13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Ry0K3N
    Állítólag innen le tudod link
  • tommyx
    A gyengébbek kedvéért. OST = Original Sound Track
  • tommyx
    inkább azt mongyátok meg hogy honnan lehet leszedni a ww ost???
  • Ry0K3N
    És ezt nem lehetett volna kultúráltabb formába elmondani?? *asshole*
  • rezo
    csak akkor hasznalok vegigjatszast ha valamit vegkepp nem tok megcsinalni:P

szal no comment... nemtom mire jo az SG ha csak leszolnak folyton
  • tommyx
    ww original sound track pls!!! dahaka teamről nem megy
  • Looooser
    erre meg annyit mondok hogy böszke lehetsz magadra végig játszás csak a noob-oknak van mindent magadnak kéne kitalálnod nem toom hogy mi lessz veled a WW-alatt amikor egy helyre csak 6600000000 szzor kell 1 menni és milllió módon el lehet oda jutni...
  • Looooser
    és ha azt mondom hogy elbasztad??? mert a Sot ezerszer jobb mint a T2T és a WW még a sotot is oda bassza és ha azt is elmondom hogy történetileg se mindegy hogy hogy játszod ki
  • rezo
    ööö... vegigtoltam... qrvaaa naagy, a vegen amikor Dark Princet, kell kovetni, az qrva jo:)

remelem a WW is van ien jo.. mer most azt kezdem el xD

eddig sose popoztam, csak 10 percet kb :P
  • rezo
    http://dahakateam.uw.hu/ttt/T2T_vegigjatszas_v1.0.pdf

ezt a vegigjatzsast, hasznalom, iszonyu jo, csak ezt reszte nem irja le:S
  • rezo
    csasztok!
    egy kis segitseg kene...

a Middle Tower palyan vok...
    a sziklat kell a lifttel felhuzni... na msot, fenn vok a fatorony tetejen es nem tok mit, csinalni??
    visszamenni nem leeht, szal csak onnan kell valahova ugrani...

remelem tudtok segiteni, koszi
  • tommyx
    és a ww zenéjét? (original soundtrack, nem a rippelt! (a dahaka team-ről nem jön le!!))
  • tommyx
    ha ez sem sikerül akkor www.megagames.com ott trainerts, p betű, utolsó előtti oldal(ha minden igaz) kiválasztod a pop t2t -t és game fixes és ott az első aztán valamelyik szervert válaszd ki (a középső a leggyorsabb) aztnán kattingatsz tovább aztán sikerül letöleni. ha végleg nem sikerül akkor írj vissza és feltöltöm valahova
  • tommyx
    bocs. csak kattincs ide
  • tommyx
    egy nagyon megbízható crack:
    http://66.118.142.24/downloads/download.cgi?ZmlsZT1wY2dhbWVmaXhlcy9QUklOQ0UuT0YuUEVSU0lBLlRUVC5WMS4wLkVORy5SRUxPQURFRC5OT0NELlpJUCZ0aWNrZXQ9YVhBOU9EZ3VNakE1TGpJd01TNHlNelFtZEdsdFpUMHhNVGs0TXpFMk5UazQK
  • kas123
    itt
  • Looooser
    Soundtrack itt
    motosiese hát cracket neten találsz gugli jó barát..
  • tommyx
    hello everybody
    hol tom letölteni a t2t -nek a soundtrack -jét?
  • Broafka
    :)
    pedig az vok :)
  • motosiese
    Hi
    Tudna valaki mondani egy helyet ahol crack-et találok ?
  • SiZo91
    te broafka vagy? XD lol nem vettelek észre, mert nekem a képed egy kék csík xD
  • Broafka
    kár hogy Eredeti már évek óta, friss ropogós, amint kijött megvettem
    ennyire már igazán ismerhetnél, régen azért sokat fórumoztam itt, csak sajnos elég hamar elment a kedvem már attól is hogy it az állandó forumozók mindenkit elküldenek a náthásba, ha valaki nem tudja kinyírni Klompát, vagy a Viziert, vagy van valami a játékával!
  • SiZo91
    vagy szar warez verziód van, vagy a géped akadozik vagy mi a szösz :) szedj le újat :)
  • Broafka
    röhelyesen szánalmas ez a játék!
    annyi bug van benne hogy nem igaz, a régebbi gépemmel alig volt benne olyan bug amiben elakadhatnék, ezzel meg most tele van!
    a láncon nem hajlandó lecsúszni csak több próbálkozásra, most meg egy átlós dobálós mellett elmegy, hozzáér, benyomja, de elugrik mellette és nem lehet semmit se csinálni!
  • SiZo91
    az első rész egy szar xD
  • Broafka
    én meg elkezdtem vele újra játszani! :)
    továbbra is az első rész a legjobb!
  • SiZo91
    akkor egyértelműen szar a játékod, töltsd le újra vagy vedd meg. olyan 2-3000ért láttam a tescoba
  • doki11
    1 hete lett ujra rakva
  • SiZo91
    csak simán berakod a játék dvd-ját vagy cd-jét a meghajtóba és auto elindul a telepítő -.-' vagy ha így sem, akkor szerintem rakd újra a géped, mert ha nem telepíted újra időnként a windwos összezavarodik és lehet az a gond, meg lehet vírusos is
    ----
    Norbey: eredeti játékod van? ahhoz adnak key-t, ha nem: yere fel ide: http://serials.ws keress rá a seriáljára a dvd-hez asszem a 8-cal kezdődő kell és a kódba szedd ki a "-" jeleket
  • ffxi
    Akkor vírusos a géped
  • doki11
    furcsa.mindkét haveromnak ment nekem meg nem
  • ffxi
    Hibás a játékod.
  • doki11
    azzal próbáltam de azt írja ki : nem win32 alkalmazás!!!
  • Norbey
    Hello mindenki!

Van egy nagy gond a játék indításával. A DiskKey-t nem fogadja el: "The Disk Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disk Key."
    Már mindent kipróbáltam, de nem megy. Régebben ugyan bejött, de most sehogy se jó.
    Plz help me!
  • ffxi
    Mondjuk a setup-val :)
  • doki11
  • doki11
    akkor miről indítsam????
  • SiZo91
    nem setup.exe-ről kell indítani -.-' vagy ha nem onnan indítod, akkor egyszerűen szar a játékod
  • doki11
    ha t2t felakarnám rakni ezt írja ki:
  • ffxi
    Nemtom, nem jön be az oldal :(