Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Lessz valaha is normális crack ehhez a játékhoz?
@
1., én is warezolok DE ez a kijelentésed hogy "Nem adok pénzt valamiért, amit ingyen is meg tudok szerezni" ez azért durva nem gondolod? mellesleg az hogy játékról van szó. abban is van anniy munka mint egy kenyérben/párizsiban.... ugyanugy ellopod ha letöltöd. (amugy ha nem irod be amit most idéztem nem mondok semmit...)
2., nem bunkóságnak szántam. de nézz te is mélyen magadba. itt van ez a játék. ez a jó játék. amiért sokat dolgoztak hogy elkészüljön és te végülis ellopod. DE. megértem hogy mondjuk másra kell a pénz. de most erre raktak egy olyan védelmet amit nem lehet feltörni. nem lenne egyszerûbb elsétálni a boltba és megvenni minthogy heteken át bújod a netet a megoldás után, ami nem létezik? írtam be többször is hogy: jajj megvettem a játékot mert megérdemli meg... de megmondom hogy ha lehetett volna crackelni nem veszem meg. ott a HL széria is. teccett a játék, de bejött Steam, így megvettem eredetiben. mert nem lehet feltörni. (mostmár feltörték de akkor még nem.)
Összegezve: nem az a bajom hogy nem veszed meg a játékot hanem ez a kijelentés: "Én elvbõl nem veszek eredeti játékot. Nem adok pénzt valamiért, amit ingyen is meg tudok szerezni..."
Ui.: ha meg spóroltál 100k-t akkor sztem abbol 5k-t nyugodtan rászánhatnál erre a játékra.... amugy meg nem kell MÉLYEN magamba néznem...
@
Kíváncsian várom válaszod
@
szóval tõle ne kérj tanácsot, amúgy igazán egysuzerû, húzd le, nincs más választásod...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
@
Már spóroltam vagy 100 rugót..
HA meg nincs olyan módszer, akkor egyszer rászánom majd magam, hogy kiveszm a gépet, és lehuzom a kábelt..
Csao
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
off
constantint végre kitiltották? pfff... ismét nyugi lesz 😄
@
Van eladó Prince Of Persia 3: T2T játékom. Papírtokos, eredeti. 5 499 ft
Nem kell meghajtókat húzgálni
Üdv.,
István
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Töltsük le az internetet!
ez 16 éven felüli játék 😊
Játszható ez magyar nyelven valamilyen úton-módon? (Csak kultúrált válaszokat kérnék, kösz.)
@
aki tud valamit az írjon kössz.
@
valaki meg tudná mondani, hogy az sfnightmare programmal mit kell letiltaanom? Már egy csomó variációt kipróbáltam, de még nem sikerült elindítani a TTT-t.
Két vinyo van a gépben, egy DVDíró, és ennyi...
egy büntipont nem volt elég? sztem delreg..... vagy ban... vagy vmi hasonló finomság...
miki90. ez nem egy crack. ezt csak ugy leirkáltam egy sémára mindenféle hülyeséggel fûszerezve. nem gondoltam hogy komolyan veszitek........... mellesleg van 5000Ftért eredeti TTT...
@
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
komolyan most ez hol van a játékban?😄
mert én nem emléxek ráXD
In Flames and Star Wars forever!
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Eredeti Prince 3: The Two Thrones eladó. Bundle, papírtokos: 5 499 ft
Ázsiából érkezett EU váltzat. :-D
@