Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
Van megoldás kuporgass össze sok sok pénzt és vegyél egy n-force vadiúj alaplapot.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
9000... na mind1 XD most keltem.... -.-

@

armageddon666
na ezzel egyetértek. csá neked is 😄

#4000 ték?

@

Nem akarok vitába szállni ,nem is vok egy milliárdos de azé elég drágák a gamek és tudod nem mindenki engedheti meg magának hogy megvegye a gamet de persze részben igazad van! am császtok))
fernando torres
nekem am kötõjellel is elfogadta..

Kösz. Megy. De lehet hogy már feltwették ezt a kérdést...

Lessz valaha is normális crack ehhez a játékhoz?
armageddon666
azt mondják hogy kötõjel nélkül... én assszem igy is ugy is probáltam. de nézd meg! max szol hogy rossz.

@

A Cd-kulcsot kötõjelekkel vagy anélkül kell beírni?
armageddon666
Ha várod akkor válaszolok.
1., én is warezolok DE ez a kijelentésed hogy "Nem adok pénzt valamiért, amit ingyen is meg tudok szerezni" ez azért durva nem gondolod? mellesleg az hogy játékról van szó. abban is van anniy munka mint egy kenyérben/párizsiban.... ugyanugy ellopod ha letöltöd. (amugy ha nem irod be amit most idéztem nem mondok semmit...)
2., nem bunkóságnak szántam. de nézz te is mélyen magadba. itt van ez a játék. ez a jó játék. amiért sokat dolgoztak hogy elkészüljön és te végülis ellopod. DE. megértem hogy mondjuk másra kell a pénz. de most erre raktak egy olyan védelmet amit nem lehet feltörni. nem lenne egyszerûbb elsétálni a boltba és megvenni minthogy heteken át bújod a netet a megoldás után, ami nem létezik? írtam be többször is hogy: jajj megvettem a játékot mert megérdemli meg... de megmondom hogy ha lehetett volna crackelni nem veszem meg. ott a HL széria is. teccett a játék, de bejött Steam, így megvettem eredetiben. mert nem lehet feltörni. (mostmár feltörték de akkor még nem.)
Összegezve: nem az a bajom hogy nem veszed meg a játékot hanem ez a kijelentés: "Én elvbõl nem veszek eredeti játékot. Nem adok pénzt valamiért, amit ingyen is meg tudok szerezni..."

Ui.: ha meg spóroltál 100k-t akkor sztem abbol 5k-t nyugodtan rászánhatnál erre a játékra.... amugy meg nem kell MÉLYEN magamba néznem...

@

Armageddon, nem kell bunkónak lenni, te is tudod, hogy itt játékokról van szó, nem kenyérrõl és párizsiról, amit a boltan el lehet lopni. Egyébként nézz mélyen magadba és jelentsd ki, hogy te sose loptál, sose töltöttél le semmi illegális filmet, zenét, vagy játékot a dcrõl vagy warezrõl, legfeljebb jól kiröhög az egész forum.
Kíváncsian várom válaszod
armageddon666
fogadásom van rá hogy nemtudja a választ... figy. ha tudná akkor nem tartaná magában. amennyire itt megismertem... nemtudna elõállni vmi ki nem talált modszerrel. szal max olvashatta valahol. következtetés: keress rá vhogy az elinditásra. de csak a lehuzos müxik. meg van egy GameJackalos crackelõs. vhol láttam már leirva. szerezd meg a CDs verziot és ird i 4szeresen. nemtom miket be kell kapcsolni hogy mûködjön. valaki copyzza be a kiírós módszert! thx!

@

Lucifair
tudja a választ?Valaki szóljon neki aki ismeri.Írok neki privit.Addig is valaki segítsen.

Lucifair
A fenébe.Biztos nincs más mód az elindításra.Az a constantin

Lucifair
A fenébe.Biztos nincs más mód az elindításra.Az a constantin

Broafka
constantin has been banned (We hope so 😄)
szóval tõle ne kérj tanácsot, amúgy igazán egysuzerû, húzd le, nincs más választásod...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Lucifair
Hy.Megvan a játék de nem akarom lehúzni a meghajtókat.Valaki segítsen.Constantin te tudsz segíteni?

armageddon666
jééééé akkor boltban nemhiszem hogy találkozunk a pénztárnál... hisz. lopni is lopsz gonodlom. hiszen igy is hozzá lehet jutni a pl. kenyérhez. na mind1. de akkor sztem kezdheted lehuzni. nem akarok flémelni.

@

Én elvbõl nem veszek eredeti játékot. Nem adok pénzt valamiért, amit ingyen is meg tudok szerezni...
Már spóroltam vagy 100 rugót..
HA meg nincs olyan módszer, akkor egyszer rászánom majd magam, hogy kiveszm a gépet, és lehuzom a kábelt..
Csao
armageddon666
gyajj nincs olyan modszer... 99% hoyg kamuzott... amugy hál' isten elment mert igy ujra lehet szó PoProl. de ne mond hogy nincs 5500Ft-d. már annyiért tudsz venni eredetit. (olvass lejjebb) annyi a különbség hogy az nem dobozos, és nincs hozzá kis füzet.

@

Most, hogy kinyomtátok Constantint, sosem tudom meg a választ a kérdésemre, miszerint, mi az a könnyebb módszer, ahogy el lehet indítani lehuzogatás és sfnightmare nélkül...
Black Hawk
Igen mert szóltam a modoknak 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
írd be hogy DVD-s vagy 3CD-s 😄 jol járnál vele hidd el 😉
off
constantint végre kitiltották? pfff... ismét nyugi lesz 😄

@

Broafka
szétesnek a hullák? <#idiota>

Szia!

Van eladó Prince Of Persia 3: T2T játékom. Papírtokos, eredeti. 5 499 ft
Nem kell meghajtókat húzgálni

Üdv.,
István

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

KILLER2
Kéne kis segítség. Miután megszereztem az idõvisszapörgetés ott vagyok az omladozó palotában. Miután kinyitottam az elsõ ajtót a falon lévõ kapcsolóval utána beérek egy terembe ahol leszakad alattam a padló és nem tudom, hogy hova kell mennem.

Töltsük le az internetet!

Constantin te hogy indítottad el ?
Broafka
köhöm, hány éves a kifiad? 😊
ez 16 éven felüli játék 😊

O.k., kösz, csak mert nemsokára meglesz kisfiamnak, így már nem keresem feleslegesen.
Cápafogxy
Tudtommal nem, de nincs is benne szinte felirat szinkron meg nem hinném hogy lesz valaha.

Hi!
Játszható ez magyar nyelven valamilyen úton-módon? (Csak kultúrált válaszokat kérnék, kösz.)
armageddon666
(az abnormálist nem ugy értem 😉)

@

armageddon666
Eddig még 1 normális sem tudta elinditani... volt egy-két abonormális akiknek vmi mágikus képességgel rávették a gémet hogy elinduljon XD nemistom már kik voltak Õk... de tom hogy itt írkálták hogy: "nekem megy lehuzás meg SFNight meg stb. nélkül és nem eredeti..." szal.. õk szerencsések voltak. ha te is az vagy akkor neked is elindul 😉

@

constantin
De.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Nem tudjátok hogy indul el a POPT2T dvd meghajtó kihúzás nélkül
aki tud valamit az írjon kössz.
armageddon666
a FAQ végülis semmit nem ér. ki kell húznod a meghajtót és csak ugy megy. Daemon 4 legyen fenn! akkor mûködnie kell. de itt vki irta hogy 5-6kért eladó zacskós (eredeti) princeofTTT

@

hiába olvastam el a fönti cuccot, nem sikeerült elindítani...
sziasztok,
valaki meg tudná mondani, hogy az sfnightmare programmal mit kell letiltaanom? Már egy csomó variációt kipróbáltam, de még nem sikerült elindítani a TTT-t.
Két vinyo van a gépben, egy DVDíró, és ennyi...
armageddon666
<#banplz>
egy büntipont nem volt elég? sztem delreg..... vagy ban... vagy vmi hasonló finomság...
miki90. ez nem egy crack. ezt csak ugy leirkáltam egy sémára mindenféle hülyeséggel fûszerezve. nem gondoltam hogy komolyan veszitek........... mellesleg van 5000Ftért eredeti TTT...

@

constantin
Az a pálya után van mikor a farahot kell szopatni és a hajára kell lõni.Ha 1litert rá....... akkor megnyílik ez a pónusz pálya és televan fegyverekkel meg csajokkal.

Black Hawk
Viszont jól néz ki 😄

Csirke 013
újra telepítettem a ttt-t és...:[/img]
komolyan most ez hol van a játékban?😄
mert én nem emléxek ráXD

In Flames and Star Wars forever!

constantin
Csá.

armageddon666
pff nem hiszem el hogy még nem esett le de mind1... <#shakehead>

@

Angol nyelvû, de a DVD lemezen ásziai karakterek is vannak az angol abc betûi mellett. A játék telepítéskor és azután is ékes angol nyelven szólal meg.

constantin
Ja.Azért kaptam mert ma lettem 17.xD

jo hallod nem tom te mien crackrül beszélsz armageddon de naon szarul adod elõ
gamerboy91
Milyen akkor a nyelve?

Úgy tûnik a pacifista változatot kínálom. Nincs fröcsögés és testek szakadása.

Eredeti Prince 3: The Two Thrones eladó. Bundle, papírtokos: 5 499 ft

Ázsiából érkezett EU váltzat. :-D

armageddon666
<#vigyor>vegyél elõ egy szótárat és fordítsd le minden szavát. utána lent keresõbe ird be a kulcsszót ott olvass el 1-2 hszt. és utána megtudod <#idiota>

@

és ezt hol lehet letölteni vagy honnan lehet megszerezni armageddon??