time-ot ajánlanám,mert ez így pont nem jó sorrend,ha visszafelé mész.

mármint a WW-lesz meg ....😄
ma lehet meg les za pop,de ha me nem lenne akkor két hét mulva lesz meg,de addig nem bírom kiXDXDXDXDXDXDXD<#fejvakaras><#csodalk><#guluszem1><#vigyor2><#wow3><#worship><#pias>
pontosan nem tom,de majd megmondom ma vagy holnap a pálya nevét....

Kongy
Én a franciát gyûlölöm. Az a sok q,u betû... hányinger! FÚJ!!!
Egyébként hol tartassz a PoP-ban hy2099?

én is utálom 😄és ne mtom minek azt tanulom
<#eplus2><#beka2><#gonosz2>
armageddon666
hál' isten mindenki rühelli a németet :K

@

SiZo91
énvégigvittem ezt a játékot és nem lettem pop mániás. é most jelenlek kotor1-2 mániás vok, mert megint elõvettem ezt az igazi csodát és azzal jáccok :K
-----
én angolt németet tanulok. ha mondták volna, hogy a németen kívül lehet franciát választani én szerintem azt választottam volna, most meg ezt a szart tanulom -.-'

Kongy
Én meg francia helyett németet... XD

armageddon666
jólteszed... ha megváltoztathatnám a múltat... msot spanyolt tanulnék xD

@