13392
-
#9873 köszönöm szépen. így már elindult az install... de még egy gondom van... benn a DVD és kéri a serialt... de a DVDn van az meg a meghajtóban... mit tegyek? soha nem fogok már ezzel jáccani -
#9872 asszem már csinálják:) -
Lipták Róbert #9871 Lehet, hogy hülye kérdés: De nem fognak ebből csinálni filmet? Mert igen jó a story, meg úgy az egész ahogy van. (Nem lenne rossz!!!!!!!!!!!!!) -
Lipták Róbert #9870 Vettem egy zsír új TDK újraírhatót(ne mondom hátha ezzel is működni fog),mert sajna még sony-t nem tudtam venni, kiírtam ahogyan kell és nem műkszik. Lassan annyi CD-t DVD-t fogok már rákölteni, hogy a végén lehet jobban jártam volna az eredetivel. -
#9869 huhh én már azt hittem hogy tényleg -
#9868 csak ökörködik :P -
#9867 Te ha kinyitnása dobozt és kivennéd a dvd-t... talán menne
-
Hellsing47 #9866 lehet másik meghajtoban van :P -
#9865 HELP! elakadtam a legeslegelején. elmentem a boltba és megvettem a játékot. hazamentem és vadul kattintgatok sajátgépben a DVD meghajtó ikonjára nme akar elindulni. plz help! még sem jelenik a T2T ikon a DVD meghajtón.... mi lehet a gond? ezért dobtam ki több mint 10e forintot? visszaveszik szerintetek ha visszaviszem a bontatlan dobozt? -
#9864 ember szerintem olvasd végig a gombkiosztást, mert nem leszünk jóban... -
#9863 akkor c-vel:) rég volt:D -
Hellsing47 #9862 nem mert a "c"-vel kell felvenni és elhajitani is :) -
#9861 asszem e-vel -
#9860 És a fwegyvereket fel tudom valahogy venni WW-ben? -
#9859 én is kb ezt mondtam el :P -
#9858 hát azé valamennyire megtörtént mert Khaileena ott vasn vele és a DP is kérdez a kalandjairól a szigeten, és még Farah-nak is mesél róla a templomnál
"...de jó hogy mondod én mostjöttem egy innen párhetes utazásról, ami tele van homok szörnyekkel..."
-
Lipták Róbert #9857 Ja tényleg akkor "a WW sem történt meg"! -
Lipták Róbert #9856 A játék során kiderül (prince és dark prince beszélgetéséből amikor először találkozik Farahval és idegennek nevezi, meg miután megfertőződik, a herceg elkezd gondolkozni, hogy a Vizier miért nem halott).
Szóval a WW-ben a herceg megakadályozza, hogy az idő homokja létrejőjjön, és mivel ezt megtette a múltban, a SOT - beli Prince el sem megy AZAD-ba (ahol a SOT játszódik) és Farah-val meg sem ismerkednek és a Vizier sem hal meg Prince keze által. Tehát mondhatjük, hogy "a SOT meg sem történt", csak a Prince számára. -
#9855 azért nem ismeri fel a herceget, mert amikor elhoztad kaileenát a szigetről megváltozott minden. Nem készült el a homok, ezért elméletileg nincs első rész, és ha nincs homok nincs dahaka, ezért nincsen második rész. TEhát azért nem ismeri fel, mert nem is találkozott vele. Érted ugye? -
blur55 #9854 tudom hogy nem ide tartozik, de a SoT-ról elég sokat beszéltetek - most játszottam végig (a WW és a TTT után hihetetlen könnyűnek tűnt) és az jutott eszembe, hogy a TTT-ban Farah miért nem ismeri fel a herceget?
elvégre annyit nem változhatott egyikőjük sem - ráadásul amikor a SoT végén elköszöntek egymástól, Farahnak tudnia kellett, hogy a herceg a perzsa herceg, és amikor újra találkoznak Babilonban, akkor Farah meg is kérdi, hogy "you're the son of Saruman? the Prince of Persia?"
a történetből így többet ki lehetett volna hozni sztem, ha nem ismeretlenként kezelték volna őket - -
#9853 evidens hogy ott van :D -
Hellsing47 #9852 a kedvenc zenéim között is van a Godsmack két gyöngyszeme :) -
#9851 jah... mondjuk meg is értem hogy darkos mert nem tom szertintem ti sem hallgatnátok valami diszkós szart ekit rágcsálva... szal a daroks stílus kell a meneküléshez és harchoz, a zene meg a stílustköveti :D -
#9850 szerintem is annak van. MEg több az esemény benne. És ez a leghosszabb rész -
#9849 hát nnem toom, a trilogiában a ww-nek van a legjobb hangulata... -
Peti1 #9848 a WW-nek a legdarkosabb a hangulata, azért lesz benne 1-2 szebb táj is, de szvsz a SOT-nak és a TTT-nak jobb a hangulata. -
#9847 a varjúembereken csak ugorj át és suhínts;) és igen, elég csak szétütni a ládákat -
#9846 A WW végig ilyen darkos lesz, vagy lesznek szebb tájak is? És az ellenség álltal elejtett fegyvert fel tudom venni? Ja igen. Már az elején találkoztam egy feketeruhás emberkével, akit nehéz legyőzni. Ő ki? És a ládákat elég csak szétütni és akkor kapok artworkot? Most egyelőnre ennyi kérdés, de majd még lesz. -
#9845 Na végre végigjátszottam a SOT-ot. Most elkezdem a Warrior Withint. A legvégén az öreget nem is volt nehéz kinyírni. Jó kis játék volt. -
#9844 soha ne állj le ez a lényeg, a nagy behemótoknál jól lehet alkalmazni a falról lepattanós előreszúros taktikát -
#9843 Na igen, alámcsapnak rendesen. Elesek és meghalok,majd amikor visszapörgetem az időt és menekülnék, nem tudok, mert körbeállnak és megint alámcsapnak. -
#9842 ja, én a liftet vagy 5ödjére tudtam csak megcsinálni, a végére már azt hittem feladom, de sikerült. Nekem a taktikám: az ellendégek 90%-át leterítem, utána kezdek porszívózni, és soha ne állj le, mert akkor aládcsapnak, ami a legidegesítőbb. -
#9841 a liftet em is fogod bírni :D
-
#9840 huhh az naon nehéz :S és még nem a legnehezebb! ezután jön asszem a lift XD -
Hellsing47 #9839 asszem az a legegyszerübb modszer rá ha a falrol nekik ugrasz,ha emlékeztem nem csal akkor egy ilyentöl(max 2) a földön marad és bele kell szurni a tört..;-) -
#9838 Ez a szemét SOT a végére egyre nehezedik és egyre idegtépőbb lesz. Ott tartottam éppen, hogy kijutok a börtönből egy udvarra (79%) és jön egy csomó batár állat akikkel alig bírok. Nagynehezen megölök néhányat, már látom, hogy mindjárt kész a mentési fény, erre az idióta nő megdöglik. Jólvan, mondom magamnak, akkor itt abba is hagyjuk a játékot. Kilépek, majd kicsit később vissza és akkor látom, hogy megint a várbörtönben vagyok. Jól felidegesítettem magam és kiléptem. Hogyan lehet egyszerűen kinyírni az ilyen batár elleneket, hogy gyorsan végezzek? Van erre valami megoldás? -
#9837 ·.·
WAZZZZZZZZZE
Bébe sorozatosan nyomasd az 'e' betűt mig megnem murdál az enemy
vazze ilyen nyomi nincs a földön....
bekattanok... TIK -
-.-
u.u
x.x
o.O
OMG! WTF?! LOL! ROFL!
aham ebben minden benne volt...
(arma csak a neten köcsög amúgy jófej gyerek) -
boynyík #9835 Üdv Mindenkinek!
Ti hogy használjátok a speed kiil-t a sötét hercegnél? A másiknál világos, a kard villan-klikk és vagy összejön, vagy nem.A sötétnél lenyomom a speed kill-t, oson,fojt, kikukkolom a szemem, hogy mikor klikk de nem látok semmit, az ellen meg ellentámad- nekem meg morte.Köszönöm ha valaki ad tanácsot. -
#9834 kell:)